zamaninda cook fazla yaptim sexting bagimlisiydim cok hosuma giderdi ama 1 yildir falan hicbir sekilde tahrik olamiyorum seks icerikli mesajlardan ne yapmaliyim? ara verince gecmedi gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru suç ortağını bulamıyorsun muhtemelen. bayağılaşan değil de seni yargılamadan fantezilerle iç dünyanı özgürleştirecek biriyle yapacakların hazzı doruklarına taşır.çünkü yaşadıkça olgunlaşır ve sexting de olsa konu neyi istediğini bilirsin her konuşma seni tatmin etmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen olması gereken tüm sözleri duymuş olmalısın tek sorun buyken asıl sexting amacına göre yapman gerekirdi belki sana zevklerine uygun belki ileri gidilmeden sevişerek sana seni yüzüne oturtacak saklı gizli kalacak seni saatlerce yalayarak orgazma ulaştıracak hatta orgazm olsanda kendini durduramayacak yalamaya devam ederken yalayan dile zevk suyunun akışını sana izletecek birisini bulman gerekirdi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sexting bile beceri ister çünkü kelimeler ve istenenler gerçek seks gibi kullanılırsa zevk verir.. Hani herkes şiir okuyamaz, herkes resim yapamaz ve herkes müzik aleti çalamaz işte Sexting yapmakta öyle.. seks tecrübesi olan biri ancak seni anlar ve doyurur.
00 Yorumla
+1 yılBelirli bi zaman sürecinde arsa vermen lazım çünkü alışma durumu meydana gelmiş mesela mastürbasyon yapa yapa hep aynı zevki almazsın ya o da bunun gibi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSextingi güzel ve tahrik edici kılan sexting yaptığım kişiyle uyum aslında.
Düzgün bir uyum kurdugunda ve aynı şeyleri düşünüp, sanki birbirinizle gerçek hayattaymıs gibi yapıyor hissi verebliyorsanız güzel oluyor.
Sextingte karşındakinin seni tahrik etmesi lazım00 Yorumla
+1 yılSexting sürekli kendini yenileyebilen kişiler için eğlenceli ve zevklidir. Hep aynı konuşmalar, aynı fanteziler bir süre sonra bayar iki tarafıda. Onun için çeşitlilik lazım 😉
işin ehline denk gelmek de önemli tabi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda bir kere yaptım; onda da zevk almadım. Aslında zevk suyu geldi, yalan yok 😅 ama normalde çok mastürbasyon yaptığım için zevk suyu gelmiyor pek gelmiyor. Sexting yapanlar nasıl zevk alıyor? Anlamış değilim!
00 YorumlaEn çok zevk aldigınla yap birde öyle dene farkı oluyormuş birde ona bak derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgerçeği keşfet derim ama farklı partner de seçebilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Karşındaki iyi olursa hoşuna gidebilir fotoğraf ses daha yaratıcı şeyler konuşmak felan
00 Yorumla
+1 yılYani demekki seni etkileyen yerlere değemiyor yaptığın kişiler ya da artık tatmin etmiyor
00 Yorumla
+1 yılBenimde gitmiyor tahrik olmak mümkün değil ki zaten artık çok saçma geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlışkanlık yapmış sana gerçek seks lazım kalın damarlı
03 Yorumla
Soran+1 yılne diyon dayi
Cevap sahibi+1 yılDayımı 🙄
+1 yılBence gereksiz bir şey. Ben de hoşlanmıyorum bundan.
00 Yorumla
+1 yılHer heves geçer tatlım. Normal.
20 YorumlaReel seks yaşadın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir
Gerçeğini denemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek romantik bi ilişki lazım sana
00 Yorumla orjinalini yaşamak lazım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarz degistir cuckold bdsm gibi konusabilirsin zevkli oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaydi abazanlar iş başına
00 Yorumla
+1 yılfarklı şeyler deneyebilirsin mesaj dışında
00 Yorumlayapma sende o zaman zorunda değilsin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılGerçeğini yap, vibrator al.
00 Yorumla
+1 yılReel dene
00 YorumlaBende -----
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek mi yapiyorsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçeğini yapın
00 Yorumlagerçeğini yaşayalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Gerçeği lazım dmk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri