Bazi seyler degerini korumali sadece cinsel iliski degil cinsel herhangi bise yasamadim iyi ki oyleyim burasi rezil kepaze insan gorunumlu hayvan kayniyo
@Serbanu hastalik pek dusunmedik acikcasi. genel olarak sagligina ve kontrollerine dikat eden bireyleriz. hamilelik ile ilgili de donemleri de kontrol edip bilgi dahilinde yapiyoruz. ılık ılık icinde olmasi keyfi icin deger bunlar :) siz denemediniz mi hic?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tavsiye etmiyorum. Çünkü; hastalık kapabilme şansın var. Başıma gelmez dediğin şeylerin, başına gelme hızını tahmin bile edemezsin.
Iliskiye girmedim korunmama gerek kalmadi
Sen de bendensin sanırım ben kendimi eşime sakliyorum
Bazi seyler degerini korumali sadece cinsel iliski degil cinsel herhangi bise yasamadim iyi ki oyleyim burasi rezil kepaze insan gorunumlu hayvan kayniyo
Ön yargılı olma
Ben öyle değilim mesela
Seninle alakali bisey soyledigimi hatirlamiyom uzerine alindigina gore pwpwwp
Hahaha genel konuştuğumuz için ama haklısın burası iğrenç bir yer peki öyleyse bizim burada ne işimiz var 😂
Burdaki pisliklere dogru yolu bi nebze olarak gostermek her burada olan arsiz pislik degil
Kesinlikle tanımaya nedersin
Bi karsi cinsle boyle bi ortamda asla tanismam sohbet etmem sadece soru cevaplarim
Tamam işte soru cevap yani feminist kadın
Feminist kadinlarin cogu erkek kadin esit deyip iliski yasayan tipler ;)
O zaman sen lezbiyensin
Offff bi git ya
cook girdim, hem kadin hem erkek icin keyifli
Hamilelik hastalık falan korkusu oadi mi
@Serbanu hastalik pek dusunmedik acikcasi. genel olarak sagligina ve kontrollerine dikat eden bireyleriz. hamilelik ile ilgili de donemleri de kontrol edip bilgi dahilinde yapiyoruz. ılık ılık icinde olmasi keyfi icin deger bunlar :) siz denemediniz mi hic?
et ete değecek o kadar
girdim
Hiç korunmadım
Evet
Girdim
Her zaman
Hamilelik ya da yasalık korkusu oadi mi
@Serbanu Çekiliyorum. geri
Emin olabiliyor musun yani
Ya bi anda gelse tamamen
@Serbanu kendimiI kontrol edebiliyoz korunmaya gerek yok ama tesirgin olmaktansa kondom takilir
@MutlulukS2ci anladim
Evet.