Ne mantarı bitiyo, ne enfeksiyonu bitiyo, ne kaşıntısı bitiyo, ne kokusu bitiyo. Gerçi ben trans kadınım Ameliyat oldum ama gerçekten problemli bir organ yaratılış itibariyle. Erkeklerde pek böyle şeyler nadir olur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNem vs eksik olmayınca öyle oluyor biraz. Tabi giydiğin çamaşır vs de etki ediyordur. Gerisi de hijyen ve genetik şans. Yapacak bir şey yok. Sperm öldürecek kadar da gelişmiş bir organ.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir trans kadın olarak hem ameliyata olan korkum hemde genital disforim şu an olmadığı için ameliyat olmayı düşünmüyorum ama çoğu kız arkadaşım regl, mantar falan gibi şeylerle uğraşmadığïm için aşırı şanslı olduğumu söylüyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
27 senedir taşıyorum adet hariç ki o da rahimle ilgili nir şey başka bir dezavantajını görmedim.
40 Yorumla
+1 yılAçık bir delik olduğu için giren çıkan belli olmuyor ( bakteri virüs yabancı madde) her giriş çıkışta hasar bırakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcidden bu soruyu ben bi kac hafta once sormustum cunku bende cok merak ettim surekli burada bu sitede kizlarinin bu sorunlari olmasi beni de dusundurdu biz erkeklerde hic yok sanki boyle seyler diye...
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama bunca sorunu çeken ve bunlara katlanabilen kadınlara, sırf bu yüzden bile daha anlayışlı olmak gerekiyor. İşiniz zor valla.
00 Yorumla
+1 yılTrans halinle burdaki kızların yüzde 80'ninden güzelsin bakıp ibret alsınlar.😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahatız biz birak ama cok bakimiyla ilgilenmek yerine salıp birakiyoruz gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo bizim kobrada terliyor, kaşınıyor.
Sen de erkekmissin birden yabancılaşmışsın eski organına04 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ya, bedenim erkek ruhum kadindi hep benim. Şimdi tamamlandim.
Cevap sahibi+1 yılSenin eski veya Şu an ki hakini sorgulamadım. Penisin yok muydu onceden sıkıntılarını yasamadın mı anlamında sordum.
- +1 yıl
He yok yaşamadım, öyle penis demeyede şahit isterdi yani, 18 imde testislerimi aldırmıştim o yüzden gelismemisti çok sorun yaşamıyorum terleme kaşıma gibi
Cevap sahibi+1 yılVar ya bizde de. Sorunlar mantar olayı kadınlar kadar olmasa da bizde de var. Kasinti zaten var yolda yururken kasiyan dayilara denk gelmissindir
Terleyince koku malum. Reglimiz yok iste bi
Gizli Üye(25-29)+1 yılIslak ve karanlık her şey zamanla mikrop yuvası olur, o yüzden :D
Sende böyle problemler var mı?00 Yorumla
+1 yılYa moruk yapısı nedeniyle bence bütün sorun. Bizde ki malzeme biliyorsun ki boru sap tarzında. E vajina öyle değil etli kıvrımlı falan bir ton mikrop bir ton muhabbet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Bakımsız vajina berbattır ben hiç öyle sorun yaşamadım bak dök yala misali ösksmsö
00 Yorumla
+1 yılevet erkeklerde regly akıntıydı kanmaydı yok tek kaşıntı mevcut zordur vajınaya sahip olamak sen penismi taktırdın
00 YorumlaLan ameliyatla o da mı ekleniyor vay @mk
00 YorumlaCiddili vajina mı oluyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe o sende de mi mantar var sjsj
06 Yorumla- +1 yıl
Bende var demismiyim soruda, genel olarak konuştum. Bende yok. olur mu olur yani bende de kim bilir, öyle veya böyle vajinam var sonuçta 😂
Cevap sahibi+1 yılSulanmayan vajina, çakma vajina 😀
- +1 yıl
Kim demiş sulanmiyo diye 😂 prostat hala duruyor, ıslaklık geliyor. Hani prostat suyu varya siz zevk suyu dersiniz he işte o
Cevap sahibi+1 yılBir yaşıma daha girdim ama yine de çok sulanmaz, vıcık vıcık vajina severiz 😀
- +1 yıl
Aynı kıvamdalar zaten, her türlu rahim suyuda penis sivisida vıcık vcik olur aynneyse saçmaladık 😄
Cevap sahibi+1 yılZevk alma durumu nasıl doğal vajina zevki gibi kendinden geçiriyor mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur mu canım bir sürü artısı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı olabilirsin ama seni çok beğeniyorum ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılEeee yapmasaydın 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Genel sorunu kastediyorum bende böyle sorunlar yok.
+1 yılDış etkenlere aşırı duyarlı olduğu içindir
00 Yorumla
+1 yılBuna katılıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaa ne zaman oldun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle
01 Yorumla- +1 yıl
Orgazım oluyomu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam