Evliliğin ilk 3 ayında gerçekten beni çok iyi hissettiriyordu. şu an genel olarak en fazla 5 dk sürüyor. Beni mutlu etmeye değilde kendi işini bitirmek istiyor sadece. Bende onu mutlu etmek için herşeyi yapıyorum. Acaba bundan sonra hep böyle mi olcak? Sıradan , manaton.. kocam varken kendi kendimi mutlu etmek istemiyorum ben :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBundan sonra hep böyle olacak maalesef. Çoğu erkek bir anlık beğeni cinsel arzuyu aşk sanıyor elde edince bitiyor her şey. düt bile deli gibi özlediğim hatunla olmak çok başka her zerresini tadarak tadını alarak okşayarak pozisyondan pozisyona sokarak olmalı seks. Bunun içinde hatun tam istediğim fizikte olmalı. Kalbi güzel olsun yeter diyenler var ya alayı yalan atıyor kalbi güzel hatunu yatakta beş dakika ama beğendiğin hatunu iki saat düt. birde fantezili olmalı ilişki yat gir çık boşal olacağına hiç olmasın gerekmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik sırasında hızlı girmesine izin verme. Bunu elinle veya konuşarak değil de sık sık pozisyon değiştirerek yap. Her pozisyon değişimine kısa sevişmeler ekle sonra sonra seks süreniz uzayacaktır. Birde seks yapma zamanını güzel ayarlayın. Sen veya eşin sabah iş var iken uyku öncesi yapılan seks 5 dakika sürer orada erkek boşalır ve biter
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü. Ön sevişmesiz cinsellik asla olamaz. En az 40 dakika ön sevişme ve oral olmalı. Bu süre içerisinde de vücudunuz zaten hassaslaşmış olur, sonrada nerenize dokunursa dokunsun büyük zevk almaya başlarsınız. Bencilliğe hiç gerek yok ki. Nereye kadar gider böyle 5 dakika olarak. Yakında isyan edersiniz zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hayat sizin, oturup konuşun ve onu ehilleştirin. Erkeği ehilleştirip, ona yol gösterecek olan sizsiniz. Moral bozucu bu durum evet, ama aşmak da sizin elinizde. İncitmeden, nasıl daha uzun sürmesi gerektiğini alıştırmalarla deneyerek bulun, utanmaya hacet yok, uzmana da gidilebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu karşılıklı oturup konuşmanız gerekiyor.. Ayrıca size iyi hissettirmeyen biri için de elinizden geleni yapmanızı anlayamıyorum.. Bir tavır koymanız ve bu sorunu oturup konuşmanız gerekiyor.. Eğer sadece kendini düşünüyorsa zaten size değer vermiyor demektir bu durum.. Konuştuğunuz zaman da sizi anlamazdan gelirse ya da terslerse durum kötü demektir.. İlişkinizi tekrar bir gözden geçirin derim.. Erkekler bu gibi durumları gurur meselesi haline getirebiliyor.. Kırıp dökmeden konuşmanızı tavsiye ederim.. Keyifli günler..
10 Yorumla Erken boşalma problemi var galiba. Açıkca konuş çabuk bitsin istemiyorum falan de internetten bunun için yapılacak bişeyler varsa öğrenin zamanla düzelir. Duygusal olarak da etkiliyor seni anlaşılan istenilmiyor gibi hissettirebilir. Bence bunları sakince anlat illaki bi çözüm bulur eşin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTek sefer 2. Saat 40 dk gördüm en son kız yürüyemiyodu ama bu anlattıgım her zmaan olan bişry degil 3ayda 1 yılda 1 falan deniyorum rekor olarak herhangi bir ilaç almadan 5 dk ne ya agvahag hiç mi hip thrust çalışmadın eger yardımcı olabilceksem 2 egzersiz söyleyebilirim eşin için çalışırsa uzar bu süre
00 Yorumla
+1 yılOho daha şimdiden?
nasıl başlarsa öyle gider bak dikkat et. Konuş çekinme isteklerini istemediklerini10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceden böyle değildi demişsin sonradan böyle olduysa arada kendince yaşadığı bir problem olmuş olmalı bunu da sana yansıtmamış öncesini ve sonrasını konuş onunla neden böyle olduğunu sorabilirsin
Cevabını aldığında bana yaz tekrar ona göre bir yol çizelim istersen00 YorumlaOlduğu kadar olmadığı kader. Bi yerden sonra sende yakarsın gemiliri, önce istemem diye başlar, sonra ateşlerde bulursun kendini. Uyandır adamı, sahip çıkmadığı değere bir gün başkası sahip çıktığında anlar. Atı alan üsküdarı geçerken...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Eşinizle cinsel yaşamınızı konuşmalı bunun adil ve renkli olması için karşılıklı kararlar vermelisiniz. Bu ciddi gerçekten üzerinde durulması gereken bir konu gibi konuşulmalı , ayak üstü sen şöyle yaptın böyle yap gibisinden değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılkendin tatmin olmaya bak yani beş dakika bile sürse orgazm olacagn şeyşer dene
40 Yorumla
+1 yılYok yok yalan söylüyorsun ya 5 dakika olur mu ya 5 dakika da benimki anca kendini geliyor Ondan sonra yavaş yavaş kafayı kaldırıyor kan pompalanıyor bu ondan sonra bir saat disko disko disko disko
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılben de karım varken kendi kendimi mutlu ediyorum maalesef. monotonluk, kısa ve çabuk süren geçiştirmeli cinsel ilişkiler. bunlar evliliğin maalesef kaçınılmaz sonu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. otur konuş. sen yaşam ortağısın. her şeyde eşit haklara sahipsiniz. seni eskort gibi kullanmasına izin verme. koş insan gibi ilgilensin. böyle devam ederse senin boşanma hakkın doğar
00 Yorumla5 dakika için soyunduğuna deymez, on az oral yarımsaat ilişki yarım saat bir saat emek çekmek lazım, senin boşalman mümkün değildir, demekki sokunca bir iki git grlde boşalır o süre tat vermez
00 Yorumlaönceden 31 çeksin
sonra sana girsin
o zaman uzun sürer :)20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEsin bencil sadece kendini dusunuyor senin rahatlamani dusunmuyor konusmalisin esinle yoksa hayat boyle gecmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazıkki evet ya bu sebeple ayrılık ya da başka biriyle tatminlik olacak en az yarım saat seks sürmeli bence
00 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş birşeyler değişmiyorsa eğer kocan varken de seni memnun etcek birisini bulursun. Beceremeyenin malını yerler dersin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılben de evliyim. bunu konuşmadan yıllar böyle akarsa çok mutsuz olursun. erken boşalıyordum kendimi düzelttim ben mesela
00 Yorumla
+1 yılEşiniz sizi uyarmadan zerre zevk almazsınız bütün her şey erkekte bitiyor enişte bey iki dk da olacak bişey değil bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılEvet zor bir durum sorunlu bence eşinle bu durumu konuş bence anlat kendini düşündüğünü bunu çözmemiz gerektiğini
00 Yorumla Bunu eğlenceli hale getirmek sadece sana düşmez eşinin de gayret etmesi lazım onun içinde bir çok işlevi olmalı maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Bunu kocanla konuşsan buraya nazaran daha iyi sonuçlar alabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum zaten. Elimden gelen bişey değil bu kadar diyor
İşin sonu aldatmaya gider. Sende kadınsın kadınlığını hissetmek ve boşalmak en doğal hakkın.
10 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm, geciktiricili prezervatif kullansın, sende biraz daha şehvetli şeyler giyin.
00 Yorumla
+1 yılYani 5 dakika da sadece köpek ürer..
Sizde bir sıkıntı var.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İsteğinde son derece haklısın. Sebepleri ne acaba yorgunluk mu, kanıksama mı.
00 Yorumla
+1 yılGiderek daha kötü olacak. belliki bencil ve düşüncesiz biri
00 YorumlaOralla devam etmesini iste gerekirse yatağa kepcele ve kirbaçla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil desene seni mutlu etmiyorsa dr gitsin orayıda kabul etmiyorsa belli bi zaman sonra ihtiyaçların artacak elinden olmadan onu aldatırsın bence çocuk yokken boşan
00 Yorumla
+1 yılMadem o kendini düşünüyor alma yatağa 1ay aklı başına gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk zamanlarda ilişki süresi bu kadr kısa mıydı?
Normalde uzun bir ön sevişme üstüne 5-10 dakikalık bir seks tatmin edici olabilir.
Ama tüm ilişki 5 dk ise problem.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonus. Tek tarafli tatminlikten hoslanmiyorum hep boyle yapacaksan yataga girmemin anlami yok de.
30 Yorumla5 dk çok az bi süre , üzüldüm sizin adınıza. Psikoloğa danışın bence daha farklı çözüm sunar eminim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılAma edeceksin. Çoğu evliliğin kaderi budur. Bende aynı şeyi yaşıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ooo durum vahim sendekinin kadin versiyonu bizim evde var ve cok bencil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçılan ben jonny sinsim...
Sana biz gibileri lazım tatlım.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir defa yapmayın öpüşün çok yaklaş eşine bir daha yapsın biz üç defa yapıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHah ilginçtir benim de karım erken boşalıyor ve hadi çabuk boşal artık diyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef böyle yani ilki 5 dk da olsa 2. 3 olmalı yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil sana saygısı olmayan öküz bir kocaya sahipsin maalesef
00 Yorumla Bn 10 dk sonra ikiciye inmez 1 saat durmadan yaparim
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer önlem almaz isen evet böyle olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim
- +1 yıl
Ona hissettir kendini
İhtiyacını
seks onu mutlu etmek için değil ikinizi mutlu etmek için var
Senş mutlu edemiyor ise mutlu olmaya da hakkı yok
+1 yılSecmissin mlin birini bacim BIZENEEE
10 Yorumla
+1 yılBir problem vardır elbette doktora görünün.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiyle evlenmişsin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tut
10 YorumlaÇözümü çoook ama çok basitt bunun 👍🏻
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılRenk katın biraz, sıkılmış heralde.
10 Yorumla
+1 yılYazik sana. 5 dakka da ne olacak ki
10 Yorumla
+1 yılOnu kışkırtacak şeyler yapmalısın.
00 YorumlaErken boşalma sorunu var
00 Yorumla
+1 yılSprey isininizi fazlasıyla görür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkocanla paylaştınmı bu rahatsızlığını
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşun.
Üzüldüm ya. Olmaz ki böyle..00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir problemi yoksa konuşmalısınız
00 Yorumla
+1 yıl5 dakika benim wcye gitmem
01 Yorumla- +1 yıl
ev biraz büyükte
+1 yılönü arkası nasıll
bu beş dakikanın..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılŞakamı buya 5 dakikami
00 Yorumla
+1 yılSorun büyük diyebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 5dk cok kısa ama sevişme felan yokmıu?
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler