Elimle tatmin olmak bin kat daha zevkli. Partnerinde is yok diyecekseniz yazmayin.
Niye böyle
😔
Niye böyle
😔
Çünkü konfor alanınızı belirlemişsiniz. Bilincinizde ben böyle mutluyum demiş ve kendinizi buna alıştırmışsınız. Eşiniz veya partnerinizle sırf onun gönlü olsun diye yük taşıyorsunuz fakat bazen size bu zul geliyor. İşte bu konuda konfor alanı böyle bir şey. Yapmanız gereken masturbasyonu hayatınızdan unutana kadar çıkarmak ve normal ilişkiden alacağınız zevki bekleyebiliyor olabilmeniz.
Partnerinde iş yok demek istemiyorum ama elinle zirveyi görebildiğin için daha zevkli geliyor olabilir. Partnerinle de zirve için iletişim doğru frekansı kurarsanız çok daha zevkli olur. Çünkü bu mekaniğin doğasında var birleşmek
Giris cikis zevkli gelmiyor biz mi beceremiyoruz anlamiyorum ama. Artik cok üzülüyorum
En top seks için birsürü detay var. Birçoğunu atlıyo olabilirsiniz
Partnerin de iş yok değil de o uyumu yakalayamıyorsun herkes ile. Ne kadar cinsellik temas üzerine de olsa beyinde bitiyor her şey mastürbasyon yapmak onun için daha zevkli geliyordur
Cevap
23Cevap
Bilmiyom ki valla bende yasamadim da neden olmasin ki aciyor mu sen yapinca anlamadim ki. Kadinlar daha zevk alir diyorlar, sizde sinir uclari daha fazla daha yogun klitoriste olmasi lazim sanirim ya da genel icin dediler ama neticede siz daha cok zevk aliyormussunuz his ve zevk acisindan ama sende neden boyle bilemedim valla, ben ne anlarim tabi...
Ben de öyle ya. Azerinin birini sktm geçen. Kız bana pek zevk vermedi 40dk hadi ordan. Defalarca boşaldı kendini kaybetti kucağımda ben zevk bile almadım. Spor yaptım sadece. Benim eksiğim duygu yoktu bende tek derdim *. Elimle hayal ettiğimi zevkle skyorum.
2 kişiyle yatıp seks dünyasını anladığını zanneden düşük zekalı eleman, gerçek dünya sandığın gibi bir yer değil. Sen yastıklara sürtünmeye devam et
Ben eşimle seks yapıyorum ondan baskasıyla yapmadım canım. Defol sorumdan, egonu tatmın etmeye mi geldin bu siteye. Yardım etmiyorsun bari çekil git
Darısı başına pislik
Hayatına giren insanla alakalı bu belki de geçmiş psikoloji ile bilemeyeceğim sonuçta bundan zevk alan kadınlarda var.
Sadece elle yapılan şey vajianını rahatlatır seks bir bütündür vücudunun her yerini rahatlatır. 😈
Aşk yoktur sevgi yoktur bir ihtimal sorunun ucu çok açık hanfendi az detay lazım!
seni bilemiycem benim için çok zevkli anal oral vajınal hepsini zevkle zkiyorum :D
Her seks zevkli olmaya bilir bunu zevkli hale getrmek sizin elinizde
Parmaklamaktan vajinan artık ona alışmış mastürbasyona bağımlı olmuşsun geçmiş olsun
Bizi anlayan yok ! Cidden öyle ama ten uyumu yok ten
Yapana denk gelmemişsin hakkını veren biri olsa bitsin istemezsin
Ön sevişmeniz iyi mi yoksa sadece işi mi görüyorsunuz
Elinle sana mutluluklar
Cidden partnerle alakalı ama gerçekten.
Hayır o zaman herkes bakire kalırdı?
Merak işte, bana göre hayal kırıklığı
Kadinlar daha cok zevk aliyor
Yalan 😞 nerde o gunler
Sende sorun var
Mastürbasyon yapmanın zararları Bunlar işte
Zevkl bence yapamiyodur