Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanların önyargıları illaki olacaktır. Öncelikle sevmiyorsan tatmin olmuyorsan ayrıl. Dünyaya bir kez geleceksin. Gençliğin tekrar eline geçmeyecek. İster sanalda ister reelde eğer sevgilin seni bırakmayı reddediyor sen istememene rağmen zorlyorsa ondan habersiz hoşlanığın adamla birlikte ol kadın olmanın değerini mutluluğunu hisset. Beklemenin bir anlamı yok. Er ya da geç ayrılacaksınız zaten. Sen kadınlığını yaşamana mutlu olmana değerli hissedilmene odaklan hatta ufak heyecanlar yaşa. Evet aldatmış oluyorsun fakat bunun ne önemi var ki Eğer o ayrılmak istemiyorsa sen onu istememene rağmen zorluyorsa bu yolu sana o seçtirmiş oluyor
08 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak isteyince istemiyor zorlamıyor da ama normalde ilgisiz yani ayrılık düşününce sevdiğini anlar gibi değerimi bilmeyip sanki o zaman anlıyor ama şu da var sanaldaki kişiyi reale dökerim sorun değil o çünkü ortak arkımız falan var öyle netten rastgele bulduğum biri falan değil ama sorun şu ki bu hoşlandığım sanaldaki adama güvenip yok ilişki yürütebilme yönünde oda sevgili olmada ısrarcı yani fuckbuddy gibi istemediğini söylüyor bende zaten hoşlanıyorum bu kişi için sevgilimi bırakmaya değer mi bilmiyorum zaten bitecek olan ilişkimi böyle düşününce vicdan yapıyorum ama bırakmazsam ve öğrenirse iyi ayrılmak varken kötü ayrılacağım emeklerim gidecek
Cevap sahibi+1 yılİçinden ne geçiyor. Sevgilini senin için ne ifade ediyor? Heyecanlandırabşliyor mu? Eğlenceli mi? özgüveni yüksek mi? hedefleri için çabalıyor mu? Kadına saygı duyan bir erkek mi?
Soran+1 yılşu an ki sevgilim mi hoşuma giden sanaldaki mi kıyasladığımda ikiside birbirinden rahat ama bana göre yani sevgili olsak sanaldaki bana daha uygun gelen görsel olarak şuanki durumu ve aile yapısı olarak bana daha uygun gelen birisi ama en önemli ve tek eksik yönü görsel olarak kendinin farkında olup umursamaz bir insan bu yönden ilişki olarak güvenmiyorum sevgilimse bazı psikolojik sorunlarından dolayı bana değer verse de bunu göstermeyen çok nadir gösteren şu an için belirli yaş da olsa da ciddi ilişkiye hazır olmayan biri ama ayların emeği var ona karşı bir alışkanlığım var diğerine göre daha bana kıyamaz kolay kolay
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilini sormuştum. Bir süre özellikle en az bir ay kadar bekle. Mantıklı düşün seni rahatsız eden ne varsa açıkça yüzüne karşı söyle. Zorlanacaksın fakat içinden geçeni tamamen söyle. Kendine çeki düzen verecektir. Bir ay kadar sonra ufakta olsa ilerleme kaydedememişsen sanaldaki erkeğe adım atabilirsin. Ayrılmayı düşünmüyorsan bir ay ikisi ile beraber olduktan sonra doğru olanı analiz ederek içinden geleni seçeceksin. Unutma yeni olan daima sana iyi gelecektir. Çünkü yeni tanıdığın için heyecanı ve eğlencesi daha fazla olacak monotonlaşmış bir ilişkiden farklı olacaktır
Soran+1 yılya zaten bu durum bikaç aydır sürüyor yani sanaldakiyle ara ara konuşuyorduk son zamanda bu sanal durumlar çıktı ortaya tabi ben ilerletmeyince çocukda bir yerde geri çekiyor kendini ne kadar üzerime düşebilir sonuçta sevgilime gelince onunla son zamanlarda bir iyi bir kötü hatta ayrılıp barıştık çok kısa bir süre ama ikisiylede bir ilerleme olmuyor ve sanki sanaldaki amacına ulaşınca bırakacak gibi hissediyorum daha doğrusu önyargılıyım daha önceki tecrübelerden o yüzdende onun için sevgilimi bıraktığıma pişman olacağım gibi normalde çocuk yokken ayrıldığımızda içim daha rahat oluyordu hani ben elimden geleni yaptım diye şimdi aldatma durumu başkası olması falan bu durumdan ayrıldığımı söyleyemem söyleyemedikçe oda zaten benimle normal ayrılık da zorlanıyor ve ben yine ayrılmaktan vazgeçiyorum
Cevap sahibi+1 yılBuradan gerçek sevgilini zorlu bir dönem yaşasa da sevdiğini görüyorum. Öncelikle ona destek olmalısın. Sen güçlü ve kararlı olacaksın ki sevdiğin adamı zor durumdan kurtarıp cesaretlendirip ilişkisi kendi hayatı ve gelceğiniz için çabalasın. Hatta öylesine güçlensin ve cesaret alsın ki sana sarılıp seni kollarının arasına aldığında sende ondan güç ve cesaret alabilesin. Arkanda güçlü ve özgüveni yüksek bir erkek olduğunu onu güçlendirdiğinde hissedeceksin.
Soran+1 yılseviyorum ama karşılığını alamıyorum ondan anca ayrılık dönemlerinde görebiliyorum biraz
Cevap sahibi+1 yılBunu açık bir dille ona anlatmalısın. İlkokul 5. sınıftaki bir erkeğe anlatır gibi küçük düşürmeden sade ve açık dil ile anlamasını sağla. Onu sevdiğini değer berdiğini hayatında olduğu için sendeki değişimi yani hayatındaki avantajlarıda söyleyerek kötü bir yorumu nötr hale getirebilirsin. Yorumu yaptıktan sonra ona destek olmalısın. Buna rağmen iş yoksa maalesef yapacak birşey yok
En İyi Cevaplar
Millet bize de soyunur diye bişey olmaz sanal seksten demiş. Yazıklar olsun hepinize. Evleniceginiz adam inşallah duyar bunları. Ozaman anlarsın problem mı degilmi
00 Yorumla
sanal günah alıyorsun reelde aldatıyorsan reel günah alıyosun tövbe yaa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aldatmanın sanalı normali olmaz aldatmış sayılırsın
20 Yorumlaburada sorma bu soruyu, vicdanına sor o cevap versin.
02 Yorumla
Soran+1 yılvicdanım rahatsız evet aldatma oluyor fakat bana çok ilgisiz cinsel yönü bırak duygusal anlamda da ilgisiz ayrılmak istiyorum ayrılmıyor da
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Buluşmadığın takdirde bir sorun yok. Zaten şu kendini tatmin etme biriyle konuşunca daha zevkli oluyor. ☺
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruyu ben de sormuştum :) benim görüşüm mesaj şeklinde olduğu müddetçe aldatma sayılmaz. Görüntülü bile zorlarsak sayılmaybilir :) sence?
016 Yorumla
Soran+1 yılbence aslında sayılıyor sanırım çünkü rastgele biri değil benimki arkadaşımın arkadaşı ama realden tanımıyorum reale dökmek istiyor fuckbuddy ayağına mı diye yoklasamda sevgili olduğunu ileri sürüyor bende pek inanmıyorum ve sevgilimin bundan haberi yok sorun olacak gibi sanal takıldığıma söylesem mi sevgilim var diye
Cevap sahibi+1 yılNeden sorun olcak telefon numaralarınız mı var birbirinizde?
Soran+1 yılya var tabiki bu kişiyle ortak arkadaşımız var realde öyle rastgele biri değil dediğim gibi hoşuma giden falan görsel olarak yakışıklı bir çocuk
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olduğunu söyle o zaman. Burdan devam edeceksen tamam ama daha fazlası olmaz de.
Soran+1 yılben aslında ondan hoşlanıyorum ama sevgili olarak olmaz biliyorum yani böyle başlayan bişey oda sevgili olmak istiyor ama bana fuckbuddy gibi takılmak istediğinden sevgili ayağı yapıyor gibi geliyor o bunu kabul etmiyor yok sevgili olalım falan bende üzülürüm diye korkuyorum ve şu an ki sevgilimi de böyle bişey yüzünden terk etmek istemiyorum duyarsa zaten normal bir şekilde ayrılmaz intikam alır bişey yapar bana psikopat ve ilişkiye emek verdim aylarıdr şuanki ilişkime kafam karışık bilmiyorum napmalıyım sence
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle sevgili ayağına getirip fuckbuddy hayatı yaşayacağı konusunda sezgilerin kuvvetli. Bunu sevdim. Hak veriyorum sana. sevgilinden ayrılma ama tatmin amaçlı sanal takılmaya devam et. Ona da sevgilin olduğunu söyle ve niyetini de söyle. Onu deliler gibi sevdiğini abart ki senden umudunu kessin. Karşılıklı zevk alışverişi olsun sadece
Soran+1 yılsezgilerim kuvvetli ama yine aynı hataları yapıyorum sezgiden çok kazık yiye yiye öğrendim ve o sanaldan bu durumu uzatacak biri değil açıkçası bende sırf zevkine değil hoşlandığımdan yapıyorum yoksa açar p*rno izlerim ya da istedikten sonra başkasıyla olurum konu seks değil belki sevgilimin duygusal anlamdaki ilgisizliği ve cinselliğe dayalı sanaldakinin ilgisinin hoşuma gitmesi ilgisinden ziyade çünkü onu görsel olarak beğeniyorum uzun süredir hoşuma giden biri karakter değilde görselliği çekiyor beni ama bu hani birine hayranlık duyar erkek elde edince geçer ya öyle bişey değil kendimi biliyorum onunla yaşarsam ve bana sevgili gibi yaklaşırsa kaptırırım baştan ama set çekerse beğensem bile duygularımı engelleyebilirim ama o bağlanmamı istiyor klasik belki cinsellik amacı olduğu için yaşamaz falan diye bunu ona anlatmama rağmen yok diyor öyle düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünmüyorum der tabi. Ama düşüncesi öyledir. En basit soru sanalda onu boşalttın diyelim. Arkasından romantik mi oluyor yoksa yoruldum uyuyalım mı oluyor?
Soran+1 yılerkeklerin hangisi romantik boşalınca ordan bilemezsin o kadınlara has durum ordan bilemezsin ama ilgisini belli ederken anlıyorum az çok cinsellik üzerine olduğunu ama ben ondan hoşlandığımdan şu an görsem de gelecekde görmezden gelcem ve üzülcem biliyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben herkesi kendim gibi sanıyorum galiba. Boşalınca romantik oluyorum ben sevdiğime karşı. Sevgilinle neden sanal yapmıyosun peki?
Soran+1 yılreal yapıyoruz sanal niye yapalım başlarda sanalda yapıyorduk ama sanalı istemiyor aslında ben de istemiyorum sonuçta sanal yapacak bir durumumuz yok real yapıyoruz derken bayadır yapmıyoruz yani
Cevap sahibi+1 yılReel varsa sanala gereknyok tabi de. Reel fırsat olmadığı için mi bayadır yapmıyosunuz?
Soran+1 yılhem fırsat olmadığından hemde sevgilim yeni olunca bir dönem istemiyor sonra özlüyor
Cevap sahibi+1 yılErkekte dönem olur mu yaa her zaman isteklidir. O ilgi göstermeyince sen de bununla mı tatmin oluyosun? Fuckbuddy olalım dese ne dersin
Soran+1 yılfuckbuddy olalım dese bişey demem o kadar beğendiğim biri yani olumlu davranırım bunu onada söylememe rağmen ki aslında ağzını aradım direk evet fuckbuddy olalım dese kendime yediremem belki oda tahmin edip söylemiştir ama o fuckbuddy değil sevgili olmak istiyor sanaldaki için böyle. sevgilime gelirsek o zaten ben istesem o istemez ayrılınca fuckbuddy gibi konuşuyor yani beni aslında istiyor ama ayrılınca tamamen biter gibi
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle aranda cinsel tarminsizlik seziyorum. Diğer çocuğa de ki. Seninle sevgili olamam. Reelde görüşelim ama sevgili olamam de. Artık buna da hayır derse seni kaybetmiş olur
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsanal ya da reel birinde ten teması diğerinde beyin teması eylem benziyor yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer seni tatmin etmiyorsa suç senin değil onundur?
12 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yaşıyoruz normalde ama hem cinsel hem duygusal olarak bir yakın bir uzak ilişkimize mesafe koyuyor resmen ayrılmak istiyorum ayrılmıyor da
Cevap sahibi+1 yılÇok tuhaf ve bencil yapıda bir karakteri var sanırım desem🙁?
hayır sayılmazsın sevıglınle yaparsan baska yerlerede gıdebılır sanalda olan sanalda kalır yawrum
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide çocuk reale dökmek istiyor ve sevgili muhabbeti yapıyor fuckbuddy gibi mi yaklaşıyor diye yokluyorum sanki sevgili olalım gibi ayak yapıyor gibi düşünüyorum sevgilim olduğunu bilmiyor söylesem uzaklaşır mı bilmiyorum aslına bakarsan böyle biri içinde sevgilimi bırakmak istemiyorum
Soran+1 yıliyide o kamil daha çok hoşuma gidiyor çünkü realden arkadaşımın arkadaşı ve uzun zamandır aslında sevgiliminden öncede beğendiğim bir çocukdu ama piçlik yapar şuankini onun için bıraksam takılınca yol verecek gibi düşünüyorum ilgisi hoşuma gidiyor da güvenmiyorum yani sırf verene kadar ilgisi olan biri gibi geliyor yalandan yere niyetini anlamak için sevgili olmadan takılalım diyorum niye sevgili olmayalım diyor benden çakal yani :D:D o yüzden böyle çıkmaza girdim
+1 yılmadem sevgilin var sanal seks yapmaya niye gerek duyuyorsun ki
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle yaşıyoruzda hem cinsel hem duygusal olarak ilgisiz ve bu sanal seks yapığım adamdan aslında hoşlanıyorum duygusal anlamda arkadaşımın arkadaşı ama realde tanışma fırsatımız olmadı ve bişey yaşanırsa klasik yaşandı bitti olacak o ne kadar sevgili olalım falan muhabbeti yapsa da hoş şu an sevgilim olduğunu da bilmiyor bende nasıl olsa seks olunca bırakacak diye sevgilimden de ayrılmak istemiyrum
- +1 yıl
iyi ama böyle devam etmek de çözüm değil çünkü hem duygusal hem cinsel anlamda seni mutlu edemeyen bir adam sevgilin. belki bu sanal seks yaptıgın adamla sevgili olsan bundan ayrılınca bırakmaz belkide seni mutlu olursun denemeye değmez mi
Soran+1 yılsanal seks yaptığım adam realde arkadaşımın arkadaşı ama seksle başladığı için onun sevgili olalım yaklaşımı bana fuckbuddy gibi geliyor kendi bunu kabul etmiyor ama bağlanırsam üzülürüm gibi o yüzden şuanki sevgilimede yazık etmek istemiyorum ayrıca şu an ki sevgilim olurda bir şekilde öğrenirse beni tehdit eder ve rahat bırakmaz öyle psikopat bişey tehdit edecek kadar da tanıyor hakkımda bilgi sahibi yani
- +1 yıl
sen zaten hatayı böyle psikopat biriyle sevgili olmakla yapmışsın. evet belki dediğin gibi olabilir bu sanal seks yaptığın adamla sevgili olursan bu sadce fuckbuddy tarzı bir ilişkiyede dönebilir de o ihtimal de var tabi.
Soran+1 yılona açıkça diyorum sanaldakine yani fuckbuddy ilişkisiyse açıkça söyle diye neden sevgili olmayalım diyor bende biliyorum sevgili olursak ben kaptırırım ama baştan söylese duygularımı kontrol ederim ama bu onu yapmıyor ona bağlanmamı istiyor
- +1 yıl
anladım. böyle devam ederken ya bu sanal seks yaptığın adam sevgilin olduğunu öğrenirse ve sevgilinden ayrılıp bana gelmezsen bu yazışmlarımızı sevgiline gösteririm diye seni tehdit ederse ne olacak
Soran+1 yılyok öyle şey yapmaz sanaldaki öğrense anca siler gider arayıp sormaz öyle rahat adam
- +1 yıl
e ne deyim o zaman sen ben böyle mutluyum yapacak da fazla bişey yok diyorsan devam et:)
+1 yıliçine girmiyorsa olmaz :)
oda neler neler yapıyor :)11 Yorumla- +1 yıl
rahat rahat takıl sen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sayılır. Yorumlarini okudum neden tanıdık biriyle yapmayı tercih ettin ki? İlerde sorun yasayabilirsin.
00 Yorumlakimle yaptığına bağlı :D mesela benimle yaparsan sayılmaz :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmental olarak evet. ama bı ıhtıyaçsa prno fılm seyretmekten farksız
023 Yorumla
Soran+1 yılişin kötüsü erkekler gibi ihtiyaç olarak değilde o kişiden hoşlandığım için hoşuma gidiyor buda sanırım aldatma
Cevap sahibi+1 yılhoşlantı varsa durum farklı.
ama konu sadece cınselıkse ve orgazma ulaşma amaçlıyse tölere edılır
Soran+1 yılsevgilim hem cinsel hem duygusal yönden bir ilgili bir ilgisiz ayrılmak istiyorum ayrılmıyor bu sanaldaki kişide benim normalde arkadaşım arkadaşı ama hiç realde tanışmadık ama ben ondan hoşlanıyorum yani önceden beri beğendiğim bir kişiydi görüntü olarak bu kişi sevgilim olduğunu bilmiyor cinsel muhabbet yapıyor fakat real de görüşmek istiyor sevgili olalım falan muhabbeti ama ben inanmıyorum tabi fuckbuddy olayı mı diye irdeliyorum fakat kabul etmiyor sevgili olalım diye bende beraber olunca ayrılacak nasılsa diye düşünüp şuankinden de ayrılmadım ama reale dönüştürsem mi daha kötü olacak kesin sevgilim anlar diye düşünüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsende konu farklı. yanı bu sanal seks durumu değil. ortada bı tanınan ınsanlar var. ve zaaflar var.
o sevgılı eflan dıyor bılemezsın belkı sırf cınsellık ıçın sevgılı olmak ıstıyor belkıde gerçekten sevgılı olmak ıstıyor. senın kafanda sexın dışında şeyler var. bu durumda sevgılıne ıhanet edıyorsun etmeye başlamışsın.
ha desenkı onunla sadece seks yapmaktan keyıf alıyorum ötesı yok o zaman tamam ama sende reeldede görüşmek sevgılı olmak ıstıyorsun karşı tarafada güvenmedığın için mevcut olandan ayrılmıyorsun. bence mevcut olanı bıtırmelısın zaten kafanda tam anlamıyla yok boşa uğraşıyorsun
Soran+1 yılmevcut olanı daha önce bitirmeye çalıştım ama hem ben boşlukta hissediyorum özlüyorum hem normalde o duyguları pek olmadığını söylese de sinirlenip yokluğumda eksiklik hissettiğni söylüyor ve aramız düzeliyor ben bu durumda bırakırsam ve sanaldakine yönelirsem sanaldaki büyük ihtimal kazık atacak ve eskisine olan pişmanlığım iki katı olacak ama ayrılmazsam da sevgilim öğrenir ve o ilgisiz gibi duran adam aslında bir psikopat bana psikolojik anlamda rahat bırakmaz tehdit eder sinyalini verdi daha önce çünkü
Cevap sahibi+1 yılsanaldakını öğrenme durumu varsa ortak tanıdıklar var demek.
kararı sen vermelısın. ama yaşadıkların sorduğun sorunun çok dışında
sankı ıkısı 1 kışı edıyor gibi. bıraz ondan bıraz ondan. bazen bu normal bışey yanı bırının eksığını bı dığerı tamamlıyor ıkısı olsa hayatında eksığın kalmıcakmış gıbı oluyor tabı bu durumda çok mumkun değil.
Soran+1 yılsanaldakini normalde öğrenme durumu yok sanaldaki benim arkadaşımın arkadaşı ama onun sevgilimle bir alakası yok öğrenebilme durumu şöyle sanaldakinde telim var ve yerli yersiz arayabiliyor onada her ihtimale karşı sevgilimin yanına giderken engelleme gibi önlemler alıyorum ama yinede bir ihtimal hep var
Cevap sahibi+1 yılıkısınıde ıdare etmek ıstedıkten sonra çözüm elbet bulursun.
sanaldakı ıle sanalda olsa seks yapıyorsun diğeri ile seks yapıyormusun yanı aradafarklı şeylermı var.
tam olarak şöyle sorayım sanaldıkı ıle hoşlandığın ıçınmı seks yaptı konuştun yoksa seks yaptıkça hoşlantımı başladı
Soran+1 yılsevgilimle normalde seks yapıyoruz ama bayadır uzaklaştık sanaldakiyle ihtiyaçtan değil beğendiğimden seks yaptım yani görsel olarak hoşuma gittiğinden ama sanaldaki benimle sırf bu rahat takılayım diye mi yaptı onu nerden anlıycam işte yoksa hoşuna gitmesem yaparmıydı bilmiyorum abazalık derecesini ama normalde yakışıklı bir adam yani ihtiyacı olacağını sanmayacağım biri ama olabilir de
Cevap sahibi+1 yılyakışıklı olmak demek seks yapıcağı anlamına gelmez bırılerını sırf bu yüzden bulmaya yetmez. bulsa bıle senle yıne yapar. hayatında bırılerının olması ya da sexe aç olmaması senınle seks yapmasına engel değil bıde sen bu konuda ıyı cevap verıyorsan.
başka bırıyle sanal seks yaptınmı. belkı bı başkasıda olsa acaba ona bu kadar yoğun olurmusun. şu an eksıklerın var oda dolduruyor gıbı ama bı başkası daha olsa acaba o senın kafanda ne kadar olcak bunu düşündünmü hıç
Cevap sahibi+1 yılsanldakı fotonu felan gördü sanırım yanı tel numaran varsa görünüşünüde bılıyor. aynı şehırdemısınız
Soran+1 yılgördü tabi kamerada da aynı şehirdeyiz ikimizinde realde arkadaşı olan biri sayesinde ben tanıdım onu ama realde hiç karşılaşamadığımızdan sanaldan tanıdım
Cevap sahibi+1 yılıstesenız reelde görüşürsünüz
Soran+1 yıltabi görüşebiliriz bana bağlı ben sırf ileri boyuta taşınmasın diye istemiyorumda sanaldaki bilmiyor tabi :D
Soran+1 yılyani onu hem beğenip ilişkimiz olsun istiyorum sevgili anlamında hemde cinsel başlayan bişey ona zor döner diye düşünüyorum oda aslında sevgili olmak istediğini dile getiriyor fakat inanmadığımdan görüşmüyorum ve görüşürsem şu an ki anlar aram bozulur diye de göze alamıyorum yani cinsel boyutu da aştı durum ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılonun amacı seks ama sen sanalda tamam reelde sevgılı düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılıkısı bı arad devam etmeyı düşünüyormusun
Soran+1 yılöyle de nereye kadar bir yerde patlarım onun amacı seks de şuanki ilişkimde ciddi değil açıkçası fazla sevgilimin psikolojik çok sorunu var. diğerinin amacının seks olduğunu ben bilmeme rağmen o bunu kabul etmiyor düşüncesini öğrenmek için fuckbuddy olalım diyorum onu kabul etmiyor yani sevgili olmak istiyor bu durumda üzülen ben olcam. ikisini bir arada ne kadar devam ettiririm bilmiyorum zaten iletişim kurarken bile yakalanma korkusu var bikere yakalandım zor affettirdim kendimi görüşmesine görüşürüm de bu sürekli hale gelince sevgilim muhakak anlayacak ayrıca diğerinin amacının seks olduğunu bilmeme rağmen o ilgilendikçe ben hoşlanıyorum oda bağlanmamı istiyor
Cevap sahibi+1 yılBaskasi ile seks yaptinmi bunlar disinda
Cevap sahibi+1 yılYakalnmus olmnda kotu. Nereye kadar boylr devam edicksin. Etsen bile bazi onlmler alman gerek
Soran+1 yılne gibi önlemler. bunlar dışında tabi yaşadğım oldu sevgilim varken mi soruyorsun orayı anlamadm
Cevap sahibi+1 yılsevgılın varken yokken.
eğer bı müddet ıkısıyle devam edıceksen ıletışım konusuna dıkkat etmelısın belkı 2 hat kullanmalısın ki en mantıklısı bu
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç çalışıyormusun okuyormusun?
niyet bile aldatmaya girer.
10 Yorumla
+1 yılsevgilinleneden konuşmuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılarada konuşuyoruz cinsellik de yaşıyoruz normalde sanal değil tabi ama uzak davranıyor yani bir yakın bir uzak bazen cinsel anlamda da düzenli olduğunu ara verelim cinselliğe falan diyor bana çok saçma geliyor ilgide aynı düzeyde bir ilgili bir ilgisiz ayrılmak istiyorum ayrılmıyor da
- +1 yıl
hmm saçmaymışcidden. isteyen taraf kadınken her daim doyurmaya odaklanmak gerek halbuki. ayrılmak istememesi ve zorlaması da saçma. senin gibi hatunu bulamaz o
Soran+1 yıldoğru diyorsun kendide bunu bildiğinden bırakmıyor belki bak o kadar mesafe koyuyor cinsel ve duygusal anlamda arada özlediğimi belirtsemde diretmiyorum maddi manevi o kadar şey yaptımki ilişki sürsün diye bir erkek ne yapması gerekiyorsa bayan olarak yaptım hem cinsel hem duygusal hayatımız için ve bunun farkında bazen kendini mahçup hissediyor
- +1 yıl
ama iştehissetmemesi için yapması gereken seni daha fazla tatmin etmek olmalı. böyle hatun bir kere çıkar karşısına. bunun farkına varmalı. hem duygusal olarak dayogunmuşsun zaten daha ne
+1 yılBı da aldatma değilse hangisi aldatma acep..
10 Yorumla
+1 yılYok canım ne münasebet 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsayılmaz sanaldan çok pişs oral yaparım
47 Yorumla- +1 yıl
güldürdün 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
yalannn
Cevap sahibi+1 yıltabikide yalan ironi yapıyoruz şurda sanaldan seks yapan ezikler dislemesin hemen
- +1 yıl
:) :) :)
- +1 yıl
senin ironi anlayışına tukureyim
Cevap sahibi+1 yıls. ktir lan beyinsiz keko abaza gibi doluşmuşsunuz @uzunDINAMIT
- +1 yıl
Keko nedir ya?
+1 yılheralde yani düşüncen bile aldatma
10 Yorumla
+1 yılyok ya ne aldatması kim bilecek
11 Yorumla- +1 yıl
Seviyo musun sanal
Hakim sorar degdimi bari diye :D
00 Yorumla
+1 yılsreklı bırını belırle onla yap bence
02 Yorumla
Soran+1 yılgüven açısından mı şu an ki realde de görüşmek istiyor çünkü arkadaşımın arkadaşı ama klasik sevgili olalım takılalım muhabbeti fuckbuddy değil yani en azından fuckbuddy gibi düşünsede açıkça dile getirmiyor ve sevgilim olduğunu bilmiyor
- +1 yıl
tanıdıgın bırıyle yapman kotu olmus ama aynen guven acısından
sevgilin varsa sanali napcan?
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle yaşıyoruz ama artık hem cinsel hem duygusal anlamda ilgisiz ayrılıyorum ayrılmıyor başkası ilgili olunca hoşuma gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. fiili olarak yoksa abartma
01 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanıyorum yani bu durumu kesmezsem fiili de olacak gibi
+1 yılyok canım sadakatte zirve yapmış olusun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinde baska kizla yapsin. aldatma olmuyosa
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide yapıyor bilemeyizki
Evet
30 Yorumla
+1 yılYok yok bişey olmaz devam et sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanaldakiyle sadece sanaldaysa rahat ol :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılAdi bir insan olursun
00 Yorumla
+1 yılYani sonucta birseyler paylasiliyor
00 Yorumla
+1 yılSayılmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Bu yaşa gelmişsin öğrenemedinmi...
00 YorumlaBilemedim şu an :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. ee yani :D
10 Yorumla
+1 yılYap icindeki fahiseyi serbest birak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet başka birini düşünüp yaparsan tabi
00 Yorumla
+1 yılbilemedim şimdi.. :(
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım sevglin seni tatmin edemiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılediyor da araya mesafe koyuyor hem cinsel hem duygusal anlamda ayrılmak da istemiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklısın. Biz erkek sevdiğiyle arasına mesafe koyarsa başkasına fırsat vermiş olur. İnsan sevdiği kızla hele hele cinsel konuda duygusal konuda mesafe koyar mı hiç. Neden senin gibi birisi bana denk gelmez ki
Soran+1 yılbaşkası mı var diye şüpheleniyorum aslında ama bende onu real de de sırf bu yüzden aldattım o yüzden artık rahat bıraktım ona çok bağlı olmamam için böyle yapıyormuş başkası olunca da kıskanıyor tabi bazende düşünüyorum acaba rahat bıraktığım halde bişey yapıyor mu diye mi böyle yapıyor yoksa umursamadığından mı diye vicdanım rahat oluyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmiyor. Sevse asla başkasına bakmaz bile. Seven bir erkek asla başkasına bakmayı bile düşünmez. Vicdanı elvermez. iççnde varsa sen onu Ne kdar sıksan bile yine yapar. Seviyorsa sen onu yüz tane kadının içine atsan da gözü senden başkasını görmez. Seni sevene sana ilgi gösterene değer ver. yol ver gitsin. Asla kimse iççn kendini üzme. Eğer seni istemediği halde hala onun Peşinden koşarsan onun gözünde basitleşir küçülürsün
Soran+1 yılo kendi çok açık herşeyi söylüyor konuştuğunu düşündüğünü herşeyi ama ben hiç bişey söylemiyorum ona yani ne kimle konuştuğumu ne düşündüğümü falan bu yüzdende arada vicdan yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç vicdan yapma. Sende hiç suç yok. Sende ona söyle. Bir erkek bir kızla ilgilenmiyorsa kız başkasına bakarsa bile suç erkeğindir.
çık bişey olmaz benle olursa hiç bişey olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılSanmam
10 YorumlaFark var mı sence
10 Yorumla
+1 yılSayiliyor tabi.
00 Yorumla
+1 yılyapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbette
00 Yorumlabilemedim şimdi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyokk ya