Beni her zaman sevecek aseksüel biri?

Arkadaşlar çirkin, vücudu kıllı (neredeyse birçok her yerde kıl var ama ayı gibi değilim yani, fazla kıllı biri değilim), 175 cm boyunda, siyah saçlı, buğday tenli biriyim. Böyle bir erkek sevilir mi? Sevgi ve aşk yaşamak istiyorum ama aynı zamanda aseksüel olsun. Çünkü penisim 13 cm uzunluğunda, çevresi de 9-10 cm civarı bir uzunluğa sahip yamuk bir penise sahibim; yani fizyolojik olarak her pozisyonda işe yaramaz galiba ama psikojolik olarak kimseyi memnun edemem sanırım çünkü kızların büyük penis istediğini biliyorum. Zaten kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım ama ben de GERÇEKTEN sevilmek ve aşk yaşamak istiyorum. Cinsellik de yaşamak istiyorum; libidom sürekli tavanda ama kimse beni cinsellikte istemez, bu yüzden bunu dert etmeyecek biri ile yani aseksüel biri ile birlikte olmam mümkün mü? Ben hiç sevilmeyecek miyim? En çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği bir de çocuk sahibi olmak; ee cinsellik de yaşamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Özgüven sıfır, hiç kız arkadaşım olmadı. Benim yaşımdakiler sevgili/flört yapıyor, arkadaş ortamları iyi, cinsellik yaşıyorlar ama ben okula gidiyorum sadece; başka bir şey yapmıyorum.
Beni her zaman sevecek aseksüel biri?