Evliyim, karşıma evli birisi çıktı. Bu ilgi beni kendine çekiyor, ne yapmalıyım?

Evli ve çocuk sahibi bir anneyim. Kavgamız vb yok. Rutin birbirimizden kopuk bir ilişkimiz var. 1 ay önce biri çıktı karşıma. Evli ve 2 çocuğu var. Ve 1 aydır peşimde. Derdi seks vb değil. Evindeki rutinden sıkılmış. Yaşadığı hoşlantı ve heyecan onu mutlu etmiş durumda. Ve günler geçtikçe ilgisi hoşuma gitmeye başladı. Kartları açık oynuyorum. sürekli biz evliyiz bu iş çok yanlış diye. Ben seninle sohbet etmekten sesini duymaktan vakit geçirmekten mutlu oluyorum. Düşün ki derdimi anlatmaya ihtiyacım var diyor. En kötüsü bu ilgi beni çok fena kendisine çekiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Güncellemeler
+1 yıl
Evet hepiniz haklısınız. Bu durum hiç etik ve terbiyeli bir davranış değil. Evimde huzursuzluk bile yokken üstelik. Evet kocam ilgisiz. Ve bu hisleri unutalı çok olmuş. Tekrar hissetmek, ilgi görmek güzel ve keyifli. Hiç biriniz inanmasanızda gerçekten bir damla bile cinsellik geçmedi aklımdan. Sadece kalp çarpıntısı, telefon beklemek vb bunlar güzel şeyler.
Burada yargılayan tüm erkekler ki çoğunuz evlisiniz, hepiniz burada kadınlara yazıyorsunuz 😉
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz haklı çıktınız. Görüşmenin 2. Seferinde cinsellik istedi. Yol yakınken vazgeçtik zaten normal olanı da bu idi
Evliyim, karşıma evli birisi çıktı. Bu ilgi beni kendine çekiyor, ne yapmalıyım?