Tecrübesiz erkek değil öncelikle bunu belirteyim ki yaşı da 42 bu arada
2-3 kere beraber olduk (daha doğrusu olamadık bu yüzden) hepsindede organlar birbirine değer değmez daha içine giremeden boşalıverdi neden olabilir bu hastalık filan mı
Tecrübesiz erkek değil öncelikle bunu belirteyim ki yaşı da 42 bu arada
2-3 kere beraber olduk (daha doğrusu olamadık bu yüzden) hepsindede organlar birbirine değer değmez daha içine giremeden boşalıverdi neden olabilir bu hastalık filan mı
Erkeğin vajişnaya girmeden veya girdikten itibaren 1 dakikadan daha kısa sürece boşalması olayuna tıpta erken boşalma denir. Erkek arkadaşının bir üroloji uzmanına gitmesi ve tedavi olması gerek. Hem de hiç zaman kaybetmeden.
Ön sevişmeyi uzun tutun gerekirse manüel boşalt ara verin tekrar devam edin bir boşalmada bırakmayın birde adamı çok taslama akışına bırak beklentilerini fazla dile getirme heyecan yapar teknik konuları yasatmam lazım anlatabildimmi
Anladım teşekkür ederim
Yav bu hastalık erken boşalma bile değil resmen hastalık daha değince boşalma nedir.. senin yaşın kaç?
Ben 38 o 42
Valla aslında yaslar da abartı değil yani 40 yaş kadınla takıldım seninle aynı yastayım ne bende ne onda bu sorun yaşanmadı erkekte de sorun yoksa yaşanmaması gerek ama seninki sorunlu... Tecrübe felan değil direkt sorunli
Evet zaten yazımda belirttim tecrübe ile ilgili olmadığını başka bir hastalık var herhalde açıklama da yapmıyor hatta bu yetersizlik hissinden dolayı cinsellikten bile kaçar oldu onu hissediyorum
Kaçsa nereye kadar ve sen cidden ugrasirmisin her kadın hele de senin yaşında hissetmek ister erkeğini
Ben zaten görüşmeyelim artık numaraları da silelim dedim o da bana gerek yok silmeye silme sonuçta biz arkadaşız dedi bana lisede aynı sınıfta okumuştuk silmedim ama artık görüşmem o manada
Yani en iyisi açıkçası seks yapamadigin adamla görüşmenin anlamı yok... Aşk da bı yere kadar arzular istekler doymadıktan sonra
İyi de neden hem cinsellikten kaçıyor hem de numaramı silme biz arkadaşız diyor orayı anlayamadım yani artık görüşmeyeceksek sil denir değil mi neden öyle dedi anlamadım
Acaba işte canın çekerse bir gün ararmisin diye hani kadınlar güvendiği erkekle seks yapar ya oda onun kafasında arkadaş gibi olup ama seks yapma ihtimalin de ki yapsa ne olacak ne ski kalkıyor ne uzun durabiliyor
Bence benim tepkimi görünce arkadaş ayağına yattı beni de kaybetmek istemiyor anlaşılan sonuçta biz arkadaşız diyeyim de tepki vermesin diye düşündü ama niyet başka gibi geldi bana
Senin tepkini başkaları duymasın diye de olabilir aynı istemisiniz de nerden tanıdın buldun cokmu aradın:)
Liseden arkadaşım yıllardır tanışıyoruz zaten yok ya öyle bir şey yapmayacağımı bilir ondan değildir
Analdim peki hiç ön sevişme yapmadan denedin mi belki o esnada çok azdiriyorsun yaliyorsan okşuyorsan eğer
Ön sevişmesiz yapmadık hiç
On sevisme de peki çok mu aziyordu?
Cevap
50Cevap
Çok uzun dönem ilişkiye girmediği için psikolojik olarak oluyor. Onu rahatlatmanız gerekir. Muhtemelen karanlık bir odada sizi çıplak olarak görmeden bir kaç ilişki denerseniz durum kısa zaman içerisinde düzelebilir.
bunun tecrübesizlikle alakasi yok, erken bosalma sorunu var bunun baska aciklamasi olamaz, peki ön sevisme yapmiyormusunuz? normal deyil bence icine girmeden bosalmasi
Düzelmez mi peki
Ön sevişme yapıyoruz
düzelmesi söyle olur, düzenli karin kaslarini ve bacaklarini calistirmasi lazim yani bol spor yapacak, en az 3 ay sonra etkisini görür ve ozamana kadar birsey yasamasa iyi olur etkisini görmesi icin, bu benim düsüncem
Umarım inşallah düzelir teşekkür ederim 🙏
Rica ederim arkadaşım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🙏👍
spor yapan erkekler geç mi boşalıyor yani :D
@Zordayımmx gül sen sana komik gelebilir sorun yok
yok hayır benimki hergün ağırlık kaldırıyor oyüzden sordum
bir fark olur mu yani normal erkeklerden
@Zordayımmx ağırlık kaldırmak önemli deyil, önemli olan karın kaslarının ve bacak kaslarının iyi olması, ozaman insanda daha çok güç enerji oluyor, yani kendimden biliyorum gece sabaha kadar sevişmiştim, ertesi gün sanki hiç bir şey olmamış gibi sporumu yaptım yani güç enerji kaybı hissetmedim
@Zordayımmx tabi bir fark olur normal erkeklerden, normal erkek bir veya en fazla iki defa yapar ama düzenli spor yapan 4-5 kere yapabilir
karın kasları taş gibi bacak da ful kaslı baya vücut gelişterm4eci fitnesda sürekli
@Zordayımmx yani sevgilinmi öyle? Öyleyse sevgilin ona rağmen erkenmi boşalıyor peki?
yo daha denemedim işlte nasıl olur diye meraktan sordum
@Zordayımmx dene bakalım ne olacak ve bak kaç defa yapabiliyor gece boyu sabaha kadar enerjisi var mı, umarım hayal kırıklığı yaşamassın
evlenince denerim :D
@Zordayımmx aferin gözüme girdin bak, ilk defa evlenince yaparım diyen çıktı 👏😁
Süper hızlı erken boşalma bu görünce boşalıyor resmen sana zevk veremeyeceği kesin
Başka fucbody bul bence
Erken boşalma sorunu var düzelmezsde zevk bekleme o kişiden
40 yaşındayım. Aşağı yukarı , altında olanın fazla kurumamasi için 25/30 dkka arasında boşaltım. Bir gece de rekorum yedi defa.
Yakın olsak senide rahatlatmak isterdim @soran
Normal bir durum olmadığı aşikar. Rahatsızlık seviyesinde bir sorun ve tedavi icin çabalamalı kesinlikle.
Galiba öyle üzüldüm ya
42 yaşında olması tecrübeli olduğu anlamına gelmez.
Net cinsel açlık çekiyor.
Uzun zamandır yapmamıştır. 2. ye kalkmıyor mu?
Yok ya utanıyor kaçıyor hemen hatta artık cinsellikten bile kaçar oldu yetersizlik hissinden dolayı
Oral vs yapıyor musun öncesinde? Hastalıktan beter bu yahu
Ben istememiştim onu ama böyle olacağını bilemedim normal ilişki olacağını sandım
Hmm anladım. Senin yaş kaçtı
38
Seni beğeniyor mu? Boyun kilon kaç?
Ben onu arayıp sormuyorum o benim peşimde beğenmezse kendisi görüşmek istemezdi bilakis hayalindeyim
Ben boyunu kilonu da sordum, ne zamandır tanışıyorsunuz? Sanaldan mı tanıştınız reelden mi?
Benim liseden arkadaşım çocukluktan tanışıyoruz ama böyle görüşmeye son zamanlarda başladık boyum tahmin 1.55 kilom 49 minyon tipliyim
Boyun kilon iyi. Aranızdaki cinsel çekim naısl ilişki dışında?
İyi
Güzel, sık sık görüşeniliyor musunuz
Üzücü ama doktorla zor olsa da duzelebilir...
Bununki hastalık galiba anlamadımki
Ne düşünüyorsunuz siz peki
Boşanmayı mi
Hayırlısı bakalım zamana bırakmak en iyisi
Anladim hayırlısı dediğini gibi
heyecan ya da o an heyecandan bir çok nedeni var
Ne gibi
çok nedneleri olabilir
Öncelikle tecrübe yaşla orantılı değil neler yaşadığınla ve kendini geliştirmenle ilgidir yoksa eşeklerde yaşlanır ama yine eşek kalırlar dimi
yakalanma heyecanı ölmüş daha rahat yerde deneyin bence 😁
Haydi birinde arabada öyle bir durum olabilir diyelim diğerleri rahat ortamdaydı aynı şey yine oldu
Erken boşalma hocam, tecrübesi olduğunu sanmıyorum bu kadar vahimse durum
Ama yıllarca evli kalmış çocuğu olmuş nasıl olur
🤭🤭
Tüp bebek olabilir
Evet erken boşalma sorunu yaşıyor. Doktora gitmeli ama bunu kabullenemez..
Ama böyle olunca kadınlara rezil oluyorlar daha mı iyi
Çaresine bakmazlarsa sonuç bu
İlk defa duyuyorum böyle bir şey :D Ergen falan olsa tamamda :D
Evet ben şok şok
Biraz fazla abaza olabilir ya da erken boşalma rahatsızlığı olabilir
Evli misiniz
İstersen Yardımcı Olabilirim
bukadınları anlamıyorum valla nerden bulursunuz böyle tipleri
Bu senin neyin f. ck bady mi bu yaşlar da nasıl bir iş lan bunun nesiyle birliktesin sen
fazla mastürbasyon alışkanlığı olabilir belki
Adam dolmuş dimekki :) geciktirici kullansin
kısaca erken boşalma sorunu var zaman ile geçer daha 2-3 kez beraber olmaya çalışmışsını heyecan yapıyor ondan
senden çok etkilenmiş güzelliğinden büyülenmiş olabilir.
Sadece bana özelse bunu sevdim☺️
sen bu soruyu daha önceleri de sordun hep benzer yanıtları verdim. Kısaca o adamdan sana yarar yok
Birincisi çok etkileniyordur senden ikincisi aşırı erken boşalma var demekki
Garip.. Sormak gitmek gerek doktora
Tarif ettiğin şeyin adı erken boşalma. Hatta çook erken boşalma...
Muhtemelen fazla mastürbasyon yapıyordur.
Allah onu bildiği gibi yapsın
Uzağız farklı şehirlerdeyiz
saglık sorunu var adamın
Düzelmez mi zor düzelir diyorlar
Sevgilim ben 38 o 42
Ohoo artık onun işi bitmiş
Öyle deme ya
Öyle öyle
Abazalıktan :) düzenli seks yapsa erken boşalmaz
Ama bu derecede olmaz öyle de olsa
Uzun süredir yapmiyordur
Uzun süre yapmıyor olsa bile bu derece hızlı olması normal mi
Evet masturbasyonda yapmanızda uzun süre normal
Yok fazla mastürbasyon yapmış zamanında korkarak
erken bosalma var erkekte
Bir sorunu var galiba erken boşalma
Neden o yaşta biriyle yatıyorsun
Erken boşalma sorunu vardır
Naptin oyle adama okadarr istekli bosaldi 😅
erken bosalma tedavisi var
Herşeyi de biliyorsun
Erken boşalma ama ultra erken
Hastalık onunki herhalde
Kontrol edememe, aşırı heyecan
Normal gözükmüyor öncesinde dolmuş olabilir
Devamı gelmiyor mu
Hayır erekte problemi de var gibi hissediyorum
Erkekler boşaldıktan bir süre sonra tekrar erekte olabilir. O sırada seninle ilgilenebilir
Bu olamıyor işte ya da utancından hemen kaçmak istiyor özgüven kaybı yaşıyor öyle olunca
Kötü yaaaa yaşı kaç
42
:( ama en azından seninle ilgilense
Erken boşalma sorunu
Erken boşalma bile değil süper erken boşalma bu
Tez gel yarim demiştir belki 😂
Her seferinde mi aynı şekilde erken geliyor
Evet maalesef erkeninde erkeni bu
Bence sen başka birini bul nereye kadar gidecek böyle
Senkn yaş kaç
38
Sevgilin mi bu kişi
Evet erkek arkadaşım
Cinsellik senin için çok önemli ise bu ilişki pek yürümez gibi görünüyor. Sevgilin daha ön sevisme sirasinda boşalıyor. Bu durum bir kadın için çok kötü.
Tecrübesiz demekki
Tecrübeli çünkü yıllarca evli kalmış çocuğu olmuş
Çokmu tahrik edicisin
Eğer sebep bu ise ve bana özelse sevindim☺️
İki seçenek var ya çok tahrik edicisin ya da şeyin çok mükemmel
Hastalık
Erkenci arkadas
İşte neden acaba
psıkolojık ya da acemı
heyecandandır
erken boşalma