Arkadaşlar çirkin, vücudu kıllı (neredeyse birçok her yerde kıl var ama ayı gibi değilim yani, fazla kıllı biri değilim), 175 cm boyunda, siyah saçlı, buğday tenli biriyim. Böyle bir erkek sevilir mi? Sevgi ve aşk yaşamak istiyorum ama aynı zamanda aseksüel olsun. Çünkü penisim 13 cm uzunluğunda, çevresi de 9-10 cm civarı bir uzunluğa sahip yamuk bir penise sahibim; yani fizyolojik olarak her pozisyonda işe yaramaz galiba ama psikojolik olarak kimseyi memnun edemem sanırım çünkü kızların büyük penis istediğini biliyorum. Zaten kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım ama ben de GERÇEKTEN sevilmek ve aşk yaşamak istiyorum. Cinsellik de yaşamak istiyorum; libidom sürekli tavanda ama kimse beni cinsellikte istemez, bu yüzden bunu dert etmeyecek biri ile yani aseksüel biri ile birlikte olmam mümkün mü? Ben hiç sevilmeyecek miyim? En çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği bir de çocuk sahibi olmak; ee cinsellik de yaşamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Özgüven sıfır, hiç kız arkadaşım olmadı. Benim yaşımdakiler sevgili/flört yapıyor, arkadaş ortamları iyi, cinsellik yaşıyorlar ama ben okula gidiyorum sadece; başka bir şey yapmıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
böyle düşünmen çok saçma
benim eşimin boyu da seninle aynı mesela
ne alaka herkes 190 sevmiypr ki
ayrıca etrafına bak herkes çok yakışıklı çok mu güzel sence?
bu düşüncelere kapılma
elbet kaderinde kişi çıkar inşallah karşına
dayanamyosan da dua et allahım tez zamanda kaderimi çıkar karşıma hayırlısıyla amin de
hayırlısıyla de ama bak o önemli hayırlı bir şekilde istemek en iyisi
şimdi bir sevgili çıkar karşına yollu mollu allah korusun güzelce dua et rabbimize kardeşim
kaderinde biri varsa illa gelecektir herkes gibi
Sürekli dua ediyorum ama kaderimde biri olduğunu sanmıyorum. Yani her erkek boylu poslu ve yakışıklı değil ama artık öyle erkek sayısı git gide artıyor ve erkeklere baktığımda onlarla kendimi kıyaslıyorum, her birinin gideri var ama benim yok. Benim gibi biri evlense bile mutlu olamaz ki çünkü soruda saydığım özellikler bende olmadığı için evlenen kişi pişman olacak ve beni ya aldatacak, ya benden ayrılacak ya da bana kötü davranacak. Bir kere geldiğimiz şu hayatta en çok istediğim şey çoluklu çocuklu, mutlu ve huzurlu; tutkulu aşk ama hiçbir zaman mümkün değil benim için. Hadi bir şekilde evlendim, eşim kişiliğimi de sevdi diyelim ama (birazdan yazacaklarımdan dolayı yanlış anlaşılmak istemiyorum ama sapık değilim fakat gerek KizlarSoruyor'daki gerekse diğer sosyal medya platformlarındaki kızların dış görünüş ve cinsellikte nasıl erkek istediklerini biliyorum) büyük penise sahip değilim yani eşimi nasıl memnun edeceğim?
kardeş sen ne işle meşgülsün?
okuyo musun çalışıyo musun?
okuyosan ilerlemeye bak meseleğinde
çalışıuosuan bir şekilde birikim yapmaya çalış
kendine odaklan
düzenli spor yap evde mesela şınav çek vs
güzel bakımlı olmaya çalış kendini beğenmiyosan bile bakım önemlidir kadın için
emin ol o 190 bekleyen kızlar da 170 lerle evleniyor burası türkiye :D
nerde iskandinav erkekleri ben göremiyorum :D
aynı şekilde biz türk kadınları da rus kadını iskandinav kadınları gibi hep uzun değiliz
yani böyle odaklanma hayatına odaklan
başarılı olmaya bak
en kötü başarından etkilenir karakrterinden etkilenir
kaderinde zaten yazmışssa rabbim eninde sonunda çıkacak belki 2 gün belki 2 yıl sonra bilemeyiz
sen yeter ki kendine odaklan başarılı olmaya bak kadınları mıknatıs gibi çekersin o zaman emin ol
rabbim hayırlısıyla dualarını kabul eder inşallah amin
Allah razı olsun; sağ olun.
Bol paran olması gerekir kanka en azından edebiyat parçalayarak severler seni.
Ben param için değil de beni gerçekten sevecek birini isterim ama işte...
O işler öyle yürümüyor maalesef
"yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb."
laan dsfsdfs
Ee kızlar öyle erkek istiyor. Hiç KizlarSoruyor'daki veya diğer sosyal medya uygulamalarındaki kızların nasıl erkek istediği postları, videoları görmediniz mi? Özellikle TikTok videolarını?
beni tariflemişsin kanka
Haa siz o yüzden şaşırdınız ahaksksl Şanslısınız.