Ben yapmak istemiyorum ama hayatımdaki insanların sorular sorması rahatsız edici hayır oral seks bile çekmedim anlamıyorlar
Ciddi soruyorum bu bi eksiklik mi?
Ben yapmak istemiyorum ama hayatımdaki insanların sorular sorması rahatsız edici hayır oral seks bile çekmedim anlamıyorlar
Ciddi soruyorum bu bi eksiklik mi?
Aseksüel olmak diye bir şey var. Hiç bir cinsel yöneliminiz olmayabilir hatta bundan zevk almayabilirsiniz. Ama hayatınıza giren insanların da aynı düşüncelere sahip olması lazım. Sadece duygusal ya da mantıksal birliktelik bir çok insana yetmeyebilir. Sizin gibi aseksüel insanlardan hayatınızı birilerini alabilirsiniz.
Hayır eksiklik değil. ama insan aşkı yaşamaması bence çok büyük bir eksiklik yani hayatında bir kere bile sevilmek değer görmek isterdim. cinsellik umurumda bile değil
Eksiklik sayılmaz ama şöyle diyim gerçekten güzel şeyler illaki sevdiğin birisiyle yapılacak diye bir şey de yok kaliteli birisini bul ve yapışş ona (:
Ya boşversene, herkes normalleştirmiş bunu, sen onları dinleme, soran olursa ve konu uzamasın istiyorsan yalan söyle yaptım de kapat konuyu boş ver
Haklısın teşekkür ederim anlayışlı olduğunuz için
Senin gibi namusuna sahip çıkan bir kız umarım daha önce ilişki yaşamamış bir erkekle beraber olurda hiç değilse hakettiğini bulmuş olursun rica ederim
Eğer evlenirsem buna dikkat edicem çünkü ikinci el eşyaları sevmiyorum
İnşallah hadi bakalım dikkat et kendine
Sizede iyi günler dilerim
Cevap
19Cevap
Oral seks bile çekmedim derken? Biraz yanlış tanımlama olmuş, bu şeye benzemiş "Dün gece hava çok kötüydü, ağaca yıldırım düşmesi gelmiş" Yıldırım düşer sadece
Sadece cinsellik isteyen biri icin eksiklik olabilir
Eksiklik degil neden öyle olsun. Ama içinde bir seyler hissetmiyorsan orası belki sorgulanabilir
Yaşın doğru mu? Eğer doğruysa bu yaşa kadar nasıl durdun? Pimi çekilmiş bomba gibisindir her an patlamaya hazır
Eksiklik tabi. Cinsellik en önemli şeylerden biri. İnsanı rahatlatır genç tutar
Eksiklik değil, ama arzun yok mu
Yok bilmiyorum erkeklerden o anlamda tiksiniyorum istemiyorum
Anladım, normaldir sorun etme
Evlilik düşünüyor musun
Ruh eşimi bulursam evet
Ne lazım peki
Karı kızla işi olmasın mantıklı zeki olsun
Kafa dengi olsun işte anlaşalım falan
Tip önemli mi
Aradığım özelikler varsa niye bakim
Nerde yaşıyorsun