İçimden gelmiyor. İstiyorum ama pişman oluyorum sonra da.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuradaki kıskançlar yapma falan der ama olsa kendileri alasıni yaparlar abaza erkekler zaten kudurmuş durumda dişicsinek görseler hallenip sana akıl verirler. İstiyorsan yap onunla yapmayacaksan kiminle yapacaksın? Zaten sevdiğin adami cinsel yönden arzulamıyorsan onu gerçekten sevmiyorsun demektir. Kadınlar böyledir arzulamadıklarını duygusal analmda da sevemezler.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman yapma
10 Yorumla
+1 yılYaptığın zaman pişman ol asıl neden yapmadığın için oluyorsun seni her halinle kabul etmeli saygı duymalı
20 Yorumla
+1 yılİstiyorsan niye yapmıyorsun ama muhabbet hep ona döner haberin olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya, ağlayacağım şimdi varya
- +1 yıl
Ama flört bu yapma yani muhtemelen tek amacı o adamın sonra yol verir sana
Soran+1 yılDerdi cinsellik değil gibi aslında, daha önce hiç açmadı. Bemim yola girmem ile devam etti. Yani ben gazladım
- +1 yıl
O zaman zor
Soran+1 yılNe konuda?
- +1 yıl
Bu konunun bitmesi
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten çok kötü bir şey kesinlikle haram ve günah, şeytan işi o sevgili olunca serbest olan bir şey değil ki
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılsexting banada çok yapmacık geliyor ya, yaparsam çok isteksiz yapıyorum oda yapay duruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline sexting yapacak başka birini bul ya da izin ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılarzulamıyorsan haklısın flörtünden ayrıl o zaman olmaz mı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılE bu zaten zevk almak için yapılmıyor mu? Zevk almıyorsan yapma da zaten kim zorluyor ki seni 😊
00 Yorumla haram zaten pişman olmakta haklısın ayrılırsan en doğru kararı vermiş olursun
30 Yorumla
+1 yılTanımadığın kişiyle bile yapılıyor artık
12 Yorumla
Soran+1 yılBerbat
- +1 yıl
Yani duygu ve güven olmalı tabi ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen zorunda değilsin canım . Üstüne gül gelince anlarsın içinden mi gelmiyor yoksa içinden mi geçiyorlar 😊
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyondan sonra ki his gibi, yani mantıklı bir şey olduğu söylenemez tabii ki farklı bir şekilde kendini tatmin et mesela öncesine mastürbasyon yapabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılArzu duymuyorsan haklısın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yap
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bundan pişmanlık duyuyorum, sen git öl diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılorgazm dan sonra olur üna güvenmen lazım
031 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olmadan dahi istemiyorum
- +1 yıl
peki istememe nedenin nedir seni o sebebden iten şey ne
Soran+1 yılBaşkası ile yapmak ya. Sanırken güven sıkıntısı bilmiyorum, ama daha aramızda bir şey yokken yapmak kötü
- +1 yıl
yani kafan yazdığın cümleden anladığım kadarı ile allak bullak güven olmadan tabiki yapılmaz yapmak zorunda da değilsin
Soran+1 yılAh ah ne diye girdim ben o toplara
- +1 yıl
yani o tpun içinde isen güven sorununu ortadan kaldırman lazım güven olmadan ekndini de veremezsin her seferinde iğrenirsinde
Soran+1 yılGüveni nasıl kıracağım işte. Benim için zor
- +1 yıl
neden zor olsun güvenmek zor bişi değil ama karşı taraf senin güvenni kıracak bişi yaptı ise zor
Soran+1 yılHayır yapmadı ama şimdiki insanları da biliyoruz. Onun ne değişik bir yanı olabilir ki anlasın mı? O da erkek
- +1 yıl
o zaman şöyle küçük bi aneliz yapalım bu arkadaş ile uzun bir süredir beraberlik yok ama bundan önce olan beraberliğin tutkulu idi bu tür olaylar vardı belki daha fazlası onun sana yaptğı davranıştan sünra güven sornunu mu oluştu
Soran+1 yılHiç öyle ilişkim olmadı
- +1 yıl
kendini korumaya almışssın o zaman özel alan yaratmışssın kendine cinselikte kimseyi içine almak istemiyorsun
Soran+1 yılAma genelde tanıştığım kişiler cünsellik ile alakalı konuştu. Bu öyle yapmadı, belki o yüzden ilk başlarda garip hissettim ve kabul ettim. Sonradan dank etti kafaya
Soran+1 yılGaliba öyle bilmiyorum
- +1 yıl
ama bunu kırman lazım cinsellik tek başına yaşanan bir eylem değil bu ileride sorun yaratır
Soran+1 yılKorkutma beni.. Nasıl yapacağım ben?
- +1 yıl
korkacak bişi yok sorun aşılamayacak bişi değil ki
Soran+1 yılBenim için dağlar gibi duruyor
- +1 yıl
çünkü sorunun içindesin
- +1 yıl
kendine tanımadığın bir arkadas bul burdan bul kız erkek farektmez ona aç kendini seks olarak değil böyle yazdı ne yazsam kötü mü olur iyi mi olur gibisinden yaşam koçu olsun sana
Soran+1 yılİstiyorum öyle birini ama gelde ara işte
- +1 yıl
bakın etrafına bulursun yokmu diyalogun oldugu birisi
Soran+1 yılPek takılmıyorum burada
- +1 yıl
eee yaz bana o zaman
Soran+1 yılŞey, altlarda bir yerde çocuk ile olan tanışmam var, bakar mısın sende? Merak ettim düşüncelerini.
Soran+1 yılCidden?
- +1 yıl
cinsellik açmadı demiştin ya o mu
- +1 yıl
cidden
Soran+1 yılGizli üye zaten flört ile hızlı adımlar gibi bir şey yazmış. Orada
Soran+1 yılİstek attım ben sana
- +1 yıl
yazdım
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yabancı biriyle yap ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse ile istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMaste sonrası pişmanlıkla aynı mı
036 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ondan pişman olmam
- +1 yıl
Özelini ve isteklerini başkasının bilmesinin verdiği pişmanlık o zaman. Öyle diyebilir miyiz
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılEvlensem de aynı sorunu yaşar gibiyim
- +1 yıl
Tam da onu diyecektim. Seksting evliliğin provasıdır. Alışman lazım
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Seksting anında argo kelimeler çıkıyor mu ağzından
Soran+1 yılHayır, pek öyle şeyler yaptığı da söylenemez. Galiba ilk defa benimle yaptı, belli ediyor çünkü.
- +1 yıl
Peki seni pişmanlığa asıl sevk eden bu mu? Zevk alamıyor olman mı? Yoksa cinselliğin senin için tabu olması mı
Soran+1 yılFotolar atma olayı beni bıktırıyor
- +1 yıl
Haa sekstingde ben çok foto talep etmediğimden kadının sıkılması normal. Yüzünü göstermiyosun dimi
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAma biliyor beni yani
Soran+1 yılSevgililik yolundayız çünkü
- +1 yıl
Peki bunu dile getirebilir misin. Yani foto istediğinde çekimser kalarak cevapsız kalarak isteksizliğini anlamasını beklesen?
Soran+1 yılÇok yapmışlığım var. Kabul ediyor ve sıkıntı yapmıyor bunda
- +1 yıl
Keşke hiç cinsellik konusuna girmeseydik diyosun aslında. Onu arzuluyo musun peki
Soran+1 yılEvet.. Arafta kalmışım gibi hissediyorum. Aslında hep konuşmak istedim onunla, sonra da böyle oldu. Sanırım daha önce karşılaştığım herifler yüzünden böyleyim
- +1 yıl
Daha önce karşılaştıkların ne gibi sorunlu tiplerdi
Soran+1 yılDirek merhaba demeden cinselliğe giren tipler
- +1 yıl
Yuh yaaa. Nasıl insan bunlar
- +1 yıl
Oradan alıştım mı demek istiyosun seks konuşmaya
Soran+1 yılAlışma değil bıktım, her tanıştığım bu konuyu açınca bu çocuğa da öyle bakmaya başladım ama o açmadı, benim adım atmam ile açdı. Daha sonra ben yine o hisleri hissettim
- +1 yıl
Şimdi anladım. Harikasın. Yani hiç açılmasaydı bu konular iyiydi. Şimdi sanki onlarla aynı kefeye koyar gibisin. Ama bak bu çocuk iyi. Sana bütünsel bakıyor. İlla cinsel paylaşımınız olacaktı zaten
Soran+1 yılHaklısın aslında, ama yeni tanıştık. Dört gün oldu. Hızlı mıyız ki? Sevgililiği baya erteliyorum, çünkü onu tanımaya çalışıyorum. Kabul ediyor
- +1 yıl
Dört günde fotoğraf hızlı. Ama sen arzulu bi kıza benziyosun. Arzun çok yğksekse normal
Soran+1 yılBaya yüksek, anlık hareketlerim var bu yüzden. Çocuk benden cesaret aldı
- +1 yıl
Baya yüksekse 4 gün normal. Kendimden biliyorum ☺️ ama pişman olma. Bu en azından seni tanımak istemiş
Soran+1 yılHaklısın, zaten deneyelim beğenmezsek yapmayız dedi. Beğendi, baya beğendi
- +1 yıl
Ten uyumu var mı aranızda sence. Şimdiden bişey diyebilir misin
Soran+1 yılVar gibi aslında,
- +1 yıl
Sekstingin tadını çıkar. Her gece oluyo mu
Soran+1 yılİlk defa yaptık
- +1 yıl
Hmm ilkin pişmanlığı anlaşıldı
Soran+1 yılEvet, galiba
- +1 yıl
Nasıl gidiyor bakalım
İstemediğin şeyi yapma
00 Yorumla
+1 yılBence araya mesafe koymalısın :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılyapma ıstemıyorum de rahatsız oluyorum de
00 Yorumla
+1 yılaman yapma boş ver sen
00 Yorumla
+1 yılistersen
değer werr00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Sexting yapmak güzeldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten flört ile hızlı atılan bir adım
018 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılSenin iyiliğin için seni eş geçmeden sana bir kaç fikir sunayım, daha ilk günden seninle cinsellik konuşan kişi seni sadece cinsel ihtiyaçlarını giderecegi kişi olarak görür, asla nude tarzı şeyler atma bu sevgilinde olsa, illa sevgiline atiyorsan bile yüzün gozukmesin, ilerde bunu sana koz olarak kullanır, hatta ailene anlatilmak üzere tehdit bile edilirsin, unutma güveneceğiz tek kişi var oda kendiniz
Soran+1 yılBu çocuğun şöyle güzel yanı var. Cünsellik hiç konuşmadı, ben açtım. Hep sordu ister misin felan diye. Ben mal gibi kabul ettim yani
Soran+1 yılKendimi kaptırdık aklımızda yokken
Soran+1 yılKendimizi
Cevap sahibi+1 yılZaten direk bu konuya girmek sana karşı güven kaybı demektir, ilk önce güven kazanılır karşı tarafa güven aşılanılır sonra istekler dayatılır bu hep böyledir, elbette cinsellik var olan bir şey ve ihtiyaç ama bunun neticesi seni üzen nedenler olmamalı
Soran+1 yılSana sormak istediklerim var.. Biz bununla tanıştık tamam mı? Konuşmaya başladık, ama böyle hep beni öğrenmek istiyor. Sorular soruyor bana, hayatımla alakalı felan. Ama üç gün oldu tanışalı, üç gün olsa da 24 saat yazışıyoruz o derece bak, yemek yemeği unutuyorum artık.. Neyse bu benden hoşlanınca ben duralım dedim. Acele etmeyelim dedim ve o da kabul etti. Daha sonra, konuşmalar çoğalınca bunun hisler de çoğaldı, tamam bende hoşlanıyorum. Hislerini bende hissediyorum
Soran+1 yılSonra hisleri aşırı yoğunlaştı. Benimle bir aile olmak istiyor.. Kendi ailesinde küçüklükten beri sıkıntılar yaşadığı için benimle deli gibi aile planları yapıyor
Soran+1 yılAilesini tanıtıyor,
Soran+1 yılSence neden?
Cevap sahibi+1 yılBu büyük ihtimal senden öncesi yanlızlığı ile iç içe olan birisiydi, kişi yanlizliga kıyas sevmediği biriyle yaptığı her aktiveten zevk alır ve mutlu olabilir, bu bahsettiğiniz planlar her ilişki içerisinde geçen konular, aslında bunu gerçekten istediği için değil seninle güzel vakit geçirdiği için dile getiriyor, çünkü bu istekler kısa sürede oluşabilecek zafiyette değil, muhtemelen sizden öncekilerede bu şekilde yaklaşım sergiledi
Soran+1 yılHmmm, güven bir kere daha gitti.. Ne yapmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılHiç gitmeyecekmiş gibi değil gideceğini bilecek şekilde yaklaşım sergile, bunun aksi ona daha çok bağlanmanıza ve hata yapmanıza neden olur, gün geçtikçe gerçekliğin farkındalığını sizde fark ediceksiniz, bu arada flortunuz kaç yaşındaydı
Soran+1 yılZaten hep söylüyorum, gösteriyorum ona da.. Benden bir yaş büyük, 21
Soran+1 yılAçık açık söylüyorum yani ona, belki olmaz diye felan
Cevap sahibi+1 yılSon yorumumuda yapıp gideyim, beklentiniz ciddi Bir ilişki ise geleceği olmayan bir ilişki icerindesiniz, sadece o değil ondan sonraki yasitlarinizda ciddi bir ilişki içerisinde olmayacak, farkında olmanız gereken şu birçok erkek sana sadece Cinsellik için yaklaşım sergileyecek, ciddi bir ilişki için erkenden beklenti içerisindesiniz, yani netice olarak bu kişiyle eninde sonunda yollariniz ayrilicak, 3 günde kisileree guvenirseniz ilerde canınız çok yanar, şimdilik sağlıcakla kalın
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılCiddi ilişki istemiyorum aslında ama neyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal çok zevkli oliyor
048 Yorumla
Soran+1 yılSana oluyor bence
Cevap sahibi+1 yılHayır bir kizla yapmıyorum birden çok kizla yaptım zevkli ve karşı tarafta istiyor
Soran+1 yılBen istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen sana gel yapalım demedim ki
Soran+1 yılBiliyorum ya, kendimi söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇokta güzel oluyor da sen pismanlik hissediyorsun sonrasında diyorsun sacma
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTanımadığın biriyle yap
Soran+1 yılAynısı
Cevap sahibi+1 yılYapmak isterdim de çok şeysin
Soran+1 yılLan yürü git manyak mısın. Ne çok şeyim? Flörtüm için bana yolla diyorsun, ağzına etmediğime dua et
Cevap sahibi+1 yılYapardım senle ama pişman oluyormussun
Soran+1 yılDeli gibi hissettiren olmadı, ya aslında bu çocuk hissettirdi ama işte.
Soran+1 yılHa sende benden ona mı kaydın?
Cevap sahibi+1 yılSeninle yapmak isterim dedim
Soran+1 yılBiz daha burada anlaşamıyoruz,
Soran+1 yılYok sağol kalsın
Cevap sahibi+1 yılSen agresif oldun birden benim suçum yok ama güzel anlasirdik
Soran+1 yılSanmam
Cevap sahibi+1 yılOlgun biriyim neden sanmiyorsun? Nerde hesabın var
Soran+1 yılİstemiyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılHarbiden keçi inadı var insan bir tanır neden on yargilisiniz cozemedim
Soran+1 yılKonuştuğum olduğu için olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılEvleneceksin sanki
Soran+1 yılBelki?
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmiyorum keşke konussaydin benle neyse
Soran+1 yılNiye sanmıyorsun?
Soran+1 yılYa sen daha beni görmeden nasıl bir kafayla onu yapıcaksın? Nefes alsın yeter mantığı mı?
Cevap sahibi+1 yılFotoğraf atarız birbirimize sen niye böyle görmemişim gibi algılıyorsun
Soran+1 yılBende niye bu kadar takıldın anlamadım
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istedim neden agresif oldun kötü biri değilim ama sen tersleyip duruyorsun vesaire sadece seks konuşmam zaten normal de konuşurduk sen istemiyorsun
Soran+1 yılEvet, çünkü konuştuğum biri var
Cevap sahibi+1 yılTeklifimi yaptım artık zorlayamam
Cevap sahibi+1 yılÇıktın mi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılDiscord Skype felan var mi
Soran+1 yılYaşın kaç senin?
Cevap sahibi+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılSenin kac
Soran+1 yılKüçüğüm ben, 20. o yüzden bizden olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılKüçük mu yaşın gayet iyi sen ne bekliyorsun ki erkek büyük olmalı biraz kaçmak mi istiyorsun
Soran+1 yılEvet, kaçıyorum
Soran+1 yılBenden bekleme, başka kızlar da var
Cevap sahibi+1 yılYa bari bir kere denesen olmaz mı bak sözüm söz zorlamicam sonra
Soran+1 yılİstediğim şey cinsellik değil benim
Cevap sahibi+1 yılNormal mi konuşalım istiyorsun
Soran+1 yılKonuştuğum var zaten benim
Cevap sahibi+1 yılTamam bişi demiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma o zaman içinden gelmiyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun hisleri ne olucak?
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum de
Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Zorunda değilsin ki
13 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi görünüyosun
- +1 yıl