Cinsel Yaşam Birini çok arzuluyorum ama evli ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kendime nasıl hakim olmalıyım Güncellemeler1 yıl Ben de biliyorum olmayacağını ama sürekli onu düşünüyorum. Birini çok arzuluyorum ama evli ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Urtlantosx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evli olmasa seninle yapmayacağı anlamına gelmiyor ki 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsellik yasa istersen risk alip duygusal bir sey bekleme 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız ne işin var evli erkekle , yuva yıkanın yuvası olmaz 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlilerden uzak dur birgün başına gelir. Etme bulma dünyası bu.. 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl eğer yaşamak istiyorsan yaşa içinde kalmasın ama sonuçlarınada katlanmak zorundasın. 0 0 Yorumla
hakan332210 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kendini tatmin ederek deneyebilirsin en başarılı olanı budur 0 0 Yorumla
Oxygenlove Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Onun seninle sevismesini sans dokunmasini istiyor musun gercekten 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nerden tanışıyorsun 0 12 Yorumla Professore 1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran 1 yıl 23-42 Yorumla Soran 1 yıl İş yerinden tanışıyoruz Yorumla Professore 1 yıl Ofis ortamı mı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Professore 1 yıl Fiziği mi yoksa duruşu karakteri mi sana çekici geliyor Yorumla Soran 1 yıl Karakteri kesinlikle. Aramızda nedense bi çekim var ondan kaynaklı galiba Yorumla Professore 1 yıl Tipler nasıl Yorumla Soran 1 yıl İkimizde mimarız. O 195 boylarında ben 175 . İkimiz de fitiz. O esmer ben buğday tenliyim Yorumla Professore 1 yıl 😂😂👍 Yorumla Soran 1 yıl Noldu Yorumla Professore 1 yıl Bi şey yok devam Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hepiniz dövücem en sonunda 0 2 Yorumla Çağhan2734 1 yıl İlgi çekmek için yapıyorlar ablası Yorumla Soran 1 yıl @Çağhan2734 ne ilgisi be Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskasini bul amasyada 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana cokmu yakın, evli olunca sen bilirsin 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Baska birini arzula olmaz mi? 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bakire değilsen engel ne ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İyi poh yiyon bula bula öylesini mi buldun 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendine birini bul kafanı dağıt yoksa sonun iyi değil Yorumla
Nicknedirki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Senin ve onun yaşı kaç 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 23-42 Yorumla Nicknedirki 1 yıl Kızım eğer bilse varya seni soluksuz ziker Yorumla Soran 1 yıl Sfddfssf o da benden hoşlanıyor galiba ama evli işte olmaz :/ Yorumla Nicknedirki 1 yıl Sen evlilik mi düşünüyorsun ki olmaz Yorumla Soran 1 yıl Evlilik düşünmüyorum ama hem bakireyim hem de kadına bunu yapamam. Eşi aslında tam bir şeytan iğrenç biri yine de olmaz Yorumla Nicknedirki 1 yıl Valla sen yapamazsın ama o adam seni deli gibi ziker ödülü oluraub onun Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla Nicknedirki 1 yıl Sanmaz mısın sana bi kaç gerçek söyleyim mi mesaj at Yorumla Soran 1 yıl Attım Yorumla Nicknedirki 1 yıl şu an da bile mi Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla meditasyon yap 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İşe yarıyor mu Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. başka birini bul 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Bir kereden bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onu unutmalısın 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Umutmayi dene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evli olmasa seninle yapmayacağı anlamına gelmiyor ki
Cinsellik yasa istersen risk alip duygusal bir sey bekleme
Kız ne işin var evli erkekle , yuva yıkanın yuvası olmaz
Evlilerden uzak dur birgün başına gelir. Etme bulma dünyası bu..
eğer yaşamak istiyorsan yaşa içinde kalmasın ama sonuçlarınada katlanmak zorundasın.
Kendini tatmin ederek deneyebilirsin en başarılı olanı budur
Olsun veya olmasın evli insanlardan uzak dur.
Onun seninle sevismesini sans dokunmasini istiyor musun gercekten
Nerden tanışıyorsun
Yaşlar kaç
23-42
İş yerinden tanışıyoruz
Ofis ortamı mı
Evet
Fiziği mi yoksa duruşu karakteri mi sana çekici geliyor
Karakteri kesinlikle. Aramızda nedense bi çekim var ondan kaynaklı galiba
Tipler nasıl
İkimizde mimarız. O 195 boylarında ben 175 . İkimiz de fitiz. O esmer ben buğday tenliyim
😂😂👍
Noldu
Bi şey yok devam
Hepiniz dövücem en sonunda
İlgi çekmek için yapıyorlar ablası
@Çağhan2734 ne ilgisi be
Yanlış olduğunu tekrar ederek
Baskasini bul amasyada
Sana cokmu yakın, evli olunca sen bilirsin
Baska birini arzula olmaz mi?
Bakire değilsen engel ne ki
İyi poh yiyon bula bula öylesini mi buldun
Kendine birini bul kafanı dağıt yoksa sonun iyi değil
Senin ve onun yaşı kaç
23-42
Kızım eğer bilse varya seni soluksuz ziker
Sfddfssf o da benden hoşlanıyor galiba ama evli işte olmaz :/
Sen evlilik mi düşünüyorsun ki olmaz
Evlilik düşünmüyorum ama hem bakireyim hem de kadına bunu yapamam. Eşi aslında tam bir şeytan iğrenç biri yine de olmaz
Valla sen yapamazsın ama o adam seni deli gibi ziker ödülü oluraub onun
Sanmam
Sanmaz mısın sana bi kaç gerçek söyleyim mi mesaj at
Attım
şu an da bile mi
Valla meditasyon yap
İşe yarıyor mu
Başkalarıyla yaparak unutabilirsin
başka birini bul
Bir kereden bir şey olmaz
Vazgeç
Onu unutmalısın