+1 yılbize öğretilen öğretilerde hep evlilik olgusu vardır evlilik ailenin kurulması için gerekli evlilik hayatının yarım kalan kısmını doğru insanla tamamlaman için gerekli yaşadığımız coğrafyada ilişkilerin evlilik çatısı altında yaşanması gerektiği tabusu vardır. ve kadının saflığı bekareti ile ölçüldüğü bu coğrafyada evlilik dışı ilişkiye giren özellikle de kadınlar basit olarak tanımlanabilmektedirler. Ahlak kurallarımız dinimiz ve bize öğretilen öğretiler ilişkinin evlilik çatısı altında yaşanabileceğini telkin etmektedirler. Gerdek gecesi denen ilk gece kişiler bekaretini eşlerine verirler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu partnerinin sırtlan yani avci olup olmamasiyla alakalı bazı gelişmemiş beyinler ya da beyni başka yerde olanlar için skor kadının duygularından hislerinden daha önemli. Sadece av ve avci durumu söz konusu ve erkek isteğini elde etmek için 40 takla attıktan sonra burada da gördüğümüz üzere şöyle bir cümle kurabiliyor ben sadece seni denemiştim ne kadar acı ki tamam kadınların da böyle ilişkileri sevenleri ihtiyaç sonuçta diyen kesmide yok değil.
Ama bir ilişkide cinsellik ilk siralarda yer almamalı10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKime göre neye göre basit? Sevgililiğinde basit olduğunu düşünen insanlar için, muhtemelen öyle olabilir. Öyle her önüne gelenle sevgili olmuyorsan, aşık veya seviyor isen, basit falan gelemez. O yoğun duyguların, arzulamanın, sevdiğinle bir bütün olma isteğinin getirdiği bir şey. İllaki istersin cinsellikte olsun. Sonu ayrılıkta olsa..
38 Yorumla- +1 yıl
Eig
- +1 yıl
Wuhuu o zaman dans 💃 😅
- +1 yıl
Önceden haberli eig jjsj
- +1 yıl
Bir pıtırcık klasiği 😄
- +1 yıl
Efendimise hediye jsjs
- +1 yıl
Muaah 😘
- +1 yıl
Aaa şaşırdım 😛 teşekkür ederim balım ☺️♥️
- +1 yıl
Haberli eig dhdgd
+1 yılÇoğu insanın, aşk ve cinselliğin farklı şeyler olduğunu düşünüyor olmasından kaynaklı bir durum. Halbuki cinsellik aşkın beden bulmuş halidir. Cinselliği aşk ile değil sadece fizyolojik bir ihtiyaç olarak görmek ve bu şekilde yaşamak bana göre hayvansı bir iç güdü
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk ve cinsellik ayrılmaz bir ikilidir, özellikle kızlar korumacı oldukları için seks insanı basitleştirir mantığını savunuyorlar sanki sevgilisiyle seks yapan kız basitmiş gibi. ayda ciddi aşkta seks olmazmış gibi yanlış bir düşünce var
20 Yorumla
+1 yılCinsel ilişki çiftleir birbiirne yaklaştırır, sevgiyi pekiştirri, farklı bir bağ kurmaya yardımcı olur.
Ama tabii sadece cinsellik varsa burada bir ilişki var diyemeyiz.
Seks asla bir ilişkiyi ve sevgiyi basitleştirmez, aksine yüceltir.10 Yorumla
+1 yılYa çoğu erkek sadece seks için sevgili oluyor o yüzden onu da elde edince bitmiş oluyor onun için her şey ve kadın da basit görünüyor gözüne. Ayruca bu seven ister sözünü kullanan erkekler de işleri görülsün diye söylüyor. Seven isterse zorlama yapmaz. Hem sevismezsen ayrilikla tehdit eden ya da aldatirim diyen kişinin sevgisine ne kadar guvenilebilir ki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Insanlar özellikle kızlar bu konuda yanlış düşünüyorlar.
Gerçek sevgi varsa seks aksine çok daha fazla güçlendiriyor o ilişkiyi çünkü aradığın herşeyi o ilişki de bulmuş oluyorsun.
Gerçek sevgi yoksa zaten seksin de bir katkısı yok.
Olayı sekse bağlamak çok yanlış.
Yanlış kişiyle ilişki yaşamanın suçlusu seks değildir.10 Yorumla
+1 yılSelam cinsellik de fenomensiniz galiba peki ben 3 haftada 1 boşalıyorum erken boşalma sorunun oldu onun için bir bence paylaşimi yapabilri misiniz erken boşalma sorunuyla ilgili teşekkürler
11 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon ile erken olur seks yaparken kondom tak en kalın olandan sinir uçlarını kapat
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ilişkiyi basitleştirmez, aksine bir üst seviyeye taşır. Yetişkin insanların ilişkilerinde seks zaten olmalıdır. Bir ilişkin var, cinsel isteğin var, onu istiyorsun, onu arzuluyorsun ama mastürbasyon yapıyorsun, normal mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Seks yapmak ayıp değil arkadaşlar, normalleştirin artık
- +1 yıl
Güncelleme üzerine ek yapayım, saf sevgi ile cinselliğin bir ilgisi yok, cinsellik ilişkiyi kirleten, masumiyetini bozan bir şey değil. Seks konusunda erkeğin kullanması, kadının kullanılması düşüncesinden kurtulabilirseniz ilişkilerde cinselliğe daha farklı yaklaşabilirsiniz. @Redamancy-4
Yaşanılan şeylerden ziyade eşlik eden kişi önemlidir.
60 YorumlaKişiler birbirine gerçek değer verip güven içinde birbirini özel olarak biliyor ise basit bir şey değil, çünkü o senin hayatının özeli, olması gereken şeyin de olması normal, heves gibi gören, abes gören de kendisi basittir
10 Yorumla
+1 yılGünümüz toksit ilişkileri yüzünden, öylesine sevgili olma yani ciddi düşünmeden takılma olayına zaten sevgiliyiz seks yapalım kısmı eklendi yani birbirimizi çok seviyoruz o yüzden bunu seks ile taçlandıralım gibi bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü insanlar seks yapabilmek için birlikte olamayacakları birilerine bile katlanabiliyorlar. O yüzden ilişkiyi ucuzlatıyor. Cinsellikten ziyade duygusal ve manevi birlik daha önemli.
20 YorumlaÇünkü insanlar istediklerini alana kadar iyidir. İnsanoglu ulaşamadığının delisi, ulaştığının nankörü olur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevgili değil de ömür boyu evlilik olarak istiyorum cinselliği doya doya ama bir kadınla ve her sabah uyandığımda aynı kadına aşık olmak onunla nefes almak heyecan ve tutkuları hep onunla yaşamak
10 Yorumla
+1 yılBen sadece cinsel iliski icin takiliyorum gayet kaliteli oluyor ne basitlesmesi cakip geciyorum amac o degil mi zaten iki uc seviyorum triplerine girmeye ne gerek var dogrudan net olun awk
10 YorumlaCinsellik hayatım doğal akışında olan bir şey. Buna sadece bizim ülkemizde öcü gibi bakılıyor. Bunda basitlik olacak bir şey yok. Böyle düşünen insanlar zaten daha çok bağnaz ve yobaz insanlar.
10 Yorumla
+1 yılSeks ilişkinin bir parçasıdır.
İyi bir tespit yapmışsınız.
Galiba bunun nedeni bazıları komple iliskiyi seks olarak görüyor ve algi bu şekilde oluştu.
Oysa seks bütünün bir parçasıdır.10 YorumlaKarşılıklı güven olduktan sonra, basitlik olmaz hayata renk ve heyecan katarak birlikteliğin hazzını yaşayarak tecrübe kazanılmış olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. En s.. l.. k toplum biz olabiliriz heralde ondan 🙄🙄
Halbuki ilişkiyi, bağı, güveni daha da kuvvetlendirir30 Yorumla
+1 yılBen yaparım ama kimsenin bakış açısı beni alakadar etmez çünkü her insan bir degildir sevmiyorsa sevmiyor konu kapanmıştır
10 Yorumla
+1 yılBi sadece bizim toplumumuzda olan bir bakış açısı seks ilişkiyi basitleştirmez aksine aradaki bağları dahada güçlendirir..
10 YorumlaMerak ortadan kalıyor. Gizem bitince de büyü bozuluyor gibi oluyor ama asıl mesele büyünün devamını ve sürekliliğini sağlamakta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma olan şu olabilir mi? 4 buluşma üst üste gezersin yemek yersin dışarıda vakit geçirirsin. Sonra 2 buluşma üst üste seks yaparsın der ki sanki sadece seks yapmak için bir araya geliyoruz gibi hissediyorum😂
10 YorumlaEvlenmeden olmaması gerekir zina evlenince sabah akşam 7 24 gerdek pompa 300 500 o ye
20 Yorumlasaçma düşüncelerle sahip insanlarla birlikte olmam ben ki bu çok saçma bir düşünce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum sana seven insan ister seks ilişkiyi daha bir tutkulu iştahlı hale getirir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılTürk toplumunda, cinsellik vs tabu olup, hep ayıp diye öğretildiği için
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılne sacma uzaktan mı sevecek oyle tıpler evden cıkmaısn bı zahmet .
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki Mecnun Leylayı hiç öpmedi, Kerem hiç hayal etmedi😄
10 Yorumla İşte buna dışı için sevmek diyoruz kalpten seven biri evliliğe kadar yürür
10 YorumlaHemcinslerinin evlilik merakı yüzünden, kendilerini vajinalarından ibaret görmeleri yüzünden.
10 Yorumla
+1 yılTürk toplumunda bu böyle sadece. Bizim toplum fazla yobaz nedeni bu. Daha da güçlendirir ilişkiyi. Tabi iki taraf da gerçekten seviyorsa birbirleriyle oynamıyorsa..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTr kızı sorunsalı bu tamamen
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin yarısından fazlası evlenemden cinsellik yaşadığı biriyle ciddi düşünmez, basitmiş gibi bir algı buradan geliyor.
10 YorumlaDüşüncesi sadece yatmaktan ibaret olan insan için ilişki biter gerçek seven için yatmak daha çok bağlar
10 Yorumla
+1 yılAy yemişim öyle göreni istedigim gibi yerim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasitmiş gibi demeyelim zaten sadece ciddilik ortadan kalkar basit bişey değil zaten :D
10 Yorumla
+1 yılTamamen karşıdakinin hissettirdigiyle ilgili
20 YorumlaCinsellik aşkın bile üstünde bir olgudur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Basit insanlar basitmiş gibi algılar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü %87sinde bu aşkın ömrü boşalana kadardır
20 Yorumla
+1 yılher şey yerinde zmanaında güzeldir
10 Yorumla
+1 yılBasitleştirenlerden dolayı. Zihinler farklı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAsla böyle düşünmüyorum, ilişkiyi diri tutan seks.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok, bunlar uydurulmuş hurafeler😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok tamamen algi
10 Yorumla Sekssx ilişkimo olur wk
10 Yorumla
+1 yılErkek çünkü elde etmiş gibi hissediyorum eder
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılherkes ihtiyacı olanı alır çünkü
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılherkes ihtiyaci olani alir çünki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Güven yoksa evet yani her şey güvenle alakalı
10 YorumlaToplumsal normlar oldukça yokuşa sürmüş işleri
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltemel ona oturursa
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben öyle düşünmüyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat