topmuyum sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılNeden olmadı? Olmaması eş cinsel olacağın anlamına gelmiyor. Belliki kendini hazır hissetmemişsin veya geçmişini kirletmek istememişsin. Sevgine layık birini bulamamışsınız. Hemen farklı düşüncelere girme. Vakti ve zamanı gelince her şey olur. Eğer böyle bir şüphen varsa hemcinsine yaklaşımını gözden geçir.
08 Yorumla- +1 yıl
olmadi iletisim sorunum var benim cok ciddi ayrica gunumuzde kizlarin buyuk bir cogunlugu gomlek degistirir gibi sevgili degistiriyor guvenim yok kizlara acikcasi dedigin gibi sevgime benim gibi sadik anlayisli dikkatli guvenilir birine layik kiz yok maalesef zamani gelince olur diyorsun da bence gec oldu bundan sonra da zor zira zorlastiran ben degil kizlar maalesef bence en vahimi belki guleceksin ama bakir olmam cok kotu bir durum hemcinslerime yaklasimim karisik bazi durtulerim var endiseliyim
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Erkekte bekaret bence kötü bir şey değil kızın bakir olması kadar normal ve doğal yani. Bunu sorun yapma. İletişim için ise yapılacak bir çok şey var başta istemek. Ve ben bir çok erkeğin aksine dış görüşün yani bakımlı olmanın her zaman erkeğe artı puan getirdiğine inanıyorum. Bir insanla ilk iletişimde konuşulacak konular bellidir zaten. Nezaketli, kibar, temiz, iyi giyinimli bir erkeğin reddedilebileceğini pek düşünmüyorum. Tabi konuştuğun konular da boş olmamalı.
- +1 yıl
yasim ilerledi epeyi bakimli temiz kibarlik konusunda hic sorun yok benim sorunum herhalde psikolojik kizlarla olmayacagina kendimi inandirmisim ayni zamanda iletisime gecmek cok istiyorum hayal kirikligi yasamak istemiyorum zira cok cabuk asik olan biriyim libidosu asiri yuksek olan biriyim surekli kafamda cinsellik var belki de bu yuzden olmuyor cok fena bir durumdayim cok kotu moralim bozuk cok seyleri kacirdigimin farkindayim bu beni cok uzuyor yakisikli biri degilim ama 182 boyum biraz kilom var 102 kiloyum kendi kendimi yiyorum cok asiri hassas ve duygusal biriyim cok kotu cok
- +1 yıl
Bak bence spor salonuna yazılmalısın maddi durumun el veriyorsa ve karışık olanlarına gitmeni kadınlarla ortak alanda vakit geçirmeni tavsiye ederim ilk etap olarak. Sonrasında ise sağlıklı beslenmeli, kendini sevmelisin. Üzgünüm ama kendini sevmeden ilerleyemezsin. Bahsettiğin şeyleri anlıyorum fakat bu dünya böyle. Kırılıp, üzüleceğiz, döküleceğiz yeri gelecek yıkılacağız ama devam edeceğiz hayata. Çünkü yaşamak bu. Sahnenin dışında durup olanı biteni izlemek belki seni korur ama yaşatmaz. Çok düşünmeden boş ver ve hayatına bakmayı dene. İnan ömür çok kısa… fazla düşünüp kafada kurmaya gerek yok. Kendini geliştir. Cinsellik konusuna da gelince bir kadına ihtiyacın olmadığını kendine hatırlatmalısın bu konuda. Sonuçta kadınlar cinsellik için var değiller. Bunu elbet biliyorsundur ama zihninine de anlatmalısın
Kızlar Ne Diyor
Birinden hoslanabiliyir musun
012 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat