Cinsel Yaşam Sexting yaptınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Veya cinsellik ile ilgili sohbet ettiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Sexting yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ek_hesap Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl çok yaptım her gün biri çıkıypor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Reele dönüyor mu peki Yorumla ek_hesap +1 yıl 2 kişi dönüş oldu Yorumla Soran +1 yıl Bi süredir kısmetim kapandı sanki bana denk gelmiyor kardeş be Yorumla ek_hesap +1 yıl denk gelir mutlaka beklenti fazla burada Yorumla Soran +1 yıl Zor bakalım Yorumla ek_hesap +1 yıl başarılar Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. cok kez 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Reele dönen oluyor mu Yorumla samedjackson +1 yıl reelde isteyen cok oldu ama hepsi cook uzak yerlerden oldu hic ayni sehirden birini bulamadim bulsan kesin yapacam Yorumla Soran +1 yıl Kanka bana paslasana ya 😅 Yorumla samedjackson +1 yıl Şu an yok ki zaten hep bulduklarim ya İstanbul ya İzmir ya Ankara ya da diyarbakir falan cikiyor Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim seni paslarsin artık ben giderim sorun yok keyfim için gezmeyi seviyorum Yorumla samedjackson +1 yıl buradan degil ama bulduklarim buradan genelde beni dullar falan istiyor genc kizlar istemiyor beni 😔 Yorumla Soran +1 yıl Dul olmasida ayrı keyifli her yaşın ayrı güzelliği ayrı tadı var tecrübeli olması iyidir Yorumla samedjackson +1 yıl sen nefes alsin yeter modundasin belli Yorumla Soran +1 yıl Dostum o kadar da değil ama dul sevgilim oldu gayet keyif aldım ondan diyorum Yorumla
romantikbirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet. Çok zevkli. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Reele dönen oluyor mu Yorumla romantikbirbey34 +1 yıl Potansiyel oldu. Yorumla Soran +1 yıl Sonuç yok galiba Yorumla romantikbirbey34 +1 yıl Henüz yok. Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Genel olarak yapıyorum zateb 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Reele dönen oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanaldan yaptiklarimdan bir kişiyle gerçek de oldu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu biraz anlatsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyini anlatayim Yorumla Soran +1 yıl Reele geçmeye nasıl karar verdiniz kız sana nasıl güvendi aynı şehirde miydiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değildik kız nasıl güvendi ben de anlamadım 2 hafta olmadan yanıma yaşadığım şehre geldi ben olsam bana güvenmezdim o güvendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 gün kaldı çok güzeldi görüşmeye de devam ettik Yorumla Soran +1 yıl Seni çok beğendi sanırım bide kız mi geldi 😅 kaç yaşındaydı Yorumla Soran +1 yıl Hala görüşüyor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ilişkimiz başladı ama beni aldattı sonra güzel başlayan kötü bir hikaye Yorumla Soran +1 yıl Kızın tek amacı seks ya salla gitsin Yorumla Soran +1 yıl Instagramdan falan görüyor musun hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ona inanmıştım işte 6 ay sürdü iliskimiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi olduğunu zannediyordum Yorumla Soran +1 yıl Bide hala görüyorsan zor olur ya Yorumla Soran +1 yıl Senin inadına neler yapıyor kim bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyin gunceli 7 gün sonra hsjxjx Yorumla Soran +1 yıl Öyle işte djdkkf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapicak birileri bulunmuyor ki maalesef bulsam yaparım
çok yaptım her gün biri çıkıypor
Reele dönüyor mu peki
2 kişi dönüş oldu
Bi süredir kısmetim kapandı sanki bana denk gelmiyor kardeş be
denk gelir mutlaka beklenti fazla burada
Zor bakalım
başarılar
cok kez
Reele dönen oluyor mu
reelde isteyen cok oldu ama hepsi cook uzak yerlerden oldu hic ayni sehirden birini bulamadim bulsan kesin yapacam
Kanka bana paslasana ya 😅
Şu an yok ki zaten hep bulduklarim ya İstanbul ya İzmir ya Ankara ya da diyarbakir falan cikiyor
Takip ettim seni paslarsin artık ben giderim sorun yok keyfim için gezmeyi seviyorum
buradan degil ama bulduklarim buradan genelde beni dullar falan istiyor genc kizlar istemiyor beni 😔
Dul olmasida ayrı keyifli her yaşın ayrı güzelliği ayrı tadı var tecrübeli olması iyidir
sen nefes alsin yeter modundasin belli
Dostum o kadar da değil ama dul sevgilim oldu gayet keyif aldım ondan diyorum
Evet. Çok zevkli.
Reele dönen oluyor mu
Potansiyel oldu.
Sonuç yok galiba
Henüz yok.
Eyvallah
Genel olarak yapıyorum zateb
Reele dönen oldu mu hiç
Sanaldan yaptiklarimdan bir kişiyle gerçek de oldu
Nasıl oldu biraz anlatsana
Neyini anlatayim
Reele geçmeye nasıl karar verdiniz kız sana nasıl güvendi aynı şehirde miydiniz
Hayır değildik kız nasıl güvendi ben de anlamadım 2 hafta olmadan yanıma yaşadığım şehre geldi ben olsam bana güvenmezdim o güvendi
4 gün kaldı çok güzeldi görüşmeye de devam ettik
Seni çok beğendi sanırım bide kız mi geldi 😅 kaç yaşındaydı
Hala görüşüyor musunuz
Evet ilişkimiz başladı ama beni aldattı sonra güzel başlayan kötü bir hikaye
Kızın tek amacı seks ya salla gitsin
Instagramdan falan görüyor musun hala
Ben ona inanmıştım işte 6 ay sürdü iliskimiz
Ciddi olduğunu zannediyordum
Bide hala görüyorsan zor olur ya
Senin inadına neler yapıyor kim bilir
Neyin gunceli 7 gün sonra hsjxjx
Öyle işte djdkkf