Yanlış mı anladım bilmiyorum da, bir sevgilin var sanal da olsa ama sen başka bir adamla sanalda birşeyler yaşıyorsun. Eğer doğru anladıysam, aldatıyorsun, bunun sanalı gerçeği olmaz. Sevgilinin haberi olmadan başkasıyla ‘sevişiyorsun’ işte. Yemin ediyorum, Black Mirror’ın bir bölümü bu 🤣🤣🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmış oluyorsun ama bak burada namus timsali gecinen herkes de şartlar oluşursa aldatır. bir şey olmaz keyif alıyorsan yap , hatta adamla görüş ver, bir şey olmaz, rahat olun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, aldatıyorsun..
00 Yorumla
+1 yılEvet oluyorsun. mastürbasyon yapmak o kadar da zor degil. Hayal gucunde olanlari sexting yaptigin kisi yerine kendi kendine de hayal edebilirsin. Bu konuda nefsine hakim olamayan insanları anlayamıyorum. Ben sexting olmadan yaşayabiliyorum. hic sexting yapmamis birisi de degilim, yaptim ve keyifliydi de... Ama kendi kendime mastürbasyon yapmakta da zorlanmıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısın evet en güzeli senin yaptğın ama bende olmuyor işte. Önceden böyle birisi değildim sonradan bazı durumlardan dolayı çok değiştim. Umarım ben de kendimi geliştirip tekrardan eski halime dönerim yani senin şu anki halin gibi olabilirim.
- +1 yıl
Umarım. Bende çok sayıda sexting yaptım, inanılmaz güzel geçenleri de vardı yani yok değildi.. Ana seksting olmadan da mastürbasyon yapabiliyorum. Yapamiyor olsaydim hersey cok daha zorlaşırdı.. Umarım sende eski haline dönersin..
+1 yılNamaz kilarken saga sola selam dışında dönülmez ya boyle kendini o ibadete adarsin. Sevgililikte evlilikte de insan partnerine bu sekilde olmali. Gözü dışarda gibi davranmamali sağı solu kollamamali. Sadakat guven zemini yok edilmemeli. Aldatmanin sanali gercegi artik yok. Fiziken olmasa da aldatiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHem günah hem kul hakkı. Sevgilin senle değilde tanımadığı bir kızla aynı şeyi yapsa ve sen öğrensen aa aşkım çok normal bunlar devam et mi diyeceksin? Cinsel içerikli filmler izlemek de günah. Milletin mahremine kimsenin bakmaya hakkı yok. Millet açıyor film çekiyor diye buna bakınca günah yazılmıyor mu sanıyorsunuz? En güzeli eline mesleğine almış evliliğe hazır insanlarla söz kesip dini nikâh yapıp muhatap olmak. Evliliğe hazır olmayan insanlarla vakit kaybedip boş yere günaha girmeyin.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama işte libidom çok yüksek offfff
+1 yılEvet aldatıyorsun canım :) yani pc başında olunca aldatma gibi nasıl gelmiyor size şaşırıyorum.
aldatmanın sanalı gerçeği olmaz, önemli olan yaşanandır00 YorumlaSevgilinle yap başkasıyla yapilcagina birbirinizi daha iyi tanırsıniz hem evlilik öncesi bence. Her sey sanalda kaliyor ama bilemiyorum ben yapamam. Benim sapıklıgım sadece sevgilime. Sevgiliminde sapıklıgı sadece bana olsun isterim
32 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yapsa tabii ki yaparım da sanal seks yapmayı bilmediğini düşünüyorum ve ben öğretmek istemiyorum. Öyle zevk alacağımı düşünmüyorum yani daha çok yönlendirilmeyi seviyorum.
- +1 yıl
+1 yılBu bir şaka olsun. Kimse bu kadar düşük iqlu olmamalı ya. Çevreyi de etkilediğinizi düşününce sinirleniyorum
37 Yorumla
Soran+1 yılMillet p*rno izleyince aldatmış olmuyor bunu yapınca neden aldatmış oluyor?
- +1 yıl
1. Seninle p. orno hakkında hiç monuşmadık düşüncemi bilmiyorsun
2. Sen gerçek bir insanla iletişimde bulunuyorsun fakat p. ornoda iletişim yok (yine de hoş değil)
3. Sadakat ve mantıklı düşünme yetilerin gelişmediği için bağlantı kuramıyor olabilirsin fakat konuştuğun kişiye ben başkasıyla sesli yapıyorum dersen seni anında s’ktir eder bil bakalım neden. İşte tam da aldatma olduğundan dolayı.
4. Diğer (çok neden var uğraşamam az düşün)
Soran+1 yılp*rno iletişimde bulunmasa bile sonuçta insanlar izleyerek bundan tahrik oluyor. Bütün her şeyi çıplaklığıyla görüyor ki benim yaptığım şey sesli olarak yapmak ve sevgilim benimle yapmadığı için kendimi bu şekilde tatmin ediyorum. Libidosu yüksek biriyim ve p*rno tiksiniyorum. Bunu yapmadıkça eski yaşadıklarım aklıma geliyor ve daha da kötü oluyorum. Bunlar bir bahane gibi gelmiş olabilir ama değil. Bu arada haklısın evet yapmamam gerek yani bu yaptığım çok kötü bir şey biliyorum ama bir yandan da korkuyorum yapmazsam daha kötü şeyler olur diye. Eskiden olsa ben de senin gibi düşünürdüm p*rno kısmı hariç.
- +1 yıl
Yemin ederim ben böyle kapak gormedin
- +1 yıl
Aynen katılıyorum 👏
Soran+1 yılOf buraya da abazalar gelmiş gidin bir
- +1 yıl
Senin için boşalmak bu kadar önemli mi? Olum gözün görmüyor l. an ilişkindeki çocuğu. Sen bırak sevgiyi mevgiyi git gir birilerinin altına bu sana yeter
+1 yılYok canım caiz caiz sevgilinin haberi yoksa ve o yapmak istemiyosa caiz. Hem belki oda senin yapmak istemeyecegini dusunmus baskasiyla bir seyler yasiyodur ama tabi seninde bundan haberin yoksa ona da caiz. d
00 YorumlaBiraz aldatma var, bu alışkanlık yaparsa, boynuzlama olur mu bilmem ama öyle yapıp hen kendini hemde karşiyı boşaltmanda güzel, komşuda pişer bizde düşer inşallah
00 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl sanal yaptığın kişiyle takıl demeki onu arzuluyorsun zaten aldatmışsın bence sonra yine meyil edersin... çocuğa yazık.
06 Yorumla
Soran+1 yılSexting yaptığım kişiyi duygusal olarak sevmiyorum ki
- +1 yıl
Hayatında olan kişiyi de sevmiyorsun böyle sevgi olmaz insan sevince her anlamda cinsellik duygusallık sadece sevdiği insanı düşünür arzular eğer başka birini arzuluyorsan hayatında ki insanı sevmiyorsun demektir kusura bakma...
Soran+1 yılYani haklısın ama biz buluşmadık bile. Onu cinsel anlamda arzulayacak bir şeyim yok yani ne bileyim o konulara girmiyor.
- +1 yıl
O giremiyorsa sen sağlayacaksın bunu bazı erkekler çekinir bu konulara girmeye bende pat diye bir kadına cinsel anlamda konu açamam ancak o sinyal yakarsa hareket edebilirim açılma konusunda da öyleyim.
Soran+1 yılAradan aylar geçti. Ben yönlendirilmeyi seven biriyim. Diğer türlü ne bileyim garip hissediyorum.
- +1 yıl
O zaman açık açık söyle yönlendirilmeyi seviyorum karakterim böyle yoksa yapamayız diye uyar siz açık açık göstermiyorsunuz ki kendinizi karşıda ki erkekler ne yapsın nasıl anlasın ne istediğini açık açık söylemezsen baktın ona rağmen baskın karakter olamıyor başkasıyla aldatmak yerine ayrıl baskın karakterde birini bul.
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Muhtemelen evet fiziki olarakta aldatsan aynı kapıya çıkar mafem öyle bir mantaliten var bati tensel aldat bişeye değsin ya da hiç yapma kuruntu yapmamış olutsun
00 Yorumla
+1 yılBir de sormuyor musunuz şöyle 😅 Yoo, adını söylemediğin sürece grup da yapsan aldatma sayılmaz (!)
13 Yorumla
Soran+1 yılAma sanaldan olduğu için söyledim yani gerçekte birbirimizi tanımıyoruz diye. Sevgilimle de sanaldan tanıştım buluşmadık daha eğer buluşursak beni beğenmez diye korkuyorum ve bu sefer hem o gidecek hem de tatmin olduğum kişi. Sevgilimle buluşup beni beğenirse bütün bunları bırakırım.
- +1 yıl
Tatmin olmayı bu kadar abartmamak lazım yaa biraz hayal ile de insan uçabiliyor. Asıl önemli olan seveni bulmak. Ötekisini kaybetsen de büyük kayıp olmaz. Ama kesinlikle aldatmıssın. Umarım birdaha yapmazsın. İstersen makyajsız ya da az makyajlı fotoğrafını atıp da test et. Soğursa anlarsın beğenmediğini.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEvet evlenince de eşinden hoşlanmaz eşini de aldatırsın sen
011 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ön yargılı biri olmaktan kurtulursun.
- +1 yıl
Bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. İster istemez yaparsın. İnşallah ön yargılı davranıyorumdur yanılan kişi benimdir 😄
Soran+1 yılEskieen yaptığın şeyleri şimdi de yapıyorsan bana bir şey demek düşmez :d
Soran+1 yılEskiden*
- +1 yıl
Doğru diyorsun. Mesela hiç bir erkekle buluşmadım hâlâ buluşmak isteyenleri reddediyorum, bu konuda herkesi sen sanma olur mu tatlım. Senin gibi istekli değilim. Ayrıca bu soruyu sorduysan her türlü yorumlara da katlanacaksın zaten gizlisin adam gibi sormaya bile cesaretin yok demek ki iyi bir şey değilmiş
Soran+1 yılHerkesi kendim gibi sandığım falan yok. Evet istekli biriyim bayağı ve bunun kötü bir şey olduğunu da inkar etmiyorum ve yorumlara da açığım ama sen böyle bir yorumu yaptıysan sen de benim cevabıma açık olmalısın. Ön yargılı olduğunu söyledim sadece.
- +1 yıl
Farkındaysan ben senin yaptığın yorumu kabul ettim ve inşallah ben yanılıyorumdur dedim
Soran+1 yılEvet ama sonrasında herkesi sen gibi sanma dedin. Yani benim birisini kendim gibi sandığım falan yok. Burada bunu belirtmeye çalıştım.
- +1 yıl
E sende on yargılı olmama laf ettin 😂 burada sen değil ben kabul ediyorum durumu
Soran+1 yılNeyse uzatmaya değecek bir konu yok ortada. Yorumun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Aynen öyle, rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet.. aynı şeyin sevgilin tarafından yapıldığını düşün.. kendini aldatılmış hissetmez misin? Bence sevgilini sexting e alıştır.. 😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Sesli miiiii
Ya benlede yapsana sunu kaliteli yapan yok
Fake Instagram'ım var veririm yazarsin oraya01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Hatta bak şöyle düşün sen sevgilinle evlen ama bu sexting yaptığınla ilişkiye gir aldatmış olmazsın kendine göre demi
Aldatıyorsun tabi ki00 Yorumla
+1 yılYok canım ona kalırsa yolda birini gördüğünde de seks aklına gelir. O zaman her dakika aldtıyoruz sevgililerimizi
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın ne olduğu bu öğren tele kadınlık yapmadan önce meslek olmuş resmen
05 Yorumla
Soran+1 yılCümleyi düzgün yazıp atar mısın?
- +1 yıl
Yaptığın tele kadınlık, sevgilin var ve başka biriyle seks yapıyorsun normal mi diye soruyorsun bunu ayırt edemiyorsan bence evlendiginde de daha beterin yaparsın sonra mağdurum bicareyim diye aglarsin
Soran+1 yılEvet sevgilim var ama sevgilimle de sanaldan tanıştık ve daha buluşmadık. Ne tepki vereceğini bilmiyorum bile. Zaten buluşursak ve beni beğenip birlikte olmaya devam ederse tüm bunları bırakırım. Tek istediğim onun yanında ona sıkı sıkı sarılmak olur.
- +1 yıl
Sanaldan birliktelikten bişey olmaz. bence iyice bağımlı olmadan birak elalemi telden boşaltmayi terket ilerde kendinden utanma madem seviyorsun ona sadık kal her şey iki bacak arası degil
- +1 yıl
Aynen öyle
Zina çeşitleri
Cinsel ilişki...
Kalb...
Kulak...
Göz...
...10 Yorumla
+1 yılAldatmak elbette, aksini söyleyenin akıl sağlığından şüphe ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Çıkmaz öyle bi mal
+1 yılevet başkasıyla yaşadığın özellikle cinsel her şey aldatmadır.
00 Yorumla
+1 yılSexting i nasıl öğrendin nasıl başladın ve bulduğun kişiyi neye göre seçtin
00 Yorumlaanonimiz sonuçta :D benlede yapsana fena rahatlatırım
00 YorumlaHiç olur mu öyle saçma şey, tabisi aldatmıyorsun. Sadece tecrübelerini geliştiriyorsun😎
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılYooo sanal zaten ve gozluklerle yapıyorsan o zaman aldatirsin dikkat 3d olmasın 🤣
00 Yorumla
+1 yılEvet, ihanet etmiş oluyorsun. Aslında kendine ihanet ediyorsun. Yapma böyle şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olursun aldatmak icin illede ten temasi olmasi isimlerinizi bilmeniz gerekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal mastın bi versiyonudur. Ben de yapıyorum ve aldatmış olmuyorum. Ama insanlar bunu kabul etmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlemekle aynı şey bence de
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Hatta sesli yapıyorum diyosun. Prnodan da masum. Sadece karşında senden tahrik olan biri var. İşin o kısmı güzel
Soran+1 yılYani aslında onun benden tahrik olması umrumda olmuyor açıkçası. Kendimi tatmin edip bir an önce bitmesi için uğraşıyorum sonra da kapatıp bir daha yapana kadar konuşmuyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBen karşımdakini azdırmayı çok seviyorum. Benimki de f*ck gibi
gülüm hayatını yaşa?
sevgilin değil seni baban bile düşünmez bunu unutma?
o adam sanki yapmıyor bilirsiniz ynlış herkes yapıyor artık?02 Yorumla
Soran+1 yılO yapmıyor eminim. Vicdan azabı da yaşıyorum yaptıktan sonra ama zaman geçiyor libidom yükseliyor ve tekrar yapıyorum. Bu böyle böyle devam ediyor. Bir an önce buluşsak da bütün bunları bıraksam diye düşünüyorum.
+1 yılSence bir düşün bakalım aldatmış oluyor musun olmuyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcokkkk yazikk :( Cokkk uzucuuu :( Umarim dogru yolunu bulursun insallah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarışık bir durum. Yapmayan yok bence bunu. Evli olduğum halde bende yapıyorum bazen
10 Yorumla
+1 yılYok canım ne alakası var.. oruç tutuyorum da hurma yedim orucum bozulmaz der gibi birsey olmuss
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne adamlar war kadın istiyo adam istemiyo şaka gibi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin ile nerden tanıştınız ve niye seksting yapmıyormuş nedeni ne ve aldatma oluyor
00 Yorumla
+1 yılAldatmışsın işte.
00 YorumlaBu aldatmak olmaz o zaman p*rno izleyenlerde aldatmış oluyor bu mantıkla bence aldatmak sayılmaz sevgilin neden yapmıyor seninle?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin daha önce sexting yaptığını sanmıyorum. Bilmiyor büyük ihtimalle.
- +1 yıl
p*rno işin içine sen mi giriyorsun ne alaka? Kızın gözüne girmek için saçma sapan karşılaştırmalar yapmayın.
- +1 yıl
@merdümgiriz valla iyi kapak olmuş sanada
Soran+1 yıl@merdümgiriz Evet p*rno izlediğinde işin içine sen giriyorsun. Nedenini açıklayayım. p*rno izleyip etkileniyorsan bir erkeğin cinsel organını da görmüş oluyorsun ve eylem olduğunda orada yapılandan tahrik olup kendini tatmin ediyorsun. Benim yaptığım şey ise sadece sesli konuşup hayal etmek görüntü falan olmadan. Gidip eyleme geçirmiyorum yani sadece konuşmada kalıyor. p*rno da şöyle düşün iki kişinin yanında durup zevk alarak izlediğini düşün bu bence çok daha acınası bir şey.
- +1 yıl
Aynen, katil dizisi izlediğimizde daha çok katil oluyoruz birini öldürmemizle kıyaslandığında. Güzel kafalar.
+1 yılNe sevgilisi sanaldan tanışmanın boş iş zaten yap gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp ne kadar düşüncesiz bencil ve kaba bir sevgilin varmış
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılır bence ben öyle düşünüyorum. Empati kur öyle düşün bir de hak vereceksindir.
00 YorumlaTabiki de senin gibiler harbi den canım aykulari düşük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok canım ne alakası var kanka
20 Yorumla
+1 yılEvet sormandan belli IQ ortalama altı .
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bir malım ehehe
- +1 yıl
Farkında olman güzel 😂👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDalga mı geçiyorsun bizimle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözünüz kapalı seks yapsanızda aldatma sayılmaz. Sonuçta görüş yok
00 YorumlaEvet aldatmış oluyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılzevk aldığına inanıyorsan kimseyi düşünme geç git
00 Yorumla
+1 yılVitamin eksikliği var sende hemde çok
00 Yorumla
+1 yılDoğal olarak ama o da tatmin etseydi. Onun hatası.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki aldatıyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılrüya gibi düşün için rahat etsin
00 Yorumla
+1 yılAldatıyorsun tabii ki de.
00 YorumlaSevgilin varken ihtiyaç duymaman gerekir artık
00 YorumlaSevgilin seksting yaptığın gibi
00 YorumlaHaberi olmadığı için evet
00 YorumlaEmpati ah empati yine can çekişiyor 😃
00 Yorumla
+1 yılHaberi yok olmaz bir şey. Zevkini yaşa.
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatmış oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılBisey olmazz yakalanmadaa 😀
00 Yorumla
+1 yılSevgilin neden yapmıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği