Neden abartılıyor olabilir illa evlilik şart mı? 🤔
Evlenmeden seks yapılması neden anormal görülüyor🤔?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evlenmeden önce insanlar birbirinin kasık kokusundan akşam evde çorabı nereye attıgına kadar herşeyi ögrenmeli ve ona göre evlenmeli. nikahtan önce sosyal mesafeyi bozamayız mantıgıyla yapılan evlilikleri göruyoruz 2 3 sene sonra muge anlı ya da esra erolda başkasını sevip kaçtıgı haberleri oluyo
Bir toplumun gelenek görenekleri vardır. Bu yuzden genel geçer bir şey olsa da herkes için geçerli değildir. Yani bireysel olarak sen evlenmeden de sevişebilirsin 😀
Oyle olmasa ortalik babasi belirsiz cocuklarla dolardi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neden mi? Sundan dolayı. Az önce bir kız eşim önceki sevgilim gibi tatmin edemiyor diyor. Erkekler bunu kafaya takar. Siz kadınların zihniyetide buna müsait değil anlamıyorsunuz cunku
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evlenmeden önce insanlar birbirinin kasık kokusundan akşam evde çorabı nereye attıgına kadar herşeyi ögrenmeli ve ona göre evlenmeli. nikahtan önce sosyal mesafeyi bozamayız mantıgıyla yapılan evlilikleri göruyoruz 2 3 sene sonra muge anlı ya da esra erolda başkasını sevip kaçtıgı haberleri oluyo
Bir toplumun gelenek görenekleri vardır.
Bu yuzden genel geçer bir şey olsa da herkes için geçerli değildir.
Yani bireysel olarak sen evlenmeden de sevişebilirsin 😀
Sizin kafanız başka şeye çalışmaz mı bu sitede. Azan geliyor heralde.
Bazen diyorum o zamanlar aklım şimdiki gibi başımda olsaydı kimseyle birlikte olmazdım
Ben görmüyorum başkasının bedeni benim ilgi alanım değil
Oyle olmasa ortalik babasi belirsiz cocuklarla dolardi
Neden mi? Sundan dolayı. Az önce bir kız eşim önceki sevgilim gibi tatmin edemiyor diyor. Erkekler bunu kafaya takar. Siz kadınların zihniyetide buna müsait değil anlamıyorsunuz cunku
Ülkenin son hallerini gören herkes normal karşılar artık 😂
Çünkü erkekler eski tecrübelerinden kötü olmaktan korkuyorlar 😄
merhaba
Bence normal değil bu yapanın sonu cehennem bunu bilip yapmak isteyen varsa yapsın ama ben asla yapmam
Bence insan ömrünü beraber geçireceği insanla herşeyi yaşamalı. Sonra evlenince sıkıntı oluyor
Bu yüzden evliliğim bitti
patriyarkanin dayattigi bi algi, kim umursar 😂
Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş
isteyen yapabilir , şart değil evlilik.
Sana engel olan yok...
Seks her türlü yapılır gideri var ya
Yani, öyle şart değil
İnancın yoksa serbestsin
Dogru olmadıgı için olabilir mi
Yok o şart sana kaldırıldı
Aslında olması gerekir
Normal mş