• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Cinsel Yaşam

Evlilikte kadın neden seksi bir görev gibi görür?

SaklıTutkular
SaklıTutkular Takip Et
FenomenGuru Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Tabiki kadın için bunun bunun bir görev olduğunu düşünmüyorum ama genel kanı bu yönde bence.
Siz ne düşünüyorsunuz?

#tutku 🖤
Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Öncelikle bu güzel soru için teşekkürler.. Cinsel yaşam sayfasında böyle kaliteli sorular görmek beni mutlu ediyor ve zevkle görüş yazmaya teşvik ediyor:

• Küçük yaşlardan itibaren; özellikle ataerkil toplum yapısının etkisiyle, kız çocuğuna ilerde kocasını memnun etmekle ilgili bir formasyon veriliyor. Kız çocuğu ailede emanettir, asıl sahibi kocasıdır anlayışı. (Bu bakışı savunmuyorum, sadece olanı söylüyorum.)
    • Bu formasyonun etkisiyle, kadının kocasını yatakta da mutlu etmesi gerektiği bilinçaltına empoze ediliyor.
    • Olayın dini yönü de var. (Erkek her cinsellik istediğinde; kadın bunu karşılamak zorundadır.)
    • Evlilikte cinsellikle ilgili beklediğini bulamayan kadın; sırf kocası başka kadına gitmesin diye görev icabı gözünü kapat, vazifeni yap moduna giriyor.
    • Erkek tarafı, cinselliğin kadının görevi olduğunu karşı tarafa inandırma çabası içinde oluyor. (Sanki kendisinin görevi değilmiş gibi..)
    • Evlendikten sonra yıllar içinde; ilişkideki heyecan ve gizem ortadan kalktığı için cinsellik de rutin halini alıyor ve adeta yapılması gereken bir ev işi moduna giriyor.

İlk aklıma gelen nedenler bunlar, daha da yazarım ama şimdilik bu kadarı yeterli bence..

1
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Gayet yeterli teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Ricalar.. 🙂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• 06romeo
    06romeo Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 60
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Cinsel ilişkiyi, seks yapmayı eşlerden biri görev şeklinde görürse işte o zaman işin tadı kaçıyor, o evlilik zehir oluyor, çocuklar da konuşsa artık sosyal statü ve çevrenin de psikolojik etkisi ile boşanma cesareti de olmayınca, artık eşler sadakatlarını da sürdürüyorsa, hevesleri kursaklarında kalmış tutkularını yaşayamamış aç çaresiz tutsak hayatı yaşayarak mutsuz oluyor ams çevrelerine sahte gülücük dağıtıyor bu durumda olan talihsiz eşler. Bunun tek sebebi eşlerin uyumsuzluğu. Libidokarın dengesiz olması. Beklentilerin farklı olması.
    Zor ama, bu duruma düşmemek için yani ideal seksi bitmeyen evlilikler kurabilmek için, evlilik için alel acele karar verilmemeli, ruh kalp ve ten uyumu olduğundan emin olunarak evlenilmeli. Böyle olursa fanteziler hiç bitmez, karşılıklı tatmin dozunda olur, seks dolu huzurlu bir yuva olur… Keyifli tatiller. 😎

1
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Haklısın 😊

Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      +1 yıl

Bu işe bir çözüm bulmak kazım. Mutluluk hepimizin hakkı, hepimize lazım. 😌

Yorumla
  • cesaretyada
    cesaretyada Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında kadınlar bunu böyle düşünmez hiçbir zaman, ona bunu düşündüren etkenler vardır. Ki bunların en başında eşinin isteğini bu yönde belirtmesi ailesinin ya da toplumun dinin yüklediği bir görev oluşunu sürekli olarak kadına dikte etmesi ilişkiye girmenin onlar için bir görev olduğunu düşündürür ayrıca eşinden beklediği ilgiyi göremeyen , eşinin sadece seks istediğinde kendisine yaklaşması duygusal olarak ihmal etmesi erkeğin tatmin olurken kadının tatminini umursamaması gibi durumlarda da kadınlar sadece evliliğin olması gerekenlerinden biri olduğu için ilişkiye girerler Bir nevi görev olduğunu kabul ederler aslında seks asla bir görev olarak tanımlanmamalı ya da düşünülmemeli her iki taraf içinde

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Tabiki sebepsiz değildir bu düşünce

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    • Özellikle çocuk sonrası kadınlarda bir isteksizlik olduğu gerçek ve bu tamamen kendilerini anne kutsallığı kısmına fazla kaptırdıklarından.
    • Ya da seksi çocuk için bir yol olarak görüyorlar ve görev tamamlanmış oluyor.
    • Nasıl olsa evlendik o heyecan da bitti kafası seksi külfet gibi görmelerine sebep oluyor
    • eşlerinin kalaslığı da bunu besler. Evlendikten sonra ilgi alakayı flörtü tamamen bitiren adama ne istek duyacaksın mesela.
    • Nikah oldu nasıl olsa beni bırakmaz gitmez arada yaparız aradan çıkar görüşünde olan da çok kadın var.
    • bir de arada ten uyumsuzluğu varsa olay kopuyor. Özellikle herhangi bir evlilik öncesi konuşma beraberlik olmadığında uyumsuzluk ortaya çıkınca kadınlarda seks görev haline gelebiliyor.
    • yorgunluk iş güç stres! En büyük etken. Hele de eşine yardımcı olmayan erkeklerle evli kadınlar evden işe, ev işi varsa çocuk falan derken hal kalmıyor. Şimdi hazırlığı sonrasında duşu bilmemnesi derken uyurum amannnnn banane diyorlar.
    1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

48

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Tamamen algıdan kaynaklı aslında mesela Türkiye’den çıktığımdan beri seks konusunda hiç yapmam ama rağmen kendimi o kadar geliştirdim ki Türkiye’de iken korkuyordum mesela hani çünkü böyle anlatıyorlar böyle görüyorsun böyle lanse ediyorlar ama yurtdışında böyle değil hatta burada şöyle bir şey var genelde kadınlar erkeklere daha çok iş atıyor burada mesela erkekler duygusal adım atıyor kadınlar daha çok cinsellik düşkünü.

5
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Çünkü küçüklükten itibaren özellikle bilinçsiz toplum, seksi bir keyif ya da zevk değil görev amacı olarak öğrettiler. bu da kişi de seks sanki hayatın bir parçası değilmiş sonra yapılması gereken bir şeymiş gibi algılandı. ama oysa seks hayatın her zamanında olan ve iki partner içinde bir yaşam tarzı olan duyguların bütünleşmesidir ve aşkın da bir parçası

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Toplum zihniyeti önemli rol oynuyor

• ruhsuzkırmızı
    ruhsuzkırmızı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmeden önce kızların beynini öyle bir kalıplara soktular ki işte evlenince yemek yapacaksın, temizlik yapacaksın, kocanın istedigini yapacaksın, çocuk yapacaksın bunu yapacaksın şunu yapacaksın diye söyleye söyleye artık onu kendi içinden yapmaktan çok görev olarak görüyoruz ve buna göre plandırılıyoruz.

4
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Çok haklısın valla

Yorumla
  • Sefir34
    Sefir34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bu çok yanlış eğer böyle düşünce var ise kadınlar büyümüş bir bebek gibidir ve her zaman sevgi görmek ister saygı görmek ister erkek sadakatli olduktan sonra kadın ondan başkasını görmez kadının görevi evlilikte seke değildir tamam oda olacak illaki fakat bunun içinnkadını hazırlamak lazım tatlı güzel ateşli cümleler ile yoksa kadının rahatlasında uyusun düşüncesi olur ve bundan zevk haz almaz sekste en önemli şey kadına güzel davranmak ateşi tutkuyu arzuyu hissettirmek

2
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Evet haklısın.

Yorumla
    • Sefir34
      Sefir34
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir kadın;
    >erkeğinin sevdiğidir.
    >erkeğinin gözüdür kulağıdır her şeyidir!
    >erkeğinin hayat arkadaşı, sırdaşı ve dostudur.
    >erkeğinin can yoldaşıdır, onunla başlar yolculuğu onunla sona erer.
    >erkeğinin yarım elmasıdır onsuz olmaz..
    >erkeğinin cinsel objesi değildir, uşağı hiç değildir.
    >Kadın isterse eğer? erkek için bir kadın >>>erkeğinin her şeyidir<<

1
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Çok doğru

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim

• Doludoluhayat33
    Doludoluhayat33 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Yasadimiz yerin b*ktan algilari yuzunden erkek sik*sir erkek yapar erkek eder kadin hizmet eder bisi desen yok nisa ayeti ki arasitirilsa kuran siddeti onermiyor zaten bi ayeti bi kisim olarak gidip almislar yapabilseler bi yerimize s*kcaklar butun olarak bakilmasi lazim daha okumakdan anlamaktan aciz bir milletiz biz sorunlar cekmeye mahkumuz hersey bizim sucumuz

2
    0 Yorumla
  • efkâr-ı_izafi
    efkâr-ı_izafi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Sebebi basit. Kadınlar genelde sevdiği şeyi sevmezmiş gibi gösterip açıklarının yakalanmasını istemezler. Seksten keyif almazmış gibi gösterip sanki sadece erkek istiyormuş gibi gözüküp erkeği borçlu çıkarmak. Tabi bunu her kadın yapar diye söylemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Krykos
    Krykos Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Yemek yememiz ya da yapmamız bir görev midir yoksa ihtiyaç mıdır. İhtiyacımızdan kaynaklanan bir durumdur. Açlığımızı bastırmaktır. Cinsellikte kadın bunu görev olarak görmesi çok saçma... Neticede duyguları istekleri vs olabilir. İhtiyacını eşinde karşılayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Kadının bunu reddetme hakkı yokmuş gibi bir algı var bizim toplumumuzda da ondan.

4
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Sanırım ilişki bu hale getiriyor durumu. Yani erkek tek taraflı düşünüyor ise kadında bunu görev gibi addediyor olabilir. Ancak iki taraf içinde görev olmamalı sanki.

1
    5 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Evet erkeğin kadını mutlu etmemesi sadece erkeğin zevk aldığı bir eyleme dönüşmesi bu hale getiriyor kadını

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      +1 yıl

Evet haklısınız. Yani aslında bu bazı eksikliklerin göstergesi, ilişkilerin en başında gözlemlenecek şeyler. Yani insan acaba nelerden hoşlanır, neleri sevmez diye kendine dert edinmeli, hayatta sürekli küçük sürprizleri olmalı, bazı şeyleri açıkça sormalı ve ona göre davranmalı. Ben merkeziyetli olunca bunlar gelişmiyor. Aslında mutluluk paylaştıkça daha güzel hale geliyor

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

İletişimsizlik işte altta yatan temel sebep.
      Evlendik tamam bir hafta geçti iki hafta geçti cinsel anlamda tatmin olamıyoruz. Ama bunu karşı tarafa söylemek çözüm aramak yerine susup içimizde bir duvar oluşturuyoruz eşimize karşı, çok yanlış.
      Sadece seks değil her anlamda durum böyle.

Yorumla
    • TOKAREV
      TOKAREV
      +1 yıl

Kesinlikle doğru. Yani insan tecrübesizken evleniyor ve zamanla olur sanıyor sanırım. Cevapları psikologlardan basma kalıp duymaya alışıyoruz. Aslında herkes kendi içinde farklı ve farklı duygular içerisinde, Yani ilişkilerde biz birbirimizin tamamlayıcısı olmalıyız düşüncesi eksik. Şu forumda yüzlerce konu ve soru var aslında hepsi birkaç kelimeden ibaret, Aşkı, şefkat göstermeyi, sabırlı olmayı beceremiyoruz. Biz erkekler olarak bazen kadınların özel günlerini geçiştiriyoruz. Sanki bir anlık gibi. Oysa her ay aynı sıkıntıları var. Elbette erkeklerinde sıkıntıları vs oluyor ama yapı itibari ile kendimiz gibi düşünmek istiyoruz. Fizyolojik ve duygusal olarak tamamen farklı canlılarız. Bunları biraz düşünen çok yol kat ediyor. Erkek bu kadınımın görevi değil. benimde görevim değil ama bunu zevkli hale getirebiliriz diyebildiği zaman daha iyi oluyor. Ne desek boş Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın.

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Amin

Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Evlilikte önemli çünkü kadınlar daha istekli o sebepten dolayı gidermek istiyor olabilir buna görev gözüyle değil daha çok helalim gözüyle bakıyor olabilir.

1
    7 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

@ruhsuzkırmızı düşüncene katılıyorum arkadaşım ama bu yorumda öyle bir ifade yok, yanlış anlamışsın bence sen.

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

@ruhsuzkırmızı ona hep istekli kadınlar denk gelmiş demekki.

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Ama bence kadınlar gerçekten çoğu erkekten daha istekli ama bunu dile getirmiyor.

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

@ruhsuzkırmızı anladım demek istediğini.
      Zaten tanımadan etmeden bu tarz muhabbetler eden adamdan ne beklenir ki...

Yorumla
    • İstanbul_bey
      İstanbul_bey
      +1 yıl

Nolmuş burada 😳

Yorumla
    • İstanbul_bey
      İstanbul_bey
      +1 yıl

Evlilikten bahsediliyor konu istekli durumu falan degil ben yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum bana gelip tepki gösteremezsin

Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Yanlış anlaşılma oldu

Yorumla
  • anatolian_Mongol
    anatolian_Mongol Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Evlilikte kadının görevi hizmet etmesi çocuk doğurması seks yapması değil aileyi bütünlemesi bir arada tutması önemlidir kadın evin direğidir

2
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Öyle tâbi

Yorumla
    • anatolian_Mongol
      anatolian_Mongol
      +1 yıl

Ama bunu anlamayan çok cahil insan var başta hemşirilerim Anadolu insanları

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Çünkü geçmişten beri cinsellik, sanki yalnızca bir üreme aracı ve erkeği memnun etmek olarak yansıtılmış. Dolayısıyla da kadın bir görev gibi görmek durumunda kalıyor.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çünkü erkekte bir anlık yükselme olur
    Bu yükselmeleri kadın durmadan geri çevirirse soğuma olabilir erkek tarafından
    Ardına ya aldatma ya da boşanma büyük ihtimalle
    O yüzden kadının keyfi olarak tek kendini düşünmemesi gerekiyor. Nasıl ki kadın zor orgazm oluyor, erkek dayanmaya çalışıyorsa kadında erkek ile uyumlu olmaya çalışmalı.

1
    0 Yorumla
  • hakan3540
    hakan3540 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Böyle mi 🙂

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

😄😄
      Böyle oluyor sanırım

Yorumla
  • kalbindesakli91
    kalbindesakli91 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Cinselliği görev gibi gören bir kadından aşırı soğurum... Buda bir nevi karşıdakini objeleştirmek oluyor... En korktuğum ilişki türüdür ve en korktuğum başıma gelmesini istemediğim bir evlilik türüdür...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eşimi memnun edeyim diye kndi keyfimden bile ödün veririm. Ama yıllardır hep başlatan taraf ben, hep olmaz diyen taraf odur. Sebeplerini @Illecebrous çok güzel açıklamış

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • OneoffFurkan
    OneoffFurkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Her şey karşılıklı. Anahtar olmadan kapıyı açabiliyor musunuz?

1
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Açılmaz

Yorumla
    • OneoffFurkan
      OneoffFurkan
      +1 yıl

Kadın ve Erkek birbirlerinin eksiğini tamamlayan bir bütün

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben eşimi çok seviyorum ve yanımda değilken bile cinselligimiz aklıma geliyor arzuluyorum onu. hep ben baslatirim ilişkiyi. görev filan değil istek ama bana iyi davrandığı için yapıyorum birazda

6
    0 Yorumla
  • kimsesizkimseee
    kimsesizkimseee Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.

yooo ne o seks için evlenerek görevemi atanıyo dlkfdjslkf

1
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

😄

Yorumla
    • kimsesizkimseee
      kimsesizkimseee
      +1 yıl

dsfssklşkfşd aga ne acayip şey ya glşkfdgş

Yorumla
  • Mavisafircik2
    Mavisafircik2 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl

Çünkü bize yüzyıllardır bir değerimizin olmadığını erkeklere hizmet etmek için var olduğumuzu aşılayıp durdular sadece cinsellikte değil her alanda böyle ve o kadar rahatsız edici ve kırıcı ki..

2
    0 Yorumla
  • JuanyEmma
    JuanyEmma Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Yani bu aslinda 2 taraf icin de gecerli. Erkegin isteksiz olmasi daha buyuk bir sorun

5
    2 Yorumla
    • Benyakamoz
      Benyakamoz
      +1 yıl

İsteksiz bir kadında sorun. Yanında eşin var ama bir şey yapamıyorsun. Oda yapmıyor durmadan masst. Sonra neden aldatıldım.

Yorumla
    • JuanyEmma
      JuanyEmma
      +1 yıl

Bu erkek icin de gecerli maleseff

Yorumla
  • Ghostmale01
    Ghostmale01 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Bence kendisini zamanla bu konuda zorunlu oldugunu hissettirildigi ve kendinin görevi olduğu gibi düsunmesini saglayan bir eşe sahip oldugu için olabilir.

1
    0 Yorumla
  • FloraBacchus
    FloraBacchus Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kocasından memnun olmadığı için öyle görür bence.
    İyi seks yapan erkeğe karşılık vermek görev halinden çıkar haz verir.

2
    0 Yorumla
  • Besyocu123
    Besyocu123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Toplumsal baskı, büyütülme şekilleri, öğretiler. Böyle de gelmiş böyle gider maalesef..

3
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Görevmiş gibi bakıyor bazıları. Halbuki yemek yemek su içmek gibi. İstenildiği için yapılırsa görevlikten çıkar zevke döner.

1
    0 Yorumla
  • hhangoverr
    hhangoverr Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Yaşayıp büyüdüğü toplum aile ve kültür yapısından dolayı. Halbuki seven insan zaten sevdiğiyle bunu yapmak ister görev boyutu çok farklı sebeplerden kaynaklanıyor.

1
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Bütün yük kadınlarda napsın aklınca erkeğim kaçmasın elimden derdinde oluyor bazısı

2
    0 Yorumla
  • Nietzschenededi
    Nietzschenededi Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Bunu görev olarak gören kadınların çoğu kendini geliştirmemiş ve yobaz kadınlardır genelde

2
    1 Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Alakası yok. Din de kadının eşini reddetmesi pek doğru sayılmıyor. Bu yüzden de çok dindar olmayan erkekler bile bu düşünceyle yaklaşıp da kadın az sevişince ya buradan vuruyor ya da aldatarak vuruyor kadını. Kadın da mecburiyet olarak görüyor. Tamam kadın da zevk alıyor ama yapmak zorundayım düşüncesi oluyor.

Yorumla
  • ESRARENGİZX
    ESRARENGİZX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

Çünkü toplum içinde ve aile içinde erkeğe değer verilmiyor.

1
    0 Yorumla
  • zzzaaafffeeerrr
    zzzaaafffeeerrr Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Vazife gibi yapılacaksa hiç olmasın daha iyi. Tutkulu renkli çılgınca olmalı seks

1
    0 Yorumla
  • NassıııYaa
    NassıııYaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

erkek için görev, kadın berbat olsa bile sıkıyorsa yapma ve reddet bakalım..

1
    0 Yorumla
  • aykırıada_m
    aykırıada_m Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Yemek su gibi düşün iki kişinin tek vücut olduğunda seks olur diğeri eziyet olur herşeyden önce anlayış olmalı çiftler arasında

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Eeee tamam da başka kimle sevişcem 😅

3
    0 Yorumla
  • вечнаялюбовь
    вечнаялюбовь Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Insan evlendiği kadına nasil seks gözüyle bakabiliyor anlam veremiyorum

1
    0 Yorumla
  • kzmddjjdjejdjf
    kzmddjjdjejdjf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Yoo ben görmem libidom gayet yerli yerinde

7
    3 Yorumla
    • paranox_s
      paranox_s
      +1 yıl

eşin çok şanslı olacak 😊

Yorumla
    • kzmddjjdjejdjf
      kzmddjjdjejdjf
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • paranox_s
      paranox_s
      +1 yıl

rica ederim. senin gibi bir eşim olsun isterdim

Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Olay oradan çıkıyor görev hissetmeyeni arıyor sınra erkrk

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Eşin gözün dışarı kaymasin diye maalesef

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Evet en büyük sebeplerinden biri bu bence de.

Yorumla
  • asistant
    asistant Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 76%
    +1 yıl

Sanırım bilinç altıyla ilgili bir durum

1
    1 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • aşkahafız200
    aşkahafız200 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.

Çünkü erkeklerin kadınlardan hep sexs istemesi sonucu kadın da görev olarak görmeye başlsmıştır

1
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.

Ben öyle görmem ya
    Libido tavan bende

6
    1 Yorumla
    • mrwoo5
      mrwoo5
      +1 yıl

güzelmiş :)

Yorumla
  • pumpkink
    pumpkink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Çünkü rutine bağlar maalesef

3
    0 Yorumla
  • Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı.

Çünkü kadınlar seksi olabilir

2
    0 Yorumla
  • ĄşķÍlėe
    ĄşķÍlėe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 126 , eic 96%
    +1 yıl

Adam onj aldatmSın diye

2
    0 Yorumla
  • çakıltaşım
    çakıltaşım Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.

Erkeği cinsel obje olarak görüyor olabilir

2
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Bunu görev gören kadınlae hep mutsuzdur

1
    0 Yorumla
  • mavilipenguen
    mavilipenguen Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü hep öyle empoze ettiler

1
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Çünkü aileyi dişi kuş yapar

1
    0 Yorumla
  • Buseelif3501
    Buseelif3501 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Cğnkü zorlanıyor devamlı

1
    0 Yorumla
  • Chamber
    Chamber Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Öyle mi görüyormuş vay be:)

1
    0 Yorumla
  • İtalyanKürdo
    İtalyanKürdo Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İlk seks gününden sonra atanmayı bekliyor

1
    0 Yorumla
  • Benyakamoz
    Benyakamoz Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.

Asexüeller evlenmeden eşine söylemeli.

1
    0 Yorumla
  • EfeÇerkez
    EfeÇerkez Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Neden görev gibi görsün ki anlamadım.

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Kadın daha anactir

2
    2 Yorumla
    • SaklıTutkular
      SaklıTutkular
      +1 yıl

Ne alakası var?

Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Alakası şu kadın hep yapısı gereği ev işleri var yemek temizlik gibi benzeri şeyleri görev kabul ettiği için evlilikte sekside bir yerden sonra istemese de görev olarak görür

Yorumla
  • Yalnizdost1
    Yalnizdost1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Elimin altında erkek var gözüyle bakar

0
    0 Yorumla
  • asyacim33
    asyacim33 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.

Dayatmalardan

3
    0 Yorumla
  • Akansel81
    Akansel81 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.

Aynen öyle bakiyolar

1
    0 Yorumla
  • TheDreams
    TheDreams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Öyle olmasa erkekler neden peşinizden koşalım ki

1
    0 Yorumla
  • kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Cahilliğinden.

1
    0 Yorumla
  • bafiabi
    bafiabi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Öyle dayatıldı

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikte kadın neden seksi bir görev gibi görür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden seksi evliliği ayakta tutan bir işmiş gibi görürler? 36 cevap verildi
Evli kadınların seksi iş gibi görmesi çok sinir bozucu değil mi? 4 cevap verildi
Evli bir kadının cinsel açıdan çekici gelmesinin nedeni nedir? 28 cevap verildi
Evlilikte cinsellik kadınlık görevi midir? 24 cevap verildi
kadınlar için evlilikte seks bir görev mi yoksa bir ihtiyaç mı? 5 cevap verildi
Kadınlar neden seksi zorunluluk gibi görür? 60 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah kahvaltıda olmazsa olmazınız ne güne başlarken mutlaka ne yersiniz?
  • Flört döneminde asla yapılmaması gereken şeyler nelerdir?
  • Size göre en havalı, karizmatik ve çekici meslekler hangileri?
  • Bir sporcu olmak zorunda olsaydın, hangi ünlü sporcu olmak isterdin?
  • Sıcak yaz akşamlarında serinlemek için dışarda yatabilir misin?
  • Herkesin normalleştirdiği ama sizin için net red flag olan davranışlar neler?
  • Cam gibi cilt için tatilde ne kullanıyorsun?
  • Yapay zekaya yaptırdığınız en saçma şey neydi?
  • Yeni tanıştığınız biriyle kampa gitmek sizce mantıklı mı, nelere dikkat etmeli?
  • Hiç kendinizi çirkin hissettiğiniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨