sevdiğim için birlikte olmak istiyorum sevgilim değil misin olmayacak mı böyle şeyler diyor arkadaş arkadaş duralım o zaman diyor istemediğim halde zorlama yapmasa da görünürde maalesef manipüle ediyor küsüyor kızıyor istediğini elde edene kadar soğuk olacağını söylüyor ayrılmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsan sevdiği kişiyi ister. Bu herkesin bileceği bir durum. Ama öncesinde olan şey daha önemli. İnsanlar sevmese de saygı duymak zorundalar. Seviyorsa daha fazla saygı duyar diye düşünüyorum. Sevgilinizde size saygı duymalı. Saygı duymuyor ve isteklerinize gereken özeni göstermiyorsa seviyor diyemeyiz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSakın birlikte olmayın ve hemen ayrılın çünkü yapsanız bile terk edileceksiniz. Bununla ilgili bir yazımı paylaşayım.
''Kesinlikle bırakıp gider. Millet on yıllık kocasına bile her istediğinde tamam demiyor. Beni özlesin, kolay görmesin diye bazen reddedebiliyor. Siz kalkmış da bekaret vermeyi tartışıyorsunuz. Verirsiniz ama terk edilince pişman olursunuz. Daha sevgililikte işi o noktaya getiren adamın hedefi bellidir. Şimdi bir anlık istekle onunla birlikte olursunuz ve terk edilirsiniz. Ama bir zaman sonra gerçekten seveceğiniz ve sizi seven birisi karşınıza çıkınca ne olacak? Unutmayın ki erkekler, konu cinsellik olduğunda dünyanın en iyi aktörü olurlar. Sakın böyle bir şey yapmayın ve kendinizi koruyun.
Sırf geçmişindeki bir anlık heyecan ve istek yüzünden reddedilen çok hanımefendi var. Siz de öyle olursunuz. İsterseniz KS'de bir aratın eski konuları da geçmiş tecrübelerden faydalanın.
Cinsellikle onu kendinize bağlamayı düşünüyorsanız ayrıca bu da bir yanılgıdır. Eğer cinsellikle erkek bağlanabiliyor ise o kişinin daha önceden birlikte olduğu kadınlar niye onu bağlayamadı? Cinsellikle erkek bağlanabiliyor ise evli kadınların aldatılmaması lazım gelirdi çünkü halihazırda evli olduklarından istedikleri gibi birlikte oluyorlar ve bu durumda erkeği çoktan bağlamış olmaları gerekirdi.''16 Yorumla- +1 yıl
💯💯. Bu ülkede her haltı yemiş erkek bile bakire kız isterken
Kızların bunu yapması kendi aleyhine olur. Keşke erkeğinde zarı olsaydı. En azından kimse kolay kolay bu işe girişmez, diktirme vb saçmalıklar olmaz, bazı kızlar (tecavüz, kaza ile bozulan) mağdur olmaz. Ama şerefli erkek az işte. Ben yaptım kendim gibi birini isteyeyim diyen yok. - +1 yıl
Her haltı yiyen erkeğin, bakire bir kızı isteme hakkı yoktur. Size bu konuda katılıyorum. Zorlama ile olmuş ilişkiler, benim bu yukarıda yazdığım yoruma dahil değildir. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Benim bu yazıyı yazmaktaki amacım, erkeklerin kendi zevki için kızları kullanmasını vurgulamaktı. Günün sonunda da kızın mağdur olduğu bir gerçektir.
- +1 yıl
Aynen öyle. Tam tersi bu toplumda cinsellik yaşamak, kadını değersizleştirir hemde zina
- +1 yıl
Dini ve toplumsal olarak bakılırsa haklısınız. Kişisel görüşlerde farklılıklar olabilir fakat genel olarak böyledir.
- +1 yıl
Belli oluyor mu, bu kızlık zarını diktirenlerin sistemde bu ameliyatı geçirdikleri? Yoksa gizli mi tutuluyor?
- +1 yıl
Bilmiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Siz aslında herşeyin farkındasınız. Ne şekilde bir çıkmaza sokulduğunuzu duygusal bir tecavüze maruz kaldığınızında farkında iseniz burada en doğru kararı siz vereceksiniz. Bukowski nin çok beğendiğim bir sözü vardır ;Eğer sizi öldürmelerine izin verirseniz , sizi öldüreceklerdir der. Karar sizin :)
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evet insan sevdiği ile birlikte olmak tabii ki bunları söylemekte haklı ama sinirden manipüle edemez. Sen kendin istemediğin sürece karşı taraf istiyor mutlu edeceğim diye hiçbir şey yapma kaybedeceğim diye de korkma gidecek kişi istediğini aldıktan sonra da gider zaten böyle düşünme lütfen.
Sana düşüncelerini isteklerini saygı duymak zorunda bugün bunun için kendini suçlama10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kendini seks objesi olarak görüyorsan onun cinsel açıdan ihtiyaçlarına karşılık ver. O seni kullansın sende buna izin ver.10 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Seninle neden sevgili olduğunu bu durumdan anlamış olduk. Seni ihtiyaçları için istiyor ve başaramazsa başkasına gideceği için sana böyle bir manipüle de bulunmuş. Sen eğer istemiyorsan seni zorlamaya hakkı yok. İyi tarafından bak ve yolunu ayır onla..10 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin amacı seni kullanıp atmak. Hayır ciddi ilişki istiyorsanız neden amacı cinsellik olan adamlarla sevgili oluyorsunuz anlamiyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılbelli etmemişti 6. ayda başladı buna şu an 1. yılımız hala devam ediyor sabrediyordum ama son zamanlarda iyice söyleniyor 1 sene oldu daha ne 4 5 sene mi bekleyecez gibisinden
- +1 yıl
Amacı seninle evlenmek değilse ne zaman belli ettiğinin bir önemi yok. Hiçbir erkek kardes kardeş oynamak için sevgili olmaz. İllaki cinsellik bekler. Ciddi düşünüp evlilik niyetinde ise zaten evlenene kadar elini sürmez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha çok gençsin boş ver gönder gitsin ! seven ilgi duyan aşık adam habire ısrar etmez saygı duyar yok abi ben beraber olucam dersen kısa süre sonra burada yazarsın hata yapmışım onun İçin değmezmiş dersin diye yazarsın sonra bu yaşlarda ayrılık çok olur beraber olur ayrılırsın falan sonrada psikolojin bozulur bu sefer kendin ile uğraşırsın doktor doktor
20 Yorumla
+1 yılBak sevgili olunduğu zaman ilişkiye girmen mi gerekli. Bu adam seni sevmiyor sadece Bu zamana kadar seninle birlikte olmak için çabalamış kıvama getirmiş ki sen de istiyorsun. Ama o seni sevdiğinden değil sadece seninle birlikte olmak istediğinden seninle sevgili. Olma ben yapamam de evlenince olur de bak ertesi günü nasıl ayrılıyor. Akıllı olun da sazan gibi her y... üzerine atlamayın..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu buraya sorman bile hata senin tekmeyi vur gönder siz kızlarda niye akıl fikir yok acaba seni kullanip atacak bunu görmek zor olamaz hem bunun yanlis oldugunu bilmen gerekiyor tecavuze ugrasan ortaligi kaldirirsin buna gelince nasıl oluyorda bir sey olmuyor
10 Yorumla
+1 yılEvet ayrılmalısın 👍
İnsan sevdiğini öpmek sarılmak ve yakınlaşmak ister, bu doğal bir şey lakin şart koyup soğuk davranacağını söylemesi anlamsız. Zaten bir erkek seviyorsa olaya böyle yaklaşmaz. Senin de istemeni ve zoraki olmamasını ister. O çocuk seni sevmiyor seni kullanmak istiyor dostum. Ayrilmak istiyorsan ayrıl ben istemiyorum cinsellik yaşamak de, bakalım ne yapacak! Kuzu gibi geri gelecek 👍10 Yorumla
+1 yılöff angut angut hareketler ya resmen senin zoraki onayına oynuyor sevse ne sevmese ne ayrıl gitsin gerçi bunu beyefendinin kendisinin yapması gerekirdi niye bu kadar s*lak olursunuz hiç anlamıyorum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Bu tepkiler sırtlan erkek tepkileri. Sirtlan. erkek cinsellik olmayınca sinirlenir adil yıldırımın. takip etmeni öneririm sakın av olma. Karsindaki adam tam bir avcı...🙏adil yıldırım ilişki koçu bu arada
10 Yorumlaseven erkek önce gelir seni babandan edebiyle ister nikahı kıyar sonra ne yapacaksa yapar. gelme bu oyunlara
44 Yorumla- +1 yıl
Boylelerin sevgisi iki bacak arası ile sınırlı maalesef kızlarda mallikta onlarla yarışıyor kazığa oturtmak lazım böyleleri
- +1 yıl
Harika bir yorum. Tebrik ediyorum.
- +1 yıl
Eywallah
- +1 yıl
Ben sevdiğim kızın elini tutmaya korkuyorum millet resmen kuduzluk sergiliyor
Yatınca da fazla abartılacak bir şey olmadığını anlayıp niye günaha girdik lan* biz durumunu yaşayacaksınız
30 Yorumla
+1 yılAyrıl güzelim ayrıl tüm kan basıncı başında ama öteki başında. Beynine kan gitmiyor onun.
31 Yorumla
+1 yılSeven insan sana böyle bir konuda vicdan yapmaz ve senin isteklerine saygısı olur. Sırf onu mutlu etmek için bişey yapma. Sen de istiyorsan yap
10 Yorumla
+1 yılBekaretini alır sonra sen pişman olursun
Evliliğe yakın bu arkadaş gider bakire kız arar.
Allah topunun belasını versin.45 Yorumla- +1 yıl
Aynen bacım aynen birde helal süt emmiş hatta kimse tarafından opulmemis kız arar en ufak yanlistada bacım damgasını vurur sonra namus bizim için önemli der bunlari açıkça insanlık için parçalara ayırip sergiletmek lazim
- +1 yıl
Herkese hak ettiği kişiyi diliyorum bu hayatta. Bela okumamam lazımdı sinirden söyledim.
- +1 yıl
Oku bacım oku böylelere belaların en beterini okumak lazım Allahsiz bunlar
- +1 yıl
Başımdan geçti birisi bana dedik abi sen iyi adamsin duan kabul olur bana helal süt emmiş bir kız için dua et dedi bende Allah korusun yazık degilmi kıza dedim :))
- +1 yıl
Tövbesinde samimi olan kullar allah katında tertemizdir ama yine de bakire olmayan insanların olduğu bu dünyada adaleti yanlarında bulundursalar iyi olur.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de buradan böyle bir tanıdığım oldu duygusal boşluğumu kullanıp nude istedi. Sen de inanma ayrıl seni sevmiyor tek derdi cinsellik
20 YorumlaSeni seviyorsa bu konuda diretmez bu tür şeyler zorla olmaz zaten iki tarafında çekimiyle gerçekleşir dier türlüsü tecavüz alikoyma piskolojik baskıdan farkı yoktur
00 Yorumla
+1 yılKendin ağzınla söylüyorsun cinsel ilişki için diye. Bir düşün seviyor mu? Bence hayır.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Şimdi seven herkes ilişkisimi var zaten sende ver 3 ay sonra o kişiye yalvarmaya başlarsın tmmı canım erkekler kullansın senin gibileri
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ya iki kişinin istek ve arzusu ile olur. Tek kişi ile olmaz, Sapık mı ne?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle erkekleri çok mu arıyorsunuz sevgili olmak için?
10 Yorumla
+1 yılİstediğini elde edene kadar soğuk davranma kısmı olmamış gerisi normal. Ayrıl bu hrbo dan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuk degiliz benim sevgilimde benle sevismese ayrilirim. Cunku devam edersek aldatmak zorunda kalırım. Istekliysem ve sevgilim yapmadiysa sinirleniyorum geriliyorum soguk oluyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Hayvan hiç değiliz ama degilmi her önümüzün koynuna girelim canımız çekince sevişelim taş yerinde ağırdır diye söz var bilirmisin
Cevap sahibi+1 yılHer onune gelen degil iste sevgilisi. Insani zaten sevdiğiyle arasinda tensel çekim olur sevgilisiyle sevismeyecekte ne yapacak siz evcilik mi oynuyosunuz sevgilinizle
- +1 yıl
Ben sevgilimi kimsenin eline bir başkası değmeyecek şekilde sahiplenirim sende durum aynımı ayrılır yarın başkası ile olursun
- +1 yıl
Biz ona gerçi sevgili demiyoruz sevda diyoruz Es diyoruu yar diyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmez derdim, eğer seni gerçekten seviyorsa seni manipüle etmezdi !
00 Yorumla
+1 yılTabiki sevmiyor aklı sıra seni gaza getircek. Gelme oyuna. Gerçekten isteyene kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl gitsin
ayrıl.. bu ne ya niyeti çok açık. seni gerçekten seven birisiyle ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sadece cinsellik icin kullanıyor sevgilin ilerde birlikte olduktan sonra da seni birakip gidebilir. Yeni mi sevgilisiniz peki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi bacıları yokmu bunların gözleri önünde s***cen bacıların
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıl bacım ayrıl senin onun şeyinin eğlencesi değilsin bune ulan herkes namussuluguk Zirvesinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun amacı sadece seks yapmak belli ki
Sevgilisiniz diye seks yapmak zorunluluğun diye bir şey yok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bilirsin, ama ben olsaydım böyle sapıklarlan anlaşmazdım
10 Yorumla
+1 yılAyril seni sevdiği yok niyeti başka
10 YorumlaAyrıl onun amacı belli seni kullanıp atacak
10 Yorumla
m +1 yıl2 küfür 1 tükür yolla
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılondan hayır gelmez zaten... ayrılın
10 Yorumla
+1 yılDakika düşünme ayrıl. Aklı başka yerinde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amacı yatağa atmak sadece
10 Yorumla
+1 yılIstediğini alıp gidecek
119 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ve hanımefendilerin bu kadar saf olmasına da şaşırıyorum.
- +1 yıl
Ben saf demiyorum canım diyorum. bir insan her defasında aynı tuzağa düşmez demekki bu tuzaklara kendileri düşmek istiyorlar
- +1 yıl
Bir anlık istek, heyecan ve merak ile olanlar oluyor.
- +1 yıl
kanka diyorum *
- +1 yıl
Geri... zekalı
- +1 yıl
Bu site oto düzeltme yapıyor
- +1 yıl
Zekasını bilmem ama erkeklerin oyununa bilerek ve isteyerek geliyor çoğu.
- +1 yıl
Aynı şeyleri söylüyoruz o yüzden evlenmiyorum zaten. o sudan doğacak çocuktan ne hayır gelir tüm insanlık karışmış o suya.. o... lar tatilde bunlar görevi devralmış
- +1 yıl
Bir de demezler mi ''bekaret beyindedir'' diye. İyi de bekaret beyindeyse bu zar diktirenler kim?
- +1 yıl
Aynen öyle neden diktiriyorlar ozaman? Bırak ya dünyanın çivisi çıkmış bizde temiz kalmaya çalışan insanlarız işte 🤷🏻♂️ eskiden el değmemiş aranırdı sonra öpülmeyen şimdi iyi gene her şey b.. ka battı
- +1 yıl
Bir şey deyince de ''Yobaz, cahil, çağ dışı...'' oluyoruz. Bakir bir erkek, bakire bir kadın istemekte kesin bir şekilde haklıdır.
- +1 yıl
Ben geniş mideli bir insan olmadığım için evde kaldım :) . Bu saatten sonra zaten istemiyorum
- +1 yıl
Yaş kaç? Ben 29.
- +1 yıl
27 olucak
- +1 yıl
95 liyim 8. Ay
- +1 yıl
Evde filan kalmadık. Mesleğiniz nedir? Ben makine mühendisiyim.
- +1 yıl
Abi ben kendim istemiyorum bilgisayar tamircisiyim
- +1 yıl
Kişisel görüşünüze saygı duyarım. Herkes evlenecek diye bir şey yok.
- +1 yıl
Aynen öyle hiçkimseye güvenmem zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle p.çlere prim vermeyin ve kanmayın
10 Yorumla
+1 yılGitsin parayla bulsun birini yapsın
00 Yorumla
+1 yılHepsi pislik bi avcı olmuş engelle ayrıl
00 Yorumla
+1 yılYa İnsan sevdiğini dikermiş zaten
00 YorumlaAyrıl gitsin. Soğuk yapmakla olmaz bu işler.
00 Yorumla
+1 yılhmm demek kendini sunacaksın ha :D
00 YorumlaSorudan hiç bir şey anlamadım
00 Yorumla
+1 yılIstemiyorsan o ısrarcıysa ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen hemen ayrıl hiç bekleme
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl çocuk arafta kalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl net böyle biri ile olman. sacma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vermezsen giderim gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılNet ol sende ya birlikte ol ya da yol ver
00 Yorumla Ayrıl
10 YorumlaAyrıl.
10 Yorumla
+1 yılBundan olmaz yoll ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam yapardım
00 Yorumla Bence evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakın ama sakın yapma pişman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellikten sonra senden soğuyacak ayrıl bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl gitsin bu ırz düşmanından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmalı ara ara
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki için manipüle etmeye çalışıyor, sizce sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım