Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Seks yaparken sert darbelerden mi hoşlanırsınız yoksa ufak ufak yolumu bulurum diyenlerden misiniz?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın

Önce yavaş yavaş baslayio daha sonra sert darbeler yapmayı seviyorum.
Oral seks ile başlayıp daha sonra
Misyoner ile yavaş yavaş başlıyorum , o sırada goguslerle ilgilenirken yavaş yavaş aşağı doğru çıkıp biraz daha oral seks daha sonra misyoner gibi ama kadının ayakları belde olacak şekilde yavaş yavaş devam ederim. ilerleyen dakikalarsa alta geçip kadının üşüme uzanıp sevişirken seks yapmaya devam ederim burası da yavaş daha sonra kadının ustumde ritmini arttırarak ziplamasini isterim sertlik burada başlıyor. Daha sonra kadın ters dönüp öyle de yaptıktan sonra doggy style sert bir şekilde. Daha sonra ters çevirip bacak omuz da da sert bir şekilde devam ilerleyen dakikada kadını kucağa alıp sert bir şekilde devam edip sona doğru da misyonerin kadınin bele sarılı halinde sert bı şekilde devam ederek finali yaparım :)
Merhaba ritmi ve tempoyu kadının kasılmalarına göre ayarlamak daha doğru olur. Kadının kasılmasına ve nefes alışverişine bakarak tempoyu ayarlamak mümkün öncelikle hafif hafif başlamak ve nabza göre şerbet tempoyu hafif hafif yukarıya çekerek o an partneri hissetmek çok önemli ona uygun şekilde ritimli tempo tutmak daha çok zevk verir tempoyu ara ara düşürüp hızlandırmak daha zevkli bir birleşme yaşatabilir. Tempo genelde yavaştan hızlıya 😊😊
Ufak ufak yolumu bulurum
Ay ben korkarım sjsjsj
Aklıma şey geldi bloody gamer🤣
Benimde aklıma o geldi ondan yazdım öyle 🤣🤣
Ağlama emojisi eksik. 🤣
Aay pardon 😭
Yok bu🥺
Ayyy çok pardon 🥺🥺
Sjjsjsk
😘😘
Cevap
85Cevap
Selam gadası 🙃
Önceliğim ağır ağır gaza basmak olur gadası. Partnerimin hızına göre gaza biraz daha basarım. Radara düşene kadar son hız devam ederim.
#gadası
Herkes aynı fikirde yavaş başlayıp sert bitsin diyor hiç farklı fantezisi olan yokmu ya cidden bende mesela ayak fetişli var bakımlı kadın ayakları çok hoşuma gidiyor ama kölelik gibi değil aksine baskın karakterim yokmu güzel ayaklarını özelden atacak merak ettim
-realdeki seks artık sarmıyor telefondan sexting yapmak daha çok haz veriyor bana
Sert kelimesi yumuşak kalmalı, cinsellikte cinsiyet farketmeksizin doğamız gereki vahşiliği severiz, aslında ilkel benliğimizi yaşadığımız andır cinsellik tabiki yerine göre kuş tüyü gibi yumuşakta olmak gerekiyo ama bizi orgazma ulaştıran o andaki vahşiliktir.
Yumuşaktan serte doğru olmalı ama yumuşak taraftarıyım.
hafif ritimle ufak ufak gidip gelirken birden sıkıca kavrayıp derin ve sert darbelerle bir süre devam edip sonra tekrar ritim değiştirip ağırlaşarak devam etme ve bunu bir döngüde yapmak çok hoş oluyor..
Ilk baslarda yavas baslarim 5 dakika sakin bir sekilde ondan sonrasında max hızımı kullanırım ve 10 dakika sonra tekrar yavaşlarım biraz sakinleştikten sonra tekrsr hızlabır ve bitiririm tüm kızların da bundan hoşlanacağını düşünüyorum ama elimi klitoristen çekmek tabi asla :) ve olabildiğince elimi partnerimin tüm vücüduna temas ettiririm.
Sevişme sırasında ufak ufak ama sonrası sert olmalı. d
Başlarken yavaş sonra hızlanırım sert darbelerlle bitiririm. Partnerimi boşaltmadan borakmam. Sonra yine yavaş ve yumuşak hareket lerle sarılırım
O ana bağlı canım nasıl isterse 😂 gerekirse bende sert olurum
Hep aynı ritimde olmaz arada bir vites düşürmek lazım😂 ama sıra darbelemeye gelince tıpkı darbeli matkap gibi olacaksın 😃
Hiç deneyimim olmadı fakat başlarda ufak ufak başlamak daha güzel olur diye düşünüyorum belli bir zamana yaymak ve tat almak açısından
Yavaş başlar sert devam ederim ve gücümü az da olsa hissettiririm. Oral ıle başlar oral ıle bıtırırım hadı eyvallah
İkiside olmalı hem yavaş olup her bir hücreyi hissetmeli hem hızlı sert olmalı doruklara çıkmalı ama favorim hızlı sert ve biraz vahşi olmak.
Ben öyle bir anda alıştırmadan bir anda yüklendim köküne kadar girdim kan geldi Bayaa ondan sonra bir hafta vermedi ağrıyor içi diye
Sert olunca daha bir zevkli oluyor benim acimdan karsi taraf belli olmuyr ruh haline göre degisiyor.
Cinsellikte süreklilik olmaz. Sertlik ve romantizm birlikte ilerlemeli.
Soft başlayıp zirveye doğru karşılıklı sertleşmesini seviyorum
Su akar yolunu bulur ne olacağını bilmek zor yaşarım sadece rüzgarın esintisine salarım kendimi
Sert darbelerden çekinmem. Sekste acımasız ve sınırsızım.
Sert olsun isterim, altımda eze eze inlemelerini ve tatlı sertliği yaşatmak isterim.
Yavaş tadını çıkartarak arada sert olup kadının aklını alarak
RİTMİ GENELDE ZAMANA göre ayarlarım önce ufak darbeler ama sonra sertleşirim
Öncelikle Fenomen olmuşsun tebrikler 🎉
Soruya gelirsek duruma göre değişebilir
Kışkırtıcı ve kaliteli sorular herhalde hiç yapmadım da ikincisi
O anki ruh halime göre değişir. Ama genelde yumuşak başlayıp sert devam etmek en güzeli
Sert olmalı ama ara sıra softunda tadına varmalıyız ikiside olmalı
sekste en özel sert darbelerin ne zaman nasıl olması gerektiğini o kadar iyi biliyorum ki suyu bacaklarından akıyor
Beğeniler çokmuş yorumumu soruyu beğeneyim adım sos
Soft başlayıp hard bitmeli.
sert darbe yapmaktan hoşlanırım
öncellikle ufak ufak sonrası gazaaa :D :)
Yeri gelince sert yeri gelince soft
Bilmiyorum her ikiside olur
Ufak ufak başlar nazik kibar kibar devam eder sonra sert sert ilerler
Her ikisinden hoşlanırım sert darbelerle yabmayı severim yavas yabmak zevk vermez
Ağır ağır çıkacaksın merdivenleri nefesin kesilmesin
Sonra bakacaksın aşağıya koşarak ineceksin 😊
Sertlik olmadan seks olmaz
Cinselik hayatm hiç yok sen peki?
Ben demir döver gibi s. kiyorum. Ve daha şikayetçi olanı görmedim.
Bende bir erkeğin. Beni domaltip sertçe yapmasını hayal ediyorum hep 🙈
Yerine göre bazen sert. Bazen de yumuşak ve romantik 🤭
Soft seviyorum pek can yakma taraftarı değilim ama partnerim sert severse işler değişir 😂
Kıvamına göre sert olur ya da sevgi olur. Bir anı Bir anı tutmaz. Duygular daima ön plandadır. Fakat önemli olan her duyguyu yaşamaktır
Soft taraftarıyım ama orgazm anında sert
Yavaş ilerleyip ilerleyen dakikalarda hızı arttırıp finali yakalarım
Ufak ufak başlayıp sert darbelerle bitsin
Sert olmalı
ikiside
Tabiki sert
Önce yavaş sonra hızlı gdgdd
Sert darbelerden hoşlanırım sekste ama zevk veriyor
Bu özel. mahrem bilgi. Top secret...
İkisi de hoşuma gidiyo
O anki duruma ve partnere bağlı olmalı bence
Beni hangi duygusuz eksiledi😂😂