Sevgilim cinsellikte benden çok haz aldıgını , eşiyle 1 kere yapıp bırakıyor sana 2 3 de anca doyuyorum diyor. Başka bir kadından bu zevki hiç almamıştım diyor. İnmiyor sendeyken diyor. Normal mı bu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arada gelip yaptığı için içinden çıkmak istemiyor 5 saatte ne yaparsak kar kafasıyla o performansı yapiyor. evlenmenin bu performans günde bire belkide 3 günde bire düşer. Yasak olunca cazip oluyor azami performans oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaptıklarınla, ona yaklaşımınla ilgili, şehvetini arttıracak şeyler yapıyorsun belli ki, eşiyle neler yaşadığı ve seninle neler yaşadığını bilmek gerek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılbi erkek gözünden söyleyim sevgilin eşiyle rahatlıyamıyor olabılır çünki eşi iyi sevışmıyor olabılır ilişkide aynı sekılde kalıyordur zevk alamıyor olabılır bence bimerkek olarak bu şekilde ne sıklıkla bırlıkte oluyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılAyda 1 felan ama karısını bırakıp benimle evlenmek istediğini söylüyor
- +1 yıl
peki sen evlenme konusunda ne düşünüyorsun
Soran+1 yılZorr bende evliyim 2 tane cocugum var onun yok ama. Bilmiyorum
- +1 yıl
detaylı konusalum artılarını dezavantajlarını
- +1 yıl
nasıl gidiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyle oluyor knk evli erkekler sevgiliyleyken daha istekli benimki karisini birakti bu yuzden. Normal yani bekarlar gibi rahat degiller baska alternatifi yok.
214 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sevgililer çok daha yüksek performans sergiliyor aşık olacak sanıyor bazen
Cevap sahibi+1 yıl@Hardcore_19cm kim asik olacak saniyor?
Soran+1 yılKarısını bırakıp ne yaptı?
- +1 yıl
İnsan, performansı yüksek olana
Cevap sahibi+1 yılAyrıldılar iste 2 yıl birlikte olduk sonra ben ayrıldım. Onunla ilişki düşünmüyordum ben sevgililik gibi, karısından ayrılınca sucluluk duygusu yasadim birakamadim hemen
- +1 yıl
Bazı kötü şeylerin hazzı da ayrı ama
Soran+1 yılSenin için karısını mı bıraktı yani
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef
Soran+1 yılÇok kötüsün biliyor musun? Magdem adamla evlenmicektin neden karısını boşandırttın
- +1 yıl
İyi yapmış adam da takılır işte
Cevap sahibi+1 yılBen ayril demedim kendi tercihi iliski bile istemedigimi acik acik belirttim sen kendine bak en azindan kimseyi aldatmadim ondan ona girmedim
Cevap sahibi+1 yılTurkce ogren ayrica
Soran+1 yılYuva bozan fitnecisin seninde yuvan olmicak yazık kafana bir yuvayı yıktın
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 ölcem gülmekten bana tavsiye verene bak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı arayışlar içine girdiği için öyle yarın birgün senden da sıkılacak ve eşine yaptığı karaktersizliği sanada yapacak emin ol bundan
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya😞
- +1 yıl
Eşinden sıkıldığı içi farklı arayışlar içinde zaten aynısı yarın senin için de olacak 🤷♂️ acı ama gerçekler bunlar dikkat et kendine derim bu karaktersizden sana yanaşmak seninle olmak için kullandığı yalanlar
Soran+1 yılAnladım teşekkürler ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska bir kadindan yani (karisindan zevk almiyorsa) bosansin ozaman bunlar bahane ikinizdende zevk aliyordur birakmadigina gore, karisi olan birisine sevgilim deme bence sen bilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıp benimle olmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılMerak etme bosanmaz evliligi kan bagi gii dusun kotude olsalar bosanmazlar erkek tam olarak kopmaz yardim etmese bile ailesine, eger bitirirse kadin bitirir ozaman tam biter
+1 yılerkekler seks için seni elde tutmak için herşeyi söyler senin dünyadaki en güzel kadın oldugunu bile söyler çok ciddiye alma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCevaplara senin de evli olduğunu yazmışsın... Trol olduğunu düşünüyorum ama eğer değilsen özelden bir kaç öneride bulunabilirim...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu tamamen senin ona seks de davranısınla alakalı
00 Yorumla
+1 yılİnsan bıkıyor zamanla sn de heycan varr ve de güzel sexisen öyle olabliyor normal yanii
00 Yorumla
+1 yılAllahim ne günlere kaldık çok normalmiş gibi sormuş çok normalmiş gibi de cevap vermişler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO, yalan danışır. Bir müddət sonra səndən sıkılır. Bir çox kişi bunu deyir. Məqsəd sizi rahat yatağa salmaqdır.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılƏgər səni həqiqətən sevsəydi, arvadından boşayar və səni alardı.
Soran+1 yılİkimizde evliyiz ama cocuk da var bende nasıl olur bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHelal haram faktörü sadece bu senle evli olsa senle de aynısı olacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet normal taiki bizler bazen haz aldımı hic inmez sureklı isteriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinden bıktıgı gıbı senden de bıkar
00 Yorumla
+1 yılSevgilin ve esi? Bunu bi sindiriyim once
20 Yorumla
+1 yıldeğişliklik her zaman iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Demek ki daha çekici ve aktifsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yasak ilişki her zaman tatlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa seni kevase birde yazmış buraya
00 YorumlaE yani onun için yapılıyor zaten
00 Yorumla
+1 yıldemekkı sen daha bakımlı ve temızsın
04 Yorumla
Soran+1 yılEe öyleyim tabi temiz giderim. Cilt bakımı saç bakımı mı yaparım. Dişlerim olsun her türlü
- +1 yıl
ondan adam bı daha bı daha yapası gelıyordur fızık de ıyı ıse
Soran+1 yılOlabilir de sonra sıkılır mı benden? Karısını bırakıp benimle evlenmek istediğini söyledi
- +1 yıl
sıkılır tabı kıskanmaya baslarsın bogarsın adamı 1 kez zor yapar senı de
+1 yıltrollerde bugün ne var
00 YorumlaAzdıtıyorsun demek
00 Yorumla
+1 yılYok artık
00 Yorumla
+1 yılFizik iyiyse senin normaldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. normal
00 Yorumlabenimki inmiyor
00 Yorumla
+1 yılIkinizde evlimisiniz