Evli bir adamla birlikteyim 4 yaşında da bir oğlu var kendisi astsubay ben de markette kasiyerim karısı ınstagramda sürekli onunla birlikte fotoğraf atıyor aramızda 14 yaş var ve ben fotoğrafları sorduğumda mutluluk pozu vermek kolay diyor cinsellik olarak hiç bir zaman konuyu bile açmadı ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bu ilişkiye derhal son vermen gerekiyor. Yapman gereken bu.
Fakat yorumları okudum da , insanlar ne çok bilmiş öyle , sanırsın dünya çok güzel , bunlar da sevgi pıtırcığı , hatasız , kusursuz insanlar.
Bir kaşık suda boğacaklar resmen.
Kimsiniz siz , bilmediğiniz , tanımadığınız birini bu kadar kolay yargılıyorsunuz?
Kimin ne yaşadığı, neler çektiği hakkında en ufak fikriniz olmadan hangi hakla saldırıyorsunuz?
Yarın öbürgün sizin de başınıza gelmeyeceğinin garantisi ne?
Resmen , tiksindim yorumlardan. Size dert anlatan birini , paylaşan birini linç etmişsiniz.. Yazıklar olsun!50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaptığın yanlışı bir düşün kafanda. Hiç mi saygınız yok? Karakterinizi nerede kaybettiniz siz?
200 Yorumla
evli biriyle olman yanlıs evet ama sen adamla zorla beraber değilsin demek ki o da istiyor ama aranızda ki ilişki ciddi bir ilişki değilse cinsellik için felan berabersen bence ayrıl çünkü onun cocugu var karısını geçtim zaten ama cocuguna yazık, kendını bir o kadın yerıne koysana ne kadar kötü hissedersin kendini insanların sana olan hakaretlerini aldırma onlar hakaret etmekten baska bir şey bilmez zaten. dediğim gibi bence çoçuk için bitirmelisin onu sevsen bile 4 yasındaki bir çoçuk için sevginden vazgecebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni benim Şu an yasadigimi anlattin sadce biz cinsel anlamda da birkitkeyiz. Kendisi diyilama karisi surekli beraber oldugu fotolar atıp guzel sozler yaziyor. Oysa bana mutlu bir evlilik degil benimkisi sana asik oldum demisti kafam cok karisik
22 Yorumla- +1 yıl
Aynn canım 19 yasındaym ne yapacagımı bılmıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
157Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ne yaparsa onu bulur gadasi
20 Yorumla
+1 yılDefalarca aldatılmış biri olarak cevap vereyim... Seninle karısı yakalayana kadar istediğini yaşar, karısı tekmeyi basmak istediğinde ona köpek gibi yalvarıp sana yol gösterir.. Sonra kendine yeni bir av arar.. Ben yavrumu sıcak aile ortamında analı babalı büyütmek istediğim için senin gibilerine göz yumdum, ona çerez bana göz yaşı oldunuz ama kuzuma asla huzursuz bir aile ortamı vermedim.. O artık 15 yaşında, kocam olacak adamın gözümde pul kadar değeri yok.. Kendim bu süreçte çalışıp okudum, sıfırdan başlayıp patron oldum.
Diyeceğim senin gibiler öyle şerefsiz adamların altında sadece onlara geçici zevkten başka birşey vermiyorsunuz... Aldatılan kadınlara da başta acı sonra da cesaret veriyorsunuz.. Birtek kendinize birşey veremiyorsunuz.. kısacası Her türlü iyi ki varsınız 😂52 Yorumla- +1 yıl
vay beee :D
- +1 yıl
Anca meze oluyolar adamlara çok güzel yazı. Adamda hayatını yaşamış evde sen varsın, dışarda başkasına biniyor oh babam
Ya zaten bazı zihniyetsiz erkekler tarafından kadınlar yeterince “saçı uzun aklı kısa” profiline sokuluyorken nasıl kendini bu ladar küçük düşürebiliyosun. Çoğu erkek gibi evden sıkılıp senle gönül eğlendiren biri ve aynı geldiği gibi bir gün senden sıkılıp eşine dönecek. Sen ne yaparsan yap o adama karısı yıllarca emek vermiş ve bir gün kafasına dank ettiğinde karısı hiçbir şey anlamadan seni bırakıp gidecek o zaman sen nasıl bir travma yaşamış olacaksın? Kaldıki astsubay diyorsun karısı kim bilir nelerden vazgeçti onu beklemek için.. kendine saygın yok bu çok bell bari karşındaki hemcinsne biraz saygın olsun. Yargılanmayacaksın da ne oalcaksın acaba taşa tutmak lazım sizin gibileri...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılHer onu gelenle bide evkiyse birlikteliknyasma belki bagkanmissindir ama sende fsrkinda sin sonunda cnaini yanacagini adam bir noktadan sinra birakacan seni kullnikdiginla kalacaksin hadi diyelim onu birakti seni aldi ya adam kendi cocugunun karisini birakiyosa senide birakir ona nafaka vs hadi baskicsk gecim sikintisi oda okmadi ya yuva yikmaya sebeb olacaksin yuva yikanin yuvasi oldugu nerde gorulmus tamm yasin itibariyke biseyler yapman istemem her ankam da es sart ama bu boyle olmamali ne yazdim be ask ile mesk ediyosun etme 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKinamiyorum ama yaptığın çok kötü birsey. Çocuğu var diyorsun. Bende aldatildim senin yaptığın gibi ama çocuğumuz yoktu. Yeni evliydik hayatımın baharında hayata küstüm. 2 yıl ağır deprasyon geçirdim. Bırak mutlu olsunlar. Aynı şey senin başına gelmeyeceginden asla emin olamazsin. Belki mutluludur eşiyle. Mutsuzsa bile eşine duyduğu ihtiyaç ile daha yakınlaşabilir mutlu olabilirler. O masumun günahına giriyorsun. Senin başına gelse bu durum nasıl karsilardin?
Adamı evli olduğu eşinden kiskaniyorsun mutluluk pozlarını. Ya senin eşine dışardan biri aynı tepkiyi verip aranıza girse ya birqz düşünün Allah aşkına. Hala kafam %20 lik kısmı gidik 3 yıl oldu hiç aldatmadigim eşim tarafindan aldatilip ayrılalı ve ben yalnız olduğum hemen hemen her gece Ağlıyorum. Senin yaptığın şey senin başına gelirse ömrün gider ömrün20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni asla yargilayamam gönül bu insan kime aşık olacağını maalesef bilemiyor ben de bu lanet durumun içindeyim öğrendiğimde çoktan adama abayi yakmistim başlarda uzak durdum şehir değiştirdim annemin memleketine gittim görmeyeyim diye sonra ardımdan geldi küfürler ettim bırakmadı 2 kere terk ettim yine geldi sevdiğini söylüyor bırakmak istiyorum olmuyor yapamıyorum asla kısa bir süre sonra ya o ya ben diyip resti çekeceğim daha fazla evli birine tahammül edemeyeceğim yuva yıkan kadın diyecekler desinler ben istemezdim evli bir adamı sevmeyi zaten ilk defa başıma geliyor yani demem o ki bir gelecek göremiyorsan bırak onu
00 Yorumla
+1 yılBoyle bir baslik actiysan linc edilmeye hazirlikli olmalisin tatlim😊zira bizim toplumumuz boyle biseyi heleki kadindan duyunca tepkiler asagidaki gibi oluyor.. durumun nasil gelistigi ve karsi tarafin tutumunu sen biliyorsun cokta yardim edilecek bir durumun oldugunu dusunmuyorum.. tavsiyem mumkun oldugunca az zararla kurtulmaya calis.
30 YorumlaKADINLARI en çok KADINLAR eziyor.. yargılamak bizim değil yaratıcının görevi ama ben anlamıyorum bu mantığı behey vicdan noksanlığı yaşayan arkadaşım neden BEKAR ve sadece sana bağlı olabilecek biri ile birlikte olmayı denemiyorsun..
Şunu unutma bir hesap günü var☝🏻 Ve o gün geldiğine o KARAKTERSİZİN karısı senden hesap sorucak, onun hakkına girerken Şu an da sen , ahirette ona vericek sevabın kalırmı sanıyorsun !!10 YorumlaKendini o kadının yerine koy diyecem ama yapmış olsan böyle bir şey yapmazdın. İlişkinizin bir geleceği yok. Kimse karısını bırakıp görüştüğü başka biriyle evlenmez kolay kolay, hele de ortada bir çocuk varsa. Kendine yazık ediyorsun, kendi geleceğini ve ahiretini karartıyorsun. Lütfen yapma.
10 YorumlaYargılama diyorsun ama kendi başına gelse sende üzüleceksin, nefret edeceksin kendinden ama senin başına gelmediği için ilgi duyulan sen olduğu için bir şey hissetmiyorsun. Şahsen kusura bakma iğreniyorum senin gibi tiplerden ve ilerde başına aksi bir durum gelirse acıyasım gelmiyor. Çünkü sen o kadına acımadın ki.
10 Yorumla
+1 yılEvli bir adamın sizin ile bir geleceği olamaz. Bu sadece bir kaçamak ve verirsen hayır demem modu. Uzak durun, vazgeçin. Bu gün senin ile aldatan yarın seni de bir başkası ile aldatır. Midesiz midesize gitsin lütfen...
60 YorumlaEvli olduğunu bilerek mi birlikte oldun yoksa bilmiyormuydun evli olduğunu? Eğer bile bile birlikte olduysan canım bunu kabullenmek zorundasın en azından bir süre tabi ayrılacaksaa!! Eğer seni oyaladığını hissediyorsan daha fazla eziyet etme kendine. Seni yargılamam. Senin hayatın eminim sende doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsun. Seni üzen şeyden uzaklaşmalısın sevdiğin için göremezsin yanlışlarını ama oturup adam akıllı düşününce doğru kararı vereceğinden eminim. Herkes hata yapabilir önemli olan o hatayı fark edip doğru yolu seçmek.
10 Yorumla
+1 yılBravo sana tebrikler. Umarım günün birinde 2 çocuk annesiyken kızın biri kocanla aşna fişna olur da buraya aynı senin gibi beni yargilamayin diye yazar. Gerci sen de boyle bir pislik mevcutken Allah sana öyle bir evlilik ve cocuk nasip eder mi acaba?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBelliki yaptığın eylemin ne sonuç doğuracağını bilmeden duygularınla hareket eden bir kadınsın. Fakat evli ve çocuklu bir adamla birlikte olmak son derece yanlış ve ayıp bir durum. Ve kendini karısının yerine koyup düşün ;) empati kur.. çocuğun var ve kocan başkasıyla.. Gerisini senin vicdanına bırakıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini o adamın karısının yerine koy ona göre hareket et ya da annenin başka evli biriyle olduğunu düşün yani yaptığınız çok kötü bir hata sen evliliği düşünüyorsan o adamla adam senle birlikteyken başkasıyla olacak ya da ben evliyim benimle evlendin benle evliyken başkasıyla olmayacağını nereden bilecem derse ne kadar mutlu olacaksın ben yargılamiyorum sizi sadece yaptığın iyi birşey değil yuva yikanin yuvası olmaz OK
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evli ve belirli bir yaşa erişmiş erkekler kadınlarla diyaloğu daha iyi kurarlar. Daha fazla dokunurlar kalplerine. Cinsellik konusunda da tecrübeli olmaları sebebiyle, kadınları tatmin etmeyi bilirler fakat, hele çocuk sahibiyseler %99’u eşini bırakmaz.
Bu sebeple boş sevdalar Peşinde koşma, boş yere üzülürsün derim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. O erkekler genelde eşleriyle gayet mutlu oluyorlar, kendinizi kandırmayın. Evlilik sadece eşe duyulan cinsel istekten ibaret değil, kendi aileni kuruyorsun, kendi hayatın ve düzenin şekilleniyor.
Zaman içinde sıkılan karakter yoksunu insanlar ise böyle senin gibi insanları bulup vakit geçiriyor sonra eşlerinin yanına gidip mutlu aile hayatlarına devam ediyorlar.
Ayrıca eşine bunu yapan sana neler neler yapar, hiçbir şeyi umursamıyorsan bile kendini düşün.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı. Arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler bence birkaç defa tüm yorumları oku. Aramızda cinsellik yok diyorsun az mantıklı ol evli adam seninle neden görüşüyor ozaman. Zengin olsan param için dersin ama kasiyerlik yapıyorsun. Fırsatını bulduğu ilk anda seni yatağa atacaktır emin ol, ozaman işler daha işinden çıkılmaz hal alır.
00 YorumlaBence uzak dur, o adam seni kullanır bırakır. karısıylada arası iyi, karısı resimleri paylaştıgına göre. onun söylediklerinede inanma. ne yani polyanayımı oynuyor adam. boşver. sadece vakit geçirmek amacı onun. bu astsubaylar uzmançabuşlar. böyle yapabiliyorlar. farklı bir ten arıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaptığın çok ama çok hayasızca bir davranış. Bu durum benim çok yakından tanıdığım 2 çocuğu olan birinin başına geldi. Tabiri rica ise bir orsp. yüzünden neredeyse o iki çocuk babasız veya annesiz buyuyecekti. O adamla konuşmaya görüşmeye devam ettikçe o küçük çocuğun ahını alacaksın. Ve hic bir zamanda mutlu olmayacaksın zaten olmada.
20 Yorumla
+1 yılYavrum akıllı ol erkek mı yok kasıyersın dıye senı tav ed3rrım sanıyor amacı cınsellık yuva yıkanın yuvası olmaz cıdden bız kadınlarda problem var adam akıllı dursak erkekler aldatacak kımı bulacak kadının dusmanı yıne kadın az kasar olmayın yaa bır ton bekar erkek var ılla ıllegal yasıyacaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYargilamayin ne demek ya ! Ayip ayip ne saniyorsun seninle evlenecegini filan mi cok beklersin. Hadi diyelim ayrildi seninle evlendi. Senin icin esini terkeden bir baskasi icinde seni terkeder ne midesizsiniz ya. Hic dusuncen yok mu senin bari o çocuğa acı !
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlar salaktan başka bisey degil igreniyorum boyle insanlardan ben.
Canım evli bir erkek eşini aldatıyosa seni de aldatır ki sen onun hem eşinin hemde çocuğunun günahına giriyorsun. Ben seni asla yadırgamam. Ama hiç bir erkek eşini çocuğunu yuvasını kolay kolay dagitmaz. Tabi ki eşini sevmediğini mutlu olmadığını söyleyecek zaten sevdiğini söylese senle konuşmaz. Emin ol seni kandırıyo bence ayrıl. Herkes kime ne yaşattıysa onu yaşar ileride evlensen senin başına gelmesini ister misin?
00 Yorumla
+1 yılOrospuluğu yargılamıycam tamam. Çoçuğu olmasa neysede adamın çoçuğu var. Tamam hata 2 tarafda. Ama hayata neden ortak oluyorsun. 14 yaş büyek hemde. Metresi yapıyor seni kısa ve basit. Senden sıkılınca başkasını yapar.
20 Yorumla
+1 yılAdam evli, çocuğu var, aranızda 14 yaş var ve karısıyla hâlâ mutlu yaşam sürüyor. Onun için kullanılmaya hazır bir çıtırdan başka bir şey değilsin. Kendine de onun yuvasına da zarar veriyorsun. Ilişkiyi daha da kötüye gitmeden bitirmelisin.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonu sanırım eski, ama çeşitli yorumlarda bi cümle dikkatimi çekti gerek aldatılmış, gerekse böyle bişey yaşamamış arkadaşlar: “Bunu adamın eşine çocuğuna yapma, yazıktır günahtır…” falan demişler. Haklılarda, burada hemfikiriz, ancak aması var: 1. hırsızın hiçmi suçu yok, 2. O adamın ruhunda var o…luk, ki, aldatıyo. Yani soran arkadaş o şeref yoksunu adamı terketse bile, adam hiç şüphesiz yeni bi sevgili yapıp kaldığı yerden devam etcek. Zaten milletçe hep 2. konumdaki kadına saldırmayı pek severiz. Çünkü adam masum, başına geleceklerden bihaber evde kendi halinde oturmuş TV izlerken bacadan ya da açık bulduğu pencereden bi kadın giriyor eve, adamı kaçırıp tecavüz ediyo dimi 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYargılamıyorum. Sadece soruyorum evli bir erkeklesin ve bize ne yapacağını mı soruyorsun? Yarın karısı çocuğuyla birlikte bulunduğun markette gelip ağlayarak yuvamı yıktın mutlu musun dese (öyle ya da değil) ne hissedersin?
10 Yorumla
+1 yılSürekli kadına yüklenmişsiniz de kadınında elbet suçu var ama erkeğe nie kimse suç bulmuyor? Evli ve baba olduğu halde diye bu hareketleri sergiliyor? Kadına nie tek taraflı yükleniyorsunuz?
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Simhan pardon sen kimsin ki seninle düzgün konuşacağım? Ayrıca yazdıpım yorumda sana hakaret bile etmedim ne düzgünlüğünden bahsediyorsun. Erkek adam olsaydı başka kadınlara gitmezdi. Ben kadınının yaptığınıda doğru bulmuyorum ama hep kadına yüklenilms.
+1 yılsevgili filansan şöyle yapın derim
eğer oda seni çok seviyorsa karısıyla konuşsun mesela artık seni sevmiyorum filan desin istersen boşansınlar ama asıl konu şu
çocuk nolcak?
mesela sen o 4 yaşında ki çocuğu seviyorsan bide adamın karısından daha fazla parası filan varsa çocuk babaya verilir
yani yargılamam kalp bu sonuçta
yani istersen böyle yapın20 Yorumla
+1 yılO adam eşini seninle aldatıyosa seni de aldatma ihtimali yüzde kaç olur? Ve o kadının yerinde sen olsan e yaparsın? Bunlara cevap verdğinde ne yapman gerektiğini bulacaksın.
20 Yorumlane söylenilmesini bekliyorsun? aferin, devam et , aman ne olacak sanki gibi sözler mi? nasıl bu kadar vicdansız onursuz gurursuz ve pişkin olabiliyorsunuz?
21 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
Canım seninki sevme değil başka bişeydir. Ağır konuşmak istemiyorum, KENDİNİ KANDIRMA! erkek de sen de rezilsiniz. Biri evli haliyle senle ilişki yaşıyor sen de buna ortak oluyorsun.
20 YorumlaSonra Türk Erkekleri aldatiyor diyorlar Türk Erkeği çapkın değil böyle or*spular erkeklere veriyorlar napalım 47 yaşında adam bulmuş genç çıtırı zikmesinmi
20 Yorumla
+1 yılyargılama diyorsun ama ne yapayım diye soruyorsun
aklınız kıt sakın bana duygulardan bahsetme o kadının yerinde sen olsaydın ne olacaktı?
acımıyorum sen ve senin türevlerine20 Yorumla
+1 yılnan bizim gibi yıllardır boşa sallayan var bunlar evli nişanlı adamlarla takılıyor.. pes vallahi.. boşuna dayak yemiyor bazıları da. bazen diyorum ki "bazı kadınların hiç mi suçu yok?"maalesef öyle düşünüyorum. yazıklar olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şimdi sevgiyi saygıyı cinselliği bı köşede bırak. Lutfen 14 yaş büyük ve evli çocuğu var konuşman doğru mu? Değil. Seni yargılamıyorum kafan karışmıştır küçüksün belki bı an boşluğunda konuşmak istedin ama işin ucu iyi yerlere gitmiyor biraz düşün doğru olanı yapmak muhabbetini kes derim...
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz derler. Bence derhal kes önüne bak :/
+1 yılYargılamayın diyor ya bir de kanını satsalar 5 para etmez
51 Yorumla- +1 yıl
gel alnından öpcem.
Hey Allahım yaa birde Lütfen Yargılamayın demezlermi. Yahu yaptığının ne oldugunu biliyorsun ne yapman gerektiğinide biliyorsun hâlâ ne soruyorsun ahmakmısın
10 YorumlaBak canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bazen erkekler can sıkıntısı sohbet için bile konuşur sorsan karısıylka yatak hayatı yoktur oçocuguda leylekler getirmiştir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yıl1. Soru trol diye düşünüyorum
2. Sonunuz yok
3. Kasiyersin orda manav remzi var kasap hayrı reyoncu murat var ne diye subay ast subaya sarıyorsun
Umarım trol soru olmuş olsun10 Yorumla
+1 yılsenin o fotorafları sormaya hakkın yok adam onunla evli sende aralarındaki kara çalısın o kadının gelip senin saçını başını yolması gerek sen kim oluyorsunki ona hesap soruyorsun fotoraflar için
10 Yorumla
+1 yılBekarsin sanırım. Tabi ki seni yargilamiyorum. Ancak yanlış yoldasın. Sonunda olan sana olur. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. O adam karısından da vazgeçmez. Kendini kullandırma. Ayriyeten günah yani. Tövbe et. Vazgeç.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. En yakın zamanda karısının hamilelik haberini alacaksın onunla herşeyi en ileri safhada yaşıyor emin olabilirsin seni çerez olarak görüyor yuvasını bozsanda onunla asla mutlu olamayacağın bir tip
10 Yorumla
+1 yılİşte sizin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor. Adam madem mutlu değil mutluluk pozu veriyor sadece o zaman boşansın arkadaş. Sonra ne bok yiyorsanız yiyin.
10 YorumlaTERBİYE, EDEP, AR, NAMUS KALMAMIŞ ! KENDİNİ BİLMEZ SENİ ! BİR DE ANLATIYOR MARİFET GİBİ. TEK SEN DEĞİL O ŞEREFSİZDE DE HATA VAR. GARİP MASUM KADININ VE COCUGUN HAKKINA GİRİN BAKALIM AHLAKSIZLAR !
10 Yorumlasen onursuz olmayı seçtiysen biz ne diyelim? Yuva yıkılırsa altında sen de kalırsın
40 Yorumlaahlaksız birde burada bize soruyorsun memlekette erkek kıtlıgımı var utanıyorum boyle hemcınslerımden
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNur hanım sizi yargılamak kimsenin haddi değil herkes kendine bakacak ama ! Yolun yol değil biran önce çık o yoldan duygularını bir kenara bırak kendini onun eşinin yerine koy ve öyle hareket et vazgeç bu sevdadan beni dinlersen
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunun doğru olmadığını bence gayet iyi buluyorsun ki burda soruyorsun..
Yol yakınken dön, Yuva Yıkma bunun için biraz kendini onun Eşinin yerine koyman yeterli olcaktir ..00 YorumlaHerkes yaşattığını yaşar diye çok güzel bir söz vardır. Nolur bunu kendine yapma yuva yıkanın yuvası olmaz. Hiçbir zaman gerçekten huzurlu yaşayamazsın.
00 Yorumla
+1 yılkarısını senle aldatan senden iyisini bulduğunda da seni aldatır merak etme... yazık eşine... keşke o kadına bu kötülüğü yapmasan...
yargılamamanın imkanı da yok bunun...00 YorumlaCinsellik olayini geç canım esinede yapıyor merak etme
Sadece sen genç ve daha iyiysen cisellikte gittiği yere kadar senle heves alacak
Sana önemli tavsiyeler verebilirim karar senintakip edersen beklerim00 Yorumla
+1 yılBir günde bu tür soruyu 4 defa gördüm
Ve artık devir değişiyor evli kadınlar kocalarına sahip çıksın10 YorumlaYanlış yapıyorsun, sonu olmayacak bir şey için uğraşma, birlikte olduğun kişinin eşinede yazı ama kadın olarak senin bu nu daha iyi anlaman gerekiyor.
10 YorumlaŞimdiye kadar kullanmamışsın belli ama yarabbelalemin bahşettiği aklı kullanma zamanın gelmiş.
Git birine söyle omuzlarından sarssın seni.11 YorumlaAyril uzak dur karisina cok kotu ya senin basinada gele bilir bu ilerde evlendiginde dusunsene kocan baska biriyle senin haberin bile yok cok kotu bir durum bu sana yakismaz kardesim sende bir kadinsin
10 Yorumla
+1 yılBu kadar aciz olmayın ya evli insan diyosun o yuva bozulsa o çocukğun psikolojisi o kadının psikolojisi ne olur vicdanın el veriyomu hiç biraz kendinize gelin hiçmi erkek yok piyasada yazık sizin gibilere...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günah olayı a girmicem o senin problemin de hiç mi değerin yok kendine bunu yedirecek kadar basit biri olmalısın
10 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmazmış kardeşim. Vazgeç bu sevdadan
20 Yorumla
+1 yılmadalyan hazır kordonda seni bekliyo törenle teslim edilcek çabuk başkan gelmek üzere yargılamak ne haddine insanların ayıb ediyon
10 Yorumla- Devamını Gör (213)
Devamını Gör(258)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem