+1 yılSeverek evlenmeyen veya çevre baskısından dolayı kötü olsada eşini boşayamayan veyahutta çocuğu için sesini çıkaramayan , kendi ayaklarının üzerinde duracağına inanmayan ya da duramayan kadınlar zorunluluk olarak görüyor , istemeden yapıyor yoksa özgür bir ülkede herkesin kendi hayatı ve tercihi olan bir konuda zorunluluk diye bir şey söz konusu olamaz. İsteyen yapar isteyen yapmaz !
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de kadınlar bu konuda baskı altında, erkekler gibi belli edemiyorlar kendilerini. Aileler yetiştirme sürecinde cinselliği ayıp bir şeymiş gibi aşılıyorlar kız çocuklarına. Mahremiyeti falan öğretiyorlar işte kimse dokunmasın etmesin diye. Bu sefer de cinsel isteğini dışa vuran kadına hayat kadını gözüyle bakılıyor. Erkeklerin çoğunluğuna göre kadının ne istediğinin bir önemi yok. Kadınlar bu yüzden cinsellikten zevk alamayabiliyor ve bunu zevk için değil de görev olarak yapıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
🖤💜🌺🌺
Bu soruyu sana soruyorum, soru sahibi sence neden?
13 Yorumla- +1 yıl
İstememezlik😃 yapacağımı zannetmiyorum
- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılÜlke zihniyetnin konuyla aslında çok alakası yok. Tabular elebtte etkiler ama ZORUNLULUK dediğinde bunlar senin bilmediğin dinamikler çünkü evlilik içinde zorunluluk gibi gelmeye başlar.
eşle yaşanan sorunlar
umursamaz ilgisiz erkekler
çocuk iş güç problemleri
bunlar seksi yapayım bitsin manyığında yaşatan şeyler kadına.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın bir değildir, ben zevk için yapıyorum.
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Genelde ergen tipler böyle görüyor. Ayağını yere sağlam basan kadınlar erkeğe pabuç bırakmıyor.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu genelde yanlış bir düşüncedir. kadın da seksten keyif alır ve istediği zaman yapabilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece zorunluluk olarak gören kadınlar değil ki.
Belli bir erkek kesimi de aynı şekilde düşünüyor.
Bunun aslında erkeği kadını olmaz.
Bir ihtiyaç olarak görmek gibi bir şey.
Özel olduğunu düşünen sadece sevgilisiyle sevişir , ilişkiye girer.
Kimi ise tanıştığı kişiyle gecesinde ilişkiye girer sabahına tanımaz.
Değişik tatlara bakmak ister.
Kimi bunu bekarken yapar kimi ise evliyken.30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. walla canım bence öyle değil. geneli yani. toplumda kadınlar bence seks için yanıyorlar. istiyorlarki bir erkek adım atsın. ki o.. pu gibi görüntü vermiyim. az nazlanayım zaten yataga ok im modu var. güvensizlik ortamından internet cagındaki. sanırım sebep bu. bundan dolayı cogu insan vajina/penissiz hayat sürüyor. tabi işini halleden de var. hormonlar devreye giriyor demişti bi arkadasım. yani arada bi. hayalinde biriyle seks yapıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılÇok az kadına, cinselliğin zevkli bir şey olduğu öğretilmiştir de ondan. Bazısı hiç bilmez, hayatı boyunca mecburiyet gibi taşır. Bazısı hayatı boyunca acı çekerek yaşar cinselliği. Bazısı da dediğin gibi, boşanmamak için, aldatılmamak için, görevi olduğunu düğündüğü için… ama gayet zevk alanlarda var. Kadınlar utangaçtır, böyle açık açık konuşamazlar erkekler gibi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Kadın cincellik hakkında hicbirsey bilmiyor sadece annesi ne dediyse o. Yani ayıp günah haram. Elleme dokunma. Bu işlemden zevk alırsın diyen olmamış. Sonrada evlendirmisler. Yazık ne yapsın. Haram günah ayıp ama kocası istiyor. Mecbur yapmak zorunda.. ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama internet sayesinde araştırıp öğreniyor artık insanlar.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü yanlış yetiştirilme, aman kızım kimse ile evlenmeden yatma bakire olmazsan kimse almaz adın çıkar falan filan diye başlıyor bu durum, cinsellik ayıp diye öğretiliyor konuşmak falan, sonra seks hakkında bir şey bilmeden seks yapıyorlar bide bunu evlenmeden olmayıp evlenincede mecburlarmış gibi yapıyorlar dolayısıyla zevk te alamıyorlar yani tamamen saçma sapan gelenekler
10 Yorumla
+1 yılsana bişey diyeyim i bu soru ile hemcinslerine iyi kazık attın ve yıllardır anlatmaya çalışıp analatamadığımız duyguya karşı cins olarak tercuman oldun sana teşekkürü bir borç bilir ve en içten şükranlarımı sunarım ve saygı duyarım sen nasıl bir kraliçesin... benden bir helali kaptın bile cidden cinsel açıdan biz mi kadınları... yoruz yoksa onlarmı bizi s... kiyor anlamadım işileri düşünce veya bir şey alınması gerekiyorsa ödüllendirildik neden cidden hanimlar soruyorum size
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında evliysen o iş kocana karşı sorumluluğa dönüşüyor. Ayrica kadınlar için o iş doğru söylemek gerekirse ihtiyaç degil sadece keyif veren bir şey. Yani bir kadın seks yapmaktan keyif alır ama erkek kadar sekse karşı bir iradesizlik, bir teslim oluş, bir bağımlılık beslemez. O yüzden koca bir günün yorgunluğu ona seksi bir anda unutturabilir. Ama erkeklerin bu konudaki iradeleri zayiftir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılİstemeden seks yaptıklarını kim söyledi sana bilmiyorum ama ben akarak ve isteyerek yapıyorum hatta çoğunlukla coşarak. Tabii ki istediğim kişi olunca:)
40 Yorumla
+1 yılBende eşimi zorluyorum yapalım diye genelde onun canı istediği zaman yapıyoruz. Ben söyleyince pek yapmıyoruz reddediliyorum bazen
50 Yorumla
+1 yılbunun ülkeyle ne alakası var ya sonuç olarak zevk alıyor musun alıyorsun zevk almadığın bişiyi neden yapasın kaç yılından kalmasınız ya yok edin artık şu algıları bu olsa olsa Arabistanda olur sonuçta orada erkek bile yok
10 Yorumla
+1 yıltürk dişisi tam olarak kadın değil çünkü. 8-9 yaş kız çocuğu aşamasında takılıp kalıyorlar ve seks yapınca istismar edildiklerini sanıyorlar 40+ olanların %60ı böyle 40tan küçüklerinde %40ı böyle, yetişme sistemleri bozuk
10 Yorumla
+1 yılErkekler çok daralıyor çünkü.
Hadi hadi hadi
Kadının istediği kaçıyor mecburmuş gibi hissediyor, zoraki hissediyor.
Yemek yapmak gibi bir vazife, görev gibi görüyor.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa öpüşmek bile o kadar zevk verici ve iştah açıcıyken insan seksi nasıl zorunluluk olarak görebilir ki. Partnerinle alakalı olabilir gerçi ama yine de zevk aldığım şeyi zorunluluk olarak görmem
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer yaptığı şeyden zevk almıyorsa, zorunluluk olarak görmeye başlayabilir.
50 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üstünde durmuyorsa , kendini tanımıyorsa bilmiyorsa , isteklerini dile getiremiyorsa , birey değilse , geliştirmemis ise evet görür
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl bir yalan bu yaa kadınlar isteyerek seks yapmıyorsa neden kadınların en çok okuduğu kitaplardan biri grinin 50 tonu neden eşine boşanma davası açan cinsiyet %80 kadın ve boşanmaların yarısından fazlası cinsel sorunlardan dolayı?
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir kadın kocasınından hoşlanıyorsa seksi sever hoşlanmıyorsa görev olarak yapar, seksi sevip sevmemesi erkeğin performansına ve çekiciliğine bağlı yani
+1 yılHwr kadın değil bazı kadınlar çünkü hep onlara yasak günah dendi bunu öğrendiler öğrenilmiş çaresizlik denilebilir buna kimi bu duvarı kırıp koşuyor kimi kalıyor
10 YorumlaBende kadınların zevk alabileceği bir şey olduğuna inanmıyorum. Ne biliyim, denemedim görmedim. Şöyle zevk alıyorum böyle zevk alıyorum diyenler uyduruyor bence. 🤷♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kötü olayda bile eşimle ilişkiye girdim psikolojik falan sanırım ben artık ikisini ayırabiliyorum sorun olsa da onun yeri ayrı bitince küs kalırız 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek kadını sevmeyi (bak sevmek diyorum) beceremiyorsa kadın da zevk almaz, dolayısıyla bunu sıkıntılı br aktivite olarak görür. Ama erkek kadını mutlu ederse yatakta kadın gelir atlar üstüne
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar da erkekler de bi sure sonra isteyebilirler ara da ki cekim kuvvetine bagli bu durum ve libidoya bagli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir bakış açısı ki zorunluluktan ziyazde ihtiyaç ve keyf olarak görenlerin sayısıda çok fazla bence.
10 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmediler çünkü aile baskısı ile evlendıler. Çünkü Özgür degıller. Çünkü Türkiye’de yaşıyorlar. Başka söze gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de erkekler kadınları sekste mutlu edemiyordurr ve bencil davraniyordur , nedeni budur
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar seksten erkeklerden çok zevk alırlar bu bilimsel bir gerçek o olay bizim kültürümüz yüzünden Türk kızlarında var genelde
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 😂 Bunu kim soyluyo o zaman kadinlar cikar icin seks yapıyor oyle ya. Saçmalamayın erkek ne kadae istiyosa kadinda istiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem hakketen çok öyle kadın. Zaten çok istekli bir kadınsa etrafına bile belli ediyor bir şekilde.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen zorunluluk olarak görüldüğünü hiç zannetmiyorum. O olay varsa eski düşüncelerde Anadolu insanında vardır. Başka da yok hele ki bu devirde.
10 Yorumla Çünkü kadının önceliği değil erkeğin önceliği.
20 YorumlaÖyle kadın nerde hepsi Baska şeylerin pesinde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bugüne kadar zorunluluk. Gibi gören kadına rastlamadım redacim
10 Yorumla
+1 yılNe zorunluluğu bildiğin canları istediği için çatır çutur önüne gelenle bile yapan var sırf zevkine ve sadece karşısındaki erkeği çok beğendiği için
60 Yorumla
+1 yılÖyle birsey yok, sen neye gore degerlendirip boyle bir yorumda bulundun anlamadim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi zevk olarak görmüyorlar, aile baskısından olabilir. cahillikten de kaynaklanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo görmüyor pek çok evli kadın kocasını aldattı çevremde hatta
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSırf erkeği elde edebilmek için ya da onu sevsin diye yapan bile var
30 YorumlaZorunluluk olarak görmeyen kadınlarda var🙂
30 Yorumlaİsteyerek yapmadıkları için olabilir
20 YorumlaHerkes görevini yerine getirsin
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılRuhsuz varlıklardır belkide kim bilebilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcogu orgazm olmaz cunku
10 Yorumla
+1 yılaşık olmuyorlar anlamına geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCunku tatmin olmayacağını başlarken biliyorlar
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca tatmin bile olsa evlenmeden olmaz mantığıyla cok geç yaşadıkları için o zevk kavramı yerleşmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok daha nelerr
10 Yorumla
+1 yılZevk almıyorsa. Erkrk bencilse öyle görür
30 YorumlaZorunluluk olmamalı
20 Yorumla
+1 yılErkekler görmesin?
10 YorumlaValla zorunluluktan seks yapanı görmedim daha
10 Yorumla
+1 yılBaskılardan dolayı
10 YorumlaBilmem neden
10 YorumlaValla bilemiyorum
10 YorumlaOylemi