+1 yılOnların duyguları yok yol ver. Tamam cinsellik de ihtiyaç ama sevgi olmadan aşk olmadan sadece cinsellik hayvandan farkının kalmaması demek. Bunlar mesajda soğuk reelde haşır neşir olurlar genelde. Zamanları pek kıymetlidir sen onun için oyuncak vasfındasın. O yüzden psikolojin bozulmadan Yol ver
14 Yorumla
Soran+1 yılvalla evet bbozacak psikolojimi, yani ben de aşık olduğm erkekle cinsellk stiyor canım şimdi bu da öküz gibi saldırmak istiyorum, ama iltifatları da yağdırıyor hiçbir duygu oluşmuyo bende şimdiye kadar çoğu kızı elde etmeyi başarmış ben ona zor gelmişim, tavlmaya çabalıyo
- +1 yıl
Çoğu kızı etkilemiş ve seni elde edemediği için sana aşık değil bu bir takıntıdır çünkü insanlar hep zoru merak eder
Soran+1 yılvayyyy ben çok farklı algılamışım bunu çok doğru, teşekkür ederim cevaplarn için
- +1 yıl
Rica ederim aşko😍
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay cinselliği kafasından atabilecegini düşünmuyorum. Sen sert bir dille onla cinselik yaşamak istemedigini belirt. Benle de konuşmak istiyosan benle buluşmak istiyorsan o düşüncenden kurtul yoksa hiç bulaşma bana de. Bence sen bu sözleri söyledikten sonra seni bırakacaktir ki en doğrusunu yapmış olur. Bi erkek seni seks objesi olarak görmemeli ne kadar onu sevsen de böyle birisinin hayatında olmasina gerek yok. Yeryüzündeki tek erkek de o değil bunu aklından çıkarma, daha çok insan tanıyacaksın.
14 Yorumla
Soran+1 yılyok kolay kolay atmaz çok etkileniyor benden daha doğrusu ilişkiye girmeye çok alışmış galiba ihtiyaç için biri lazımdı ona da ama konuşmak iyi geldi, bu arada anladığımda ona direkt söyledim cinsel ilişki istemiyorum diye ama beni hala elde debileceğini düşünüyor ama biryanda da zor kız olduğumu dile getiriyor , daha çok insan tanıyacağımda 21 yaşındayım 4 kişiyi tanıdm sürekli onların ağrısı acısı çıkıyor, durduk yere ağlıyorum haftada 1 hiçbir hevesim heyecanım kalmadı
- +1 yıl
Açık giyimli fotolarını attiyormusun ona veya sosyal medyada paylaşiyomusun? Paylaşiyosan seni elde edebilecegini düşünebilir ve yani azgın olur o fotolarından. Tavsiyem paylaşma çok fazla açık fotolar. O tanıdığın 4 kişinin ne ağrısı acısı oldu anlamadim biraz acar misin?
Soran+1 yılyok ben göndermiyorum, normal fotoyu bile 2 kere attım, o ne zamandır se.. KS yapamadığı için benim her halimden etkileniyor manyak sesimden bile yani, bir de beni kaçırmamak için fotoğraf falan zorlamıyor, 4 kişiden 3 üde cinsllik için yaklaşmıştı, diğeri zaten kalbi s.. kp attı falan hep anormal yani hep
- +1 yıl
Yaa bu devirde kafası o yönde çalışmayan erkek bulmak çok zor yani her kız aynı durumu yaşıyor inan. O seks yapamadığı için devamlı azgın olur zaten ki böyle birisinin hayatında olmasina gerek yok bence, bi defa buluşabilirsin istersen nasıl davrandigini görürsün eğer telefondaki gibi gerçek hayatta da bu kadar rahat davranırsa kessinlikle uzak durman gereken bir kişi
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok kafası sadece ona çalışıyor
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe canım yatmıştır benim eski sevgilimde aynısını demişti sonradan hep cinsellik ciddi düşünmez böyle erkekler
Soran+1 yılolan bana olur o zaman hiç başımı ağrıtmayayım
Soran+1 yılo zaman bu erkekler evlenince bile sakıncalı, sıkılıp başka heyecan arama cinsellk yaşamak istemek falan , aşık olsa bile hayır gelmez
Cevap sahibi+1 yılAşık olsaydı baştan aşık olurdu canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu zaman gösterir cinsellik ile yaklaşıyorsa tek amacı odur 🤷🏼
10 Yorumla Yine cinsellik icin asikmis gibi davrnabilir girmeyecekleri kilik yok boylelerinin
21 Yorumla- +1 yıl
bak bu kız çözmüş bizi kafana birşey takılırsa bu arakdaşa danış
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılaynı ben çok iyi cinsel hayatınız olursa sadece.
24 Yorumla
Soran+1 yılyok abi olmayacak söyledim de ona ama elde etmeye çalışıyor tavlayacam derken bu salak aşık olur mu bana
- +1 yıl
olmaz anca senin yanında aşıkmış gibi davranır evine gidince yine diğer kızlarla konuşmaya başlar. onun tadına varan erkek o hissi hep yaşamak ister, sana da 1-2 ay tahammül eder baktı ikna edemez ayırlmak için kavga edersiniz zaten.
Soran+1 yıltamam şimdi anladım, çok sağol
- +1 yıl
rıca ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hiç şansın yok bu aşık etme mevzusunda kolleksiyona eklenirsin bu durumda
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam, uğraşmayacağım ki zaten ben hep kaçıcam, tavlayacağım derken aşık olur mu sadece
- +1 yıl
Hiç sanmam kadınları obje gibi görüyor anladığım kadarıyla hepsiyle yatmışsa daha ne bekliyorsunki
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu yatağa at onun hatrına samimiyet kurabilir ama kesin sevgilin olur diyemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendini becertme yeter o sana zaten aşık olacaktır
15 Yorumla
Soran+1 yılişte onu zaten artık istesem de yapamam, o zaman da yatağa atamayacağını anladığında gider mi sence
Cevap sahibi+1 yılgiderse gitsin seven insan zaten seni evlenmek için sever yatak için sevmez ki
Soran+1 yılyok gitsin ya öyle korkmam zaten biliyor bu huyumu işte elde etmeye tavlamaya çalışıyor bu yüzden, onunla konuştuktan sonra hissettiğim tek şey ruhumun bunalması ve ağlamam oluyor
Cevap sahibi+1 yılelbet temiz nur yüzlü bir erkek çıkar karşına günümüzde ana baba terbiyesi almamış erkek çok maalesef doğuran salıyor sokağa
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, inşallah düzgün biri çıkar, çıkmazsa da hayatıma devam edebilecek potansiyeldeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıledemezsin boşa uğraşma
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılnude istedi mi kahxnxbxhxg
04 Yorumla
Soran+1 yılzorlamıyor benim göndermeyeceğimi biliyor
- +1 yıl
aga bu hangi şehirde yaşıyor
Soran+1 yılşehirle ne alakası var
- +1 yıl
hiç öylesine sordum apla hemen kıskanma
- Cinsel Yaşam konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir zihniyet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bulaşma
10 Yorumla Yapabilirsin
00 YorumlaEdemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyır iyice çek at
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım