Sevgilim kova burcu ben yengeç bıraksam üstüme atlayacak 😂 frenlemekten sıkıldım sürekli itiyorum. Beni çok istediğini arzuladığını söylüyor ben de onu istiyorum ama bazı şeylerin dozunda olmasını istiyorum. Evlilik yolundayız zaten bazı şeyler ileriye kalmalı o yüzden frenliyorum onu sürekli. İletişim konusunda o kadar iyi anlaşamıyoruz ama cinsellik konusunda inanılmaz bi çekim var aramızda. Zıt kutup olduğumuz için sanırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa süre bende yaşadım akrep kızıyla çok çekim oldu 1 kez seks bir kaç kez sevişme yaptık baya zevkliydi ve ben çok arzuluydum ona onun akrep olmasına rağmen hiç istekli gibi görünmüyordu zaten sonra bıraktı ruh hastasının tekiymis
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bırakacağımı sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılO normal değilmiş ki o da evlenicem deyip ilk benimle yaptı baya zorlandık acı çekti biraz ilkte 2 hafta filan ağrıdı sevişmemiz güzeldi her şeyimiz birdi yani geçmiş yaşantı aile yapısı kafa yapısı gelecek isteği ama o sorunlu çıktı bozdu güzel gidecek ilişkiyi başkalarıyla yazışmış buluşmuş yalnız kalcam dedi o sıra kim bilir kimlerle gezdi yattı Allah bilir kendine yazık etti elindeki en büyük şansı bıraktı gitti😐
En İyi Cevaplar
Kovadan kovaya değişiyor demek, benim sıfır.
012 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılYaşam şartları derken?
Soran+1 yılDoğru ama bunlar o kadar da etkilemez diye düşünüyorum
Soran+1 yılO zaman tebrik etmek gerekli. Her şartta cinsellik düşünmediğin için
Soran+1 yılTebrik edilecek bir durum benim açımdan. Abaza erkeklerden beyniyle değil de uçkuruyla hareket edenlerden böğ geldiği için
Soran+1 yılO bazen dozunu kaçırdığı için aynısını düşünüyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Şimdi kova var kova var bende kovayım ve isteğim baya yüksek ama yazılanları okuyorum değillermiş yani değişiyor
014 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluk istekli ama sanırım
Soran+1 yılO öyle zaten canım 😅
Soran+1 yılYani cinsel çekim dışında kavgalarımız oluyor karakter olarak zıttız
Soran+1 yılaşırı rahat her istediğini yapmak istiyor bazen haber vermiyor bende sevgilisiyim doğal olarak bi haber açıklama bekliyorum çok özgür hareket ediyor. Yanımdayken bana ait ama ayrıldığımızda az ulaşıyorum
Soran+1 yılevet ya sen de böyle misin 😒
Soran+1 yılbi de arkadaş delisi çok ya arkadaşları için canını verir bu durumda sinirimi bozuyor
Soran+1 yılherkese iyilik yapıyo ki yarın bi gün onun da işi düşerse yanında olsunlar diyeymiş 😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zirveye çıkmışsınız siz zaten :)
18 Yorumla
Soran+1 yılHenüz çıkamadık 😄
Soran+1 yılbu kadar istekli olması sevmediğini gösterir mi bazen bundan da tereddüt ediyorum
Soran+1 yılevlenmeden olmayacağını o da biliyor ama bazen işte cinsellik için benimle birlikte gibi saçma şeyler geliyor aklıma. Evlenince istediğini alınca soğuyacakmış gibi
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
+1 yılDeğiliz sana öylesi gelmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Yalan söylüyorsam Mart 'ta dişi pisi bulmak nasip olmasın.
Soran+1 yıl😂😂 Ama araştırdım mehmet ali erbil, adnan oktar falan da kova burcuymuş. Tesadüf mü bu 😄
- +1 yıl
Hepte zeki ve başarılı kişiler 😄 yanlış yere bakıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende duramıyorum. kovayım
02 Yorumla
Soran+1 yılilk defa bi kova erkeği tanıdım o yüzden merak ediyorum hepsi mi böyle diye. genelde akrepler için derlerdi ama kova da böyleymiş galiba 😄
- +1 yıl
dimdik her dakika. inmek bilmiyor
+1 yılArkadaşım bugün burçla ilgisi yok
00 Yorumla
+1 yılKova burcu o kadar da düşkün değil
06 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Erkekler genel olarak düşkündür ilk olacağının heyecanıdır
Soran+1 yılEvet ilkiyim onun o da benim
- +1 yıl
İlkler hep heyecanlı özel ve güzeldir ama birinizin bilgisi vardır umarım
Soran+1 yılİlk diyorum nerden bilgimiz olsun 😄
- +1 yıl
Deneyim olarak demedim cinsellik hakkında bilgi deneyimlemiş insanlardan internet sitelernde alınabilecek bir bilgi
Gizli Üye(25-29)+1 yılben balığım doyumsuzum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOglagim libodom yuksek disi sinek olsa...
00 Yorumla
+1 yılNe güzel iste
02 Yorumla
Soran+1 yılDaralıyorum ama sürekli böyle olunca
- +1 yıl
Yüzeysel sevisij
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri