Cinsel Yaşam Sizce bir kadına ilgi duymak için ne önemli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İstek mi önemli sizi heycana getirir , yoksa vücudumu?Ne zayıf ne de kilo lu kadınlardan hoşlanır mısınız? Hafif kilosu olan kadınlardan? Sizce bir kadına ilgi duymak için ne önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl uzun süre seks yapmayınca vajina olsun yeterli modunda olabiliyor insan :) 1 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilodan ziyade duruşu önemli kendi has bir havası asaleti varsa hemen dikkatimi çeker 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Hoşlanmak sevmek çekiciliği hanımlığı dürüstlüğü vs 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hepsi bir bütün ama beni en çok çeken enerjisi ve kendine güvenidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni istek heyecana getirir. Ne kadar isteyerek sehvetle sevisirse o kadar guzel olur 1 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Tecrübe 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bir kadının en mükemmeli arzu uyandırıcı yeri aslında fiziğidir bence zayıflığı en çekicisi 0 0 Yorumla
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İstek ve ilgisi benim için ilk plandadır 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kalçalar gkbegu özellikle teni yumuşaklığı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
uzun süre seks yapmayınca
vajina olsun yeterli modunda olabiliyor insan :)
Kilodan ziyade duruşu önemli kendi has bir havası asaleti varsa hemen dikkatimi çeker
Hoşlanmak sevmek çekiciliği hanımlığı dürüstlüğü vs
Hepsi bir bütün ama beni en çok çeken enerjisi ve kendine güvenidir
Beni istek heyecana getirir. Ne kadar isteyerek sehvetle sevisirse o kadar guzel olur
Tecrübe 😂😂
bir kadının en mükemmeli arzu uyandırıcı yeri aslında fiziğidir bence zayıflığı en çekicisi
Morbid Obezlerden hoşlanıyorum
her ikisi de beni isteklendirir
İstek ve ilgisi benim için ilk plandadır
Anarşik karrılardan hoşlanırım
İşve cilve ses tonu fizik
Kalçalar gkbegu özellikle teni yumuşaklığı
Bence yazdıkların hiçbiri
Selam tavsiye versene
İkiside