Cinsel Yaşam Cinsellik seven bir erkek nasıl aşık edilir? duygusalbiri2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellik seven bir erkek nasıl aşık edilir? Cinsellik seven bir erkek nasıl aşık edilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
lil_liberty1776 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bu bana daha çok erkekleri memnun etme çabası gibi geldi. Her iki tarafta da erkekleri kendimize aşık etmekle ugrasmamamız gerekiyor. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Adamın hedefi ''malum yer'' ise ne yapsanız da boş. Bence vakit kaybetmeyin. 0 0 Yorumla
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sevgiyi insanın kalbine koyan Allah'tır Bence uğraşma 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Oncelikle aradaki samimiyet durumu ne durumda ve tipin nasil ona bagli 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yani geneli aska küsmüş ya da asktan darbe yemis erkekler oluyor ornem biri ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cinsellik seven bir erkek asik edilemez diye binkural yokki zaten ayrica ask icin cinselligi kullanmayi dusunuyorsan yanlis yoldasin demektir 0 2 Yorumla duygusalbiri2002 +1 yıl Aşık edilemez demiyorum ki hani sürekli kızlara o şekilde bakiyo nasıl bağlarım diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahlayamazsin Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrıl aşık olur 0 0 Yorumla
lonelywolf168931 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Niyeti belli edemezsin. En azından kendine. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bu bana daha çok erkekleri memnun etme çabası gibi geldi. Her iki tarafta da erkekleri kendimize aşık etmekle ugrasmamamız gerekiyor.
Adamın hedefi ''malum yer'' ise ne yapsanız da boş. Bence vakit kaybetmeyin.
Sevgiyi insanın kalbine koyan Allah'tır
Bence uğraşma
Oncelikle aradaki samimiyet durumu ne durumda ve tipin nasil ona bagli
Yani geneli aska küsmüş ya da asktan darbe yemis erkekler oluyor ornem biri ben
Cinsellik seven bir erkek asik edilemez diye binkural yokki zaten ayrica ask icin cinselligi kullanmayi dusunuyorsan yanlis yoldasin demektir
Aşık edilemez demiyorum ki hani sürekli kızlara o şekilde bakiyo nasıl bağlarım diyorum
Bahlayamazsin
cinsellik yaparak mutlu et
Ayrıl aşık olur
Niyeti belli edemezsin. En azından kendine.
soruya bak ya :D
Cazibenle
nudeyle
Cinsellikle