1 yillik evliyiz ben fazla istekli oldugumu kabul ediyorum ama eşim bana çok darlıyorsun seks duzenli hayatlarda haftada 2 3 kere yapılan bir şeydir sen normal değilsin doktora git diyor ben de tam tersi onun doktora gitmesini söylüyorum. O yüeden anlaşamıyoruz. Afedersiniz kaç gündür kendim hallediyorum o işi sırf yine laf yapmasın diye. O ürolojiye gitmeli sizce de öyle değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşlarda kadın erkeğe göre çok daha fazla istekli olur. Sonra mumla arasa bulamaz zaten bunu ona açıkla. Bu bir süreç sadece durulacaksın öyle ya da böyle. Ayrıca seks yoksa evliliğin ne anlamı var, en azından yeni evliler için. Ürolojik falan da bir durum yok sizin çift terapisine gitmeniz lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Nasil bir kaderse artık istekliyle hep isteksiz insanlar düşüyor.. inşallah benim evliliğimde böyle olmaz 😕 bence sıkıntı eşinde. 1-) seksin zmani ve miktarı olmaz. 2-) yeni evli çiftler çok yapar genel itibari ile.. ama sen durumu düzeltmek istiyorsan ona doktora görünmesini söyleyeceğine, "Gel beraber gidelim" diye teklifte bulun.
25 Yorumla
Soran+1 yılOnu da dedim bende bir şey yok ben niye gelicem ki diyor. Geri çektim kendimi bu aralar
Soran+1 yılCinsel terapi için konuşucam onunla
Soran+1 yılİnşallah çok sağ olun
+1 yılZenin kocanın erkekliğinde sıkıntı var. Sen gayet sağlıklısın, istekli olman tabi ki normal. Kadınsın ve titremekten kendinden geçeceğin bir seks tabi ki isteyeceksin. Biraz şanssız bir kadınmışsın orası ayrı. Al karşına söyle doktora gitsin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam galiba. Yani ben aldatmak da istemiyorum. Fiziğim fazla kadınsıdır. Seksi çamaşırlar giyer makyaj yapar yatağı hazırlar beklerim onu yatağa uzanıp öyle söyliyim. Arada fotoğraf atarım sabırsızlanıyorum diye eve gelince de baştan çıkarırım sonra sen beni beklemiyorsun ki sen başka şey bekliyosun y... bekliyosun diye söylenir
- +1 yıl
Onun kardeşim beklemiyo musun. Gidip çatır çatır hadi ordan başkasına al sana artık seninkini beklemiyorum diycen. Nasıl birisine denk geldin sen güzelim ya. Ne sıklıkla yapıyosunuz?
Soran+1 yılBilmiyorum yani anlatıyorum seni istediğim için bekliyorum yoksa başkasıyla yapardım y... bekliyor olsam ama ben seni bekliyorum demiştim başkasıyla yapardım mı dedin sen nasıl böyle bir şey dersin diye burnumdan getirmişti. Gerçekten şans yok bende
- +1 yıl
... üzücü. Şu seksi iç çamaşırı vs yazdıkların inan beni bile ufaktan gıdıkladı, seninkinde hiç mi tık yok? Gelince direk üstüne atlamıyor mu?
Soran+1 yılAtlıyor kapıda başlıyoruz resmen dayanmıyor bana ama sonra burnumdan getiriyor veya 3. 4. postayı istiyorum o zaman söylenmeye başlıyor
- +1 yıl
Ne kadar sürüyor birlikteliğiniz ve sıklık ne?
Soran+1 yılBana kalsa sıklık haftada 5 6 gün eşimin istediği 3 gün. O yüzden mastürbasyon yapıyorum. Boşalma süresi de değişiyor ama en az 15 dk falan
- +1 yıl
İyi en azından boşalma süresi fena değilmiş. mastürbasyon yapmana üzüldüm. Neler tahrik ediyor seni?
Burada önemli olan haftada kaç kere seks yaptığınız ve senin ne sıklıkla bunu istediğin. Eğer sen günde 4-5 kere istiyorsan problem birazcık sende olur. Fakat eşin çoğu zaman isteksiz davranıyorsa bu konuda eşinin üstüne düşmek gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazı günler 4 defa falan istediğim oluyor yalan yok ama bazen mastürbasyon yaparak hallediyorum o bunu bilmediği halde çok görüyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
56Cevap
+1 yılTatlım doktora gitmene gerek yok karedes ama tazesini bula biliyor isen bisir ye çok güzel karedes yemek tarifleri var birgün yap inan migcaksin ama ikinizinde libidosu yükselicek ve yemeğinden sonra belive kaşıkları küvetli ola bilmesi açısından İran hurması kabuklarını soy çok zor soyuluyor ama ılık suda beklet soyduktan sonra bir kaba 20 adet koy cekirdeklerini al içine bol Antep fıstığı birde badem rendele birer avuc ama bunu bir ay yap gücü küveti yerine gelicektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliklerde insanlar denk gelemiyor birbirine. Ben senin erkek versiyonunum. Seks benim için kadını doyurmaktır başlı başına. Ama sürekli red yiyip, olduğunda da hadi işin görülsün modunda olunca ben doyırduğumu hissedemiyorum. Çünkü karşımdaki aç değil. Aç bir kadını doyurmaya ihtiyacım oluyor. Sonra elimle baş başa kalıyorum. Birini doyurdupumu hayal edercesine. Geceden sabaha 4-5 posta atasım var ama bizde hiç ikincisi olmadı
00 YorumlaŞu yaşıma geldim bi bana denk gelmedi böylesi, vay arkadaş ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAy bu biz ahahhahah 😂 umarım bulursunuz doyumsuz kadın ama bulunca da doyurun lütfen
Robot diil adam insan sürekli istememesi normal her gün olabilir fakat olmayabilirde bırak biraz ona şans tanı o seni istesin ve sana yanaşsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle kadınlara isteksizi denk gelir iyi başka seylere yönelmiyorsun... daha yenisin Şu an hafatada kaç oldugu degil bir başladımı en az 3 posta * gerek seni
10 Yorumla
+1 yılHaftada iki üç değildir normal olan haftada en az 4 gün ve her yapıldığında doyuma ulaşana kadar yani en az iki defa yapılmalı tabi bu sürelerde uzun olmalı cinsel doyum çok önemli
00 Yorumla
+1 yılTrolsün her yorum yazana yok yandım bittim abazalarda takılmış yoruma 😂 ulan gece gece iyi güldüm. 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol degilim gizli olmanin rahatligi var üzerimde ve seks muhabbeti hoşuma gidiyor evdeki bana böyle davranınca
Yani hormonlarla alakalı bi durum bu ama doktorluk bi mevzu değil bence iki taraf içinde kendi aranızda çözmeniz gerekiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak peki
Soran+1 yılKonuşucam tekrar bi teşekürler
+1 yılhafta 3 normal fazla sikin tili sonra kocan azar soen babadan mahrum kalırsın yiymezsin sonra
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
bir hafta üzerine zor oturursun krem kullan
Soran+1 yılKeşke o hale getirse beni
- +1 yıl
çok mu istiyorsun arkadan vurdurmayı
Soran+1 yılEşim analdan zevk alsaydı olabilirdi tabi isterdim ama o arkadan vajinama giriyor anala gerek yok dar zaten diyor
- +1 yıl
a*undan barı bolca mikse doyursa seni dötünü de parçalasa akılanmazsın sen marrak delisi olmuşsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence o görünmeli ya kadınım kendi kendisini becermemeli ben yapıp zevkten yormalıyım onu bayıltana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin istekli olman gayet normal bir durum değil mi zaten yeni evlisiniz. Senin bu kadar istekli olmana rağmen esin isteksiz kalıyor ve ihtiyacıni kendin mastürbasyon vs yaparak gideriyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ne yazik ki
Cevap sahibi+1 yılHaftada bir iki defa mi ıliskiye giriyorsunuz ve oral vs yok mu peki iliskinizde
Soran+1 yılOral var ben de yapıyorum o da yapıyor haftada 5 6 kere yaparız bana kalsa ama o böyle dediği için 3
Cevap sahibi+1 yılHep mi boyleydi peki esin sonradan mi böyle oldu
Soran+1 yılİlk 2 ay falan çok doyumsuzsun falan diyordu ama yine de bana uyum sağlıyordu yani hep baştan çıkıyordu benim de böyle demesi daha çok hoşuma gidiyordu ama sanırım olumsuz anlamda demiş hep
Cevap sahibi+1 yılIstersen sen biraz mesafe koy bakalım gelecek mi kendisi. Vaktin var mı müsait misin
+1 yılPsikolojik bir şey gibi gözüküyor fakat eşinin gitmesi gerekli konuşalım bu konuyu istersen
013 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayiz seninle
Soran+1 yılYani erkeğin istekli olması lazım değil mi hatta
Soran+1 yılÜzüldüm
- +1 yıl
Fazlasınla bizde tam tersi ama bir şey olduğu yok doktor desen kabul etmez
Soran+1 yılEşin kıymetini bilmeli
- +1 yıl
Seninki de aynı şekilde bu sorunu asamiyoruz maalesef herkese de güven olmuyor
- +1 yıl
Senin gibi birisi olsun isterdim çare arayan ve istekli olan
Soran+1 yılEşinize seksi gecelikler çamaşırlar almayi denesenize sonra da mesaj atın akşam üzerinde hayal ediyorum gibisine belki arzusu atar
- +1 yıl
Denemedim sanıyorsunuz degilmi ters tepiyor
Soran+1 yılCiddi misiniz ne diyor ya bu ters tepilir mi ama benim de bir arkadaşım var o da böyle gerçi ben süs köpeği miyim diyor
- +1 yıl
Ne alakası varki yani süs köpeği ile aynı işte bu sefer tartışma yaratıyor falan yani onun için zor bir çözüm libidosu yüksek biriyim fakat ne kadar frenliyeceksin kendini
Soran+1 yılOlsun yine de aldatmayın bence ya bilmiyorum bi çözüm buluruz umarım
- +1 yıl
İnşallah diyeyim ama bulamazsınız kabullenme yok çünkü kendi kendimize yetemiyoruz bazen
+1 yılabi sen yanlış adam denk gelmişsin yapacak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin çok isteksiz onu değiştiremezsin maalesef konuşmasından kendini belli etmiş zaten böyle istekli bayanların Cahil kişilerin yanında hayatını bitirmeleri çok üzücü bir durum maalesef
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl erkek ya bana senin gibi bir eş düşmez mi hic
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. ikinizinki de normal aslında sadece yanlış kişiye denk gelmişsin :')
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaftada 3-4 normazl fazlası abartı oluyor. ikinizin de yüksek libidolu olması gerek. biz 10 altına düşmüyoruz haftada eşimde bende çok istekliyiz.
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısınız ya ne güzel
Cevap sahibi+1 yılbaşlarda benim eşimde seninki gibiydi çok arıza çıkartırdı zamanla alıştırdım. eskiyi hatırlatınca ya bakma o zamanlar aptalmışım diyor :D
Soran+1 yılAhahahah utanıyor muydu acaba ondan mi 😂 bu arada kadını kıvama getiren erkektir aslında yani bu sizin başarınız. Bi de benim gibiler var işte kendiliğinden kıvamda olan
Cevap sahibi+1 yılyok ya utanma değilde yorgun düşüyorum diyordu. ben bi şekilde sexin tam bir yorgunluk atma ve tedavi yöntemi olduğunu öğrettim. ve evet sana katılıyorum erkek olarak kötü cinsel ilişkilermm hiç olmadı bi şekilde kıvama getiririm ben kadın ruhundan ve kadın libidosundan anlamak gerek. senle ben hiper cinsellik sahibi kişileriz. hatta sanırım ben bağımlıyım.
Soran+1 yılNe güzel birlikte olduğunuz kadınlar çok şanslı ve itiraf ediyim bağımlılık olayı bende de var sanırım
Cevap sahibi+1 yılvar var sende var belli. keşke her bağımlılık bu kadar zevkli olsa :) ama seninki sıkıntılı erkeği kendine uydurmak. zor çaktırmadan beslenme şeklini değiştirsenmi acaba belki bir miktar faydası olur. afrodizyak beslenme uygula. olmadı çayına viyagra katarsın ahahaha :D
Soran+1 yılDüşünmedim değil ve yapıcam galiba. Dediğiniz gibi keşke her bağımlılık bu kadar zevkli olsa 😂 üstelik çirkin de değilim vücudum fazla kadınsı belim ince memelerimi silikon sanıyolar yüzüm için barbie diyorlar ama eşimin böyle yapması özgüvenimi de zedeliyor
Cevap sahibi+1 yılçekicilikle aşırı alakalı değil. ben 11 yıllık evliyim evet eşim evlendiğimizde çok iyiydi ama şu an vucudu pek iyi sayılmaz ama tutkulu bi kadın şu an eskisinden daha çok isityorum kendisini. senlik bir problem olduğunu düşünmüyorum o yüzden hiç özgüvenin düşmesin libidosal ve tutkuyla alakalı meseleler.
- +1 yıl
Gizli üye o zaman siz bi doktora görünün😄
Cevap sahibi+1 yıl@YALNIZCANIMSIKILIYO ben gorundum bagimliyim iste. Ama ayni zamanda durumdan hosnut oldugum icin cok umurumda olmadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım elbette istekli olucaksın sonuçta 1 yıllık evlisiniz 10 yıllık değil kesinlikle eşinin gözükmesi lazım
613 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani elbette bu çok normal bir şey
Soran+1 yılYani dimi daha çok yeniyiz ilk aylarda böyle değildi yine ben daha çok istekliydim ama o da karşı çıkmazdı
Cevap sahibi+1 yılKuzum senin istekli olman çok normal anladığım kadarıyla ilkin eşin o yüzden libidon daha yüksek olur eşinin isteksiz olması saçma asıl
Soran+1 yılCanım benim çok teşekkür ederim beni anladığın için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bitanem hiç üzülme canını sıkma
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sende sus artık
- +1 yıl
SHDKDKSDJDKKDKDKRJKRKRLSÖEKEÜWNSJSKSDJDKSBDJRDJSKSJSJSLSHDKSKNSJDKSHDJSSHSJS
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıladama iyi bak enerjik şeyler yedir, yeni evliler kredi vs ödüyorsa biraz streslide olabilir bunlarda etken olabilir evlenmeden önce nasıldı?
00 Yorumla
+1 yılBenim eşim haftada 3-4 gün yapsa şükredeceğim. Adam 2-3 haftada bir yapmak istiyor🙄
43 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya şaka mı ben bunları anlamıyorum gerçekten. Seninki de sana tuhaf gözüyle bakıyor mu
- +1 yıl
_neslihan1 benimkide oyle maalesef. Bazen 1 ayi buluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılonu tahrik edecek şeyleri ihmal ediyor olabilir misin? mesela oral filan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o gitsin onun pili bitmiş. istekli bir kadın her türlü normal bir erkeği tahrik eder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana yazik ediyor ozaman sen buna caktirmadan performans artirici ver
00 Yorumla
+1 yılYa seninngibi kadın bulmak için neler vermezdim.. Her gece isterdim. Böyle cesur ve cilhinmkizjsr niye öküzlere düşüyor.. seninle renkli fanteziler kostümler neler neler olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle diyip evlenince degişiyorsunuz ama
- +1 yıl
Saçmalama.. insan senin gibi kadın bulup değişir mi hiç. İse gitmezdim seninlee yine yeniden saatlerce..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen goruneyim siz sen ben diye konu yu uzatır gidersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha uzuyor doğru
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 hayırlısı olsun ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence doktora ihtiyacınız yok sadece onun karşı koyamayacağı şeyleri bil ve yap bence
018 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum öyle yapıyorum işi bitince beni yine zaaflarımdan vuruyorsun yapma böyle şeyler falan diyor aldatıyor mu acaba ya
Cevap sahibi+1 yılne iş yapıyor ve ne kadardır evlisiniz
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz eşim öğretmen
Cevap sahibi+1 yılsaatinde eve gelirmi
Soran+1 yılEvet gecikmez pek
Cevap sahibi+1 yılbence o zaman öyle bir şey yok belki gücü o kadardır belkide senin azgınlığını belli etmen onda ters tepkiye neden oluyordur bence çok yumuşak yaklaşımlar dene vede seks sırasında sertliği azalmıyorsa sorun yoktur
Soran+1 yılBen geri çektim kendimi zaten. mastürbasyon yaparak hallediyorum artık ama bunu bilmiyor o
Cevap sahibi+1 yılbu çok kötü bişi ama izlediğin bazı şeylerde olmalı ve sende değişik etkiler izlenimler ve düşünceler olmmaya sebep olur sanırım senin delice arzularında sevişmede ve oralde bazı şeylerinde var ve o şeyler hiç olmamış gibi
Soran+1 yılYani ben kötü mü sevişiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen çok istekli sevişiyorsun eşin kötü sevişirken sana arzuladığın sevişme ve oralde özellikle bazı arzuladığın şeylerde yerlerde yetersiz sende doyumu tadamıyorsun eminimki seksten sonra bile mmast yapma isteğin oluyordur
Soran+1 yılEvettt oluyor hatta yapıyorum banyoda hatta seks sırasında bile elim klitorisime gidiyor
Cevap sahibi+1 yılsen demeden de anlaşılan bi durum seni sevişerek tarif edemeyeceğim bi pozisyonda oral ile boşalltıp sekse başlamalı ve seks boyunca sen o zevki doyasıya hissederek devam etmelisin eminim arada bir seks sırasında da seksi bırakıp biraz yalasa da diyorsundur belki orgazma yaklaşınca yüzüne oturma falan
Soran+1 yılOffff içim bi hoş oldu orgazma ulaşmaya yakın bi anda çek içimden diyorum çektiği gibi squirt orgazm oluyorum fışkırıyor
Cevap sahibi+1 yıloda tam o sıradan vajina dudaklarınla biraz oynyınca tümünü ağzına alıp emmeye başlasa
Soran+1 yılAhhhh keşkeee
Cevap sahibi+1 yıldüşüncesi bile azdırıcı değil mi
Cevap sahibi+1 yılorgazm olduğunda bile oral yapılması hatta yalayan dile zevk suyunun akışını izleyebileceğin bir pozisyon olması
Cevap sahibi+1 yılbi selama ne dersin gizlidençıktım ama
+1 yılDoktora gidilecek bir durum yok olay psikolojik olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbirlikte gidin ne şanslılar var ama kıymetini bilmiyor hayaller ve hayatlar
020 Yorumla- +1 yıl
sen yanaşma bakalım o yanaşana kadar :)
Soran+1 yılYani ben de benimle evlenicek erkeğin çok şanslı olacağını düşünüyordum hep ama olmadı
- +1 yıl
İlerleyen zamanlarda senin için daha da sorun olacak bu
Soran+1 yılAldatmaktan korkuyorum
- +1 yıl
söylemek istediğimde bu zaten istersen detaylı konuşalım
- +1 yıl
bir çözüm bulman gerek
- +1 yıl
yaşlarınız kaç
Soran+1 yılÇözüm mastürbasyon şu an benim için ama gerçek seks istiyor canım böyle üstüne oturabileceğim bir erkek vücudu
- +1 yıl
şimdilik mastürbasyon ilerleyen zamanda sanal veya seksting ilerleyen zamanlarda buda yetmeyecek
- +1 yıl
gerçeğinin yerini maalesef hiç bir şey tutmaz
Soran+1 yılEvet tutmuyor gerçekten. Ben 24 eşim 28
- +1 yıl
yaşlar da genç yüzüne bakılmayacak biri de değilsin değil mi
- +1 yıl
konuşmayı isterdim seninle ama sen konuşmamak için gizli sordun zaten soruyu :)
Soran+1 yılYani kendimi övmeyi sevmem ama evli olduğum halde hala erkeklerin ilgisi üstümdedir bakımlıyım fiziğim çok kadınsı yüzüm için barbie derler
- +1 yıl
Üzüldüm şimdi :( seni görme şansım olsun isterdim
- +1 yıl
Evli olduğun için daha çok ilgi çekici olursun erkekler için
Soran+1 yılÖyle mi oluyor? Ben evliyim diye biraz daha rahattım erkeklere karşı nasıl olsa kocam var diye ilgi duymazlar gibi bakıyordum
- +1 yıl
Yasak olan her zaman daha çekicidir senin rahat davranman onlara umut verir işaret gibi algılarlar
- +1 yıl
müsait değilsin galiba
- +1 yıl
çalışıyormusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinizde çıkın o yataktan, doktor yatsın o yatakta.
00 YorumlaTüm yazjsmalarinizda sulanmissiniz neden bunu farkli boyutta baskalariyla denemiyorsunuz okudum tüm mesajlari burada deneyimli harbi saglam kisiler var
00 YorumlaDamat haklı haftada 3 gün normal, 7gün normal düşünüyorsanız sizde biraz aşırılık vardır açıkçası.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKırıcı konuşmuş. Öyle bir şart yoktur. Kısıtlama da yoktur. İki kişinin arasındaki çekime göre bu durum değişir
00 Yorumla
+1 yılO gitmeli istekli istekli kadının değerini bilmiyor 🔥🔥🔥
04 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam bilmiyorum kendi kendime yanıp söndürüyorum
- +1 yıl
Ben de yanıyorum ama kendi kendime sönemiyorum olmuyor
Soran+1 yıl31 işe yaramıyor dimi
- +1 yıl
Evet. 1 yıldır sevgilim de yok sevişmeyi çok özledim çok
+1 yıldoktor değill,
kendi aranızda hall edilmeli..04 Yorumla
Soran+1 yılHalledemedik. Hiçbir arkadaşıma da bu konuyu açamıyorum yargılarlar
- +1 yıl
kalbini yorma
- +1 yıl
doğru direk söylememen
en iyisi.. - +1 yıl
terslik nedir
+1 yılBence sen normalsin. Kocanın burcu ne?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarım olsan seni gece gündüz yapardım sorunlu o bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Gitmeli. Bu ayıp bişey değil.
00 Yorumla
+1 yılBence ikinci bir koca al 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke bizim de haftada 2-3 olsa :(
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3 kere makul sen her gun mu istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSonuç neye karar verdin?
00 YorumlaEvet eşinizde problem var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEniştenin gortum arızalı söndüremiyor
018 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek be 😂
Cevap sahibi+1 yılHortum yazarken yanlış olmuş
Eniştenin hortum arızalı söndüremiyor olacaktı
Soran+1 yılEvet sanırım 😂
Cevap sahibi+1 yılSen hortumu değiştir bence
Soran+1 yılBu yüzden boşanılır mi bilmiyorum nasıl açıklarım da aldatamam da
Cevap sahibi+1 yılAma senin topraklar kurak kalacak sulanması lazım sürekli
Soran+1 yılOffff demeyin böyle ya fena oluyorum
Cevap sahibi+1 yılNoldu?
Soran+1 yılCanım çekiyor ve halime üzülğyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşuna hırpalıyorsun kendini
Cevap sahibi+1 yılSana güzel bir hortum verelim
Soran+1 yılAldat diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılMecbursun
Soran+1 yılOfff demeyin böyle ya
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmak senin de hakkın taptazesin ve bunu yaşamak iliklerine kadar hakkın
Cevap sahibi+1 yılKonuştun mu eşinle?
Soran+1 yılBu konuyu açmadım bu gece
Cevap sahibi+1 yılBir çözüm bulmak lazım
Oo ateslisin aranılan kan tamda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada eşin 2-3 yapıyorsa kötü değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kaç gün istiyor peki eşin haftada
00 YorumlaOnun gitmesi lazım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sorun sende değil... İstekli oluşun gayet normal
00 Yorumla
+1 yıleşin
08 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Erkekler testosteron salgıladıkları için daha istekli olmalılar NORMAL ŞARTLARDA ama seninki biraz sıkıntılı belki de psikolojik olarak kafasına taktığı şeyler vardır öncelikle oralarda sıkıntıları varsa halletmek gerekir
Soran+1 yılHep soruyorum iyi misin kafan rahat mı diyorum masajlar yapıyorum
- +1 yıl
Masajı bırak iyi misin diye sorana can verecek adamlar var burada :D Sen üstüne düşeni yapmışsın sıra onda...
Soran+1 yılEvet oyle ilşkiler de var maalesef. Dediğiniz gibi ben elimden geleni yaptım
- +1 yıl
Eğer sorun psikolojik değilse üroloji doktorunun görmesinde fayda var, bol sevişmeler dilerim size kısa zamanda
Soran+1 yılAhhh umarımm teşekkürler
- +1 yıl
gizli olmasan iyiydi ya :D
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSen işsizsin.
10 Yorumla Eşin görünsün
10 Yorumla:D eşin gözüksün
00 Yorumla
+1 yılAzdırıcı Damla Kullan
00 Yorumla
+1 yılİkiniz de normalsnz
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ikiside ya
- +1 yıl
ikiside normalse ne önerirsin peki?
- +1 yıl
@siyahcorap Her ikisinin de normali kendine göre. Düzenli bir ilişkide hafta da 3 -4 ideal olanı. Sadece arkadaş biraz daha istekli. Tek sorun eşinin bunu sorun etmesi
- +1 yıl
senin nickinden yola çıkıp kışkırtıcı şeyler söylerse ufaklığı harekete geçirebilir. Mesela "neredeymiş benim pırasalı böreğim" ya da "böreğini fırına vermek ister misin " "böreğin paslanmasın hadi ısıtalım " gibi :D
- +1 yıl
@siyahcorap defol yaa
- +1 yıl
hıh hiç tahrik etmeyi bilmiyorsunuz efendim
Başka bir koca al 😊
00 Yorumla
+1 yılBence eşin görünmeli
00 Yorumla
+1 yılEşin gözüksün
00 YorumlaKocan gitmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılikinizin burcu ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oglak esim terazi
Cevap sahibi+1 yılilgisini çekmiyor sun galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin
08 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor beyefendi ya bana ruh hastası muamelesi yaptı ama teşekkürler görüş için
Cevap sahibi+1 yılO kendi öyle kadınını doyuramazsan seni aldatir
Soran+1 yılAldatmak da istemiyorum o çok sadık olduğumu bildiği için hiç aldatmam diye düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılAma bir yerden sonra dayanamaz aldatirsin en basiti sanal aldatirsin
Soran+1 yılUmarim beni buna sürüklemez
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum kaç yaşındasın geçen ben sana fal baktım demi?
Soran+1 yılHayır kimse fal bakmadı bana. Ben 24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılKarıştırdim ozaman kusura bakma birine fal baktım da 2 3 çeşit30bende
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben yatakta çok istekliyim fakat eşim o kadar istekli değil. Hangimiz doktora görünmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler