p*rno çok güzel, p*rno bir erkek kendine dokunurken vs de güzel yani illa ilişkiden bahsetmiyorum ama sanal sekste mesela öyle güzel bir görüntü yok. Gerçek sekste eh işte, tam boşalırken iyi ama gerisine katlanmak çok zor. Acıyor pis ve yapış yapış hissettiriyor. Hiç mi düzelmeyecek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılP. rno izlemenin zararları.. o filmlerin kasetlerin arkasında neler çekiliyo neler oluyor bir bilsen güzel gelmesinin sebebi çok kusursuz olması bir de türk videolarına baksan göbekten kaliteden daha doğrusu kalitesizlikten gerçek seksin aynı olmadığını düşünürsün hatta seksting yani sanal seks bile daha cazip gelir çünkü ikiside zihnen aklen bilinç altının sana verdiği dopamin yani mutluluk hormonu ve zihninde canlanan hayaller. videoları izledikçe zihnen aklında bambaşka şeyler var ancak gerçekte hiç öyle değil işte bu yüzden video izlemenin zararlı olduğu görülmüş bilimsel olarak. ne kadar çok izledikçe bilinç altın ona yönlendikçe ve ne kadar elin çok genital bölgende olursa o kadar mastürbasyona da bağımlı olursun gerçek seksten zevk alamaz karşındakine de haksızlık etmiş olursun zevk almazsan zevkte veremezsin öyle düşün. o yüzden o videoları bırak o videoların arkasında kadınlar çığlık atıyo acı çekiyo erkekler penislerini kaldırsın diye bir ton iğne krem sürülüyo hatta video çekilirken boşalınsa bile erkek tekrar iktidar haline gelene kadar da bekletiliyo bir film için adamlar normal dizi çeker gibi vakit ayırıyo kadınlar da zaten fit erkekler desen baklava ama bir evlensen kıldan tüyden göbekten çıkamazsın yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılp*rno bağımlılığım var zaten
- +1 yıl
anladım o yüzden zaten sen evlendiğinde daha çok sıkıntısını çekeceksin zevk almayacaksın mastürbaysona alıştığın için kocan işini bitirip kıçını dönüp yattığında sen mastürbasyon yapmayı hayal edeceksin o videoları bilinçli izle bilinç altına başka türlü geçmesin gerçek olmadığını bil en azından ve azaltmaya çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılHimmm p*rno bagimliligim benimde var ben cekimde yapiyodumm bi araa hoslanmiyomusunn gercek sekstenn
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hoşlanmadım ama sürekli yeni p*rno bakarım bağımlılığım var bazen tatil günleri akşama kadar bakarım
- +1 yıl
Himmm anladimmm izlemek keyif veriyo banada ya izlediklerimi denemek yapmak harika
- +1 yıl
Peki gurup falan izliyomusunn
Soran+1 yılSadece iki siyahi varsa
- +1 yıl
Himm anladimm benimde hosuma gidiyo
- +1 yıl
Izlerkenn dayanamayip elin oraya gidiyomu benim gidiyo
+1 yılSıradan seks sevmiyorsun bence fantezili dene daha tutkulu oluyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yaptığın partnerinle uyuşamazsın seks konusunda bazen onu sevsende o yüzden iyi olmaz..
00 Yorumla
+1 yılSen p*rnolara kendini çok kaptırmışsın
10 Yorumla
+1 yılYanlis. kisiyle yapmissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelecek, doğru partner doğru ortam ile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi partneri olmayan kadın, yazık
00 Yorumla
+1 yılIşı bilmiyor bence
00 Yorumla
+1 yılZevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin gerçek seksi yaşamadığın belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen iyi seks yapana denk gelmemişşin
00 Yorumla