Kulağa aynı gibi gelse de ikisi birbirinden çok farklı. Kimi insan bir tek aşık olduğu kişi ile sevişebilir. Kimi insan için de temas olmadan aşık olması zordur, cinsel çekim ve onunla birlikte gelen cinsel yaşam aşka kapı açar. Peki sen? Aşık olduğunda mı cinsel çekim hissedersin, cinsel çekim hissettiğine mi aşık olursun?
Aşık olduğunda mı cinsel çekim hissedersin, cinsel çekim hissettiğine mi aşık olursun?
Valla ben herkese hissetmiyorum, nadir oluyor olunca da inek şaban'a bağlıyorum. İçimde sicak bir şey akiyor nefesim zorlaşıyor vücudum ağırlaşıyor kalbim çarpıyor, ciddilesiyorum. Ama güzel bir his! Cinsellik yaşamadığım bir şey ama teklif eden oldu; red ettim. Bence karşılıklı duygu olmadan yakınlaşma olmamali bu kafam yüzüne cinselligi yaşamadan öleceğim sanırım zira begendiklerim beni beğenmiyor ya neyse
Seviştiğim kızla tekrar sevişmek isterim.. Unutulmaz olduysa ve kızı mutlu ettiysem hep devamını isterim. Buna aşk ya da erotizm mi denir bilmiyorum. İstediğini de
İlk önce dışı beni etkiler yalan yok daha sonra kişiliğine bakarım asıl sınıf orada başlar eğer ki adamın karakteri de benim hoşuma giderse yavaş yavaş ilgimi çekmeye başlar duygularım oluşur ve daha sonra seks isterim seks benim için sonraki adım genelde kadınlarda olaylar böyle olur zaten seks sonra gelir kadınlara aşık olduktan sonra seks ister erkekler aşık olmak için önce mükemmel bir seks bekler.
Aşık olmaya son verdiğim için (yeminliyim) sevgili olmak üzerine yazayım. Sevgili olduğum kadınla seks yapmayı isterim ve beklerim, olması gerektiğini düşünürüm, ama cinsel çekim hissettiğim kadınla da sevgili olmayı isteyebilirim. İkisi çok içiçe şeyler, biri olmadan diğeri olmaz, biri tek başına olursa da olmaz. Sevgili olmak ≠ aşık olmak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
önceleri cinsel ilişki pek de gerekli bir şey değil derdim birinin bana dokunması düşüncesi bile beni erkeklerden uzaklaştırdı hep. örneğin birini tanımaya çalışırdım cinsel arzusunu hissettiğim an bırakırdım. şimdi hayatımda biri var bana ilk dokunan beni ilk öpen ve benimde ilk defa dokunup öptüğüm biri. yani kısacası ben aşık olduktan sonra arzu oluştu bende sjkjjll
Su mutlulugu ben dahil cok kisi bu dunyada yasayamayacak. Cunku nerde oc pic erkek var hepsi 10ar 10ar kovaliyor. Biz kiza merhaba deyince sapik demesin diye yolumuzu degistiriyoruz.
Salt aşk (uzun ya da kısa) bir süre sonra cinselliğe varabilir zira devam eden bir ilişkide sürekli aşama kaydedilir ama salt cinsellik hiçbir noktada aşka varmaz.
Orası belli olmaz. Salt cinsellik de aşka dönüşebilir. Ticari amaçlı değilse kişiler arada birşeyler paylaşıyorsa aşka dönüşme ihtimali var bence. Tabii "bence" :)
İstisnai olarak, evet, salt cinsellik odaklı ilişkide salt cinsellikle yetinilmeyip bir tanıma, tanışma eğilimi oluşursa haklısınız. Taraflar duygusal olarak açsa, nadiren de olsa bu noktaya kayabilir.
Aşık olan sevdiginin yüzüne Bakarak hazz alır onu düşünerek ama öyle pisliklere değil cunki kalpte pislik ile yakinlasma olmaz su an bende olduğu gibi 😍
Bence aşkın cinsel çekimle hiç uzaktan yakından alakası yok duygularımız var bizim insanız biz robot değil o duygu tutku karsılıklı duygusallık kadına karşı romantizm yaşanmalı... Yaşatılmalı.,
ters orantı var bende sanırım cunku cekım ve test surusunden sonra memnun isem reelde de onunla anlasabılıyorum. bu onemlı ve deneyımlemelerde hep dogru cıkıyor.
İnsan önce aşık olur.. en temel insanlık özelliğidir. Cinsel çekim ise içgüdüsel dürtüdür. Lakin kadın ve erkeğin her ikisine de yaklaşımı biraz farklıdır..
Aşkla ten uyumu bir birbirinden farkli şeyler çok seversin aşık olursun ama ten uyumun olmaz cinselik ten zevk alamasin bu nasıl tip berbat dersin cinselikde zirve yaparsin