- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir aşk başka bir şey cinsellik başka bir şey aslında ikisi birbirine bağlı benim için şöyle sevmediğin birisiyle ilgimin olmadığı birisiyle ben hayatta cinsel ilişki yaşayamam çok zor ama sürekli sadece aşk olarak giderse işte seviyorum değer veriyorum benim için değil insanlardan farklı ama dokunamıyorum kokusunu alamıyorum öpemiyorum sarılamıyorum hiçbir şey olmuyor sadece değer veriyorum öyle kalıyor biter mi bilmiyorum ama bunların ikisi birbirini tamamlıyor aşk cinselliği getiriyor cinsellik aşkı.
#reda10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır Gerçek Aşk Bilmeyen Anlayacak Kapasiteleri olmayan Cahiller Aşkı Böyle Görüyor Aşk Onlara Göre Cinsellik Zevkten Dosy hayatından İbaret Ama Bu Aşk Değil Pislikliktir Aşk Şudur Aşk Gerçekten Kalpten Sevmek o kişiye Bağlanmak Demektir ömrünün sonuna kadar Sevmeye devam etmek demek aşk Aşk Öyle Bir Duygu ki İnsan Sevdiğini aklından cikaramaz ona daha sıcak yakın olur Kiyamaz yani Onu gördüğünde Kalp hızlı çarpmaya başlar bakarken etki altında kalırsın Şimdi Aşık oldu ayrıldı Diye söyleniyor ya Yalan Sözde lafda aşk onların ki şerefsiz. Ce
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik aşk değil zevk ihtiyaç
Aşk varsa cinsel çekimde vardır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılO çekimi çok aşık olduğun zaman en üstte yaşıyorsun zaten. Hiç sevmediğinle cinsel çekim dediğin şey hemen biter üç beş kereden sonra. Aşık olduğunla doyamazsın ve o sana doyamıyorum der defalarca. Her defasında yine aynı çekimi aynı hissi aynı sevgiyi hissedersin ve aynı doyumsuzluğu onda da görürsün kendinde de duyarsın. Diğerinde ise geçici bir çekimdir ve kısa bir süre sonra o heyecanı yaşayınca biter. Aşkta ve gerçek bir sevgide bitmez. Çoğalarak devam eder.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMesela benim o dillere destan aşkım genelde sevişene kadar sürüyor. Freud'un da dediği gibi aşk yoktur, libido vardır.
20 Yorumla karşı cinsi birbirine çeken cinsellik değilmi zaten cinsel duygu olmasa cinslerin birbirine karşı bir çekiciliği kalırmı? Gey ler ve lezbiyenler neden karşı cinsi çekici bulmuyor diye bir soru sorsaydın mesela asıl cevabı alırdın. İnsan denilen varlık çok sexuel bir varlık.
20 YorumlaDeğil mesela benim ömrüm boyunca aşık olduğum (sonradan fiyasko olduğunu anladığım) lisedeki kız kilolu bi tipti böyle çok değil tabi ama balık etli bı tipti, halbuki sınıfta ve okulda daha iyi fizikli seksi denilebilcek kızlar vardı onlarla konuşmak bile istemiyordum. Yani olay davranış, karakter, hal hareketler ve biraz da ortalama veya üstü güzellikte.
00 Yorumla
+1 yılBu bir paradoks. Fakat şöyle bir gerçek varki cinsellik bilinçaltını asla terketmez. Her ne kadar aşkı cinsellikten ayıranlar olsada, aşk ve sevgi birbirine bağlı olan yapı taşlarıdır. Ama detaylandırınca saf aşkın cinselliği çok net bastırabildiği nadir insanlarda olur. Ama bunun sayısı azdır. sadece farklı olanlar bu iki terimi birbirinden ayrıştırabilir yani benim fikirlerim bunlar.
00 Yorumla
+1 yılÇoğumuzun karıştırdığı şey bu işte..
Sadece ayırt edebilen gerçek duygunun ne olduğunu, birbirinden bağımsız yaşayabiliyor..10 Yorumla
+1 yılCinsel olarak çekici bulduğun kişiye karşı bir şeyler hissedersin bir şeyler paylaştıkça duygusal bağ oluşur bu aşka dönüşür evet başında da böyle bir amaç olmadan aşık olunabilir fakat akılda olan o kişiye ulaşma birleşme arzusudur
10 Yorumla
+1 yılİşte bu doğru yoldasın bu soru için teşekkürler, öncelikle aşk kesinlikle cinsel çekimdir biriyle cinselliği yaşayamıcaksan onunla sevgili olmazsın aksini kimde edemez aşk diye bişey yok insan doğası gereği sadece çiftleşme isteğidir🤣
00 YorumlaBen buna katılmıyorum. Gerçekten aşık olan insanlar cinsellikten önce acıyı mutluluğu paylaşıyorlar. Birlikte sohbet edip dertleşebilmenin güzelliğini yaşıyorlar. Cinsellik aşkta son sıralarda yer alıyor bence.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık olur o zaman cinsel ilişki bitene kadar aşkın ömrü bu. Kime neye yarar kimi mutlu eder aşık olmak her daim onunla olmak sadece cinsellik değil berber oturup sohbet etmekten zevk almak
00 Yorumla
+1 yılinsanlar arasındaki aşk hikayeleri temelde cinsiyet nedenlidir dersek sanırım aynı anlama geliyor gibi, evet temelde cinsiyetin varlığı yatıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar beni cinsel olarak çekmiyorsa şimdi ben aşık olamayacak mıyım çök saçma bir tez olmuş bu soru bana göre. Tâbi herkesin düşüncesi farklı
00 Yorumla
+1 yılBir kere aşık oldum o da ortaokulun sonundaydı o zaman bir cinsel çekim hissetmemiştim ama cinselliği biliyordum neyse kısacası bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar beyinleri ile karar verseydi daha güzel evlilikler daha güzel geleceğe örnek evlatlar verebilirlerdi
00 Yorumla
+1 yılO çekimin olmadığı kimseye karşı bir şey hissetmiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsel çekim de aşkın bir parçasıdır.
Ama her cinsel çekim aşk değildir10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın ne oldugunu kimse bilmıyor çözemedi bence oladabilir olmayadabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Overweight programlarında kocası karısının vücudunu pudralıyorsa bu aşktır.
00 Yorumla
+1 yılCinsel çekim hissetmediğin birini sevemezsin zaten. Sadece beğenide kalır o zaman arkadaş olur.
00 Yorumla
+1 yılAşk bunlarin tamamini kapsar ve daha fazlasıdır. Aşk o bu şu demek sadece kısıtlamaktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 938 cevap paylaştı. Aşık olduğun kişiye cinsel çekim hissedersin ama cinsel çekim hissettiğin birçok kişiye aşık olamazsın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam olarak hayranlık, hoşlantı, sevgi ve aşk ardından sevda olur
00 Yorumla
+1 yılBen aşk sevgi aramadığım için benim için birine bağlanmak cinsellik ten geçiyor
00 YorumlaDeli gibi aşık olduğum kadınla bir kez cinsellik istediysem ya da düşündüysem en suri ben olayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet. Sigmund Freud'un deyimiyle aşk yoktur, libido vardır.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak öyle değil, aşkı sevgiden ayıran şey arada cinsel çekimin olması. Aşk içinde daha farklı duyguları da barındırıyor. Sadece cinsel çekimle açıklayamayız bunu.
20 Yorumla
+1 yılEvet ama insanlar bunu kabul etmek istemez çoğu zaman
00 Yorumlacinsel çekim olmasa kimse tipe bakmaz kalpten severdi herkes meta cı
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle cinsel cekimdir aşık olmadigin kişiyi arzulayamazsin ya da ben öyleyim bilmiyorum
30 YorumlaCinsel çekim sonrasındaki zamanda bulduğun huzurdur.
00 Yorumla
+1 yılferhat dağları seks yapmak için mi deldi yani mk :D daha neler
10 Yorumla
+1 yılhayir ask cok farkli bir duygu ya
20 Yorumla
+1 yılCinsellik bence tamamlayıcı ve kapsayıcı bir şey
20 Yorumla
+1 yılCinsel çekim aşık olmadanda oluyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya ne alaka her şey cinselik değildir!
20 Yorumla
+1 yılSürekli karıştırdığım iki kavram..
10 YorumlaTam tersi cinsel çekim sandığımız aşk
10 YorumlaHe da her şeyi cinselliğe bağlayalım sjsjns
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıldeğildir alakası bile yoktur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. ağırlı olarak o olabilir
00 Yorumla
+1 yılTek gercek cinsellik bu hayatta
00 YorumlaYine aşkım geldi aklıma
00 Yorumla
u +1 yılHayır tabiki.. Sevgi bambaşka bir şey..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAslında değil ama öyle şeyler olabiliyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO da bır etken tabiki
00 Yorumla Aska inanmam tammen cinsel cekim
00 Yorumla
+1 yılAşkla cinsellik karıştırmak saçmalık gerçekten
00 YorumlaDeğildir, aşk başka cinsellik çekimi başkadır.
00 YorumlaEe tabi onuda barındırılabilir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Aşk diye bir duygu olmadığına göre olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şimdiki aşklar libido gibidir
00 YorumlaAlakası yokturdur
20 Yorumla
+1 yılHayır bence masumca da sevebilir insan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam öyle değil
10 Yorumla kismen oyledir
10 YorumlaHayır değil
10 YorumlaE tabi cinsellik bunun özünde var
00 Yorumla
+1 yılŞimdikiler öyle yani
00 Yorumla
+1 yılOlabilir , bilemem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğunlukla...
00 Yorumla
+1 yılHayır ten uyumu
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat