Eşimden ayrıldım ve şu an bosluktayim vibratör almayı düşündüm ama internete guvenemedim gidip almaya da utanıyorum ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu dükkanlarda satıyolar zaten gideceksin orada herkes öyle şeyleri alıyor alacaksın bir tane çıkacaksın bu kadar basit ben de geçen alacaktım ama modeller benim hoşuma gitmedi ya bilmiyorum yani böyle gerçek penis gibi hissettirmeyecek sanki plastik bir şey ve gerçekten plastik olduğu çok belli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
o sitelerde satış yapan satıcıların yorumlarını oku, yorumlarda gizli kargo, güvenilir satıcı vs şeklinde yorum çoksa hiç korkma ver siparişi, ben de aldım bu şekilde birinde strapon birinde fantezi ekipmanı aldım, bir paketleme yapıyorlar şaşırırsın, önce sağlam bir torbaya, sonra kutuya, sonra poşete, sonra hediye paketine, sonra kutuya, en sonda kargo paketine koyup gönderiyorlar, üzerinde de sadece şahıs ismi oluyor, firma falan olmuyor, rahatça alabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
59Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Biz de ilk etapta güvenemedik.. Esim utangaçlığını kırdı ve sexshoptan aldı.. İkincisini ise internet üzerinden sipariş ettik.. Ve güven verdiler... Eşim icin alışveriş yaptığımız sitenin adını verebilirim...
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet lütfen
Soran+1 yılPeki paketlemesi nasıldı
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnternet en iyisi fizli saklı geliyor ya da kapalı kutu ptt teslimde olabiliyor güvenilir siteler uygun
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi siteler güvenilir
- +1 yıl
Trent yol aliesperex gitti gidiyor isim yapmış siteler zaten kapalı geliyor
- +1 yıl
Merkezi dükkanlardanda alabilirsin günde senin gibi cok kişi geliyor satıcı alışmış aetık
Internetten kargo ile alabilirsin onu satanfirmalardan tıp ve model seç ona göre bedelini öde gelsin kargoyla gelir
00 YorumlaGidip al. hem de öyle utanmadan sıkılmadan rahat rahat al. en beğendiğini al fiyatını sor
Bosyere çok para verme00 YorumlaTrendyol hepsiburada siteleri güvenilir. Yorımlarına bakarak kendine uygun ürünü alırsın. Kargocu bile anlamaz. Öyle paketleme yapılıyor
00 Yorumla
+1 yılSahibinden az kullanılmış vibratör 1-2 kez sokuldu anala hiç girmedi ev hanımından temiz kullanışlı 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Neden partner yapmıyorsun... Doğru düzgün bir vibratör almazsan plastik hissi verir sana zevk de alamazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunda Utanılacak ne var ki bir kadınsın ve Sekse ihtiyacım var partnerin yoksa vibratörün var ama istersen ben sana yardımcı olabilirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten siparis ver , onlar genelde kapali kutuda isim olarak da saglik urunu falan diye yollaniyor. Araştır bi sitede oyle aciklama gormustum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdrese isteme gel al yöntemi ile kargo şubesine istet oradan gider alırsın zaten gizli gelir N11 filan bak prepaid kartla öde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasaj aleti al. Hem omzuna tutarsın hem titreşimli darbeleri daha kuvvetli okur. Evlenip boşanmışsan genc kızlar gibi cızzz diye oten sacma şeye onca para vermemiş olursun.
Hem daha dolu bir orgazm yaşarsın00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İnternete güvenmelisin çok utanıyorsan ayrıca bi partner bulsan sorun kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılPartner istemiyorum
+1 yılbence vibratör alacağına bir erkek ile seviş daha iyi
00 YorumlaBen de yapay vajina almaktan utandığım için deniz kolluğu almıştım onun yerine :D
00 Yorumlatrendyol hepsiburada. com gibi sitelerden alabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Çoğu kişi internetten alıyor güvenilir yani alabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılinternetten al. trendyol dn labilirsin güvenilir. zaten gizli pakette gönderirler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Online güvenilir satış sitelerinden alırsan sıkıntı yaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılNe yapmak istiyorsun neyi amaçlıyorsun.
istediğin şeyin bir çok çözümü olabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. internetten neden utanıyorsun iadesi olan bir yerden al ama beğenmezsen kullanmadan ver :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılben ara ara giderim erotic shop a bursa daysan alıp teslim ederim sana ya da eve gelecek ama riskli tabi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhangi şehir olduğunu yazıyorsun biz çözüyoruz olayı :D :D
00 Yorumla
+1 yılİşin zor bu kadar çekinceli birisiysen. En iyisi net güvenmek zorundasın çünkü gibi shoplardan almak daha zor gelir sana
00 YorumlaUtanılacak bir şey yok gidip alacaksın veya eve isteyecen ama senden başka birisi kargoyubalirsa o zaman sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgit al aşko bişey olmuyo ben sevgilimle gitim hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kendi vibratorunu kendin yapabilirsin basit tuyorlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrendyoldan sipariş verebilirsiniz en güveniliri bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz neden vibratöre, ben neden yapay vajinaya ihtiyaç duyalım?
Bunun bir mantıklı yolu yok mu?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde kendi üretimini yap kullan. İthal ürünlere para ödeyip cari açık vermeyelim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Güvenilir sitelerden gizli bir şekilde alabilirsin ama gerçeği kadar tatmin etmez seni o sıcaklığı
00 YorumlaInternetten alirsin almaya utanma daha anneler gününde aldik
00 Yorumla
+1 yılBen alıp sana gönderim 😀yada fırça tarakla idare et xd
00 YorumlaSana birkaç bişey sorabilir miyim mümkün mü
05 Yorumla
Soran+1 yılSir
Soran+1 yılYok buradan sorun
+1 yılbunun yerine sevgili yapmak daha iyi degilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
neden gel cikarim senle
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılUtanmana gerek yok gayet normal bir durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılben alıp getiriyim sana
00 Yorumla Partnerin yok mu peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Komşuma alıyorum diyerek alabilirsin.. :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılUtanacak ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılNedenki alın ihtiyac varsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakın bir arkadaşlarından yardım iste
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir bi siteden alabilirsin ne olabilir ki
02 Yorumla
Soran+1 yılPaketjn üstünde yazar mı ürünün içeriği
- +1 yıl
Öyle ürünler gizli olarak gelir içerik yazmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Intetnetten ver sparisi gizli geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle düşünme bu bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsi burada n11 ne güne duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSextin partneri bul sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeni eve atabilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yılYollayabilirim istersen
00 Yorumlaİnternetten alabilirsin kargo ile
00 Yorumla
+1 yılBen netten almıştım.
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi site hangi satıcı
- +1 yıl
Uzun zaman oldu , hepsi buradadan almıştım.
- +1 yıl
Ne yaptın?
hepsiburada dan baktın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılPaketin üzerinde yazar mı içeriği
Netten al
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenli mi ki
Soran+1 yılHayır yani paketlemede sorun çıkar mı üstünde içeriği yazsın istemiyorum
+1 yılBunun için utanılmaz
00 Yorumlaİnternetten al guvenebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığın bir erkeği gönder
00 Yorumla İnternetteb al
00 Yorumla
+1 yılEee canlı ilişki yasa. Sevis Esin de yok
00 YorumlaAlıp geleyim sana
00 Yorumla
+1 yılKesip göndereyimmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldın mı neye karar verdin
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz