İnle dedi izledim ama abartılı bir inleme değildi ama fsrkettim daha da gaza geldi telefonda sanal seks yaptık konuşarak sizce soğudu mu? Mesaj attım gece ama cevap vermedi görüldü yaptı iyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bişey diyim mi. Flörtüm vardı beni aşırı istiyordu ben hiç tam istediğini yapmadım evine gitmedim falan. Ayrıldık bi kere engelleyecem falan neler dedi. Sonra ertesi gün döndü. Seni düşünüp mastürbasyon yaptım dedi. Seni çok seviyorum falan dedi. Bi keresinde gece çok istekli oldu telefon da mesajlaşıyorduk biara sertleşti dedi. Sonra ben de yeter hadi git dedim. Çok kırıcısın falan dedi sinirlendi. İyi geceler dedi. 5 dk sonra sürekli aklımdasın falan dedi kalp falan attı. Seninki nasıl görüldü atıyor ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılIste duygu yok. Duygu olmadığı zamam erkek orgazm sonrasi böyle iplemez. Hormonlari seni istediği zaman ilgi gösterir bunu öğrenin kızlar
05 Yorumla
Soran+1 yılGece ginderidim mesajı ne alaka
- +1 yıl
Görüldü atti demedin mi
Soran+1 yılEvet ama önceden de bu konu hakkında konuştuk o zaman cevap vermişti kendi de aonradan yazmıştı ve telefonu kapatırken haberleşiriz dedi , ben seni sen olduğun için seviyorum sadece bu yüzden değil dedim o da ben de dedi
- +1 yıl
Soze degil icraate bakican😉 ee madem. neden görüldü atti cevap vermedi. Siz herseyde sevgi ariyorsunuz. Ben erkek olarak söylüyorum artik neye inanmak istersen 😉 mutluluklar
Soran+1 yılTamm
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılZevk için kullanılanlardan olma. tutkuyu yaşaman yaşatman özgür olman güzel bir şey fakat bunu doğru suç ortağıyla yaşarsan zirveye çıkarsın
00 Yorumla
+1 yılÜstüne gitme. Kendini biraz geri çek, o devam etmek istiyorsa adım atar zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
İstemiyorsa da gelmez zaten
Soğuduysa, bi daha kendi kendine otzbir çeker hıyar.
00 YorumlaIlkse erkeklerin pismanlik hissi birdaha yapmjyalim demistirr 10 gun sonra birdaha deniyelim hissii kiz derki yok ilkinden sonra, sen istemedin ben daha konusmak istemem bu konuyu der erkek uzatir kiz hayir der ve kiz ayrilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefondan sonrasında mastürbasyon yapmıştır ıstegi artınca geri gelir sana birseyler yaşayalım diye
00 Yorumla
+1 yılAhh bu durum kötü işte.. telde seks güzeldirde böyle sonuçlanması kötü
020 Yorumla
Soran+1 yılKapatırken haberleşiriz dedi aslında
- +1 yıl
Sevgilin miydi yoksa sıradan biri miydi?
Soran+1 yılAslında flört gibi yani şu an belli değil qma önceden taniyirum
- +1 yıl
Eğer böyle birisiye yaptıktan sonra boşalma sonrası bir soğuma olabiliyor erkeklerde öyle bir durum olmuştur. Tekrardan libidosu yükseldiğinde yanına gelecektir diye düşünüyorum. Ama her açıdan yanlış bir davranış.
Soran+1 yılNeden boşalma sonrası soğuma oluyor
- +1 yıl
Yani her erkekte olan bir durum değil ben de olmuyor çünkü partnerimi kötü duruma sokmak istemem. Boşalma sonrası soğuma isteksizleşiyorsun, hissizleşiyorsun ve hevesini almış oluyorsun ondan dolayı soğuma ortaya çıkıyor.
Soran+1 yılAyy Bi de bosaldin mi diye sordum iki defa , ama kendime yakın hissediyorum o yüzden sordum çünkü bu konuda o da bana samimiydi , keşke sormasaydim ya
- +1 yıl
Bunları sorabilirsin gayet normal sana yaklaşımı odunca sadece. Hayat keşke'lerle yaşanmıyor biri gelir biri gider yani, kafana takılacak bir şey de göremiyorum açıkçası? Sonuç olarak herkes kendi ihtiyacını görüyor.
Soran+1 yılHaklısın ne bilim bu konuları konusuyirsak bunu sormak da doğal diye düşünüyorum ama şunu fark ettim ikimizinde sınavı var ve ilerletmek istemiyor gibi cunku ikimizde kpss sınavına hazırlanıyoruz ve uzaktayiz
- +1 yıl
Evet çok normal haklısın da zaten. Eğer bu tarz bir mevzu var ise ortada zaten salmak, akışına bırakmak en güzeli olacak. Çok fazla darlama kendini yıpratma, zevkine odaklan sadece. Sonuçta sınavların var oraya odaklanman lazım, zevk alıp rahatlamak relax moda geçmek olmalı bu şey.
Soran+1 yılAslında ben de onu hadi sevgili olalım sen benimle nu konuları konuşuyorsun nasıl sevgili olmazsın falan demiyorum aksine ona ben seni anlıyorum şu an ikimizde sınava hazırlanıyoruz ve uzaktayiz ama ilerde seninle olmak isterim dedim o da tesekkur etti , acaba benim hakkımda bu kız da hem böyle konuları konuşuyor hem de sevgilim değil tam bir o.. diye düşünüyor mudur ki
- +1 yıl
İnsanların düşüncelerine engel olamazsın, her şey geçebilir aklından dilin kemiğide yok sonuçta her şeyide söyleyebilir. Bu sebepten ötürü kimin ne düşündüğü, senin neler yaptığın kimsenin umrunda olmamalı kafana da takmamalısın. Çok detaylı mevzular burada yazarsam roman olur.
Soran+1 yılSevgili olsak kim bilir ne zaman görüşeceğiz belli değil ve ben sevgili olalım diye diretmek istemiyorum çünkü biraz akışında ilerleyip kendisinin beni istediğini görmek istiyorum bilmiyorum ben mi dile getirmeliyim sevgilik konusunu
- +1 yıl
Sevgili olmak seni bu süreçte yıpratabilir bu komple senin kararın.
Soran+1 yılNormalde sevgili olmak icin diretirdim ama sevgili olsak da aynı konuları konusucaz ve belki beni daha çok sinir edecek o yüzden şimdilik sadece anlaşıp anlasamadigimiza ve bana olan yaklasimina odaklanmak istiyorum ve sınav var o yüzden kendisini de kendimi de sıkmak istemiyorum
- +1 yıl
Olur ya da olmaz akışına bırakman lazım, karşına daha bir sürü insan çıkacak. Zevkine odaklan geç derim ben.
Soran+1 yılTelefonu kapatırken seni sadece bunun için değil seni sen olduğun için seviyorum dedim o da ben de seni dedi , ama benim hakkımda ne düşünüyor sence seviyorum gercekten
- +1 yıl
Konu dert dinlemeye kaydı daha fazla dinleyemeyeceğim kusura bakma. Ben diyeceğimi dedim.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Kafa dağıtmak istersen yazabilirsin.
+1 yılO iş telefonla kalmaz devamı gelir
00 Yorumlaİstediğini aldi iş bitti aşk bitti tatlım
00 YorumlaTam tersi seni çok arzuluyordur şu anda
00 YorumlaSoğumamistir
00 Yorumla
+1 yılBen olsam soğurdum
00 YorumlaBecerip kaçmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKesin sogumustur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Soğumak istemistir
Gizli Üye(36-45)+1 yılYetti mi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokmu bağırdın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı