Ara sıra seviştiğim birisi vardı artık görüşmüyoruz ama aklıma geliyor beni neden istemiyor çok kafaya taktım kötü mü sevişiyorum diye düşünmeye başladım. Ama öyle olsa yedi aydır defalarca kez sevişmezdik diye düşünüyorum. Kafam çok karışık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYazdığın cevapları okudum ve trol olmadığına kanaat getirdiğim için ciddi ciddi cevap yazacağım. Sen neden bu kadar düşük karakterli, düşük benlik algısına sahipsin? Bunu hakaret olsun diye yazmıyorum sana. Biraz bedenine, ruhuna değer versene sen. Kötü mü seviştim demiş, aslında onu idare ediyorum demiş. Seni ailende hiç kimse sevmedi mi? Hiç mi önemli olduğun hissettirilmedi sana da böyle bir herifin tavrından bile kendini sorumlu tutuyorsun?
Ben bakireyim. Hiç seks vs yapmadım. Yapmama sebebime gelirsek bunu özel bir şey olarak görmem ve o kişinin de hayatımda yeri olacak olan insanla yapmayı istememden kaynaklanıyor. Yani 1-2 yıl sonra hayatımdan s1ktir olup gidecek bir herifle böylesine özelimi mahremimi paylaşmam. O kişinin evleneceğim, birlikte yaşadığım insan olmasını istediğim için, onu önemseyip beni önemsemesini istediğim için eften tüften insanlarla ciddiyetsiz heriflerle böyle özel değerli şeyleri güvenip de yaşamam.
Ama eğer cinsellik algım böyle olmasaydı. Tıpkı yemek yer gibi canımın istediği her şeyi yediğim gibi seksi de böyle yaşasaydım. Hiçbir erkeği idare etmekle uğraşmazdım. Hiçbir erkeği s1klemezdim. Sıkıldım mı hayatımdan çıkarır başkalarıyla yaşamaya devam ederdim. Nasıl ki hep aynı sebzeyi meyveyi yemiyorsak erkek konusunda da hep aynı erkeği yemezdim. Ve bundan dolayı da zerre kendimi kötü hissetmezdim. Bu dediğim şekildeki bir cinsel hayata bir kadının sahip olabilmesi için o kadının çevresel hiçbir etkiden etkilenmeyecek bir pozisyonda olması gerekir. Mesela çok iyi bir yazılım mühendisi, mimar falan olursun yaşadığın muhit saygındır. Kimse kimsenin özel hayatına karışmaz dedikodusunu yapmaz çalışacağın insanlar da öyle değildir. Ve özel hayatından dolayı hiçbir ithama, kötü davranışa maruz kalmazsın ya da çok ünlü bir sinema oyuncusu, şarkıcı olursun. Biri sana bunu dedi diye o kişiyi hayranlarına linç ettirirsin üstüne ama bunların hiçbirine sahip olmadığın için işte yaşayacağın ilişkilere de dikkat etmen gerekiyor.
Özetle her iki durumda da biz bir et parçası değiliz. Kasaptaki camekandaki hayvanlar gibi değiliz. Her türlü sosyal, dini baskıyı göğüslenip hiç klitorisine bile takmayacak kadar başına buyruk bir kadınsan bir tane herifin de seni aramamasına, seninle yatmamasına da üzülme. Kendinde sorun arama. Hatta bir erkekle uzun süre seks de yapma. Arada başkaları da olsun. Böylelikle bağ kurmamış olursun. Bu dediğim cinsel hastalıklar konusunda çok riskli. Benim tek eşliliği ve evliliği desteklemekteki en büyük sebebim de bu cinsel hastalıklardan korunma meselesidir.41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
En İyi Cevaplar
Kötü sevişmiş olsan seni defalarca istemezdi kıtlıkta ise belki. Ama bir erkek kıtlıkta da olsa kötü sevişen bir kadına tahammül etmez diye düşünüyorum.
7 ay seninle sevişip sonra nokta koyuyarsa bunun cinsellik ile ilgisi yoktur bence. Başka bir sorun vardır belki de kafa yapınız uyumsuz ilişkinizde anlaşamadığınız konular varsa belki noktalamak isteyebilir.
Kendinde kusur arama bence başka bir sorun vardır belkide. Çokta düşünme derim yine bulur yine sever yine yaparsın yapacağını. Erkek beyni işte kafasında ne dönüyor bilemiyorsun.🤷00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılKonu bu değil. Bana kalırsa. Üzerine o mu? Bu mu? Diye düşünmek te seni yorar...
Bazı şeylere yaşandı ve bitti demek gerekli.
Bu da öyle bir şey...
Bir ilişkinin bir hikayesi yoksa paylaşımlar yerine seks üzerine ise sadece. Bitmeye mahkumdur...
Çünkü her zaman daha iyisi vardır...00 Yorumla
+1 yılKötü sevişen biriyle birlikte olmazdım. Ama senin anlattığın durumun pek kötü sevişmeyle ilgisi yok gibi, ya başka birini buldu, ya ciddi bir ilişki yaptı
017 Yorumla
Soran+1 yılHayatında bir olmadığını biliyorum
- +1 yıl
Peki kötü seviştiğin fikrine nerden kapıldın
Soran+1 yılSizce neden diye sorduğumda herkes kötü sevişiyorsan ondandır demişti
- +1 yıl
Ya olur mu öyle şey, sen buna katılıyor musun peki?
Soran+1 yılKatılmıyorum ama beni neden bıraksın hayatında biri yok zaten
- +1 yıl
Amacı sadece sevişmekse eğer, istediğini almış ve ayrılmış olabilir
Soran+1 yılNeden hala sevişmeye devam etmesin herhangi bir beklentim yok
- +1 yıl
Bunun en iyi cevabi ikinizde aslında
Soran+1 yılBence duygusal bir şeyler hissetti benden ve duygusal bir bağ kuracağı birini aramaya çıktı. Ve o kişi ben değilim. Teori
- +1 yıl
Neden o kişi sen olmayasin peki?
Soran+1 yılBen olsam ileriki aşamaya geçerdi ben değilim ki görüşmeyi kesmeyi seçiyor
- +1 yıl
Neden sen olmayasin onu soruyorum, yani dana göre neden sen olamazsin
Soran+1 yılZaten ben olmalıyım ama beni heralde herkesle yatan ortam kızı falan sanıyor. Halbu ki hayatımdaki üçüncü erkek ve diğerleri çok ciddi ilişkimdi sıkıldım ve süreç beni buraya sürekledi
- +1 yıl
Seni ne kadar tanıyor?
Soran+1 yılTanımıyor
Soran+1 yılTanımak istemiyor
- +1 yıl
Özel olarak yazarmisin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
55Cevap
+1 yılAçıklamadan anladığım kadar ile aranızda bir duygusal bağ yok. Sadece bir birinizi tatmin etmek için bir araya geliyorsunuz. Seninle tatmin etmese kendini veya seni tatmin ettiğini düşünmese defalarca sevişmezdi. Aranızda duygusal bağ yok ise sen bu işte gerçekten iyisin ki sana geliyordu diye düşüne bilirsin.
Belki karşısına duygusal bağ yaşaya bileceği biri çıktı. ya da belli bir bir süre ara vermek kendini sorgulamakta istemiş olabilir.12 Yorumla
Soran+1 yılBence benden ilgi de görünce artık duygusal bağ arayışına yöneldi şu an hayatında o konumda birisi olmadığını biliyorum. Ama beni komple hayatından çıkarması ilginç
- +1 yıl
Erkekler kızlardan daha Çok bağlanmaktan korkarlar şu an ki ekonomi şartları da var tabi 20.000 TL maaş alan muhendis evlenince ne yapacağım diye düşünüyor yani hayat artık hepimiz içim bir denge oldu tuta bildiğimiz kadar tutacağız
+1 yılYahu adama sormadan bir suru cikarimda bulunuyorsunuz da gercek tum bunlarin tamamiyle disinde bir durum olabilir ve sevismeye dair tavirlariyla alakali olmayabilir. Biraz fazla anlam yukluyorsunuz sevismeye gibi geliyor bana. Ne erkeklerin kadindan tek bekledigi iyi seks, ne de kadinlarin erkeklere verebilecegi tek sey kesintisiz yatak. Belki daha sik halini hatirini sorup dertlesseydiniz su anda bu soruyu soruyor olmazdin?
01 Yorumla
Soran+1 yılO tarz bir iliski kurmadik onunla
+1 yılKadının kötü sevişmesi ne kadar itici olabilir ki yani...🤔 sonuçta sevişiyor o da bir şey
Ama erkeğin kötü sevişmesi sıkıntı. Yani kadın kötüde olsa, erkek iyiyse farkı kapar. Defalarca olunur.
Ama erkek kötü ise hemen şutlanmalı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sadece sevişme smacıyla terk ediyorsa s1ktirsiın gitsin. Üstelik bu ülkede kızın kötü sevişmesi önemli değildir, bi kız sevişiyorsa dahi onun peşini bi erkek kolay kolay bırakmaz ilginç gerçekten
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden terkettiğini anlamadım yani bir erkek daha ne ister bilmiyorum. Mekanda takılıyoruz sonra evde sevişiyoruz arada belki kahveye çağırıyor ben hiçbir şey yapmıyorum sadece eşlik ediyorum bulaşmıyorum yapışmıyorum. Durup dururken görüşmeyi kesti
Cevap sahibi+1 yılSeni takılmalık kız olarak görüyorlar ne yazık ki. Ve sen de buna izin veriyorsun. Neden buna izin veriyorsun?
Soran+1 yıl@doanylmz deger veriyorum ona
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Ya ağız kokusu vardır ya da sevişirken terliyorsundur ekşi ekşi tad geldiği içinde eleman soğumuştur
00 Yorumla
+1 yılKötü sevişmek diye bir şey yoktur sadece bazı fantezilerden eksik kalırsın ama zevk alıyorsan bir daha istersin
00 Yorumla
+1 yılSorunu kendinde aramak yerine onda bul sogut kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun onda aslında idare ediyordum
+1 yılBazen kötüsünü bile bulmak zor oluyo. İyi kötü farketmiyo
07 Yorumla
Soran+1 yılHayatında biri olmadığını biliyorum bu neden benden uzak duruyor anlamıyorum
- +1 yıl
Belki yanlış biliyorsundur
Soran+1 yılÇok yakınını tanıyorum bilgiler geliyor bana
- +1 yıl
Hevesimi almıştır o zaman. Belkide bağlanmaya başlayıp uzaklaşmıştır
Soran+1 yılİlk tanıştığımızda bana şey demişti birini gerçekten istiyorsam ondan uzak dururum çünkü bağlanıyorum ve sonraki süreç beni yıpratıyor demişti. Ben o zamanlar iplememiştm tavlamak için boş yapıyor diye ama şu an kafamı kurcalıyor açıkçası
- +1 yıl
Kullanma klavuzunu eline vermiş işte bağlandığı için uzaklaşmış
Soran+1 yılHiç öyle biri değil ama ya bana inanılmaz değersiz hissettiriyor şu an. Ben varsam gelmezmiş falan herkese öyle diyor. Üzülüyorum açıkçası durup dururken böyle davranmasına
+1 yılKendisini yormayan daha düzenli cinsellik yaşadığı birini bulmuştur
05 Yorumla
Soran+1 yılBulmadığını biliyorum
- +1 yıl
O zaman sorun ondadır. Erkek eğer cinsellik yasamiyorsa , seçici olmaz pek
Soran+1 yılBana bağlanmaktan korkuyor olabilir mi sallıyorum şu an
- +1 yıl
Sanmıyorum, açlık onuda aşar, yani bağlanma korkusu çok düşük bir ihtimal olabilir
Soran+1 yılAcıkınca yine gelir o zaman
Seninle alakalı değildir Başka birisi vardır hayatında
10 Yorumlabelki o zaman senden başka sevişebileceği kimse yoktu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birincisi sen neler yaptığını bilmiyor musun da önce kendini suçluyorsun?
00 Yorumlapretikte görmek lazım nasıl yorum yapalım ezbere kanks 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişme öğrenilir, geliştirilir. Önemli olan güven. Güvenilmeden yapılacak bir şey değil bu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kotu sevistiginden degil senden tadini almis artik oyuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden istesin evli değilseniz sıkılır senden 2. bile olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen neden kafanı karıştırıyorsun ki?
belki başkasıyla falan takılıyordur.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkötü sevişiyor olsan bile seni yedekte tuttuğu için sevişmeye devam etmiştir ya da senden sıkılmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ve zevk almıyor muydu belli olur sevişirken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaska seksi birini bulmustur.. bostaysan ben alayim seni :)
00 YorumlaKafa karışacak bir şey yok doyuma ulaşmış gitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılDoyuma ulaşmak ne demek ya daha 23 yaşındayız nasıl doyuma ylaşıyor artık beni arzulamıyor anlamında mı diyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötüde sevişse defalarca sevişirim
10 Yorumla
+1 yılYeni birini bulunca sen eski olmuşsundur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler için pek sorun olmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenebilen biriyse olabilir
00 Yorumla
+1 yılGözü en baştan beri dışarıdaymış
00 Yorumlabir yere kadar belki sonra asla olmam
00 YorumlaBen ona öğretirim sevişmeyin seks yapmayı
00 YorumlaHasta olmaktan korkmuyor musun?
00 Yorumla
+1 yılKafanı başka şeylere yor bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sen değil o düşünsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisini bulmuştur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyok ya tat yoksa devam etmek aptallık
00 Yorumla Daha iyi varsa hayır.
00 YorumlaSadece abazaliktan geliyor demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılaşık falan olmuştur rbelki başkasına
00 Yorumla Başka sebeplerden kaynaklaniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocamla yani mecburen
39 Yorumla- +1 yıl
Kocan çok mu kötü
Cevap sahibi+1 yılSizi neden ilgilendiriyor
Cevap sahibi+1 yılHadi bi gidin ya bişey yazdığına pişman ediyorsunuz insanı
- +1 yıl
Bu abazanlar böyle hayatlarında kız görseler iki kelimeyi bir araya getiremezler
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yenisini bulduğu içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyze yaşın kaç ki senin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey eksik kalıyodur belki
023 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumumuz olduğunu düşünüyormuş aşk falan yokmuş
Cevap sahibi+1 yılSende var mı aşk
Soran+1 yılAşk yok ama onu önemsiyorum
Cevap sahibi+1 yılSevişmek hoşuna gidiyor mu her zaman
Soran+1 yılEvet arzuluyorum baya
Cevap sahibi+1 yılKötü seviştiğini neden düşünüyorsunki o zaman
Soran+1 yılOnu arzuluyor olmam iyi aeviştiği anlamına gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılHayır sen neden öyle tribe giriyosun diye merak ettim
Soran+1 yılNe tribine giriyorum
Cevap sahibi+1 yılSevişememe tribi 😄
Soran+1 yılÇünkü aklıma sebep gelmiyor ne zaman sorsam kötü sevişiyorsun diye konuşmayı kesmiştir diyorlar
Cevap sahibi+1 yılBence alakası yoktur. Onun dışında biri var mı
Soran+1 yılHayır tabi kii
Cevap sahibi+1 yılBelki biraz renk katman lazımdır ya da kafası dağınıktır
Soran+1 yılBilmiyorum görüğmüyor benimle denk gelmek bile istemiyormuş
Cevap sahibi+1 yılBikaç özel şey sorabilir miyim ya nasıl olur çok ilginç
Soran+1 yılSorabilirsin sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılEklr misin sorun olmazsa
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılÇıktm
Soran+1 yılMesaj atamiyorum sana onu da düzenler misin
Cevap sahibi+1 yılEklemedin mi
Cevap sahibi+1 yılHeralde oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar sevismen lazim onla
00 Yorumla
+1 yılBaşka beden istemiştir
010 Yorumla
Soran+1 yılBelki takılıyordur haberim olmayabilir sonuçta ilişkimiz yok neden kesmeyi seçsin ki benimle görüşmeyi
- +1 yıl
Başkasıyla takılıyordur canı sıkılınca yazar merak etme
Soran+1 yılGörüşme ihtimallermizi kesiyor
- +1 yıl
Orasını bilemem
Soran+1 yılBen de bilemediğim için sordum
- +1 yıl
Onun kafasındakini kimse bilemez ki herkes kendince fikir sunar ama onun kafasındaki olmaz
Soran+1 yılKonuşsam mı yoksa peşinden koşuyormuş gibi yapmasam mı boş versem mi kararsızım?
- +1 yıl
Koşma peşinden seni onemsemeyen birinin
Soran+1 yılBoş vermek daha doğru sanırım. Ama yine de o kadar yakınlaşmamızın hatrına bana bi açıklama yapmalıydı
- +1 yıl
Yapmazlar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam ya defalarca
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evrende kız mı yok
- +1 yıl
Öyle tabii ki demek ki yokmuş olunca bırakmış seni
+1 yılSenn maddi manevi ihtiyacını karşılıyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben onun karşılıyorum hatta
- +1 yıl
Saçma ben öyle biri ile görüştüm yeni iPhone 11 aldım ona aylık 5 Bn veriyorum
Soran+1 yılYa o tarz bir ilişkimiz yok
bence kendisi yetersizdir