Eve sipariş etsem ailem görür sorun yaşarım dışarıda satılan yerler tekin yerler değil kredi kartım var satın alsam göremezler nasıl alabilirim klitoral mast yapmak için istiyorum bi yöntem öğretin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılburadan link atmak yasak olduğu için atamıyorum ama vibratör yerine kullanabileceğin çok güzel bir alet biliyorum. Hazır babalar günü yaklaşıyoken babana almış gibi gösterip sen de işini görebilirsin. (4 sene önce uzak ilişki yaşadığım sevgilime almıştım, dün konuştuk hala kullanıyormuş ;) )
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden atar mısın
- +1 yıl
soruyu gizli sormuşsun :D
Soran+1 yılYazdım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldığını gizleyebilirsin kargo şubesinden teslim alarak. Paketlemede belli etmezler o ürünleri. Evde bulundurman tedirgin edebilir sadece belki. Eğer vazgectiysen daha doyurucu bir mast için evde de çözüm uretebikirsin. Tazyikli suyla duşta veya titreşimli dış fırçasıyla dene istersen önce.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnternetten sipariş ver.
Güvenilir satıcılar var onlardan aldığın zaman kargo içeriğinde ya da göndereci olarak hiç bir bilgi yer almıyor.
Teslimat adresi olarak kargo şubesinden teslimat olarak yazabilirsin. Ancak satıcının hangi kargo firmasıyla gönderdiğini bilmen gerekebilir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Gizlilik sözleşmeleri var zaten çoğu yerin. Ona dikkat et öncelikle , daha sonra sana en yakın kargo şubesine veya uzakta bir kargo şubesine teslim etmelerini söyle, bu şekilde kolaylıkla alabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılşube den teslim al ya da okeyin küçük vibratoru var marketlerde satılıyor dua edersn banaa
13 Yorumla
Soran+1 yılMarketten almaya utanırım ya
- +1 yıl
Neden utabacaksin ki dogal bisi bu
Soran+1 yılUtangaçım ya
+1 yılTrend yolda var ptt elden alma de veya trend yoldan alirken elden gidip kargodan almayi isaretle kendin gidip ala biliyosun. Diger yerden yaz anlatayım
00 YorumlaYakın arkadaşına sipariş ver. ya da evde kendin yap. Vajinana zarar vermeyecek kalın ve uzun bi objeye kondom takarsın olur biter.
08 Yorumla
Soran+1 yılYa klitoral mast diyorum * ıma gircek bişey değil
Soran+1 yılCanım aldım ama bana dayanadı bozuldu
Soran+1 yılSevdiğime saklıyorum kendimğ
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Kalem tipliler var ruj a benziyor fark etdirmeden cabtanda tasiya bilirsin
10 Yorumla
+1 yılAilenle yaşıyorsan önermem, bunu görürler ve kendini içinden çıkamayacağın mevzuların ve dedikoduların içinde bulabilirsin.
Kendi evine çıktığında internetten alabilirsin bence.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kargo şubesine teslim iste.
Gidip kendin al.
.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece klitorak içinse sonik yüz temizleyiciler var. Saklaman da gerekmez ama önce elinde deneyip titreşimini hissetmeni öneririm. Bazı tekno marketlerde denenebiliyor.
00 YorumlaGidip erotik Shop tan kendin al veya İnternet ten sipariş et fakat eve gelmesin gidip şubeden sen al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkargo şubesinin adresini öğren teslimat adresi olarak kargo şubesini yaz şubede bekler kendin gidip alırsın
00 YorumlaSipariş et adresi girme şubeden alınacak yaz ordan alırsın kendin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın kargo subesine yönlendir gelince oradan al👍 Trendyolds var gizlilik içinde yolluyorlarmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. sipariş verirsin kargoyu arayıp şubeden alacağım dersin olur biter :)
00 Yorumla
+1 yılönce sitelerinden fiyatlarına bak. nakit paranı hazırla. hazır pandemi dönemi yuzunde maske var seni tanımazlar. direk gir magazaya al parayı öde cık. hic utanma. ben maskesiz bir cok defa aldım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle bakiremisin 2. olarak internetten sipariş verirsen gizli paket şeklinde geliyor vibratör oldugu belli bile degil gizli yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkargocunun adresini ver oradan alırsın.
220 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor o
Cevap sahibi+1 yılbakireysen sakın alma riskli
Soran+1 yılKlitoral mast diyorum askm
Cevap sahibi+1 yılyine de riskli ama sen bilirsin
Soran+1 yıl* a bir şey deymiyor ama
Cevap sahibi+1 yılknk yani ona bakarsan penisini içe sokmadan bakireliğin bozulduğu da oluyo. hatta bi kızınki okuldan hiç unutmam bisiklet sürerken bozulmuş birden kan boşalmış yani hassas
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEvet canım özel bölgesine darbe aldığı için bozulmuş ama ben a mımın girişine bir şey sürtmicem üstündeki klitorisi uyarıcam kısacası risksiz
Cevap sahibi+1 yılkargo şirketinin adresini cer oraya bırakırkar.
Soran+1 yılTamam sağol🥰
Cevap sahibi+1 yılyalnız kargocular bilecek bu sefer ne aldığını görebiliyo onlar shhdhshs bence sizin semtin yanındaki başka bi kargocuya gönder bi daha görmemek için onları için iyice rahat etsin diye diyorum
Soran+1 yılHahaha doğru dedin onu ama uzağa gidemem ya annem anlar sonra en kötü kılık değiştiririm azcık bi daha görseler tanımazlar😂😂
Cevap sahibi+1 yılnerden anlayacak annen avmye gidiyorum parka gidiyorum de çık çantana atarsın zaten.
Cevap sahibi+1 yıladın soyadın yazıyo jsjshhshs dalga geçebilirler bütün gün kargocuda konuşmadıklarına inanmıyorum
Soran+1 yılMerkeze uzakta oturuyorum tek başıma çıkarsam anlaşılır ya
Soran+1 yılAdımı soyadımı gerçek yazmam o zaman dkwlaşzşxkwla
Cevap sahibi+1 yılhahshhah kimlik soracak sakın öyle yapma. neyse bi şey olmaz ne olacak. tak gözlüğünü maskeni git shhshshs
Soran+1 yılAboo cahil çıktım ben giderken tesettüre falan gireyim bari hepten tanımazlar djwlaşxowkql
Cevap sahibi+1 yılgahahhah aynen peçe falan tak abart knk 😂😂😂
Soran+1 yıl😅😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşının işyeri veya ev adresine gönder oradan alabilirsin ama ona gerek yok, klitoral mast için titreşim uygulamaları var işine yarar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kargoyu şubeye iste git ordan al
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç bişey sormadan verirler mi yaş falan
+1 yılŞarjlı dış fırçası al içine sokmayacaksan
03 Yorumla
Soran+1 yılYa klitoral mast diyom
- +1 yıl
Diş fırçası aynı görevi görür titreşimli
Soran+1 yılBozuyom ben onları
+1 yılGit kargodan kendin al
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
onun yerine diş fırçası al başları dönenlerden
00 Yorumla
+1 yılOto diş fircasi kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnternetten al şubeden teslim al kargoyu
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ürünü almak istiyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılVibratör işte
Cevap sahibi+1 yılÖneride bulunabilirim istersen canım
Soran+1 yılÇok iyi olur
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam olur mu
Soran+1 yılOlur canım
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç ve sevgilin yok mu
028 Yorumla
Soran+1 yıl18 ve yok
Cevap sahibi+1 yılSevgili yapsan daha iyi değil mi yaşında genç
Soran+1 yılBulamıyom
Cevap sahibi+1 yılNiye ki sosyal medya kullanmıyor musun boy kilon nedir sevişmek bile vibratöeden daha fazla zevk verir
Soran+1 yılÖyle internetten olmaz bu işler
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın ki sanal yspsvsk Düzgün birini bulsan bile ve realden de bulabilirsiniz
Soran+1 yılSevgilim olsada amacım cinsellik değil ilk önce aşk
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama biraz fazla istekli olduğun için burcun ne
Soran+1 yılFazla istekli falan değilim sadece mast yaparken yoruluyorum basak
Cevap sahibi+1 yılHafta da kaç kez yapıyorsun ki ve nerelisin yakında seks shop yok mu
Soran+1 yılBazen haftalarca yapmam bazen nerdeyse haftanın hergünü yapıyorum değişir bu, Tekirdağ
Cevap sahibi+1 yılİlginç neye göre oluyor ki bu istek p zaman ve geç boşalıyor sun galiba yorulduğunu göre Tekirdağ da vardır seks Shop bence al zevk bu sonuçta
Soran+1 yılAzınca oluyor mantıken boşalmayı ayarlayabiliyorum ama sürterek yapmak yorucu
Cevap sahibi+1 yılBoşaltmayı nasıl ayarlaya biliyorsun ki sürtünerek de çok yormaması gerekiyor ve belki yapıyorsundır ama duşta fıskiyeyi dene
Soran+1 yılDuşta yapıyorum ondada tuttuğum gibi orgazm ediyor ben biraz uzun sürmesini ve ayarlamayı istiyorum sürterek ve titreşimli aletle oluyor bu
Cevap sahibi+1 yılHiç yaptın mı titresimli aletle olmadı sipariş ver kargo şirketinden al yakın olsak ben sipariş vereyim benden al dicem
Soran+1 yılYüz yıkama aleti ile yaptım
Cevap sahibi+1 yılTam nasıl p ben titreşimli diş fırçası kullan diyecektim sanal yaptın mı hiç
Soran+1 yılKlitorise tutuyorsun titriyor orgazm ediyor sanal sevmem saçmalık
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum kadın için dayanılmaz zevk titriyor bildiğin sen bide onu tutarken oral yapılmasınj tatsan delirirdin
Cevap sahibi+1 yılSanal niye saçma ki çoğu kadın yapıyor hayal gücü
Soran+1 yılBilmem ben kimseyle bu konuları muhattap olmam nude at falan diyorlar sa lak dolu kısacası
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bu konuda direk nude at demesi çok salakça bu erkeklerin
Cevap sahibi+1 yılPo... no izliyır musun
Soran+1 yılEvet izliyorum
Cevap sahibi+1 yılNormalden konuşsak olur mu rica etsem
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum gizliden
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gerek var gel ben yardım edeyim sana
08 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır mast yaparken zevki arttırmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam da kuzum ondan daha iyi şeyler var
Soran+1 yılSevdiğim kişiye saklıyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılBak ya saklamak yapay birşey soktuktan sonra mı oluyor o nasıl bir saklama
Soran+1 yılKendime bişey sokmıcam ki klitoral mast yapıcam a m la alakası yok
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam o zevki aldığında sokarsın
Soran+1 yılYıllardır mast yapıyorum hiç bişey sokmadım
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman sıcacıktır güzel dil atılır oraya
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdresi kargo merkezini goster
00 Yorumla
+1 yılZaten adres verince kapıya gelmeden ararlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alabilirsin sıkıntı olmaz
00 YorumlaGerçekten alabilirim sana
00 Yorumla
+1 yılaliexpress den temin edebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bende var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞarjlı diş fırçası al
04 Yorumla
Soran+1 yılYa onlar vibratör gibi aşırı zevkli değil
Cevap sahibi+1 yılDenedin mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBüyük şehirde yaşıyorsan seks shopa git
Ben hediye edeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılYakalanmamalısın
00 Yorumla
+1 yılÇok mu istiyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem