Ne mastürbasyon vb şeyler yapmak ne ihtilam yaşamak ne de karşı cinsten olumlu veya olumsuz tepki almak istemiyorum. Yalnız ve münzevi bir hayat benimseyebilirsem kendimi herşeyimle soyutlayabilir miyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İmkansız birazdan bir p*rno açıp rahatlatırsın kendini.
İşte bu kısır döngüyü kırmaya çalışıyorum kendimce...
Kıramazsın senin içinde dev bir canavar var bir hafta yapma bıyıklı teyzelere bile sulanırsın.
Yok hiç yapmadığım dönemlerde bile karşı cinsle yüzyüze iletişimim sıfırdı zaten bende kadınlarla yüzyüze iletişim de yok zaten...
Anladığım kadarıyla dini inancından dolayı böyle düşünüyorsun
Yok çok dindar da sayılmam yani benden dindar olup kadınlarla iletişimi olan erkekler var. Ben kadınlarla sıfır iletişim, sıfır evlenme ihtimali, sıfır cinsellik yaşama ihtimali üçgenine hapsolmuş sağlıklı bir erkeğim ve cinsellik sorununa bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Kendime asla sevilmeyeceğimi ve dolayısıyla asla cinsellik yaşamayacağımı hergün yüzlerce kez anlatıyorum da vücuduma nasıl söz geçiririm onu çözemedim.
Hormonların olduğu sürece zor ve doğal bir ihtiyaç niye böyle bir şey istiyorsun
Bakirim elime kız eli değmedi evlenme ihtimalim yok zina yapmak istemiyorum vücudum beni zorluyor ama karşı cinsin gözünde cazibem sıfır yani soyutlanmak benim için tek çare..
Neden öyle düşünüyorsun caziben sıfır filan kimler evleniyor sen de evlenirsin
Kadınların en baştan üstüne çizik attığı erkeklerdenim. Para tip kas cinsel tecrübe boy pos hiçbiri yok... Sağlığım yerinde ama kendime hükmetme çabası beni öldürecek... Bir şekilde bu kitabı açmadan kapamam lazım...
çözümü varsa banada soyle bende aslında hepsi var saydıklarının ama mikropenis hastasıyım penisime bakınca utanıyorum resmen arzularımı baskılayıp kendi halimde yasamam gerekiyo
Kısa boylu musun neden öyle diyorsun
Kısayım ve karşı cinsle ilişki iletişim flört tecrübem sıfır... Hanımefendilerin beni sevmemesini de anlıyorum benim tek derdim güdülerimi bastırmak... Kimseye zararım yok tek zararım kendime...
Yaşayanlar var olur neden olmasın
Desteğin için teşekkürler.
Eyvallah
testislerini aldırırsan yaşarsın
Ben erkekliğimden olmayı değil erkekliğimi olgunlaştırmayı istiyorum.