Cinsel Yaşam Sevgilim varken başka biri ile cinsellik yaşıyorum, aldatmış mı oluyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Aldatmış mı oluyorum şimdi ben? Sevgilim varken başka biri ile cinsellik yaşıyorum, aldatmış mı oluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Hayirr degisikk lik yapmis oliyosunn peki sevgilinlede yapiyonmi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet yapıyorum Yorumla 34fnry 1 yıl Guzelmiss degisik takmak da hos oluyodurr aradaa Yorumla 34fnry 1 yıl Surekli farklimi oluyor pekii yoksaa sevgilinden aonraki kisi 2 si arasindami Yorumla Soran 1 yıl Yok aynı kişi Yorumla 34fnry 1 yıl Guzel sevgilin anlamiyor dimii 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Yok bana çok güvenir Yorumla 34fnry 1 yıl Anladimm ama zevkli geliyorr dimii ikisiyle de yapmakk evli olsanda devam edermisin Yorumla 34fnry 1 yıl Vazgecemezsinn gibii hosuna gidiyorr Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgiline haber vermiyorsan sayilir. Bence on da haber ver. İçin rahat etsin. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yok sevgilini daha değerli hale getirmiş oluyorsun 🙂↔️ 0 0 Yorumla
asdasdas285 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl yok, ne münasebet :Ddarısı senin başına gelir umarım 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. 👍🤣🤣İhtiyaç giderme diyelim hiç aldatma olur mu. Sevgilin seni kıskanırsa aldatma olur 0 0 Yorumla
Levent33_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu Troll soru değilse bende hiç bişey bilmiyorum aq )))))) 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne kadar iyi niyetli insanlar var şu hayatta 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Yok Ya sevap işliyorsun (!) biraz düşünsen doğru cevap bulacak gibisin ha gayret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ben de böyle kaçamak seven kadınlarla ilişki yaşamayı çok seviyorum 🥵😍 0 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Bunu cidden soracak kadar neyse bir şey demicem 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Paylaşmak güzeldir 😉 5 1 Yorumla kpssvet 1 yıl Vayyy evet hayat paylaşınca güzel Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yok canım ne alakası var aldatmak böyle bir şey mi 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok ne alaka ne aldatması. Sende IQ yok mu 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yani aldatmanın alası 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok canım onu nereden çıkardın 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Yok canım alışveriş oluyor 0 0 Yorumla
1Korayss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Sevgilinle neden yapmıyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Onunla da yapıyorum Yorumla 1Korayss 1 yıl Doyumsuzdur demek Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. E yani 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yo ne aldatması 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayirr degisikk lik yapmis oliyosunn peki sevgilinlede yapiyonmi
Evet yapıyorum
Guzelmiss degisik takmak da hos oluyodurr aradaa
Surekli farklimi oluyor pekii yoksaa sevgilinden aonraki kisi 2 si arasindami
Yok aynı kişi
Guzel sevgilin anlamiyor dimii 🙂
Yok bana çok güvenir
Anladimm ama zevkli geliyorr dimii ikisiyle de yapmakk evli olsanda devam edermisin
Vazgecemezsinn gibii hosuna gidiyorr
Sevgiline haber vermiyorsan sayilir. Bence on da haber ver. İçin rahat etsin.
Yok sevgilini daha değerli hale getirmiş oluyorsun 🙂↔️
yok, ne münasebet :D
darısı senin başına gelir umarım
👍🤣🤣
İhtiyaç giderme diyelim hiç aldatma olur mu.
Sevgilin seni kıskanırsa aldatma olur
Bu Troll soru değilse bende hiç bişey bilmiyorum aq ))))))
Ne kadar iyi niyetli insanlar var şu hayatta
Yok Ya sevap işliyorsun (!) biraz düşünsen doğru cevap bulacak gibisin ha gayret
ben de böyle kaçamak seven kadınlarla ilişki yaşamayı çok seviyorum 🥵😍
Yok canım ne aldatması, paylaşımlı ilişki yaşıyorsun sen.
Bunu cidden soracak kadar neyse bir şey demicem
Yok canım ne aldatması
Paylaşmak güzeldir 😉
Vayyy evet hayat paylaşınca güzel
Yok canım ne alakası var aldatmak böyle bir şey mi
Yok ne alaka ne aldatması. Sende IQ yok mu
yani aldatmanın alası
Hayır canım ne alakası var sen de
Öyle aldatma mı olur kendini suçlama
Nerden buluyon kız bu kdr herifi
Yok canım onu nereden çıkardın
Yok canım alışveriş oluyor