Bana yanlış isimle seslendi. Şok oldum. Nasıl açıkladı durumu bilmiyorum ama o an bitmişti benim için. Sizin kötü tecrübeleriniz neler?

Bir ara iki kişiyle aynı anda konuşuyordum. Birisi flört bir diğeri ise normal arkadaşımdı. Gece ilerleyen saatlerinde flörtüme penisimi attım. Yanlışlıkla arkadaşıma atmışım onu atacağım diye. Neyse ki görmeden sevmiştim görseydi sıkıntı olabilirdi. Bayağı bir gerilmiştim o zaman
😃
😂😂 baya kötü olmuş bu da ama iyi kurtarmışsın
Anladım ben merak etme. Ama kimi eig seçeyim bilemedim. Çok iyi olaylar var ya. Başta senin ki.
Biliyorum. Ama iyi görüşler geldi
😂😂 iki gün sonra değerlendirmeye alınacaksınız
Biriyle sesli yapıyorduk aniden kapattı 😁 aradan bir kaç gün geçti tekrar yaptığımız zaman iş bitince evli olduğunu söyledi. O gün de kocasına video izleyerek mastürbasyon yapıyorum diye kıvırmış
Ohaa 😂
Cevap
15Cevap
Hiç olmadı
Olmayacak birisi ile normal sohbet ederken seks sohbeti yaptık ve haylaa devam ediyor o durum uzun zamandır
Niye olmayacak biriydi
Olması imkansız birisi
bu konu da cogu kişi bencil... konuşurken sesli ya da mesajla bi anda çıkıyorlar boşalınca
O gerçekten çok çocukça bi hareket.
Sanal olunca saniirm saygısızlık da yaparım düşüncesi var
Reel seksi yaşıyorum her gün sexting tecrübem hiç olmadı.
Tecavüz edip beni hamile bırak falan dedi biri sjdlks
Konuşurken aniden işi bitince aniden çıkıp gitmesi
gfjkds fotoğraf komikmiş
Çok acayip şeyler söylenmez
Yarıldım ortadan 🤣🤣🤣😹😹😹
Benimle yapmak ister misin
Yok ben sanal takılmıyorum
Üzdü be
Uyuya kalmak olabilir mi 😂
O nasıl oluyor
Cevap gelmediği zaman.
Sabah cevap gelince...
Beklerken mi uyuya kaldın. Bazıları var birden kaybolup uyuya kaldım diyorlar. Onlara inanmam yani
Öyle şeyler olabilir mi yani
yabancı kızlar beni şoke eder :D
Harun abi sandığım kız gerçekten de kız çıktı 🤣
Oldu en beterinden
noldu
kulağıma söyle :D
@97Kerim97 bu sirrimi mezara götürcem 😃 ve cok sükür hata yapip sana anlatmadim yoksa bizzat gelip kulagimin icinde gülerdin aw 😂😂😂😂
Arkadaş grubuna yazmıştım yanlışıkla sen
ahaha çok saçmaymış
O nasıl hikaye aw
En İyi Cevaplar