Biz çok tutkulu arzulu bir çiftiz bir araya geldiğimizde asla hiç es geçmeyiz. Sarılırız opusuruz dokunuruz ve her seferinde kalkiyordu. Hatta seviştikten sonra iniyordu tekrar opusup yakinlasiyorfuk tekrar aynı oluyordu bir kere üç sefer boşandı yanımda. Bu kadar olması normal mi. Bide yaşı var kendisini 40 yasinda birinde bu kadar olması şaşırtıcı geldi bana. Çok esprisini konuşmasını yaptık bunun. Daha önce kimseye bu kadar kalkmamisti demişti. Sen levent atlattin benimkine falan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErken boşalma sıkıntısı var. İlişki esnasında bir yerden sonra zevk alamama ya başlayacaksin, misal ilişkiye giriyorsunuz ve en hazz aldığın zevk boyutlarına girecekken o boşalacak ve bu senin içinde yarım kalacak.. tecrübeli ve cinselliği seven kadınların istemeyeceği erkek tipi. Muhtemelen cinsellikte uzun süreli hiçbir kadını mutlu edemez.
İyi günler.04 Yorumla
Soran+1 yılYanlız ben bosaldigini görmedim arabada karsnliktaydik. Kendi peçete aldı sildi falan ki bu adam yanımda bosalmak istemiyordu tutuyordu genelde. Bana boşalmış gibi gelmedi açıkçası. Ama o yeter askim üç oldu dedi.
- +1 yıl
3 dediyse boşalmıştır. İlişkiye girmeden oralde veya sevişirken bile boşalması tuhaf zaten. Normalde istikrarlı cinselliği iyi olan biri 3 defa boşalana kadar 1 saatini alır. İlki 10 dakika diyelim, ikincisi biraz daha gecikmeli 25 30 dakikaya dayanır, üçüncüsü 1 saat civarını bulur. Emin ol karşında tecrübe konuşuyor kardeşim,, onda kesinlikle erken boşalmadan kaynaklanan istikrarsızlık var. İlerisi için sıkıntı.
Soran+1 yılDüzenli bir cinsel hayatı yok işte 5 senedir kimseyle birlikte olmamjs sonra ben varım bizde de sadece oral oldu
- +1 yıl
Büyük sıkıntı işte, sadece oralde boşalma mi olur? Üstelik uc defa. Bana 1 saat yapıldıgini biliyorum bosalamadim. seks olması lazım bosalmam için mesela.. bak kardeşim diğer abazalarin yorumuna bakma bence, onlar daha seninle konuşurken bile fanyazileri üzerinden birşeyler söylemeye çalışıyorlar, resmen kendilerini tatmin ediyorlar senin üzerinden.. sen bana kulak ver bu adam da %100 cinsellikte karşı tarafı mutlu edemeyecek bir istikrarsızlık var. Şimdi olmazsa bile ilerde sorun olur bunlar,, evlenmiş boşanmış kişilerin birçoğu bu durumdan muzdarip olduğu için boşanıyor, veya aldatan kişiler eşlerinden cinsellik konusunda tatmin olamadığı için ihanete kalkışıyor.. cinsellik basit görünen ama aslında en önemli unsurlardan biri. Söyleyeceklerim bu kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Bazilarin libidosu yüksek bazılarının düşük. Erkekden erkeğe değişiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma yaşı buyuktu 40 yaşında bu kadar libido fazla degilmi ya
Soran+1 yılYaaa bro o filmlerde olur bu gerçek hayat. O dediğin 70likte at gibi hızlı değil biliyoruz
+1 yıldemekki çok seksisin knk yoksa üç zor...
04 Yorumla
Soran+1 yılHatun dediğin öyle olmalı kardeşim bende öyleyim yalan değil ama tuhaf geldi yine de üçünde bile en fazla bir iki dakika ara var bosaldiktan sonra. İki dakika ara verdik 10 dk secistik 2 dk ara 15 dk sevis gibi düşün. Arka arkaya nasıl olabiliyor
- +1 yıl
o kadar arka arkaya olması tuhaf bencede ilaç falan almıştır...
Soran+1 yılİlaç falan almadı. Biz çok arka arkaya sevistik ondan bence. Afedersin adam boşaldi organı söndü küçüldü ben tekrar hareketlendirdim birdsha kazık gibi oldu falan. Adam nasıl dayansın böyle birine.
- +1 yıl
Şimdi seni bilmediğim için yorum yapamıyorum ama çok aşırı seksi olmalısın dediğim gibi birde cinsel performansın çok iyi demek ölüyü diriltiyorsun baksana iki dakkada : D
Erken boşalma olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinle gurur duyabilirsin
052 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
Erkeği motive edip zirveye çıkarma yetin varda ondan
Soran+1 yılYa öyle de iki saatte üç kez fazla degilmi. Bosalma problemi olabilir mi
- +1 yıl
Seniin fonksiyonun çok bunda ben bu konuda deneyimliyim kadın var ölüyü diriltir kadın var diriyi öldürür bu net
Soran+1 yılYa öyledir de bu fazla boşalmalar problem değil mi şimdi.
- +1 yıl
Hayır değil korkma zevkine bak
- +1 yıl
Ben her yaş grubunda kadınla cinsellik yaşadım 20 den tut 40 a kadar genç deneneyimsiz pasif kadındansa erkeğin ne istediğini bilen kadın coşturur ve delirtir
Soran+1 yılBir iki seneye evlenmeyi düşünüyoruz aramızda yaş olarak uçurum olduğu için ilerde bana problem yaratır mı ondan merak ediyorum. Kime desem en fazla 15 senesi var diyor yani 55 yaşına kadar. Bende daha gencim. Korkuyorum aramızda problem olmasından. Bu boşalmalar sertlesme problemleri falan
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın tam
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Sen aklı başındasın maşallah sadece bir süre kardeşini kollıyacaksın
Soran+1 yılKardes ne ki anlamadım. Aklı başında insan olsam bu yaşta birini mi bulurum
- +1 yıl
Pardon karıştırdım soruları
- +1 yıl
10 sene dolu dolu cinsellik yaşasan yeter çünkü çoluk çocuk olunca sekteye uğruyor her gün olmuyor millet 1 ya da 2 yıl sonra monotonlaştı diye dert yanıyor
Soran+1 yıl10 sene yaşayabilir miyiz birde o var 40 yaşında o 24 yaşında ben 50 yaşında bitse ben 28 yaşında olcam ya benim için çok erken. Ama çok seviyorum adamı artık hayırlısı hakkımızda
- +1 yıl
Senin libido istek durumun nasıl
Soran+1 yıl34 pardon
- +1 yıl
Kadının cinsellikte verimli olduğu yaş 30 40 arası ama kadın nefsi çok kontrollüdür
- +1 yıl
Yaş 34 mü
Soran+1 yılBenim libidonun maşallahı var bunu kendime söylemem doğru mu bilmem ama tutku dolu cilveli ateşli bir kadınım seviyorsam adamın iliklerine kadar hissettirim cinsellikte dahil. Oralden öteye geçmedik bu arada sadece oral yolla adam üç kere boşaldi o tuhaf geldi bana sadece.
Soran+1 yılYok on sene sonrasını hesapladim
- +1 yıl
Kendin söylüyorsu malak gibi yatsan adam bir kez boşalır ikinciyi istemez emin ol ses görsellik ve cilve önemli tabiki birde vajinal birleşme olsa düşünemiyorum bence sen mutlu olursun 10 sene daha dolu dolu seks yapsan zaten rolantiye gelir ilişkiniz
- +1 yıl
Yani 20 yaşında olmuşsun pasifsen ben ne yapayım öyle kadını başıma geldi ben tecrübeliyim bu konularda tahmin etmişindir
- +1 yıl
20 yaşında kadınlada 40 lı yaşlarda kadınlardada ilişkim oldu yaştansa performans önemli
Soran+1 yılBu erken bosalma dedikleri şey değil mi ama. Oralde bile boşalan adam birde birleşme olsa ne olur merak içindeyim. Tevrubeliyseniz şunu sormak isterim bide. Adam sağlıklı bir tek uyku apnesi var sigarası yok alkol kırk yılda bir uzun zamandır biriyle birlikte olmamis oral yolla bilr düşünün. Spor yapıyor yani futbol oynuyor işi bu değil tabi amatör takimda haftada bir iki kez yani bide fit bir adam aynı şekilde kendine baksa başka bir sağlık problemi de olmasa on seneyi geçer mi sağlıklı bir cinsel hayatı. Mesela 60 yaşına kadar.
- +1 yıl
Evet tabiki her gün bekleme az yapar öz yapar erken boşalma 5 dakikada bitmesi demek ama 2 ya da 3. Boşalmalar hemen olmuyordur senin orgazm olma süren nasıl kadınlarda da bu sorun var çoğu orgazmı bilmiyor nasıl bir duygu olduğunu
- +1 yıl
Az ve öz olursa tadından yenmez özellikle kadına yapılan oral çok önemli yarım saatten az olmamalı 38 yaşında arkadaşım vardı buradan tanışmıştık eşiyle sıkıntıları kavgaları vardı ilişkiye girdikleri zaman 5 6 gitgelde boşalıyormuş kocası benimle yaptığında 10 kez orgazm oluyordu 1 saat içinde hali dermanı kalmıyordu kadın doyacak illaki
Soran+1 yılYani şöyle soyliyim yavaş yavaş başlayıp sonradan hizlandiriyordu sevgilim benim dil darbeleri hızlandıkça ben orgazm oldum bu ne kadar bir süredir yani hiç bakmadım saate ama 20 30 dakika arasi vardır ama bu onun hızıyla alakalıydi bence birden olmuyordum yani
- +1 yıl
Geç orgazm problemi türk kadınlarında yaygın sanırım baskı altında büyümenin etkisi
Soran+1 yılBenimki işini bilen bir adam niye diyeceksin evli boşanmış bir adam kendisi ve kadını nasıl mutlu eder çok iyi biliyordu ama bu boşalmalar problem yaratır mı bana onda şüpheliyim ben adam birde 50 yaşında bitmesin sonra
Soran+1 yılBu dediğin doğru da ben oralden bahsediyorum seks hiç yapmadım onda değişebilir hersey
- +1 yıl
Sporcu adam seni 70 kaşına kadar mutlu eder yatakta ama idareli olcan haftada bir ama kaliteli seks
- +1 yıl
Bakiremisin o yüzdenmi yaomadın
Soran+1 yılGençken profesyonel bir şekilde yapmış ama şimdi amatör ligde haftada bir idman bi günde maç var. Devamlı spor yapmıyor ama hiçte bırakmamış sporu. Yaş unsurunu esprili bir şekilde de olsa konuştuk biz aramızda beş on seneye bitersin falan dedim sen öyle san öyle dokunmakla oralle falan anlayamazsın. Benimkilerden hiç problem yok dedi bana öyle dedi en azından doğrumu bilemem. Bide sanirim klup doktorları falan kontrol ediyormuş zaman zaman bunları. Ne biliyim öyle bir algı varya adam 50 oldu mu ondan cacık olmaz gözüyle bakılıyor adama. Evet bakire olduğum için yoksa çoktan ilişkiye girerdim hiçte pişman olmam korunduktan sonra istesem şimdi de girerim ama şu an evlenme aşamasında falan değiliz yaş farkı onun inceden evlenmiş çocuğu olması bize problem ondan ne yapacağız bilmiyoruz da ben onu istiyorum herseye rağmen sadece cinsel hayatımız nasıl olur ne kadar sürer onun şüphesi var içimde ben gencim hemen çocukta istemem adamın civygy var ama benden de ister çocuk. İki arada bir deredeyiz yani.
Soran+1 yılBen adamımı her türlü mutlu ederim benden yana sıkıntı yok zaten ama işte yaş problemi var
- +1 yıl
60 a kadar yapar inan bana belki sen yeter dersin
Soran+1 yılVay be şaşırdım buna utanmasam anneme sorarim babamla nasillar diye de soramam. 20 sene sonra ben 44 bende ne olur acaba kendimi tanıyorsam bende de istek hiç bitmez. Offf offf kimse böyle bir ilişki içinde bulunmasın yaş farkından bahsediyorum. Ne taraftan bakarsan bak hep soru işaretleri. Kusura bakmayın kafa şişirdik.
- +1 yıl
Önemli değil ne demek ben kendimden biliyorum cinselliği sevdiğimden eşim fantezi falan sevmez 5 yıldır onunla ilişkiyi kestim sınır ve yasaksızlarla işimi halkediyorum yani bundan pay biç
Soran+1 yılYanlış anlamazsınız yaşınız kaç sevgilimle aynı gibi gördüm sizi de ondan sordum benzettim yani. Bu kadar bilgiye anlamıştım evli olduğunuzu. Bir kadının neden böyle olmamasını anlamıyorum normal hayatta işve cilve sevmeyebilirsin ama tutkuda sevismede ve yatakta her şey farklı olmalı ne yazikki herkes aynı degil. Ahh keşke sizde öyle yapmasaniz esinjz bunu biliyor ve kabul ediyor mu.
- +1 yıl
48 e girdim yatakta ayıp günah pis olmamalı bununla duvar örülürse erkeğe sonucu bu olur
- +1 yıl
Oral yaptırırken yüzüne ağzına oturdunmu hiç vajinanın ıslaklığı kokusu ve tadı çok güzel her iki deliğini dillemek harika buna orgazm olmamak imkansız
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ama yine de doğru değil tabi sizin yaptığınız da. İtiraf edeyim bunları yaşamadan önce bana pis iğrenç nasıl insanların midesi alıyor derdim ama insan tadına varınca nasıl müthiş birsey olduğunu anlıyor onu yapmam bunu denemem dememek lazım. Ben sevgilim bana yaptiginda kitlendim ya boyle guzel bir his olamaz sular seller gibi olmustum o da tecrubeli tabi. Kendim yaptigimda orali sevdigimin ucmasini gormek yine ayni zevki bana verdi. Bende ona dedim nasil yspabiliyorsunuz kokmuyor mu onun tadi mi olur falan diye bana bir anlatisi vardi şok olmustum. Sık sık olmasa bile partnerini mutlu etmek için yapılmalı bazen. Anladığım kadarıyla sizde de bir problem yok heralde bu yaşta istek azalmamis başkalarına gittiginize göre. İnşallah da azalmaz 70 e kadar devam edin.
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Tadına baktınmı kendi sıvının birde sperm yuttunmu hiç
- +1 yıl
Ben 2 kez grup bile yaptım 2 kadınla
Soran+1 yılYok hayır yapmadım zaten adam yanımda bosalmak istemedi tuttu kastı kendini falan en son artık dayanamadı heralde boşaldi onu bile kendi peceteyle sildi gormedim bile nasıl bisey. Ben yapılan şeyin verdiği zevki kastettim. Maşallah size abi valla helal olsun
- +1 yıl
Neden öyle dedinki
- +1 yıl
Seks yapıyorsan sonuna kadar sınırları zorlayacaksın yoksa sok çıkar boşal ya da mastürbasyon yap
Soran+1 yılSizinde yaşınız var ama grup bile yapacak kadar kaliteli bir cinsellik performansiniz var ondan dedim. Sinir olmamalı tabiki ama bir tek anala karşıyım sebebi de herkesin bildiği şeylerden
- +1 yıl
Ben anal dahil seviyorum ama partnerim istekli olacak zorla değil allaha şükür şimdilik sorun yok
- +1 yıl
Günaydın ne haber iyimisin
- +1 yıl
Selamlar nasılsın
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek çok dar zevklisin sana doyamamis
06 Yorumla
Soran+1 yılVallahi doğru söze ne denir bende severim hatta şöyle soylyim daha önce de sevgilim oldu hiçbiriyle secismeye gitmedim bir tek bununla böyleyiz ten uyumu havalarda bende seksi cilveli bir kızım yani öyle söylerler. İlk kez ona oral yaptım ilkinde bile adam havalara uçtu sadece bir ara dişim değmiş öyle yapilmamaliymis onu söyledi birdsha da yapmadım dişi. Sadece arka arkaya olması tuhaf geldi bide çok ara vermeden boşaldi hepsinde
- +1 yıl
Çoğal bir şey giluzel emerek yalaman ben akdine dislemesini severim ve arasında surtmeyi bazen de testuslerimi Emdirip yalatirim bu şekilde 5 sefer boşalmıştım bakire olunca adeta delirmistim sokmamak için ama arasıra kafasını arka deligine sokup bosalnistim i daha zevkliydi
Soran+1 yılAbazaliktan değil o zaman dimi yanlış anlamadin beni istediğinden. Peki sevgiyle alakalı olabilir mi. Bu kadar arzu istek
- +1 yıl
Aynen seni herşeyden daha çok arzu olması ve tabi sevgi yoksa ilkinde agzina boşalıp rahatladı ilginç bu durumda bacaklarının arasına girip içine girmek istememesi
Soran+1 yılO da bana oral yaptı hatta önce o yaptı ben sonra ona yaptim
- +1 yıl
O o zaman daha güzel ben o kızı ağzına bosaltmadan birakmiyorum arasıra arka deliginide yaliyorum hoşuna didiyor kendisi istiyor arka deliginide yalamami ama vajinasina surterken gir içime desede bakir hamilelik vs okur diye arkadan sokuyorum dar ve kuru olunca ikimizde zevke dayanamayıp içine bosaliyom
+1 yılAferin sana büyük iş başarmışsın
00 YorumlaDemmeki aradığı sen mış sin
00 Yorumla
+1 yılEee ne var bunds
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği