Bastan anlatsam biraz uzun olacak kimse okumayacak o yuzden kisaca anlatmaya calisayim. Ben 3 senedir evliyim 27 yasindayim kocamla sevdigim icin evlendim onun da beni sevdigine inaniyordum belki seviyordur ama bende guvensizlik ya da onun gibi birseyden dolayi soguma oldu. guzel bir kadin geciyor onumuzden vay be gordun mu ne guzel kadin diyor ve gozunu kipirdatmadan izliyor sonra bisey yokmus gibi bana tekrar bakiyor. kiyaslama yapmam kendimle ilgili mutevazi biriyim ama kendime cok bakarim genel olarak. ama karsimdaki bu sekilde davrandiginda benim tum moralim bozuluyor sık sık degil ama arada bir yapıyor bunu ve sinirleniyorum sonra da sogumaya basladım artık eskisi gibi sevgim kalmadı. Normalde yanlıs buldugum bir sey hissediyorum is yerindeki bir arkadasımdan hoslanmaya basladım Bu sekilde mutlu degilim ayrılsam sanki dısarıdan sebepsiz gibi duracak ayrılmasam yanlıs seyler yapmak istemiyorum ne yapıcam
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle ayıp etmiş eşin. Tamam ayrılsan ne değişecek onu düşünelim. Muhtemelen yeni bulduğun birisi de belli bir zaman sonra böyle olacaktır. Tek farkı , eşin gibi açık sözlümü desem öküzlük mü desem bilemedim şimdi ama bu hislerini sana söylemeyecektir ama aynı şeyleri O da yaşayacaktır. Yani kıza bak ne güzel olayı. Herneyse, yapcak bişi yok. Eğer bir hata yaparsa ya da yapıyorsada günahı kendi boynuna... Erkek içinde , bayan içinde aynı kural geçerli ; dünyanın en yakışıklısı , en güzeli dahi olsanız belli bir zamandan sonra partnerin seni yüzde yüz çözünce bir esprinin kalmaması. İşte geriye o zaman sevgi kalıyor. Aşk gelip geçici...
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten baska bir kadını begenmesinde sıkıntı yok insan begenebilir ben de baska erkekleri cekici buluyorum bu dogal birsey ama gozumu dikip yanımdakinş rahatsız edecek sekilde bakmıyorum ya da bir sey söylemiyorum
- +1 yıl
Aynen işte. Bende öyleyim kendimden biliyorum. Hiç lüzumu yok insanları rahatsız etmenin. Hadi onu geçtim birde nasıl söyler bu olayı anlamıyorum. Bu ne pişkinlik. Dışardaki bayana yorum yapması saçma. Evde televizyonda görse ve dese ne kadar hoş bir bayan falan bir derece anlaşılır ama sanane dışardaki insanlardan hellaaammm. Anyway, her ne kadar hiç bişi olmayacaksada zihinsel aldatmaların önüne hala geçilmiş durumda değil. Sonuçta herkes herkesi aldatıyor ne yazıkki. Bunu illa fiziksel bir birlikteliğe bağlamaya gerek yok.
Soran+1 yılevet ama benim buna tahammulum yok zaten artık sogudum ne yapsa eskisi gibi hissetmem
- +1 yıl
Ne diyeyim. Evliliğe karışılmaz esasında. Birinden kaçsan başkasında da aynı şeyi yaşamayacağın ne malum. Sonuçta yeni bir sevgilinde olsa heteroseksüel isen o kişide erkek olacak ve büyük ihtimalle durum aynı. Mükemmel moral bozuyorum dimi :). Valla şu dünyada en önemli şey kendini itikata vermediyse , zamandır. Bir daha geri gelmiyor. Hakkında hayırlısı. Kenidini nasıl mutlu ve huzurlu hissedeceksen öyle yaşa. En mantıklı kararı yine sen vereceksin. Biz burada ne desek boş sanırım...
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilikte öncelik " sevgide " sanılır. Oysa öncelik saygıdadır.
Eşinin davranışı tek kelime ile saygısızlık. Saygının olmadığı birliktelikler artık sevgide üretemez.
Dolayısı ile seninde özetlediğin gibi bundan sonrası farklı arayışlara neden olabilir.
Bu gerçeklerle bir evliliğin yürümesi de bence pek mümkün görünmüyor.
Güven kaybı yaşandıktan sonra her şey kusur gibi görünecektir.
Sanırım en mantıklısı yeni hayatlar için çareler üretmek gerekecek gibi görünüyor..10 Yorumla
+1 yılBence gayet normal etkilenmen. Kocanin yaptigi cok yanlis cunku... Sadece etkilenmekle kalman gerek. Esinle de bu tavrini konusmali ve incindigini, kendisinden uzaklastigini acikca soyle.
24 Yorumla
Soran+1 yılkonusmayacagım
- +1 yıl
O halde cekmeye devam et. Digerinden hoslanmana bahane ariyorsun o zaman. Esler arasinda bu tur konusmalar olmalidir, yapamayacaksan sikayet de etme.
Soran+1 yılbu saygısızlık ben gosterecegi saygıyı degistiremem bu onun icindeki birsey
- +1 yıl
Evlilik demek basli basina bir degisiklik demektir. Aranizda sogukluk olusmaya devam edecek eger iletisime kapatirsan kendini.
+1 yılsevgiden önce saygısı kalmamış sana ne kdar etrafındakileri beğensede senin yanında çok güzel demesi yanlış. saygısını yitiren insandan iç birşey beklenmez
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
61Cevap
+1 yıllütfen biraz daha sabırlı ol erkeklerin çogunda bu durum olabiliyor hemen gönlünü birini kaptırma , sadece onu gözlemle , yoksa o hoşlandıgın kişininde belki bilmedigin degişik huyları çıkacak eşinin bu yaptıgı ceviz kagunu doldurmuyacak şey sem büyüklük yap ve sabır et. boş ver yuvanı yıkma abicim , allah korusun seni
13 Yorumla
Soran+1 yılherkesde bu durum oluyor zaten ben de etrafa bakıyorum ekici biri gordugumde ama gozumu dikip rahatsız edecek sekilde bakmıyorum ya da yanımdakine duyuracak sekilde birsey demiyorum sadece bakıp kafamı ceviriyorum o da baskasıı cekici bulabilir ama bunu bana dile getirmesi cok saygısızca ve yanındaki kucuk dusurucu bir hareket
- +1 yıl
Sizin bu sorunuzdan sonra aradan baya bir zaman gecti. degisen hic bisey olmadimi sizde ya da esinizde
Soran+1 yılözel birsey yapmadı ama ben sogudum bundan sonra yapacagı ne olursa ona karsı icimde iyi birsey hissetmiyorum
+1 yılArkadaşım ya da abla diyim yaşca büyüksün özelden mesaj atarsan sana yardımcı olabilirim yanlış bişey yapmanı tavsiye etmem ben de şart değilim bunuda yanlış anlama herhangi biriyle konuşup fikir almalısın bu ayıp bişey değil bir akıl hocası yani fatih sultan mehmetin akşemseddini gibi yol gösterecek bir arkadaş edin kendine yanlış yapmadan hayatını yoluna sokmak istiyosan
10 YorumlaSenin yanında o hareketi davranışı yapması büyük bir yanlış hata... Başka birinden herzamann hoşlanabilir begenebilirsin oluyor hep böyle şeylerr gercekten bu elde olan bişey degil gözler görür beğenir kalp isteyebilir arzulayabilirsin bunlar elde olmadan gelişen şeyler
10 Yorumlaonun yaptığı serfsızlık.. senın yaptığın daha buyuk olacak yaparsan.. yarışa gırme bence.. esınden artık soğumuşsan ve başka bır yol kalmamışsa ayrıl dıledıgını yap.. o kışı ıle yattıktan bes dakıka sonra dıyeceksınkı degmezmıs bu serefsızlıge bulandığıma:((
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bendeki intikamdan cok artık soguma sogudum ve yanlıs birsey de yapmak istemiyorum insanlara da buoyle bir sebep gostermem cok sacma gelecek
+1 yılsoğuman gayet doğal bak önce otur bir kocanla konuş böyle böyle yaptığından sevgim azaldı de he eğer kendini düzeltmiyorsa olmuyorsa boşan hayatına bak kendini yıpratma
22 Yorumla
Soran+1 yılHersey icin cok üseniyorum ama birsey yapmadan da duramıyıcam
- +1 yıl
konuş bence evlilik bu sonuçta senin için zor olur insanlar ailen arkadaşların hayat şartları
Kalbinin sesini dinle, yapacağın bir şey bile en büyük hataya sebebiyet olabilir ama şunu söylemek lazım ; Eğer o adam ile mutlu değilsen, güvenemiyorsan zaten o ilişki hiç bir yere varamaz. Varmayacaktır da, hayatınız boyunca mutsuz olacaksınız, ama karar senin, ayrılıklar zordur, eğer ayrılırsan ve diğer sevdiğim adama gidersen buda adını kirletmene neden olabilir.
En iyisi eşin ile ciddi bir şekilde bu konuyu konuş, belirli anlaşmalar yapın ve sonra kararı verin...00 Yorumlainsanı boşluğa itebiliyorlar öyle davranarak duygusal boşluktasın
18 Yorumla
Soran+1 yılevli gibi hissetmiyorum
Soran+1 yılsogudum ondan artık onunla bir iliskim var gibi hissetmiyorum
Soran+1 yılne yazmak istiyorsan burada yazabilirsin
Soran+1 yıleee
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Eşinin böyle davranmasi hatalı sen varken başka kadınlara bakması beğenmesi seni kücük düşürücü bir durum sevgisi yok gibi seven erkek eşinden başkasına bakmaz eşin mutlu eder doğal olarak senin de mutsuz olduğun anda seninde birini hoslanman normal canım ilgi sevgi beklersin
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes ister kimse kaldıramaz bunu
+1 yılAma yani senin yanında nasıl yapabilir yaa öküze bak
Cesaret buluyor demekki14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cesaret
- +1 yıl
Sessiz kalıyorsun ya da yeteri kadar tepki göstermiyorsun
En kötü ihtimal ise sana saygısı yok
Soran+1 yılSessiz kalıyorum cünkü sütekli tartısma cıkarmak istemiyorum soguk davranıyorum anlamaması icin esek olması gerek
- +1 yıl
Anlıyordur tabi de
Hani argo tabirle skine takmıyor yani nasıl olsa yine benim yine benim gözüyle bakıyor sana
Cocugunuz yoksa ayril cocuk olunca imkansiz olur bu. madem sogudun daha fazla katlanma. cunki yanlis seyler yapabilirsin.
20 Yorumlaİste bu kadinin gelecegi goremediginin bir ayinesi. Akilli, o adam kocani kendisi icin biraktigini gordugu an onu da bırakabileceğini düşünerek seni sadece tatmin icin kullanip, zamani geldiğinde cop kutusu atacak.
Hic mi beyin yok sizde, dusunmez misiniz bunlari?16 Yorumla
Soran+1 yılHayal mı görüyorsun birisi icin kılımı kılırdatmam ben
Soran+1 yılKendim yazdıgıma göre okuyarak yazdım kocamdan vazgececeksem bunu biri icin yapmam
- +1 yıl
Bende diyorum ki, vazgecme adami egit. Belki bugun olmasa da yarin iki sebepten mutlu olursun. Ya esin adamakilli biri olur ve seni mutlu eder. Ya da sen elinden geleni yapmis oldugunun vicdani mutluluğunu yasarsin.
Bak kucugum. İnsan tanimak kolay degil. Yasima gelince daha iyi anlayacaksın. Oyle iti kopugu var ki, bu adami kaybettigine uzulebilirsin. Basimdan bir evlilik gecti. Bosanan kadındı, istemeyen bendim. Beni dinlemedi, boşandı. Yillar sonra pisman oldu ve 3 senedir kapinda kopegim olayim diyor. Basit biri de degil, okumus kültürü biri. Bense artik onu istemiyorum. Erkek boyle bir varlik, kaybedersen bulamayabilirsin ama istedigin gibi eğilebilirsin. Ayarlarini degistir, bu cok kolay. Yardim istiyorsan tavsiye verebilirim.
Soran+1 yılsebep neydi peki sizde onemli olan bu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnce esinle konus. Tavirlarindan dolayi ondan soğuduğunu anlat.. Belki kendine ceki duzen verir.
Ama bir anlık heves icin kendine o kotulugu yapma..
Artik yapamam sevmiyorum diyosanda ayrilmalisin.20 Yorumlaaslında sana bu konuda tavsiye veremeyiz. sadece bir tahminde bulunabilirim. içindeki duygular bu noktaya geldiyse geri dönmezsin artık. sonuna kadar gidersin.
00 YorumlaSen zaten iş yerindeki çocuktan hoşlanmışsın kendine mazeret bahane felan arıyorsun , vicdanını dindirecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılduygusal olarak hoslanma degil
+1 yılKocam başkasının gö. tüne bakıyor diye ondan soğudum diyorsun. Hemde iş yerimdeki erkekten hoşlandım diyorsun. Bu ne diye bu ne lahana turşusu?
01 Yorumla
Soran+1 yılbakabilir ben de bakıyorum ve herkes bakar karşı cins her zaman ilgi ceker ama sadece bu kadarla kalmalı. ben onun bu tavrı yuzunden ondan sogudum cok ciddi bir sekilde artık umursamıyorum ona karsı iciimde iyi birsey yok. beni bu dusunceye iten zaten kendisi uzun sure boyle olması beni tiksindirdi kendinden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana birşey demek istiyorum 27 yaşındasın ben de 22 yaşındayım sana birşey diyeyim mi sadece başkasına bakıyor o kişi benim hayatım daha beter bem soğudum oda biliyor ama ben öyle kötü ki durumum anlatamam eşin çok ayıp ediyor ama senin ama bir güm ayrıldığın da seni kullanmak isteyen çok ama çok olcak herkes bir vahat verip yarıda bırakacak kanmam deme erkekler kandırır bir gün dul olduğunda anlarsın peşinde pervane olan çok olur sen de bir sebep bende 10 sebep var
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ici-vesma ben bunlarım çoğunu ve em zor olanını yaşıyorum ama yinede yuva ha deyince yıkılmıyor bukadr basit değil benim yerinde şimdiyr kadar boşamış olurlar da işte
Soran+1 yılKandırmaktan kasıt birseyler yasamaksa buna kandırılmak denmez iki tarafta istiyor diye yapılır ama konum zaten o degil ben biri icin bosanmam mutsuz olfugum icin bosanırım
Cevap sahibi+1 yılKendin için yapman en güzel hayatına yeniden en güzel şekilde başlaya bilirsin zor olsada. Ama bazen o şeyler okadar bizleri zorlarki neyapcağını bilemessin hep canın yanar üzülürsün ama düzelsin diye beklersin olmuyor düzelmiyor demi
Soran+1 yılmalesef
Onun yaptığı 1, senin yaptığın veya yapacağın 2.
Tencere kapak muhabbeti.
Bulmuşsunuz birbirinizi, bırakmayın derim.00 Yorumladenemeye kalkma derim boşanırsan ne yaparsan yap , tarağın tarraktan farkı olmadığını göreceksin denersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizi korkutmayın evlenmekten.. Hoşlanmıcaksın, başkasını görmüceksin.. Senin bir ailen var ve o aileyi aile yapan sensin.. Bunu her zaman düşün böyle şeyler yaşamazsın..
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkutan kadınlar mı? Benim ne düsündügümün sebebi ne diye düsündün mü?
Cevap sahibi+1 yılDüşündüm tabii ki kendince haklı sebeğplerin olabilir ama yine de çocukların var ve o kadar yılını paylaştığın eşin var.. Bu yüzden ailen için eşini değiştirebilirsin, dışarıya gözünü de gönlünü de fıtratını da kapatman gerekiyor.. Aldatan erkek de çok evet ama evli kadınların aldatması çok daha ağır.. Çünkü erkekler günübirlik aldatır genelde kadınlar ilişki tarzında aldatır.. Ben aldatmam, aldatılmayı da bekletmem.. Böyle örnekler beni korkutuyor açıkçası..
Soran+1 yılgünübirlik aldatmakla uzun sureli aldatmanın arasında tek bir fark bile yok, hisleri diyorsan kendini kandırıyorsun sonucta baskasına dokundu mu dokundu ben buna bakarım. ben de aldatmak istemiyorum ama bu adam beni kendinden cok soguttu ben de eskisi olalım isterdim ama dusununce o artık ne yapsa ben bastaki gibi dusunemem ona karsı bu elimde olan birey degil
Cevap sahibi+1 yılbütün olanları, bütün ondan soğumanı sağlayan şeyleri oturup medenice ve aklı selim insanlar gibi konuşursanız herşey hallolur ve yoluna girer bence..
Böyle bir sebepten soğumak ve ayrılmayı düşünmek çok saçma. Üstelik sen daha fenasını yapıp iş yerindeki çocuk hakkında daha kötüsünü düşünürken. İş yerindeki adamın haberi var mı ona olan ilginden?
06 Yorumla
Soran+1 yılona olan ilgim sevgi degil
Soran+1 yılbu kadar özelimi hic anlatmadım ama zaten gizliyim durum şu kocamla cinselliği artık isteyerek yapmıyorum cunku bu tavırları ona karsı tum iyi dusuncelerimi bitirdi onun icin baska kisileri dusunerek yapıyorum zaten. yaptıgım seyi istedigim kisiyle yapmak istiyorum ama yapmamam daha dogru bunun da farkındayım sadece dusundugum kisi o ama ona karsı duygusal birsey hissetmiyorum sadece arkadasız.
Soran+1 yılYok demek istemiyorum ama dusuncelerimi degistiremiyorum sadece. Sorunum bu. Gayet normal diyorsunuz da herkes oyle karsılamıyor
- +1 yıl
Ben normal demedim canım. İstekli olman normal ama bunu gerçeğe dökmen pek doğru ve normal bir durum değil ama insan arzularını her zaman dizginleyemiyor. Aklına koyduysan o adamı elde edeceksin demektir, belki sonrasında pişmanlık yaşarsın orası ayrı ama onun tadına mutlaka bakarsın :)
Adam seni kıskandırmaya çalışmış ne kasar kötüsünüz ya aldatmak o kadar kolay mı sen zaten aldatmayı kafana koymuşsun adama yazık sonradan pişman olacağın şeyler yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılkıskandırmak mı? buna nasıl emin olabilirsin yanında olan benim
Çocuğu yoksa ve gerçekten ilişkileri kötüden beterse boşan.
10 YorumlaBaşka birinden hoşlanıyorum derken sadece duygusal anlamdamı yoksa cinsel biriktelik filan düşünüyomusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılduygusal degil
+1 yılBeyinde bitmişse ki öyle olmuş bedende taşımanın anlamı yok. En azından vicdan muhasebesi yap
10 YorumlaCinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. Onu sevmemen zaten bir sebeb bence yanlış birsey yapmaktansa boşanmaya tercih edebilirsin tanı bu karakter ve kişilik meselesi insan kendine yakistirdiği şeyi yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama dısarıdan öyle durmuyor
Soran+1 yılbiliyorum ama zaten kendimi evli gibi hissetmiyorum sana su kadarını soyleyeyim mi beni aldatsa uzulmem o kadar sevmiyorum.
+1 yılsana bişey diyeyim ayrılsan bile ilerde yine bu yenisi ile ilgili de soğumaya neden olacak bir durum çıkar ortaya herkesin bir artısı ve eksisi vardır. Biraz işyerindeki ile ilerlet işleri bakalım farklı heyecan seni mutlu edecek ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyenisi olmayacak
+1 yılyaşın 18 yazıyor abicim orada 27 yaşındayım demişsin büyüyünce geçer :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCünkü 27yim
- +1 yıl
:D :D :D
bir şeylerin eksikliğini başka bir yönde tamamlamaya çalışıyorsun
10 YorumlaÖyle adamdan soguman normal ama kesinlikle aldatma sen ondan daha karaktersiz duruma düşersin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cözecegimi bilmiyorum
Soran+1 yılkonusmayacagım benim dememle olacak sey degil ufacık cocuklar daha buyuk seyler dusunurken bunun onundekini cozememesi tuhaf
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik kategorisinde sorduğuna göre iş arkadaşından cinsel olarak etkileniyorsun. bence kendini olan güvenini tekrar kazanmak için kendini bir erkekle ispatlamak istiyorsun, özel olduğunu hissetmek ve dişiliğini kanıtlamak istiyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak tek tek bunları dusunmesem de icimden gelen sey senin yazdıgın gibi. yanlıs yapmak istemiyorum ama hala dusunceler kafamın icinde.
Cevap sahibi+1 yılevlilikte erkeğin kadın üzerinde kadının da erkek üzerinde hakları vardır. kocan başka kadınlara bakması ve seni görmezden gelmesi senin hakkını yemesidir. bunu yapamaz. soğumakta haklısın. ayrılık sebebi bile olabilir. kocan sana sırtını dönüyorsa sen ne yapabilirsinki başka. başka erkeklerde flört etmen doğal bir sonuç bence. erkeğin hatası. elindekinin kıymetini bilmezsen aşağlarsan o kadın da bunu yapar elinde olmadan. dünyadaki tek erkek kocan değil bunu sende biliyorsun seninde özellikle ruhsal ihtiyaçların var sevgi ve saygıya ihtiyacın var. seni çantada keklik görüp istediği gibi davranırsa böyle olur işte.
dengeli olmak lazım; kaybetme korkusu her zaman olmalı ama aynı zamanda sonsuz güven de olmalı. kadını her zaman tavlaman gerektiğini bilmen lazım. bunu düşünerek hareket etmeli erkek.
Soran+1 yılçok haklısın. peki ben ne yapmalıyım ayrılmam mı gerek
Cevap sahibi+1 yılsiz evli olmasanız sadece sevgili olsanız zaten şimdiye kadar ayrılırdın anladığım kadarıyla. ama evlilik işleri zorlaştırıyor. bu senin yaşadığın emin ol dünyadaki birçok evlilikte de vardır farklı şekillerde de olsa vardır. zaten bence aldatmaların çoğu da bu yüzden yaşanıyor. evlilik kurumunu yıkmak istemediği için çiftler mutluluğu dışarda arıyor doğal olarak. aslında ayrılmış oluyosun kafaca ama aynı evde yaşıyosun evlilik devam ediyor. az önce de söylediğim gibi evlilik olmasa çoğu evli çift zaten direkt ayrılırlardı.
senin durumunda şunu bil ayrılıp başkasıyla evlensen yine aynı şeyler yaşanabilir. insanoğlunun doğası böyle. ama eşin sana şiddet uyguluyorsa, kötü sözler söyleyip her zaman aşalıyorsa kısacası insan insana bunları yapmaz dediğin şeyler varsa katlanılamayacak şeyler varsa ayrılırsın. o kadar kötü değilse eşinin düzeleceğine inanıyorsan sorunlarınızı paylaşabiliyorsanız ayrılma. ama kocan seni kafasından tamamen sildiyse yapabileceğin bişey yok bence.
Cevap sahibi+1 yılburcun neydi merak ettim
Soran+1 yılsevgili olsam kesinlikle bir saniye düşünmezdim. ayrılırsam büyük ihtimalle tekrar evlenmeyi düşünmem. bana karşı başka birşeyi yok ama ben onun varlığına katlanamıyorum artık evde keske olmasa diyorum bu insanın gururunu kıran birsey ve ne yapsa duzelmeyecek. yani kendini duzeltse de ben artık ona karsı iyi birsey dusunmuyorum onun beni silip silmedigini bilemem.
Cevap sahibi+1 yılböyle durumlarda şunu test etmek lazım bir süre ayrı yaşasanız mesela 3 ay kadar o dönemde ikinizde farklı düşünebilirsiniz. şu an aynı evde yaşamak zorunda olmanın getirdiği bir sıkıntı var. ayrılma kararı vermeden bir süre ayrı yaşamakta fayda var. bu sürenin sonunda yine aynı düşünüyosan ayrılırsın. bence lazım olan şey bu. ama mümkün değil gibi. burcunu sormuştum?
Soran+1 yılBaşak burcuyum. Bu dediğini yaparsam ben yanlış birşey yapabilirim.
Cevap sahibi+1 yılmesaj atarmısın burdan çok uzun oldu ordan yazayım
aklını başına al.. adam tamam bir öküzlük yapma durumu var ama bu senin iş arkadaşın altına yatmanı haklı kılmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum sorun da burada bu işi çözemiyorum
Soran+1 yılonunla birsey halledilmez
Onu bunu bilmemde eğer aldatacaksan ayrıl ne yapıyorsan yap tamam eşin odunmuş ama bu onu aldatma hakkı vermez sana
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmamak icin duruyorum
git yat diycem ama olmaz aldatmak şerefsizlerin kalleşlerin işi ayrıl istediğinle yat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce konus esinle sonra degisen birsey olmazsa ayril
10 Yorumlabence ataşe elinle dokunma ne sonuç olacak bilmiyosun o yuzden bildiğin yolda yürü
00 Yorumla
+1 yılkızlar bir tek kişi hariç hepinizi cevaplarınızdan dolayı tebrik ederim. gayet olgun ve güzel cevaplar
00 Yorumla
+1 yılçok karışık durum hoşlandığın erkek evli mi bekar mı peki
07 Yorumla
Soran+1 yılbekar
- +1 yıl
aranızdaki yakınlaşma ne kadar
Soran+1 yılarkadaş
- +1 yıl
onun senin bu duygularından haberin var mı
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
uzak dur diyeceğim ama sen bayağı bir etkilenmişe benziyorsun
Soran+1 yılDuygudal olarak degil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliçinden nasıl geliyorsa öyle davran hayat aonlara güzel kadınlara gelince 2çi sınıf
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@KLoNXXX bencilik yapmayın sorulan soruyu iyi okuyun analiz edin ondan sonra bana bu sorunu yazabilirsin
Soran+1 yılNe yapıcagımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılevli olarak bu tarz bir eylemde bulunsan çevrede farklı gözle bakılırsın 27 yaşindasın kimse kusura bakmasın kendine oynaşacak birini bulsun bildiğini kafana yatan neyse onu uygula
oturup eşinle karsilikli bu konuyu konustunmu? bu hareketinden rahatsız oldugunu?
10 Yorumla
+1 yılburadaki yobaz takımına bakarsan seni recm ederler.
02 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu
- +1 yıl
boşver
Gizli Üye(36-45)+1 yılişyeri konusu, kesinlikle yanlış.
Çünkü, ileride sana sıkıntı olabilir, O konuyu kapat
Fakat iyi kalpli güzel birisine benziyorsun, peki neredensin neler yaparısn sen05 Yorumla
Soran+1 yılFikir vermeyeceksen yoruma gerek yok
Cevap sahibi+1 yılOkudugunu anlayamıyor muun, fikir soruyorsun?
Soran+1 yılO konuyu kapatamıyorum bir seneye yakın
Cevap sahibi+1 yılBana trip atacagina, hem ondan uzaklasmis hem farkli arkadaslar edinirsin..
Fazla onyargilisin sen, bence
Soran+1 yılsanmıyorum
- Cinsellik konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılArkadasim bu sorunla alakali ozelden yaz cevap vereyim eger istersen,22 yillik evliyim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş arkadaşına karşı sadece bir sempati ve sevgimi doğuyor yoksa onunla bazı heyecanları yaşamak istiyormusun
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgi yok
Cevap sahibi+1 yılSadece heyecan istiyorsun yani
Soran+1 yılEvli olduğum kişiyi istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılPeki hiç düzelme şansı yok mu bu çok fena bir durum
Soran+1 yılbu dediğim tavırları karın sana karşı yapsa sen ne düşünürdün açıkca söyle? ben kaldıramadım ve sogudum
Cevap sahibi+1 yılEvet çok haklısın ama hata yapmamaya çalış
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılEmin değilsin yani :)
kalbın kevase o zaman senin adama yazık etme bari !
01 Yorumla
Soran+1 yılama o bana edebilir öyle mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılma ona kıskandığını söyle banede bir adama baksam böyle desem olurmu diyebilirsin. ya da seni farklı istyr yatak kıyafetşlritini yenile saçını yenile kğ fizik derdin varsa biraz kendine bak
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir derdim yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen hiç tepki vermiyorsun tepkini ver diyemez bidaha. senin yok belki fakat eşin biraz farklılık istiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılsen eşinden başkasıyla hiç seviştinmi?
Soran+1 yılHayır niye sordun?
Cevap sahibi+1 yılsoru başlığında başkasından etkileniyorum diyorsun. kocan seni seviyor sevdiği için oan bunu paylaşıyor. maksadı seni üzmek değil. seviştim ya da oldu bişeyler deseydin ayrılmak için bahane diyecektim
Soran+1 yılmaksadı beni üzmek degil? söyler misin hangi kadın yanındaki adamın baskasına bakıp onun hakkında yorum yapmasını kaldırabilir? zaten artık umrumda da degil umursamıyorum ne yaptıgını sevgim de kalmadı bu tavırları yuzunden bir erkegin kendini bilmesi gerekir artık biriyle birlikteyse. eger cok daha sinirli biri olsaydım emin ol bu iş boyle olmazdı cok farklı seyler yapardım ben onun gibi kalitesizlik yapmıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de benzer durum yaşadım. Zor birşey ama eşinin yaptığı da şerefsizlik
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten esim diyemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılZaten bitirmişşin her şeyi ileride anlar belki kıymetini
+1 yılAyrılda ne yaparsan yap. Ama evliyken yapma o şerefsizliği!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazen böyle durumları bizde zaman zaman yaşıyoruz ama eldeki en güzeli...
00 Yorumla
+1 yılseninki öküzmüş öyle yağpılırmı ya :(
16 Yorumla
Soran+1 yılöküz degil öküzlerde beyin var
- +1 yıl
son durum ne nasılsın
Soran+1 yılbenim için değişen birşey yok
- +1 yıl
bazen kendı cınslerımden nefret ediyorum.
Soran+1 yılHaksız sayılmazsın yine genele vurmamak lazım
- +1 yıl
aynen genelleme yapmamak lazım ama boyle öküzlerı görup duymak canımı sıkıyor moralımı bozuyo :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş yeri arkadaşı tehlikeli sulardasın mutlu değilsen boşan
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
Sen yakinda yataktasin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim bilecegim is
Aile terapisine gidin derim bir
02 Yorumla
Soran+1 yılİşe yaramaz
o onun karaktersizliğiama sen hata yapma
10 Yorumla
+1 yılsenın ıcıne şeytan gırmıs
02 Yorumla
Soran+1 yılBoş yorumlar yapmayın
- +1 yıl
sız bence ahlaksızsınız
+1 yılEşinle bunu ciddi ciddi konuştunmu?
04 Yorumla
Soran+1 yılKonusmama gerek var mı? Yaptıgı sey normal mi? o bunu dedikten sonra moralimin bozuldugunu görüyodur konusmadan tepki veririm ben
- +1 yıl
yaptığı zaten normal değil hatta saçmalık ama bence eşinle bunu ciddi ciddi konuşup ona zaman tanımalısın ilk olarak. İş yerindeki kişinin sana verebileceği biraz heyecan biraz tutku ama ağırlıklı olarak cinsellik farkındasın değil mi?
Soran+1 yılSanırım ihtiyacım olan bu. Cünkü onla istedigimi yapamıyorum daha dogrusu isteyerek yapmıyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tehlikeli Bu Durum :/
00 YorumlaOzelden bir tavsiye olacak
00 Yorumla
+1 yılGiden gelenı aratır bunu unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılGelen biri yok
+1 yılben san bı fırı verıcem ama uykula tammmı
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
ben sna bısey dıyeyımonu uykula cunku ben bunları orneklı olarak yaşatım bu konularda erkeklerde suc var cok
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
bu konuda ben san hak verıyorum acıkcası sakıncası yoksa mesa yaz oradan konuşalım
+1 yılValla benzer durum var bende de ne olacak halimiz
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin durum?
- +1 yıl
Gizliden cik ya da bana yaZ konusalim :)
- +1 yıl
Bekliyorum yazmadin burdan acik profil ile konusmak istemiyorum
- +1 yıl
Burdan anlatamam mesaj atar misin
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!