Seks esnasında sertlikten çok hoşlanıyorum, sevgilim ne kadar sert olursa o kadar hoşuma gidiyor, örneğin tokat, küfür, hatta önden girerken arkayı parmaklaması vb. saçımdan çekmesi ne bileyim olabildiğince sert davranması çok hoşuma gidiyor seks esnasında da dile getiriyorum hep bazen fantaziler yapıyoruz tecavüz fantazileri ben onun komşusuymuşum yeni tanışmışız falan gibi o da öyle yapıyor hoşuna gidiyor gibi gözüküyor ama gidiyor mu bilmiyorum siz olsaydınız hoşunuza gider miydi yoksa sizce sapıkça istekler mi?
Cevabın nedir?
Erkek olsam hoşuma giderdi belki ama ben cinsellikte yumuşak dokunuşlar ararım. Bu dediklerini bazen yaparım tabi ki erkeğimi mutlu etmek için ama her zaman değil. Hassas biriyim. Gerçi tecrübem yok ama kendimi biliyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım canım arada yumuşak dokunuşlarda lazım ama genel olarak bundan hoşlanıyorum.
- +1 yıl
sırtında baş parmakların yavaça hareketi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. bacim helal olsun... bizim bazi kizlarimiz boynundaki ufak morarik icin bile korkuyor.. sen ise o kadar dovduruyorsun kendini, tokatlattiriyorsun o morluklar konusunda hic korkun yok. Helal perfectto !
23 Yorumla
Soran+1 yılmorluk seksin taçlarıdır bence :D
Soran+1 yılevet :D
" tecavüz fantazileri ben onun komşusuymuşum yeni tanışmışız falan gibi "
Şunu yazmasaydın süper dicektim de bir gram fantezi kalmadı.
Sapıkça geliyor şu an ...24 Yorumla
Soran+1 yılbenim hoşuma gidiyor yapacak bir şey yok
- +1 yıl
akşam akşam güldürdün :)
Bütün erkekler sever merak etme
32 Yorumla
Soran+1 yılhmm sevindim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin kat ve kat daha fazlanim ben :)
nasil anlatsam yaptiklarimi yani ben anlatsam sapik demeleri az kalir psikologa git filan derler.
bos ver nasil zevk aliyorsan öyle devam.31 Yorumla- +1 yıl
duymak isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılben eger içerideysem kanirtmayi cok severim. içeride tamamen girip beklemeyi iyice doldurmayi. sonra abanmayi. hizlaninca carpmanin etkisiyle cikan sesleri.
20 Yorumlaşu yazdıklarınla cansın diyorum başka bişey demiyorum...
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSürekli yaparsam bayar. Arada bir heyecan veriyor. Hepsini anladım da göte parmak yerine kendi neden girmiyor onu anlamadım. Sertliğin alası orada.
12 Yorumla
Soran+1 yıldemek istediğimi anlamamışsın
Cevap sahibi+1 yılAnlat o zaman. Siz olsanız hoşunuza gider mi demişsin. Benim yanıtım bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok hoşuma gidiyor sevgilim, aynen böyle devam edelim ahahahs
31 Yorumla- +1 yıl
kışkırtıcıııııı
+1 yılacı ve zevk noktaları birbirine çok yakındır bende hoşlanırım fakat kiminle?
20 Yorumla
+1 yılHoşunuza gidiyorsa yapın. kimse kimsenin yatak odasına karışamaz buradakilere bakma sen
11 Yorumla
Soran+1 yılbaksam bu soruyu sormazdım zaten :)
Memnundur memnundur ama sert seks eşittir erken boşalma :)
12 Yorumla
Soran+1 yılşimdilik öyle bir sorunu yok ilerde de bakarız erken boşalırsa yeniden yaparız :D demokraside çare tükenmez :D
seks iyidir kardeşim daha sert yap sağlıkın için yakında çarşaf olursa görürsün
12 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Bu söylediklerin gayet normal. Şeyler sen sert görmemişin :):)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaban bilse nasıl üzülür kızının nikahsız düşüp kalktığını.
1427 Yorumla
Soran+1 yılbabamın derdi seni mi gerdi
Cevap sahibi+1 yılbabasına bu kadar değer veren evlat buna çok daha yazık.
Soran+1 yılbiraz daha üzül yaa hoşuma gitti, haydi sülalem için de üzül haydiii :D
Cevap sahibi+1 yılseviyesizsin. yazık o ailene.
Soran+1 yılevet ailem için üzüldün sıra sülalemde hadi ama sülalem için de üzülmezsen hatrım kalır
Cevap sahibi+1 yılsenin gibilerde anne oluyor, evlat oluyor işte.
o baban bilse neler çevirdiğini kahr olurdu.
senin ailene kendine saygın yok burada yorum yazana mı olacak seviyen belli.
Soran+1 yılAh masum bakireee, hayatı boyunca hiç cezbedilmemiş olanlar kendini namuslu sanıyor gülüyorum senin gibilere, haydi sülalem için de üzül iyi akşamlarrr :D
Cevap sahibi+1 yılevlenene kadar kutsal bakireydim.
babamın başını öne eğdirmedim senin gibi.
hatrın kalmaz senin gibilerin bende hatır alış verişi olamaz.
bu seviyede b, r evlatları olduğu için ailene sadece acırım.
üzülmek sen ve senin gibilere düşer.
tekmeyi yediğinizde.
Soran+1 yılahh ben üzülmem canım, ben pişman da olmam. Benim kutsallığım varoluş amacı sadece bebekken sağlık için olan bir zar yüzünden de değil, bakire olduğun zaman kendini kutsal diye nitelendirdin ya resmen sesli olarak güldüm. Korkak da değilim. Senin gibiler korkar "ya birlikte olursam ama benle evlenmezse bakire olmadığım ortaya çıkarsa" diye hayıflanır dururlar. En azgınlar da sizin gibilerdir bastırılmış dürtüleriniz var sizin, bastırdığınız ve bastırmaya devam ettiğiniz. Ayrıyetten haftaya da nişanım var hayatım boyunca hiç terk edilmedim. Alan razı satan razı sizin gibilere içten içe özenip ama dışarıya doğru çemkirmek düşer. İyi üzülmeler :D
Soran+1 yılAyrıyetten büyük konuşuyorsun benim annem de büyük konuşurdu, yetiştirdiği kız ben oldum düşün derim :D
Soran+1 yıltıpkı senin gibi düşünen baskının âlasını yaşayan arkadaşlarım var fantazinin dibine vuran umarım çocuğunu yakalamazsın ;)
- +1 yıl
Soran+1 yılBakaret benim sözlüğümde namus değildir. Zorla mı namus olduğuna inandırcan bakire değilim hiçbir eksiğim de yok mutlu da bir hayatım var nişanlancam bu demek değildir ki kesin evlencem, evlenmesem de sıkıntı değil. Çünkü bekareti namusun simgesi olarak gören bir erkeği zaten hayatıma almam ;)
- +1 yıl
onemlı olan evlenıp evlenemmen degıl bekare verıp vermemen degıl verdınm ı zaten evlenmeden cınsellık ıstıyorsan evlenmeyeceksın sen bekaretını evlenmeden zınaya bulascak kadar cok sevmeyenlersınız ama bunu ıyıcıne kafana sokkı zınaya bulastıgınız gun degerınız olmaz hatta evlenmeden cınsellık yapan zaten bır omur mutluda olsan olmassanda degerı kıymetı olmaz haberın olsn
Soran+1 yıloha tespit sıçtın :D ben mutlu olayım da varsın senin gibi düşünenler değersiz olduğuma inansın farketmez :D
Soran+1 yıltüy vereyim de tüy dik bari :D ben beni sevenlerin ne için sevdiklerini biliyorum sen yorma narin bıngıldağını, senin gözünde değerli veya değersiz olmak beni zerre ilgilendirmiyor, senin kimleri namuslu kimleri namussuz olarak gördüğün benim umrumda bile değil. Git ve elini becer. Bay.
- +1 yıl
yazık @soran sahsen sen kendını becerebılıyormusunkı bana dıyorsun ha unutma ne kadar ınanmassanda ınanma gercektır degersız yoktur elbette seven kalbını sevmelı ama kalbın temızmıkı ama sanmıyorum kalbının temız oldugunu senı zaten senı namus namussuz zeerre kadar ıngılendırmez cunku aklın gozun seks
- +1 yıl
@soran nede olsa gozun seks hayatın seks olmasaydı hada bu kadar cınsellık aklını yemeseydı belkı ıradene sahıp cıkardın nede olsa benım ıcın umrumda degılsındır zaten namussuz namuslu olman ben sadece soyledım ne kadar ılgılendırmessede suclusun sorumlusunda yazık ama emın olkın anlayacaksın
Cevap sahibi+1 yılkutsal kelimesini sen ortaya attın.
bende ironi yaptım
bunu anlamayacak kadar zeka seviyen düşük.
benim gibi bir kızı oldu demen ailen için, kendi yaptığının farkında olmandır
zar bebeklik ilişkin sığınacağın bir arguman ama sana göre:)
namuslu- ahlaklı bayanın evlenmeden erkeğin altında işi olmaz.
sadece tiksindiğimi belirteyim sen gibilerden ve bastırdığım duygum yok.
fazlasıyla yaşıyorum bu dediklerini eşimle.
şimdi ters köşe olmanın ezikliğiyle bu ahlaksız hayatına dön ve seviyesizliğini kurtar:))
Soran+1 yılSenin gibi bir beyin ancak bu kadar ters köşe yapar ya da yaptığını sanar ben kutsal demedim MASUM dedim okuduğunu anlama problemin var belli ki :D benim gibi bir kızı oldu derken kendi yaptığımın farkında olmaktan öte yaptığımdan suçluluk duymamak bu canım :D neyse senin de çocuğun olmuştur olacaktır sen farkında olmadan neler dönecek arkandan :D şimdi sen de salak yerine koyulacak olmanın ezikliğiyle yaşamaya devam et, hayatın boyunca benim olduğum kadar mutlu olamayacaksın bunu biliyorsun benim yaşadığım mutluluğu anlaman için kendini "özgür" kılman gerek. Önce baba lafından hiç çıkma, sonra evlen koca lafından hiç çıkma. Sen de yaşadığın şeyi hayat sanıyorsun sana da yazık ne diyeyim benim gibilere çatarak ego tatmini yapmaya çalışmanı anlıyorum inan bana. :)
Cevap sahibi+1 yılsen ne evlat, ne anne, nede insan olabilirsin.
insanlara değer vermeyi ezik gören ego tatmini ile mutlu olduğunu hisseden ve ahlaksızlığıyla kendini özgür sanan bir zavallısın.
sen muhatabım bile değilsin ki kendini af cambazı sanan bir kutsal ve masumiyet farkındalığını anlayamayan beyinden başka:D
Soran+1 yılkutsallık ve masumiyet çok farklı şeyler çünkü :D, ayy ne çok vaktimi çaldın tekrar cevap yazmıcam ezik byy :D
Cevap sahibi+1 yılhayır çok da farklı değil.
masum olmayan kutsiyete önem vermez sen gibi:)
ezikliğinin yanında kaşarsında byyyy:)
+1 yılgayet normal istekler bence sıkıntı olcagını sanmıyorum ama belki sevmiyordur sor bence
42 Yorumla
Soran+1 yılsoruyorum hoşuna gittiğini söylüyor
- +1 yıl
tamam o zaman sıkıntı yok takma kafana devam et sorun olmaz sen kendin kuruntu yapıyosun
Fantezi çerçevesi içerisinde olacaksa her erkek sever diye düşünüyorum
00 Yorumlatamda anlattığın gibi olmalı bayılırım bende ama ara sıra yapılmalı
20 Yorumla
+1 yılfenasın valla p*rno filmlerden çıkmış gelmiş gibisin:))
10 Yorumlayapmacık sevişler hoşuma gitmez, akışına bırakmak gerek, sertlik evet zevkli oluyor
20 Yorumla
+1 yılOff çok iyisin çok hoşuma gider böyle fantaziler. Benim sevgilim olsaydın keşke.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bileyim gidiyormudur sanki ben mi skiyorum seni :)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin serti makbuldür de seninki asırıya kaçıyor bacim.
11 Yorumla
Soran+1 yılgalibaa ama öyle yani yapcak bir şey yok.
Bunlari bana sevgilim yasatsin dunyanin en mutlu erkegi olurdum.. sen ciddisin dimi yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim, sen ciddi misin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSert seks güzeldir. Seviyodur sevgilin. Üstündekileri yırtma noktasına kadar geliyo mu iş?
22 Yorumla
Soran+1 yılevet :D
Cevap sahibi+1 yılçok güzel :d özel zevkleriniz de vardır :d
Eğlence ama Bokunu çıkarmayın sevginiz azalır sonra..
00 Yorumla
+1 yılozaman sevgiline söyle ilişkiye gireceğiniz zaman yanına kırbaç falan alsın.
10 YorumlaAradıklarım sende varmiş La:D küfür tokat filan Cmo byb :)))😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemnun olur ama kendisi de sert seviyorsa ve yetenekli ise memnun olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. allah akıl fıkır versın ulan bır mumıne bır muslumana kufur etmek gunahken sız edın bırde hosusuna gıdıyormus
27 Yorumla
Soran+1 yılnormal hayatta zaten etmez, ama seks esasında gayet g-hoş oluyor
vardı boyle bır arkadasım mum damlatılması en sevdıği şeylerden di
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. memnun olması lazım ya, benle böyle yapsan çok hoşuma giderdi
00 YorumlaOda sert seviosa memnundur
31 Yorumla
Soran+1 yılseviyor gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla benimki bana sapık diyor.
43 Yorumla
Soran+1 yılallah allah gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılben bide çok istekliyim. evet diyor valla pislik.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek olarak daha sert ini severim siz rutindesiniz su an
20 YorumlaBunu sevmeyen erkek yoktur bebisim devam :D
41 Yorumla- +1 yıl
ben sevmiyorum o ne öyle döver gibi kibalık nerde kaldı masaj olsa tamamda..
+1 yılSeks dediğin iz bırakır!
22 Yorumla
Soran+1 yılKESİNLİKLE
- +1 yıl
Sadistim bende, sert seks harici seks keyif vermiyor. Sıkıcı geliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bakire değilsen tüm dünya parmaklasın beni :D
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne ya bana sert davransa yapmam ben
22 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar çeşit
Cevap sahibi+1 yılBencede yani hafif sertlik kabulüm ama seninki mazoşistlik gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle kürekle girişsin sana
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibilere anca çakılır sonra terkedilir :)
21 Yorumla
Soran+1 yılhaftaya nişanım var canım benim gibiler bırakılamıyor ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yasta bu kdr fantazi !
22 Yorumla
Soran+1 yıldoğuştan gelen bir dürtü
Cevap sahibi+1 yılDna na kodlanmis sanki yarin kirbac veya havada fantazisi de gelir :)
+1 yılfantaziye saygı duyarım
00 Yorumlaher zaman Hard öpüşürken dahil :)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılneler varya hiç denk gelmezmi...
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki vardır benim gibileri ama dile getiremiyorlardır ilk başlarda bende dile getiremezdim
- +1 yıl
umarım sen nasıl dile getirdin acep?
Gizli Üye(36-45)+1 yılufff tam benlik evire çevire düzücen bunu :D
20 YorumlaHayır
31 Yorumla
Soran+1 yılhayır? hangisine hayır?
Gizli Üye(36-45)+1 yılla bulamdık senin gibi hatun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nasıl bir fantazi
22 Yorumla
Soran+1 yılböyle fantazi
Cevap sahibi+1 yıliyi kolay gelsin bacım
sıra dışısın
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmemm
Harika tam benlik
10 Yorumla
+1 yılkökle kökle süper
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ya bayılırım
31 Yorumla- +1 yıl
tatlım ya bennn
süprr olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılister tabi :D
20 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok sert seksten hoşlanıyorum sevgilim bu durumdan memnun mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler