Sakıncaları var mı?
Vibratör almak istiyorum ama çok utanıyorum. Nasıl alabilirim?
Sakıncaları var mı?
Ben de utanarak vajina almıştım ama çok dar geldi tahmin ettiğimden darmış kayganlaştırıcı olmadan penisimin baş kısmı bile girmedi 4 ay önce utanarak terleyerek almıştım hiç unutmuyorum ilk defa 2 hafta önce denedim...
İnternetten kapıya kadar getirttir kargocu bilmiyor farklı şekilde ambalajlıyorlar adresi de farklı bir şey yazıyorlar genelde. Ya kargodaki elemanlar sık sık değişiyor bu kadar da kasma. Uşak'a gelebilirsen burada bir sek shop var senelerdir sahibi bayan ondan alabilirsin.
Şey taktiği de var buradan bir kız ya da erkekle anlaş onun adresine gelsin sana göndersin vs. oda olur.
Seks shoplardan net üzerinden sipariş ver kapıda ödemeli. kim ne olduğunıda anlamaz
Getirenin yüzüne bakamam ki
Getirenin getirdiğinden haberi olmayacakki
Üzerinde nerden geldiği yazıcak
Yok o öyle olmuyormuş. kartta bile belli olmuyormuş. sen araştır bak o işi
Tsk eic için 😊
Rica ederim 😊
@Psycholog ben neden biliyorum onu anlamafım yalnız 😃
@Psycholog almafım duydum
Cevap
61Cevap
Internet uzerinden al kargo ile geliyor bende seks shopda calistim daha once sen gibi utangac cok bayan musteri geliyordu onlarada boyle tavsiyede bulindum ama anal vib kucuk al 8 10 cmlik vajinal ile 18 19 civari biraz kalin al titresimli al almisken
Ayrı ayrı mı alayım
Anal için şişmelide varmış
Sismeli alma askinda anali hic alma sagkina zararli ama alcaksan 10 cmlik al buyuk alma vajnaya 19 cm biraz kalin all evet ayni siteden ayri ayri al ha yok ayarlarim ben diyosan bir tane al 19 cm hem vajinana sok hem analina
Sevgilon yok. mu evlenmek istedigin onunla yap sana guzel guzel oralda yapsinn
Vajinama kalın ve büyük istiyorum artık soktuğum şey tatmin etmiyor. Çok pahalı değil mi yaa titreşimli olanlar 100 kusur lira
Indirim yaparlar ama vajinani cok buyutme 19 20 cm al fazlasini alip napcan 2 3 kez zevk alir sonra zevk alamassin 19 20 cm kalinlik 14 15 al fazlasiylaa yeterr
Yok sevgilim
Yazik siz gibi birisinin sevgilisi olmamasi arzulu tutkulu bir kadinsin belli sen gibi sevgilim. olsun evlenir her gece mutlu ederdim ama. neyse ya dedimi yapin bence titresimli 20 cm 14 15 cm. kalinlik al yap seni doyurucaktir
Bn geleyim o oral yapmaz sevmez masajda yapmz bn hepsnn tm ustasyim bnnnnnnn canım ara bni bul bni 5 diyorum baka bsey demyommmmmmm
bende aldım ya biseksüelim 23 cm damarlı vantuzlu ahrika bişey alırsın sende çekinme internetten alıcaksın zaten kendi kapalı şekşlde belli olmdana geliyor zaten
23 cm iyi mi bir de titreşimli titreşimsiz mi alayım
Titresimli sert olur cabuk bozulur benimki harika doyuruyor hepsini almakta zorlansamda banyoda cok guzel oluyor duvara yapistirinca sanki Birisi arkamdaymis gibi hissdiyorum gerci anal icin 23 cm fazla ama iyidir
Titresimle bosalmak istiyorsan su seyler var bel kemerleri var zayiflama kemerleri onlarin iyisinden bulursan turbo motor gucu cok fena yapiyor motoru orana degdince vibratorude sokunca ucuyosun resmen
İnternetten sipariş ver. Gizli paketleme yapıyorlar. Üzerinde herhangi bir ibare olmuyor.
Emin misin
Yes. Emin olmak için sipariş vereceğin sitenin kargolama-gönderim sayfasına bak. Hemen hepsi gizli gönderim yapıyor.
la git seks shop a al bidaa ordaki satıcıyı nasılsa görmiceen raat ol kasma bu kadar :D belki orda bir adamla tanışırsın canlısını bedawaya getirirsin :D
ilşikiden zevk alamazsın artık. vajınan genişler kötü olur söyliyim
Genişledi bile 😞
internetten sipariş ver. kapalı kutu geliyo belli olmuyo.
Şu site olmasa kızlarımız patlıcana kabağa kalacak... neyse hangi şehirdesin söyle halledelim.
adrese teslim getireyim istersen hem kullanımını gösteririm sana
Getiren ne geldiğini bilmez.. İsimle göndersinler telefonla arayıp özellikle rica et. Seks shop olduğu yazmasın.. Kutu içeriğine de bakmazlar, bakamazlar.
Gittigidiyor sitesinde var eve kadar kargo ile yolluyorlar, üniversitede almıştık yanı kullanmak için almamıştık lazımdı :D
internet üzerinden alabilirsin içerik gizli oluyor zaten kargocu bilmez içinde ne olduğunu kutu üzerinde de zaten içeriği belirten reklam olmaz
Yavrum ne gerek var bu teferruatlı aletlere ben istediğin kadar döşeyebilirim sana (17 cm) 😉
Nerdensin
İnternetten alsana çoğu firma paketi kargolarken hediyelik eşya etiketi ile gönderiyor zaten. Cekinecek bir durum yok
bir ton kişi giriyor o dükkana sen de git.
de bir boy vibratör alacaktım tanesi ne kadara olur
Kaliteli bir ürün alman gerekli. Yardımcı olabilirim istersen
elle masturbasyon genişletmez. ama deliğe sürekli birşeyler sokma bence
Bişeyler sokunca genişler mi öyle?
İnternetten rahatlıkla beğenip alabilirsin ama sağlam yerlerden al ve ayrıca bir öncekini nasıl aldıysan onu da öyle alabilirsin
Ya arkadas insani ihtiyacı için bir yardım istemiş demediğiniz bırakmamışsınız ayıp be sanki hepiniz düzgünsünüz aml
Daracık ve minicik deliğinden zevk alıyor musun peki?
Utanmanin alemi yok sipariş ver gelsin kargocu anlamaz gizli paketle gelir
İnternetten siparişini ver kapalı kutuda geliyor kargocu ne olduğunu bilmiyor zaten
Abazanlar alın bir trol size akşam akşam eğlenirsiniz;)
Artık bu devirde aşmamız gerekiyor erkek te london alamıyor ne olacak bu sonumuz
seks shopa git adamin isi o al ne olacak olmadi kargoyla algizliyorlar
internetten sipariş ver sende o zaman
Senin sonun iyi değil
Sonunu dusunen kahraman olamaz 😃
internetten sipariş et :)
Baco sen ne yaptın ya?
Burada sormaya utanmıyosan almayada utanmazsın
Online seks shop. En rahatı
Nerden geldiği belli kargocunun suratına nasıl bakarım
Üzerinde yazmıyor Seks Shop diye. Ilk sipariş veren sen değilsin.
Online satış kanallarından
Getiren kişinin yüzüne bakamam ki
Kargo ile getirecekler sen de abartma yani kutu içinde dildo var yazmaz
Nerden geldiği yazar
Ya adres ver özelden ben alıp göndereyim maksat işin görülsün
Internetten al gizli kutuda geliyormuş
Netten al ne utaniuon boy boy
Orijinali varken neden vibrator :)
Demek ki yok
Neden yok peki? Güven sorunu mu var
Biraz
Güvenmemek te haklısın ama vibrator le ne kadar zevk alıyosun ki