Cinsel Yaşam Seks esnasında telefonla konuştunuz mu? Fatıhıtafatıhhh Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 seks sırasında telefon çalsa açar konuşur musunuz Seks esnasında telefonla konuştunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Açmam.. Sevişiyoruz şurda iki dk rahat bıraksınlar😂 0 17 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl 😂😂😂zaten senin eller bağlı olur herhalde istesen de açamazsın😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Hayatimda 1 kez actim😄 Onda da babam ariyordu😂 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl E açmam diyordun noldu da açtın ki😂😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Şimdi açmam o zaman babam bana gelicekti basılmayalım diye açtım😂Sevişmeyi de bırakmadık tabi😂 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Baba işim var kapat şimdi mi dedin😂😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl 😂😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Denendi yaşandı😂😂 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Peki konuştuğun sırada bi durdunuz mu, yoksa gidip geliyor müydünüz 😂😂😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Devaamm😂 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Ee rahat konuşabildin mi peki, anlaşılmadı mı Yorumla igdonducakss +1 yıl Sorun yasamadim Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Helal olsun valla, ağzın sıkıymış😂😂 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Peki bu heyecan verici bişi mi, zevki artıran bişi mi Yorumla igdonducakss +1 yıl Heyecan.. Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Tekrar yapmazsın ama galiba 😂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Belki heyecan olsun diye 😂 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Heyecanı baya seviyorsun ama sen😂 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Annem ararsa açıp arkadaşımdayım ders çalışıyoruz derim 😂😂😂😂 1 3 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Yalnız O sırada sevgilin içinde gel git yapıyor, çaktırmadan konuşabilecek misin annenle😂😂 Yorumla viopiaylin2 +1 yıl Konuşurum Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Helal olsun ne diyim😂😂Peki bu bi varsayım mi yoksa tecrübeyle sabit mi😂 Yorumla
cennetkushu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Annem aramıştı mecbur açmıştım😫 1 4 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Anlatsana olayo😂😂😂 Yorumla cennetkushu +1 yıl Ay aradı işte napıyosun falan diye aramıştı ben de diğer oda da konuşuyordum çocuk duymasın diye ben de yarın işlerim var o yüzden erken yattım uyuyordum dedim öyle olunca özür diledi yarın konuşuruz ozm dedi öyle olmuştu Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Sen bırakmışsın ama Seksi, devam etmemişsin konuşurken 😂 Yorumla cennetkushu +1 yıl Ayy ben inlemeden duramam ailem durumu çakardı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır o an başka şeyle ilgilenmem 1 1 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Ama bi kere de olsa deneme şansı vermez misin Yorumla
iambackkk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl evet konuştum 1 16 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Kimle😂😂 Yorumla iambackkk +1 yıl arkadaşımla konuştuğum oldu, ailemle konuştuğum oldu, sevgilimle konuştuğum oldu Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Durdun mu peki, yoksa devam mı ederken Yorumla iambackkk +1 yıl ben durun desem de durmadılar Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Lar, kaç kişiyle yaptın ki😂😂 Yorumla iambackkk +1 yıl kimi zaman 1 kimi zaman 2 Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl En büyük ne aldın peki😂 Yorumla iambackkk +1 yıl bilmem ölçmedim Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Tahmini Yorumla iambackkk +1 yıl 23-24 falandır Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Oha ya, nasıl dayandın Yorumla iambackkk +1 yıl acı eşiğim yüksek Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Küçük duruyorsun, dar duruyorsun Yorumla iambackkk +1 yıl küçükten kastın? Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Dm den yazsana Yorumla Fatıhıtafatıhhh +1 yıl Anla işte Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Açmam.. Sevişiyoruz şurda iki dk rahat bıraksınlar😂
😂😂😂zaten senin eller bağlı olur herhalde istesen de açamazsın😂
Hayatimda 1 kez actim😄 Onda da babam ariyordu😂
E açmam diyordun noldu da açtın ki😂😂
Şimdi açmam o zaman babam bana gelicekti basılmayalım diye açtım😂
Sevişmeyi de bırakmadık tabi😂
Baba işim var kapat şimdi mi dedin😂😂
😂😂
Denendi yaşandı😂😂
Peki konuştuğun sırada bi durdunuz mu, yoksa gidip geliyor müydünüz 😂😂😂
Devaamm😂
Ee rahat konuşabildin mi peki, anlaşılmadı mı
Sorun yasamadim
Helal olsun valla, ağzın sıkıymış😂😂
Peki bu heyecan verici bişi mi, zevki artıran bişi mi
Heyecan..
Tekrar yapmazsın ama galiba 😂
Belki heyecan olsun diye 😂
Heyecanı baya seviyorsun ama sen😂
Annem ararsa açıp arkadaşımdayım ders çalışıyoruz derim 😂😂😂😂
Yalnız O sırada sevgilin içinde gel git yapıyor, çaktırmadan konuşabilecek misin annenle😂😂
Konuşurum
Helal olsun ne diyim😂😂
Peki bu bi varsayım mi yoksa tecrübeyle sabit mi😂
Annem aramıştı mecbur açmıştım😫
Anlatsana olayo😂😂😂
Ay aradı işte napıyosun falan diye aramıştı ben de diğer oda da konuşuyordum çocuk duymasın diye ben de yarın işlerim var o yüzden erken yattım uyuyordum dedim öyle olunca özür diledi yarın konuşuruz ozm dedi öyle olmuştu
Sen bırakmışsın ama Seksi, devam etmemişsin konuşurken 😂
Ayy ben inlemeden duramam ailem durumu çakardı
Hayır o an başka şeyle ilgilenmem
Ama bi kere de olsa deneme şansı vermez misin
evet konuştum
Kimle😂😂
arkadaşımla konuştuğum oldu, ailemle konuştuğum oldu, sevgilimle konuştuğum oldu
Durdun mu peki, yoksa devam mı ederken
ben durun desem de durmadılar
Lar, kaç kişiyle yaptın ki😂😂
kimi zaman 1 kimi zaman 2
En büyük ne aldın peki😂
bilmem ölçmedim
Tahmini
23-24 falandır
Oha ya, nasıl dayandın
acı eşiğim yüksek
Küçük duruyorsun, dar duruyorsun
küçükten kastın?