Niye olsun? Cinsellik ilişkinin yüzde 60 sıdir ama aseksuel değilsindir sadece cinsellikten hislabmiyorsundur onun yöntemi var istersen yardımcı olabilirim.
İnsanlar neden sevgili olur? Normal arkadaştan farkı sevişebilmek değil mi... Sen asexüel olduğunda göre doğal olarak sevgilin olamaz çünkü sevişmiyorsun...
Kendimi senin yerine koyup düşününce aslında hak veriyorum sanada bir insan seks olmadanda birşeyler paylaşabilir ne biliyim sonuçta evlenincede ömrünün sonuna kdr seks yapmıyorsun bir yerde bitiyor öylede aşk olabilir doğru soyluyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Niye olsun? Cinsellik ilişkinin yüzde 60 sıdir ama aseksuel değilsindir sadece cinsellikten hislabmiyorsundur onun yöntemi var istersen yardımcı olabilirim.
seks aşk değildir anlayın şunu ya
İlişkinin dedim aşkın demedim?
Aynı şey ya!!!
Aynı şey mi? Şakamı yapıyorsun beyin hucrelerinde aseksuel galiba
İnsanlar neden sevgili olur? Normal arkadaştan farkı sevişebilmek değil mi... Sen asexüel olduğunda göre doğal olarak sevgilin olamaz çünkü sevişmiyorsun...
Olabilir her şey seks değil?
O zaman sevgili sana gerek değil ki. Normal arkadaş yeterli
Yıllardır kimseye anlatamadım. Aseksüel olsan birinden de hoşlanmazdın
Bişey yapmana gerek yok seni seven böyle sevicek insanlar seni sevmesi için kendini değiştirme kendin ol.
Evlenince çocuğuun da mı olmayacak yani
Evet
e çocuğun olmayacaksa evlenmek de saçma
Bilemem artık
aseksüelsen nasıl flörtün oluyo wtf
Aseksüel ne demek biliyon demi emin misin
evet ama sen bilmiyor gibisin güzelim
Bak şimdi canım aseksüel olanın cinsel ilişkiyle âlâkası olmaz sevgilisi olur yani
Bunu özellikle niye belirtiyorsun ki
kendin gibi birini bulabilmen mümkün dahi değil. bu hastalıklı düşüncelerden vazgeç. veya tedavi ol
Seksüel ne biri bana anlata bilir mi lütfen
aseksuel değilsindir belkide frijitsindir
Aseksuelsen zaten sevgiliyle bir işin olmayacaktır
Aseksüel olanın cinsel ilişkiyle âlâkası olmaz sevgili yapar
Tamam bende onu diyorum cinsellik yoksa neden sevgili yapıcaksınkı ne işine yarıcak o kişi senin arkadaş gibi sohbet muhabbet
Birde karşı tarafı düşün mesela seni seviyor olucak ama cinsellik yok çok kotu
Ee seks aşk değil? Otursun konuşsun
Nesi kötü yani dizime falan uzansın illaha seks ile aşk olmuyo
Yetmez ama işte üzüldüm senin için
Cidden bunun nesi yetmiyo ya aşk yaşamak için neden illaha da seks?
Yaa tabiki seninde demek istediğini anlıyorum aşk sadece seks değil ama aşkta önemli biryere sahip bu çok açık
Benim için hiç değeri yok asla yapmayacağım bir şey bu seks denilen şey
Kendimi senin yerine koyup düşününce aslında hak veriyorum sanada bir insan seks olmadanda birşeyler paylaşabilir ne biliyim sonuçta evlenincede ömrünün sonuna kdr seks yapmıyorsun bir yerde bitiyor öylede aşk olabilir doğru soyluyorsun
Yani
söyleme
Yapmak istiyorlar ama
saygı duyan biri ile ol mesela ben
En iyisi o
zor ya
Hüüğ
Olmasın boş ver