Dün ikinci kere görüştüğüm adamın göz altlarında hafif damarlar belirmişti ve göz bebekleri kızarıktı alkol içtik ama haddinden fazla sohbet içerisindeydi ve cinsellik yasarken kafasını tuhaf tuhaf döndürerek gülüyordu, iliski yasadık iliski sonrasıda sarhos olduğum için beni dövdü. Uyarıcı madde içtiğini düşünüyorum alkol harici sizce? Günahınıda almak istemıyorum ama gibiydi gözleri ve hal tavırları normas değildi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlattığına bakılır ise arkadaş kuru denilen maddeden takılmış. Ellerinde titreme var mıydı? Madde kullanan arkadaşlarımızın gözleri gerçekten ayrı oynar bir yere sabit bakamazlar. Ayaklarını sürekli titredirler. Ve ellerini sabit tutamazlar.
Bunlar var ise yol yakın iken bırak. Bunlar yoksa bile seni döven ile senin ne işin var. Arkana bile bile bakma00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini mi heba etme. Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
+1 yılİlk defa ilişki yaşamamış gibi konuşuyorsun iyi canını kurtarmışsın muhtemelen cinsel performansı iyi idi uyarıcı maddeyi bu yüzden almıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılBir öncekine göre pek iyi değildi aslında
- +1 yıl
Belkide isteksizliği vardı hapa rağmen bu kadar oldu
Haplanmış, seks sonrasında sevi dövmüs ve sen bu adamla hala görüşüyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır dünden sonra kestim iliskiyi sessizce
Soran+1 yılAile sevgisi görmediğim için böyle narsitler çekıyo sanırım ama dünden sonra kendime çekı duzen vermeye karar verdim uzun zamandır duygusal boslukta olmamında etkisi var bence
+1 yılGünahını almak istemiyorum ne mk zina var içki var günahını almak istemiyorum harbi lan ne kullanıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılUyarıcı madde için günahını almak istemıyorum dedım
- +1 yıl
Bebeğim benim almışsınız girmişsiniz günaha onu dert edinme benimle de gel günaha
+1 yılŞu an okuduklarimdan tiksindim acikcasi
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var
- +1 yıl
Yani onun kadar seninde suçun var açıkçası kendini bu kadar değersizlestirmek bana göre doğru değil
+1 yılNe kafası yaşıyorsa müptezel artık...
00 Yorumladövmek ne alaka ya :S
00 Yorumla
+1 yılGünahını almak istemiyorum ne mk avel misin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet kesinlikle katılıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİçmis dimi
Cevap sahibi+1 yılİçmiş o maddeden
+1 yılDövdü mü güzel kurgu çocuk))))
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kurgusu yemin ederim şakamısın sen
- +1 yıl
niye dövsün onu anlamadım seks anında hafif şaplaklar tahrik eder de dövme derken çok farklı
+1 yılNiye dövdü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım