Cinsel Yaşam Cinsellik düşünen erkeği kendime nasıl aşık ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Vermedim asla vermem de Cinsellik düşünen erkeği kendime nasıl aşık ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. aşık edemezsin onlar beyni yok çünkü 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O zaman uğraşma. Seni bedenin icin seven biriyle olmaz da 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Amacım sadece cinsellik olsa basar engeli geçerim hiç uğraşmam ben dedi Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Ama cinsellik düşünüyor dedin Yorumla Soran +1 yıl Konuşma tarzından öyle geldi ama bilmiyorum Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Sanirim daha yeni tanıdın. İlk günden cinsellok muhabbetine geldiyse yine olmaz zaten Yorumla Soran +1 yıl Bıktım artık adam gibi sevmek niye bu kadar zor bilmiyorum Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Zor degil aslında. https://youtu.be/qXFTR7Srg3g?si=MtzXAhOQKFB-TrYaBunu bulmak zorlaştı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsellik düşünen bir erkekle zamanını boşa harcama. Sen ikna etmezsin o ikna edebilir seni 0 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Onu yaralayacaksınız 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Beni saf belledi kandırır gibi konuşuyor inanıyorum sanıyor Yorumla ferhatımben +1 yıl Ama onun güzel kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla ferhatımben +1 yıl Onun apt.. alca aklına apt.. talca şeyler ile karşılık verme Yorumla Soran +1 yıl Yaralama kısmından kastınız neydi peki Yorumla ferhatımben +1 yıl Onu kıracaksınız yaani Yorumla Soran +1 yıl Yok onu anladım da daha çok uzaklaşmaz mı o zaman Yorumla ferhatımben +1 yıl Yok daha da yakınlaştırır Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Amacı sadece cinsel ise hiçbir şekilde olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Edemezsin bir zamana kadar cinsellik için yanında olur başkasını bulunca şutlar 0 0 Yorumla
pökitomom Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Değişmez, neyse öyle devam eder, anca kandırır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kandırmaz da kandırdığını sanır dediklerine inanmıyorum zaten Yorumla pökitomom +1 yıl O zaman niye çabalıyorsun ki Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Boş konuşuyor işte. Aşık edecekmiş bunu görürür o adam Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl vermedğin sürece senden gitmiyorsa ask olur sana 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama hala devam ediyor konuşmaya hala umudu mu var cinsel açıdan bilmiyorum Yorumla chnyldzz266 +1 yıl o hep our ama gitmıyorsa sevıyordur Yorumla Soran +1 yıl Tamamen gitmiyor Yorumla chnyldzz266 +1 yıl gitmez ama hep ister Yorumla Soran +1 yıl Böyle birinin zamanla aşık olma ihtimali var mı sence Yorumla chnyldzz266 +1 yıl bence var ama sakın verme sen Yorumla Soran +1 yıl Yok asla vermem kendim için Yorumla chnyldzz266 +1 yıl bende cok istirorum ama vermıor yhazık bize yaa :D Yorumla Soran +1 yıl Jdkfjfjjdj yazık size Yorumla chnyldzz266 +1 yıl pff yaz yazık evet hayal ediyoruz işte bizde gel knsalım istersen Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Firikik ver 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. istedigini wer 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşa uğraşıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
aşık edemezsin onlar beyni yok çünkü
O zaman uğraşma. Seni bedenin icin seven biriyle olmaz da
Amacım sadece cinsellik olsa basar engeli geçerim hiç uğraşmam ben dedi
Ama cinsellik düşünüyor dedin
Konuşma tarzından öyle geldi ama bilmiyorum
Sanirim daha yeni tanıdın. İlk günden cinsellok muhabbetine geldiyse yine olmaz zaten
Bıktım artık adam gibi sevmek niye bu kadar zor bilmiyorum
Zor degil aslında.
https://youtu.be/qXFTR7Srg3g?si=MtzXAhOQKFB-TrYa
Bunu bulmak zorlaştı
Cinsellik düşünen bir erkekle zamanını boşa harcama. Sen ikna etmezsin o ikna edebilir seni
Onu yaralayacaksınız
Beni saf belledi kandırır gibi konuşuyor inanıyorum sanıyor
Ama onun güzel kardeşim
Anlamadım
Onun apt.. alca aklına apt.. talca şeyler ile karşılık verme
Yaralama kısmından kastınız neydi peki
Onu kıracaksınız yaani
Yok onu anladım da daha çok uzaklaşmaz mı o zaman
Yok daha da yakınlaştırır
Amacı sadece cinsel ise hiçbir şekilde olmaz
Edemezsin bir zamana kadar cinsellik için yanında olur başkasını bulunca şutlar
Verme, turşusunu kur. 🤔
Değişmez, neyse öyle devam eder, anca kandırır
Kandırmaz da kandırdığını sanır dediklerine inanmıyorum zaten
O zaman niye çabalıyorsun ki
Boş konuşuyor işte. Aşık edecekmiş bunu görürür o adam
vermedğin sürece senden gitmiyorsa ask olur sana
Bilmiyorum ama hala devam ediyor konuşmaya hala umudu mu var cinsel açıdan bilmiyorum
o hep our ama gitmıyorsa sevıyordur
Tamamen gitmiyor
gitmez ama hep ister
Böyle birinin zamanla aşık olma ihtimali var mı sence
bence var ama sakın verme sen
Yok asla vermem kendim için
bende cok istirorum ama vermıor yhazık bize yaa :D
Jdkfjfjjdj yazık size
pff yaz yazık evet hayal ediyoruz işte bizde gel knsalım istersen
Vermeden edemezsin
edemezsin
vererek