şimdi utanırım ben ereksiyon olamıyorum deme rezil bi durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oraya gittiğinde senin gibi onlarca insan göreceksin o zaman böyle hissetmezsin. Ayrıca sen mesela şu an mutlu musun? Erkekliğini yaşayamıyorsun bunları düşün ve bence doktora git. Benim bi arkadaşın eşinde vardı bu sorun, ilaç kullanıyordu içinde 2 tane mi ne varmış 1200 küsür liraydı taa aylar önce. Epey maaliyetli ama başka bir durumunda olabilir o adam ameliyatta olmuştu. Bence bunu bi eksiklik olarak görmek yerine nasıl düzeltebilirim diye düşün. Bu problemi düzelttiğinde özgüvenin artacak eminim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunda çekinilecek bir durum yok. Bence en kısa sürede gitmelisin. Uzmanı sorunun kaynağını bulup, ona yönelik bir tedavi uygulayacak. Bak bu platformda senin gibiler az. Ama eşinin cinsel ilişkiye giremediğinden şikayetçi kadın sayısı çok fazla. İnan bana bu durumu çözmezsen daha ciddi problemlerle karşılaşacaksınız. Eşin de bir insan ve onun da ihtiyaçları var. Bir süre sonra mastürbasyon ona yetmeyecek. Farklı arayışlara girebilir. O girmese de, artık her şey ona cinselliği çağrıştıracak ve bir noktada nefsine yenik düşecek. "Benim eşim asla yapmaz.," deme. Ben neler gördüm. Eşimin de dediği gibi, "kadın kısmı ihmale gelmez." Sen en kısa sürede tedavi ol.
10 Yorumla
8 ayBunda utanılacak bir durum yok. Sonuçta sağlıklı bir durum değil içerisinde bulunduğunuz durum. Hem kendiniz hem de eşiniz için yapmanız gereken bir hekim desteği almak. Sağlık gibi önemli bir konuda utanmaya yer yoktur. Kendinizi kasmanıza gerek yok zira sağlık sektöründe uzun dönem bulunduğum için yakından tanıklık ettim bir çok durum ve vakaya. Emin olun sizin gibi ya da sizden daha farklı sağlık sorunları yaşayan bir çok insan var.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bu utanılacak bir durum değil, oldukça yaygın ve çözülebilir. Önce doktorla gizlilik içinde konuşabileceğini hatırla, hazırlıklı sorularla gitmek korkunu azaltır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayniye rezil olacaksın gayet normal, yani gözlük alman gerekiyor gibç düşün ya da her hangi bir rahatsızlık , sonuçta insanız her şey yaşayabiliyorız , bence gecikmeden doktora git
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBu konuyu doktor meselesini aşarız bu oldukça kolay bir durum. Peki eşinin durumu nasıl? Onun için oldukça zor olmalı değil mi?
025 Yorumla
Soran8 ayyani doğal olarak onun içinde zor
- 8 ay
Anlıyorum , doktora muayene olmaya yönelik ne gibi çekintilerin var ve ilişki dışında sevişme olarak eşinizle cinselliğiniz devam ediyor mu ve sevişerek orgazma ulaştırabiliyor musun onu?
Soran8 aykonuyu açıklamada utanırım hani böyle böyle bi durumum var diye. Yok orgazma ulaştıramıyorum
- 7 ay
Anladım, gerçekten empati yaparak söylüyorum konuyu açıklama kısmın en kolayı. Sevişerek orgazma ulaştıramıyor oluşuna üzüldüm, Peki masdurmasyon yapıyor mu? ya da sen ona masdurbasyon yapıyor musun?
- 7 ay
O nasıl gideriyor ihtiyacını?
Soran7 aykendisi yaparak galiba
- 7 ay
Anladım, senin yanında yapıyor olabileceğini düşünmüştüm. Bu da senin için heyecan verici bir fantezi olur diye düşündüm. Galiba derken , bu şekilde yapıyor olduğuna dair izler mi buluyorsun?
Soran7 aytahmini ben yapamadığıma göre mecburen kendi tatmin oluyodur
- 7 ay
Anladım , haliyle ihtiyacını gideremediği için oldukça istekli olmalı , agresif bir durumu gözlemliyor musun?
Soran7 ayevet yok yere kızmıştı bi kere halbuki ufak birşeydi
- 7 ay
Anlıyorum, bir iki sefere mahsus olmaz ve illaki kızması ya da kızdığını belli etmesi gerekmeksizin onun beden dilinde bunu gözlemliyorsanız. Bu durum cinsel tatmine ulaşamadığı için olabilir. Onun cinsel istek beklentisindeki seviye nasıl?
Soran7 ayen azından 10dk dayan demişti
- 7 ay
Offf çok kışkırtıcı gerçekten ve bu durum ne denli istekli olduğununda göstergesi.
Soran7 ayöylede işte napiyim bendede böyle
- 7 ay
Peki sen , gerçekten doktora gitmeyi istiyor musun , bu hissiyatı kendinde hissediyor musun?
Soran7 aynediyecem kuşum kalkmıyor mu diyecem kötü bir his
- 7 ay
Seni anlıyorum ama kuş a gerek yok , sertleşme sorunum var dersiniz. Doktorun bir kez bilmesi , eşinizin her zaman bilmesinden daha iyidir.
Soran7 aybakalım artık
- 7 ay
Cuccold düşündün mü hiç , ya da birinin onunla iletişime geçmesini?
Soran7 aybilmiyorum ki hiç denemedim
- 7 ay
Anladım , düşündüğün zaman içinde uyanan his nasıl?
Soran7 aybiraz heycanlı
- 7 ay
Etkileyici gerçekten. Daha şeffaf yazabilmek isterdim.
Soran7 ayyazıyım mı
- 7 ay
Olur
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
8 ayO doktorlar bunun için varlar.. Onlar için rutin bir durum.. Eşine karsi utanmayı düşünüp önem verip.. Kendi düşüncesi bir kenara bırakmalısın.. :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayBaşınız, dişiniz, sırtınız, ayağınız ağrıyınca nasıl anlatıyorsunuz? bu da bir rahatsızlık ve elbette tedavisi var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayDelimisin esini tatmin edememekten dahami iyi gitmemek git anlat derdini zaten bi iki ilacla cozulur merak etme
00 Yorumla Oncelımle gecmıs olsun en bastan berı mı vardı
Yoksa sonra mı oldu02 Yorumla
Soran8 aysonra oldu bu
8 ayHiç mi kalkmıyo kanka. Karına üzüldüm ya. Şimdi ne azmıştır o biliyor musun ufff
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
8 ayBir cok erkek yaşıyor bu durumu eşini düşün kadın tatmin olamıyor daha mı iyi böyle olması
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayDostum git doktora çekinme olabilir herkeste olur normal
00 Yorumla
8 aySen doktora gitmezsen eşin gider. Not: Dost acı söyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen de bir sıkıntı var dı gittim çıkardım masaya koydum
00 Yorumla
8 ayKanka ters ilişki yaşayın bak nasil dimdik olur yak o seki yapsın 😈
Ya bir erkekle öyle bir sey yaşmışsındır ya da içinde öyle bir kişilik yönelim vardır yani yapılmak 😈00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayUtanılacak bir şey değil dostum. Gidip muayene olmaksın kesinlikle. Yoksa ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşarsın. Başka arayışlara girebilir eşin.
09 Yorumla
Soran8 ayyok ya girmez heralde
Cevap sahibi8 ayEğer çözüm bulmazsan girer emin ol
Soran8 aynedicem ki doktora
Cevap sahibi8 ayAçık açık söyle sertleşme problemim var diye
Soran8 ayzor olacak ama işte
Cevap sahibi8 ayEmin ol boşuna çekinmişim diyeceksin hiç çekinmene utanmana gerek yok o işi yapıyorlar zaten
Soran8 aytamamdır sağolasın cesaretimi toplayıp söylücem
Cevap sahibi8 ayRica ederim en kısa zamanda çözersin umarım
Soran8 ayumarım
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çözebildiniz mi sorunu?
03 Yorumla
Soran6 aymaalesef çözemedim
Soran6 ayyazdım
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. eşin için dr ye gitnelisin baskan
03 Yorumla
Soran8 ayişte utanıyorum biraz
Soran8 ayseviyorum ama kendimi hazır hissetmem lazım
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Git söyle yoksa eşin başkasına gider
00 Yorumla
8 ayNeden cekiniyorayn eşin menmun değil demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 aySabah ereksiyonu var mı?
02 Yorumla
Soran8 ayyok olmuyor
- 8 ay
O zaman önce bazı değerlere baktırman gerekli. Mutlaka şeker, testosteron , prolaktin değerlerine baktır. Onlar normalse ereksiyon ilacı denersin bir süre
Gizli Üye(30-35)8 ayHiçbir şey yapma kendine bir ortak bul
05 Yorumla
Soran8 ayolur mu öyle şey ya
Cevap sahibi8 ayKabul edersen neden olmasın ki eşinin gönlünü yap yeter
Cevap sahibi8 ayO zaman otomatik kalkabilir
Soran8 aynerden biliyosun otomatik kalkıcağını
Cevap sahibi8 ayKalkmasa da seyredersin
Gizli Üye(25-29)8 ayGitmezsen eşinde aldatmak zorunda kalır onu düşün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aç karnına polen ye. Kabak çekirdeği yağı iç.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne zamndır var
05 Yorumla
Soran8 ay2 senedir
Soran8 ayaynen öyle zaten
Soran8 ayanlamadım
sağlık birlikte gidin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı.
8 ayMutluluk çubuğu taktir altindan kaçsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Gitmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayÇekinecek bir şey yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Neden cekiniyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sertleşme problemim var, eşim doktora gitmemi söyledi. Çekiniyorum ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat