Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiyi sert seviyorum, normal mi? iremthebabyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 arkadaşlar bu normal mi çok sert ilişkiden hoşlanıyorum öbür türlüsü asla zevk vermiyor Cinsel ilişkiyi sert seviyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet normal 0 0 Yorumla
Oguz036 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl normal ama fazlası sakıncalı olabilir. Tamamen soft takıl demiyorum ama fazlası seks baımlılığına işaret olabilşr 0 2 Yorumla iremthebabyy +1 yıl yok normal derecede sert Yorumla Oguz036 +1 yıl O zaman normal yani sert yapan bir erkek bulduğun sürece sıkıntı çıkmaz 😄 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bundan zevk alan tek sen değilsin kadınların büyük bı çoğunluğu ilişkilerde sert olmasını istiyor partnerinin 0 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Doyumsuz musun normalde peki sadece sert olunca mı zevk alıyorsun 0 1 Yorumla iremthebabyy +1 yıl baya bi doyumsuzum Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bende aynı şekilde soft sevmem aşırı sert ve hard seviyorum saatlerce yapabilirim 🥰🥰🥰 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Normal heralde. Her yiğidin yoğurt yiyiş şekli farklıdır 😅 0 0 Yorumla
drejkano27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Duvardan duvara olacak kadar serte dayanabilir misin😊😊 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Denk geldiklerinin çûkü ufaktır, büyük olanla sert seksi istesen de yapamazsın 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Olabilir tercih meselesi. Ben de sakin yavaş severim :) 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl gır cıkda bıraz yer şaşsında sen gor nasıl aglıyon ozamn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Normal bende sert seks severim ama soft başlayıp sert sekse geçerim 0 0 Yorumla
Aşkahafız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Normal her insanın farklı farklı sevdiği şeyler var 0 0 Yorumla
öküzruhluponçik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl herkesin kendi zevki kendi bedeni :d normal 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Fake olmanın dışında bir sorun yok bebisim 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl mazoşist olabilir misin? ya da itaatkar. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. tak kelepceyi vur kırbacı :) 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence olması gereken bu 😈 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bende sert severim acaba ruh eşimiyiz? :D 0 0 Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl O kadar haklısın ki yavaş olamıyorum 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kadınların çoğu böyle dile getiremeselerde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sende daha da deli fanteziler var gibi 0 6 Yorumla iremthebabyy +1 yıl ekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben neden eklim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fantezi senin fantazin ben seni ekleyebilirim Yorumla iremthebabyy +1 yıl bisey sorucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ok ekledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aslında soruyu da beğendim umut Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. En guzeli sert zaten. Duvardan duvara 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bunu sevmeyen kız yok herhalde 0 0 Yorumla
umutsuz6407 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl çok mu sert seviyorsun 0 2 Yorumla iremthebabyy +1 yıl evet Yorumla umutsuz6407 +1 yıl vurdukça ses gelsin mi Yorumla
baharhffh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bizene bundan 0 3 Yorumla iremthebabyy +1 yıl Bizene ayrı yazılır 1 ikincisi normal mi diye soruyorum Yorumla SleepyPotato +1 yıl bunu bence sen çok rahat bilebilirsin Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Kizilay mi sincan da misin irem Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neckadar sert 0 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Sert iyidir 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sert iyidir. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çok normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Evet normal
normal ama fazlası sakıncalı olabilir. Tamamen soft takıl demiyorum ama fazlası seks baımlılığına işaret olabilşr
yok normal derecede sert
O zaman normal yani sert yapan bir erkek bulduğun sürece sıkıntı çıkmaz 😄
Bundan zevk alan tek sen değilsin kadınların büyük bı çoğunluğu ilişkilerde sert olmasını istiyor partnerinin
Doyumsuz musun normalde peki sadece sert olunca mı zevk alıyorsun
baya bi doyumsuzum
Bende aynı şekilde soft sevmem aşırı sert ve hard seviyorum saatlerce yapabilirim 🥰🥰🥰
Normal heralde. Her yiğidin yoğurt yiyiş şekli farklıdır 😅
Duvardan duvara olacak kadar serte dayanabilir misin😊😊
Denk geldiklerinin çûkü ufaktır, büyük olanla sert seksi istesen de yapamazsın
Olabilir tercih meselesi. Ben de sakin yavaş severim :)
gır cıkda bıraz yer şaşsında sen gor nasıl aglıyon ozamn
Normal bende sert seks severim ama soft başlayıp sert sekse geçerim
Normal her insanın farklı farklı sevdiği şeyler var
Normal tabi zevkler tartışılmaz
herkesin kendi zevki kendi bedeni :d normal
Fake olmanın dışında bir sorun yok bebisim
Bende öyle düşünüyorum
Normal bende genelde sert severim
mazoşist olabilir misin? ya da itaatkar.
Lobidon tavanı değil göğü delmiş
Bende hadisedir diye bağurttırıyorum
erkegede zevk vermez ki
tak kelepceyi vur kırbacı :)
Bence olması gereken bu 😈
hunharca severim seni
Ben de sert seviyorum. Domine etmek
Bende sert severim acaba ruh eşimiyiz? :D
O kadar haklısın ki yavaş olamıyorum
zevkler ve renkler farklıdır
kadınların çoğu böyle dile getiremeselerde
sende daha da deli fanteziler var gibi