Bir erkek, karşısında ki kadının tavır, davranış, kurduğu muhabbet, açtığı sohbet ve konuşmalarına göre şekil alır..
Bir erkeğin karşısın da ciddi ve ağırbaşlı tavırlar sergileyen bir kadın varsa , o erkek bu kadınla cinsel düşünceler içine girmez. veya düşünse bile cesaret edip kadına söyleyemez.. Çünkü bilir ki bu kadın hafif bir kadın değildir..
Kısaca bir erkeğe nasıl davranması ve nasıl konuşması gerektiğini öğretecek yine kadındır.
Çünkü erkekler çabuk yüz bulur.
Bu sebepten aradaki mesafeyi korumayı bu noktada kadının belirlemesi lazımdır.81 Yorumla- +1 yıl
Nasıl belirlenir peki
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı ilişkiler öyle güzel başlar ki, aşama aşama ilerler. Bahsini ettiğim aşamalı ilişkilerde, duygusal bağ ve derin sevgi nedeniyle tutku aşamasına geçmek biraz uzun sürebilir. Sevdiğiyle bir müddet sadece duygusal paylaşımlarda bulunur insan, hal böyle olunca bunu çok sevenin "karakteri güzel" diye yorumlarız.
Aslında durum öyle değildir. Sadece seviyordur, dokunmak dendiği zaman aklına "sarılmak, el ele tutuşmak, gözlerinin içine bakmak ve bazen masum bir öpücük" şeklinde gelir.
Tutku aşamasına geçip sevişmek ise insan için ilişkinin zirvesidir. Ancak çok seven için değildir. Sevişme sonrasındaki yapılacak aktiviteleri düşünür. Sevişmeye odaklanmaz. Yani burada erkekler diye genel bir tanım yapılamaz. Hoşlantı ve sevgi şeklinde tanımlama yapılabilir.30 Yorumla
Cinsel hayatın olmasını isteyeceğim insanla belirli bir süre geçirmek isterim önce, o kişinin benim sevgilim olması gerekir. Kısa süreli ya da tek gecelik ilişki adamı değilim ben. Yani sorunun cevabı hayır, her erkek düşünmez. Ama bu ülkede damacanaya yükselen erkeklerin de olduğunu unutmaman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin cinsellik düşünmediği kişiler anneleri ve kardeşleri akrabaları falandır en fazla. onların dışındaki bütün kadınlara karşı tanısın tanımasın cinsellik düşünüyorlar
65 Yorumla- +1 yıl
Her gördüğüm kıza yürüyen ben değilim
- +1 yıl
@kanka35 kızın sorusunun kanıtı gibisin kusura bakma ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksa tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek var erKEK var. Günümüz de ki erkeklerin %99.7 erKEK katagorisinde. Her penisi olan , her gögüs kılı olan erkek diye nitelendiriliyor 😒 kendine başta saygısı bile olmayan cinsiyet bunalımına girmiş tipler bir de bunlar 🥴
https://www.youtube.com/embed/mhOmOxgJAPU
Aşağıda atıp tutanlar yok beni kündeye getirenler... çıldırmışlar 😆 %100 erKEK denk gelmiş... Yoksa daha hafif ağır diyemeden yattık kalktık hoppp ordayım... diyemeden... Başları gönüp otobüs durağına bırakır Erkek.10 Yorumla
+1 yılAbaza degilsen zaten her gordugunu veya her flort ettigin kisiyle seviseceksin gozuyle bakmazsin. Bence seks olayi birazcik enerji isidir. Kisitle flortlesirsin. Bir enerji hissediyorsan zaten dogal olarak onunla sevisme istegin dogar. ya da tam tersi enerji alamazsin ve o flortlesme biter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel durtuler olmasaydı, kimse kimseyle flört etmezdi, siz bile. Bizim toplumumuzda boyle ogretildigi için, sevgiyi ayrı bir şey cinselligi ayri birsey olarak goruyoruz. Aslında iki kavram iç içe geçmiştir
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki öyle ancak benim sorum daha ilk kez buluştukları kişi için de geçerli mi bu diye
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir ancak , bir erkegin ya da kadinin boyuna yuzune fizigine begeniyor musun diye bakmanın bile altinda cinsel durtuler yatar ( bunu ben bu kizi yataga atsam dusuncesi olarak gorme
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş ortamım geneli öyle ama her erkek değil; ciddi ilişkisi olan da var, ciddi ilişkisi olup da "kaçamak" adı altında sevgilisini aldatan da, sadece cinsellik yaşayan da... En çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk bir de çocuk sahibi olmak ama kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım. Erkekler (benim arkadaşlarım da dahil) boylu poslular, yakışıklılar, penisleri iyi boyutta demek ki çünkü özgüvenliler derken sevgilileri/flörtleri oluyor, arkadaş ortamları iyi, cinsellik yaşıyorlar yani hayatlarını yaşıyorlar. Benim hayatım başlamadan bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğe göre değişir mesela ben bugün ilk kez bir kızla buluştum ve onu sevmemin sebebi kesinlikle çok iyi biri olmasıydi ama kafama takılan sorular da yok değil sana wp mesajlarinda ne demek istemiş sorabilirmiyim
11 Yorumla- +1 yıl
Tabii
+1 yılŞahsen hayatımda öyle çok flört Aşk ilişkileri yaşayan bir insan olmadım benim için her zaman Allah'ın emir ve yasakları önemlidir maalesef günümüzde yaşanan ilişkiler ve evlilikler sadece cinsellik üzerine kurulu olduğu için belli bir zaman sonra neyin ne olduğunu görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen düşünmem başta halletmemiz gereken şeyler Var.
Onu gördüğümde heyecanlanmak isterim ellerim buz gibi olsun isterim o yanımdayken dunyanin en mutlu huzurlu insanı Olmak isterim.. önce Bunlar Osun.. Cinsellik olucağı varsa Oluyor Zaten60 Yorumla
+1 yılHer erkek düşünür, farklı olanlar düşüncelerini kontrol edebilenlerdir. Cinsellik her zaman her koşulda olmaz, olmamalıdır da.
20 Yorumla
+1 yılMal mal her tiple cinsellik yasayip en son durulduktan cinselligin csinden bile haberi olmayan ve bahsini acmayan deger gorup tanistigi ilk erkekle ciddi dusunen kisiye kasar denir (ayni durum erkekler icin de gecerlidir)
02 Yorumla- +1 yıl
Onu sormamıştım ama
- +1 yıl
Iste soruda bahsi gecen tipteki erkek hayvani canlisi buna yonelen ya da potansiyeli olan tipler oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanki bir tek erkeklerin cinsel dürtüleri var ha. Kadınlarda gayet düşünüyor. Hoşlandığı kadına hayır diyen erkek varsa onun tercihleri farklıdır. Zaten hoşlanmıyordur.
02 Yorumla- +1 yıl
Kıt mısın kadınlar düşünmüyor falan mı yazmışım ben? Erkekleri soruyoruö sadece yeni tanıştıjlaeı flörtleriyle düşünürler mi diye soruyorum 🙄
u +1 yılBenim bir erkekten soğuma nedenim. Cinseli açmaya Çalışması. Bu benim için ilişkinin bitiş sebebidir..
31 Yorumla- +1 yıl
Cinselliksiz de kötü ama
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani onu bilmem ama insan sevdiğine yakın olmak yakınlaşmak ister
10 YorumlaBenim kankim var çocuk havadan nem kapıyor öyle bir libidosu var. Bazen dalga geçiyoruz master lover diye 😃
21 Yorumla
+1 yılSadece bir kişiyi sevdim ve kendisi hakkında en küçük bir cinsellikle alakalı bir şey düşünmedim. Kendisinin arkadaşı oğlan böyle şeyler düşünüyorsa oglanda bir şeyler vardır demişti 😄
00 Yorumla
+1 yılHoşlandığım biriyse düşünürüm, evet. Düşünmeyen kadın veya erkek yoktur zaten. Ha, önceliğim midir? Değildir.
Hoşlantı vs. Hissetmeden cinsellik düşünmem ben.00 Yorumla
+1 yılEvet düşünür dusunmem diyen yalan söyler cinsellik ihtiyaç sonucta olur ya da olmaz öpüşme sevişme bile cinselliktir yani ilişki olmasa bile bir şekilde birbirlerini boşaltmalari normaldir
00 YorumlaCinselliği düşünmediğimiz an yok ki. Yokluğu çekilen herşeyin aptalıdır insan. Karşı cinse kısır bir ülkenin toplumu ne kadar cinselliğe uzak kalabilir ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kendi adıma konuşuyorum tamam bazen düşünüyorum ama akıl ve mantığımı çoğu kez kullanmak nasip oldu ve bu yaşıma kadar cinsel beraberlik yaşayacağım kadınları Red ettiğim hatta teklifi geri çevirdiğim bile oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka onu mu sordum ben bana be reddettiysen
Cevap sahibi+1 yılDemek ki kurmayanlar da oluyormuş bu aslında kadının gibi ve konuşmasına bağlı erkek ile arasında mesafe olduğu sürece hiç bir erkek cinsellik düşünmez düşünemez saygı duyar biz erkekler tamam cinsellik olunca aç tavuk gibi oluyoruz ama kadın da bitiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu beni başta etkilemesi gerekiyor. Daha sonra vücudunada dokunduğumda beni çekiyorsa ne ala. Ama baştaki ses tonu çok önemli. Öbür türlü mümkün değil etkilenemem.
00 Yorumla
+1 yılHer flört ettiğin kızla cinsellik düşünecez, yaşıyacaz diye bir şey yok, kendine nefsine hakim olabilirsenn düşünmezsin yani 👍
10 YorumlaHayır düşünmüyorum cinsellik bir yere kadar zevk veriyor ama duygusal ve beraber vakit geçirmek benim için daha güzel
10 Yorumla
+1 yılErkeklik anatomisi ansiklopedisi: birinci sayfa seks ikinci sayfa seks üçüncü sayfa seks seks seks seks 🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılKnk erkekler damacanaya tecavüz ediyor. Umarım daha açıklayıcı olmuştur...
24 Yorumla- +1 yıl
Onlarla aynı cinsiyet de olmaktan utanıyorum
- +1 yıl
Eşşeğe hayvana tecavüz eden bile var😃
- +1 yıl
Ben olsam bende utandırdım
- +1 yıl
Ortalık sigirdan geçilmiyor kötü olan kadınlar onlar yüzünden bize de mesafeli oluyor
+1 yılBenim için amaç hep o'dur ama o noktoya erişebilen yok çünkü hepsinden tiksindim
21 Yorumla
+1 yılErkek adamın bir flörtü olur onlada düşünür yani alıp kucağına sallıcak hali yok
20 Yorumla
+1 yılDüşünmeyen erkek yoktur bana kalırsa ama yaşar mı onu bilemem.
20 Yorumlaben tabi ki hayır 🤔 aşk sevgi durumları önde gelir bende dediğin sonra ama tam cinsel birliktelikten önce sevişmeyi düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılKızlarda düşünür emin olun. Böyle ön yargı ile nereye varacağız
06 Yorumla- +1 yıl
Kızlar düşünmez demedim siz bir tarafınızdan anlamayi bırakmadığınız sürece nereye varacağız
- +1 yıl
Benim bir yere varmak gibi niyetimim yok maalesef
- +1 yıl
Nereye varacağız diye soran sendin :D
- +1 yıl
Yola ciktiktan sonra vazgeçtim :) olamaz mi
- +1 yıl
Boş konuşmayı bu kadar sevmesen
- +1 yıl
Herkes herşeyi sevecek diye bir kural yok. Ben seviyorum
Hayır ben hiç kimse ile düşünmem ancak evlenene kadar evlendikten sonra ise yeni eşimin üzerinde ne fanteziler kurarım gerçekte, hayalimde falan🤭
00 Yorumla
+1 yılŞu zamana kadar hiç bir flört ya da arkadaşça sohbet ettiğim her hangi bir kişiye karşı bir şey hissetmedim hissetmek istemedim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayal kurmaması saçmalık olur, bir kızın da kurması lazım. Yani flörtü için düşünmeyecek de yoldan geçene mi düşünecek?
00 Yorumla
+1 yılYaşa Göre değişir
20 li yaşlarda ucana kaçana atlamak ister
30 lar seçici olur
40 lar direk ikna ki en tehlikelisi budur013 Yorumla- +1 yıl
40lar ikna ki werken ne demek istediniz
- +1 yıl
Eksik yazmışım
40 lar direk cinselliğe ikna eder yazacaktım - +1 yıl
Nasil ikna edermis? Ben tam anlayamadim. Bu arada 40li yaslardaki erkekler cinsellige daha mu duskun olurlar?
- +1 yıl
Tecrübeyle sabittir kendimden biliyorum.
Hem düşkündür hem istediği kadını ayartir artık kadınları tanıdığı için - +1 yıl
Ha o zaman simdi anladim. Evli erkekler bana asilmisti. Demek ki karilarindan bikmislar veya memnun degiller.
- +1 yıl
Evli erkekler karşılarında bıkmaz ve memnundur sana asilmalirinin sebebi değişiklik olsun diyedir
- +1 yıl
Karilarindan*
- +1 yıl
Hic sanmiyorum memnun olduklarini. Insan memnun oldugu seyin ustune gul koklamak istemez. Demek ki bir eksiklik var. Hos kendi karakterleri de eksik ya neyse...
- +1 yıl
Seni öyle ikna ettilerse bilemiycem😀
- +1 yıl
Oyle bir sey soylemediler. Ama belli bir sey bu soylemelerine gerek yok. Insan bosluktaysa baska birine bakar ve ciddi ciddi asilir. Yoksa kac yillik eslerine niye bunu yapsinlar... Cok ayip ve gunah...
- +1 yıl
Bencede yanlış ben boşandıktan sonra başladım mesela ikna işlerine
- +1 yıl
Cok baskasini istiyorsan adam olda bosa karini. Gercek bir erkek karar verir, baskasinin hayatini mantar etmeye calismaz. Iki is yerindenden de ayni sebep yuzunden ayrildim namusuma leke gelmesin diye... hakkima girildi.. hele son is yerinde hic ayrilmak istememistim... hala uzulurum, 4 ay oldu... Ama olsun dedikodu falan cikmadi ya. Beni gorunce yoklugun hissediliyor diyorlar ya, bu bana yeter.
- +1 yıl
Sevindim senin adına
sanki kızlar düşünmüyor erkeklerin adı çıkmış :D
102 Yorumla- +1 yıl
yo hayır kızlar böyle şeyleri asla düşünmezler onlar tamamen sevgi saygı ve aşk doludurlar.
Flöttü olmayanlar ile de düşünür, evlilerle ile de düşünür, bekarlar ile de düşünür, hep düşünür. Ya lışlıkla önününde eğilme 😂 Yine düşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. düşünür tabiki.. kızın da arzulandığını bilmesi onun hoşuna gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler her kadinla dusunur flortuyle yaparken bile baskasini dusunur doymayiz biz, bize hersey mustehak
30 YorumlaBu türk erkekleri olmasa kizlara kim bakacak degil mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılHemen düşünmese bile ilerleyen süreçler de elbette düşünür.
00 Yorumla
+1 yılEvet düşünür ama aşk varsa düşünemiyor. Ben mesela aşık oldummu cinsellik istesemdr düşünemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Flörte başlama amacıyla şekillenir çoğu zaman. Ama gerçekten seven ve aşık olan öpüşmeyi bile düşünmez
00 YorumlaHayır ben bir keresinde aseksüel birine denk geldim, olur mu demeyin oldu ve ben şok.
01 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam ☺️
+1 yılElbette yoksa başkasıyla mi düşünmek lazım ne saçma
00 YorumlaCinsellik doğal bişey kadın erkek herkes etkilendiği birini ister düşünür
00 YorumlaFlört ettiğim bir kişi olur zaten ve onunla da düşünürüm evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek düşünsede kontrol sizde nasıl olsa ve siz kızlar bu düşüncenizi hakkımda yanlış düşünmesin diye itiraf edemezsiniz erkek kolaylıkla söyler ama dediğim gibi kontrol sizin elinizde
00 YorumlaDoğrusu ben her kızla değil tek kızla birlikte olmayı isterim
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılzaten iki senede bir flörtü olan biriyimdir ve flörtöz biri değilim. O yüzden düşünürüm evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlört evresi cinselliği düşünmek için yeterli onlar adına
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyorsunuz olayı biliyorsunuz sonra da bütün erkekler cinsellik düşünüyor diye feryat ediyorsunuz. Nasıl olacak 😊
- +1 yıl
Ya boş ver git herkese yorum atıp durma a q bildirim geliyo
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bilmem hiç flörtüm olmadı ama cinsellik evlilikte olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDusunuyorsa niyeti ciddi değildir flört demek tanışma amacı ondan hayır gelmez sevgili neysede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılKardesim herkes olayi sadece obje olarak goriyor halbuki karsilikli zevk mutlulukdur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini ister. Bir olmak ister. Kadınlarda olmuyor mu bu istek?
00 Yorumla Niye düşünmeyelim ya asıl düşünmezsek sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılSanmam.
Ama öyleleri vardır.10 YorumlaHayır tabii ki düşünmez
10 Yorumladüşünür saplamak ister
10 Yorumla
+1 yılflörtsüzde düşünür 😂
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenmeden ilişki yaşamadım, sevdiğim evlendiğim kız ile yaşamak istiyorum. İşin aslı beni sevende olmadı
20 Yorumla
+1 yılDüşünürüm evet. Arzulamadigim biriyle asla flört etmem
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler