Çok zevk aldığı için erken boşaldığını
Tatmin olamadığı için kısa kestiğini
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onu anlar insan ama tam o an anlar :D yani heyecandan olduğunu da sezersin, kısa kesmek için bitirdiğini de.. Heyecanlı olan insanın eli ayağı birbirine dolaşır, nefesi kesilir ve belli etmemek için şekilden şekle girer, aldığı hazzı da gözünden anlayabilirsin.. Keyifli geceler..
Sürekli erken boşalıyorsa sorun olduğunu,
Bir süredir yapmamışsak ve ilk seviştiğimizde erken boşalmışsa çok özleyip dayanamadığını,
Boşalmadan sertliğini kaybetmişse kafasına bir şey takıldığını, bende bi sorun olduğunu vs düşünürüm
Çok zevk alması için bunu yeni yeni yaşıyor olması lazım ve daha acemi olması lazım. Bu durumda olanın yaşı küçük değilse ya psikolojik ya da bedensel iktidarsızlık var demektir. Normal bir erkek ilk birliktelikten sonra 30dk dan aşağı gelmez !!!
İkinciye devam edebiliyor (dik tutabiliyorsa) sorun teşkil etmemeli. Önemli olan karşındakini de tatmin etmek, edemiyorsa bir eksiklik vardır. Tedavi edilmeli...
2. Saatler sonra
Cevap
61Cevap
5 dakika için alacağım duşa yakacağım elektrik suya yazık püh senin kalıbına derim..
@beyazorkidem :D koptum mk
Ne düşünebilirim ki? Bir sorun yoksa da şansssızlık var demektir. Tekrar aynı şansssızlığı yaşamamak dileğiyle ikinci tura geçerim.
Oda olmadı 3. Tura 😂😂
Erken boşaldığımı düşünürüm
Belki de zevk almıyordur
Allah korusun ya.:) 5 dakika nedir öyle. bir kadın zaten 23 - 25 dakikadan sonra hassaslaşıp boşalmaya başlıyor.
25 dkda cok ya ya da benm icin cok bilemem
25 dakika çok değil ki. önemli olan erkeğin boşalmadan önce kadının boşalmasıdır. Çünkü cinsellik yaşamak yani erkeğin mutlu olması için kadının bunu yapması , kadının görevi değildir. Yani böyle bir görev olamaz. kadın mutlu olduğu sürece cinselliği yaşamak ister , eğer mutlu olamıyorsa her şey anlamsız ve boştur..
Hayir yazdiklarina biseh demiyorum ama 25 dkka bi kadin icin uzun degilmi hicmi yukselmeden yataga girmis yani
nasıl hiç mi yükselmeden? erkeğin görevidir onu heyecanlandırmak. öncesinde bi 30 dakika ön sevişme olmalı. yani erkek onu hem heyecanlandırmalı hem de bol bol ıslanmasını sağlamalı..
Valla bilmiyorum okadarini ben senin tanidiklarindan daha istekliyim ozaman
İstekli olman çok büyük bir velinimet partnerin için, bu demektir ki çocuk çok çok şanslı. Eğer çabuk heyecanlanıp , ıslanabiliyorsan bu çok güzel ve avantajlı bir durum..
Çok izlenen bi video var kadin su dolduruyor adam kadini alip götürüyor kadin su açık kaldi diye endişeleniyor neyse dönüyorlar su hâlâ dolmamış kskskd onun gibi bir sey neyse kadin mutlu oluyor ise o 5 dk da sorun olmaz diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
Cinsel ilişkilerimde şunu gözlemledim. Kadın vajinayı kasarsa veya yeterince ıslak değilse erken boşalıyorum. Bazen 1.5 dk sürdüğü de oluyor. Ama yeterince ıslaksa ve partnerim de kendini kasmıyorsa 25 dk farklı pozisyonlarda hızlı bir şekilde girip çıktığım da oldu. Bir partnerim o kadar iyiydi ki girdikten 40 saniye sonra boşalttı beni. Kişiye, ortama, hormona göre değişen bir durum diye düşünüyorum.
Tez geldiğini düşünürüm 🤣 işte bak bu beni üzer 🤣
@r_engarenkyollar seni niye üzsün haha
Ben ne yazdım farklı birxeymi yazmıştım hınzır şey 😂 beni sabah sabah gönlümü yoruyorsun 😂 seni niye üzer diyorsun 😂 yiyen bensem üzer 🤣
Sizden rica edicim lütfen soruyu tekrar okurmusun?
Yokluktan ucunda durduğunu bi meme görünce boşaldığını düşünürüm 😂
Düşünecek bir yok kendini bırakıp karşıdaki partnerinin ihtiyacını karşılayacaktır illaki gir çık olması şart değil sonra 2. 3 tur şansını deneyecek
bu ne lan kaybol derim, gerçi kadın arka arkaya 4 5 kere bosalabildiği için sıkıntı yok.. benden yanada problem yok başıma hiç böyle bir şey gelmedi..(bu tarz diyaloglar yaşamadım)
Çok zevk aldığı için erken boşaldığını düşünürüm
@Nickbulamadim91 bu yorumda farkettim seni
İkiside olabilir ama şöyle bişi var uzun zaman yapmazsa erkek hemen boşalır
Bosalmadigi içinde hemen kısa kesilir
Tatmin olmadığı için kısa kestiğini düşünürüm. Yine negatif ve karamsar ben. 😃
Ilk bosalmadan sonra İkinci ve üçüncüde 5 dk da boşalırsa bilki hayatı p*rno izlemekle geçmiş
Yangından mal mı kaçırıyoruz sakın ol şampiyon ol derdim.
Beynim direk kaç kurtul der. Bende onu dinlerim. Papuçlarımı aldığım gibi kaçarım.
Erkek uzun süre seks yapmamışsa çabuk boşalır her gece yaparsa 45 dk birsaati buldururr.
Ön sevişme dahil hepsi beş dakikada ise bir uzmana görünmeli derim
Tatmin olmadığını ve haliyle kısa kestiğini düşünürüm.
O an ne hayallediyse erken gelmiş olabilir. İkinciye geç gelecektir.
Zevk alırım kısa sürdüğü için kendim biraz üzülürüm önemli olan karşılıklı tatmin olmak
Kadınlar ile erkeklerin bakışı ve zirvesi çok farklı
vaj içinde en az 30 d 5 dk dinlenme 20 d 5 dk dinlenme 25 d :D yaparım
Erkek sürekli erken boşalıyorsa bir sağlık problemidir.
boyle değilde farklı bir şey yasadım bir kadınla. sevişmeyi bilmiyordu. ilişkiyi yönetmeyi. ne düşündüm kötü düşündüm
Kanka o iş olmaz ilk önce kadını düşünücek
Erkek ön sevişme uzun olucak oral uzun
Olacak ki kadın zevk alsın o zevk almaya
Başlayınca seks yaparsın artık 30 dk 45 dk
Sonra boşalma yaparsın miss
Tek atimlik kurşunun varsa eger headshot atacaksin. Yoksa ikinciyi doldurmanin yoluna bakacaksin
5 dakka ne tabakhaneye mokmu yetistiriyon ben 45 dakidan aşasini kabul etmedim etmiyomda.
Olabilir normal garip değil sürekli oluyorsa bi doktora görünmek lazim hepsi bu
merhaba bazi zamanlarda partlerlerin birbirlerini arzulamalari. farkli fantezi yasamalari daha cabuk tatmin olmalarina neden olabilir bence guzel gunler...
Çözüm bulurum, birinciyi elle boşaltıp ikinciyi vajinada boşaltırım.
Durmayıp hadi devam diyorsa sorun yok
Demiyosa
Demiyorsa onda iş yok
boşaldıktan sonra devam edebiliyor mu ki
@kırgınlıkgöklerde ben ediyorum partnerimde rahatlamadan tamam bu kadar yeter demeden durmam
oha eğer bu dediğin gerçekse vay be derim asdfghjlş
@kırgınlıkgöklerde yalan söylemek için bi sebebim yok
Uzun zaman olmuşsa sevişmeyeli aşırı heyecanla olabilir.
Kiminle yaptığına göre değişir.. : )
Seni tatmin edebiliyor sa sorun etme bence keyfine bak
İkisini de seçmedim, uzun süre yapmadiysa ilk sebep bu bence
Normali 1 dakika zaten
Vay be ne uzun sürdü ama, derim :)))
Çok zevk alinca bende erken boşalirim
kocan erken mi boşalıyor
genelde erken boşalıyorlar
Nasıl o kadar kısa olabilir ?
Erken boşalma sorunu olduğunu düşünürüm
Çok zevkten dolayı
Hiç biri, kapasitesi bu kadar olduğunu düşünürüm